Stela Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Интересното е, че Глория го остави без какъвто и да било коментар. :1000 (29): Дори ми беше притеснително тогава. Тя да остави нещата така. Жената с шЪмарите да си замълчи? :1000 (29): Трябваше да избухне в нейния стил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Звучиш като още да не си го преживял. Как може изобщо да се връзваш? Не харесвам несправедливи хора и ситуации. Ако го срещна, най-човешки бих го попитал, защо плюе по очевидно по-талантливите и успешните... Знаеш ли защо звуча като да не съм преживял... Защото от него тръгна простотията, която се шири и в тоя форум, че Глория няма хит. Ето че за хората една лъжа, повторена сто пъти, става истина. Глория пък му го нач*ка и тя елегантно по-късно в едно интервю. "Има страхотен ретро хит, но е само това". Толкова по темата за Сашо Роман. Българинът обича да се кланя на селски тарикати, канонизирайки ги за светила и колоси в жанра. Какво е дал Сашо Роман на чалгата, че не се сещам? Глория е дръпната, особена, да, има свое виждане и не си мени козината и нрава, за да е в час с новите или с ретроградници. И Стораро е искал дует с нея, не са се получили нещата, но не е тръгнал да я плюе човекът. А можеше и хубав дует да се получи, както и с Ивана, но просто... хора с характер, не като Сашо Роман, на когото му е мъка, че няма как да се върне 1997-ма и да пее на мутрите, дето да му лепят бакшиши по челото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Дори ми беше притеснително тогава. Тя да остави нещата така. Жената с шЪмарите да си замълчи? :1000 (29): Трябваше да избухне в нейния стил. Глория обръща внимание само на неща, които Ивана и Камелия са казали за нея. Другите не са достойни за вниманието и... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Ивана, Преслава и Анелия не ги оплю, а потвърди, че могат да пеят, след като Слави го попита. За Камелия не е ставало дума, защо да не го покани? Той тогава каза само за Глория, а тогавашната аз оргазмираше! Тогавашната ти оргазмираше на Сашо Роман, а сегашната на косматия Стораро... Развитието ти за тези години е нулево... Очаквам още твои лични изповеди. Чалгата се оказва основен двигател на твоя живот. Тя те буди, тя те приспива, тя те храни, тя те "оргазмира". Вземи мерки вече и помогни на себе си, вместо да се буташ там, където никой не желае помощта ти. Какво ще кажеш за Сашо Роман син. Сигурен съм, че е достатъчно космат, за да покрие критерия ти, но пък може да ти дойде твърде млад и не достатъчно дебел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Глория обръща внимание само на неща, които Ивана и Камелия са казали за нея. Другите не са достойни за вниманието и... Глория от Ивана никога не е била захапвана, но от Камелия доста често в миналото, само че истината е, че за Глория в жанра най-много тежи мнението и отношението на Тони Дачева, затова и са запазили някакви що-годе наистина приятелски отношения. Радвам се и че се отърва от Азис, защото той нея нямаше как да успее да я повлече надолу, както се опита да направи по едно време с наивната Десислава, да му се връзва на циганския акъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Глория обръща внимание само на неща, които Ивана и Камелия са казали за нея. Другите не са достойни за вниманието и... Е те Ивана и Камелия не са казвали нищо лошо за нея. И нормално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Е те Ивана и Камелия не са казвали нищо лошо за нея. И нормално. Да, Камелия хич не е казвала... На нея по едно време всички й пречеха, Кондомчо може да потвърди, но поне е било някакво временно усещане, поне спрямо Глория. Мисля, че я уважава, иначе нямаше да я включи в клипа на "Черна кръв" и при Патрашкова. Просто са супер различни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Е те Ивана и Камелия не са казвали нищо лошо за нея. И нормално. Казвали са, Кама даже доста често и то конкретно. Ивана само с намеци, за разлика от Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Да, Камелия хич не е казвала... На нея по едно време всички й пречеха, Кондомчо може да потвърди, но поне е било някакво временно усещане, поне спрямо Глория. Мисля, че я уважава, иначе нямаше да я включи в клипа на "Черна кръв" и при Патрашкова. Просто са супер различни. Аз нямам спомени да е казвала нещо лошо за Глория. Какво е било? Сетих се сега са панаира с еднаквите тигрови рокли. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Казвали са, Кама даже доста често и то конкретно. Ивана само с намеци, за разлика от Кама. Вие много помните някви чалга архивни истории, аз не се сещам. Извадете сканове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Тогавашната ти оргазмираше на Сашо Роман, а сегашната на косматия Стораро... Развитието ти за тези години е нулево... Очаквам още твои лични изповеди. Чалгата се оказва основен двигател на твоя живот. Тя те буди, тя те приспива, тя те храни, тя те "оргазмира". Вземи мерки вече и помогни на себе си, вместо да се буташ там, където никой не желае помощта ти. Какво ще кажеш за Сашо Роман син. Сигурен съм, че е достатъчно космат, за да покрие критерия ти, но пък може да ти дойде твърде млад и не достатъчно дебел Няма нужда да желаеш моята помощ, Слав Минчев! Аз го правя безкористно, водена от добрата си душа и дълбинни познания в сферата на психопатологията! А такова нещо като Слав Минчев се среща рядко, пък и Курило ми е далеч, за да търся някой подобен. Ти ми дойде дюшеш и сега ще те изстискам максимално. Един ден ще издам тритомник, в който ще докажа хипотезата си, че у теб са събрани поне едно 70 процента от учебниците по психиатрия, каквито даже и в руската школа не е имало! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Кой беше Сашо Роман? Естествено, че плю по Глория от завист, че не им ходеше по ретро синдикатите. Забрави кога я аплодираше 90-те. Няма значение. Важното е, че той НЕ може да пее, има два ретро хита, кой от кой по-изтъркани, злобен е колкото за десет човека и кариерата му завърши, пеейки по чехли в созополски кръчми и на ретро партита по провинцията. И Глория може да се е изчерпала, но поне е дала нещо на тоя жанр за разлика от него. При това, без да плюе по когото и да било. Оплю и Азис, че не може да пее, но каза, че Камелия може. За какво говорим изобщо? Едва ли за обективност. Освен това е некоректно лайно и пияница - взима капаро и после не отива на учасгие. Доста кръчмари пропищяха от него по едно време, , включително в чужбина. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Глория обръща внимание само на неща, които Ивана и Камелия са казали за нея. Другите не са достойни за вниманието и... "Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте да я виждате!", помниш ли го? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Янева, май искаш да смениш Ани Владимирова.. :1000 (29): Имаш си пациент за първото предаване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Глория от Ивана никога не е била захапвана, но от Камелия доста често в миналото, само че истината е, че за Глория в жанра най-много тежи мнението и отношението на Тони Дачева, затова и са запазили някакви що-годе наистина приятелски отношения. Радвам се и че се отърва от Азис, защото той нея нямаше как да успее да я повлече надолу, както се опита да направи по едно време с наивната Десислава, да му се връзва на циганския акъл. Коментирай приятелството й с Екстра Нина 🤣 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Кога новата песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Янева, май искаш да смениш Ани Владимирова.. :1000 (29): Имаш си пациент за първото предаване. За Слав няма как да стигне едно предаване! Момчето е обект на съвсем реален емпиричен интерес! Цял лабораторен експеримент може да бъде осъществен на гърба му! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Кога новата песен? Изглежда много страшно тука. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Очаквайте скоро два албума от Яница - един фоклорен и един попфолк. Много албуми очакваме ама все още не са излезнали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Изглежда много страшно тука. Ще я слушаме тогава, няма да я гледаме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Много албуми очакваме ама все още не са излезнали До няколко дни излизат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 За Слав няма как да стигне едно предаване! Момчето е обект на съвсем реален емпиричен интерес! Цял лабораторен експеримент може да бъде осъществен на гърба му! И ти си готова да се заемеш с този експеримент, нали? :1000 (29): Ще трябва да се заредиш с търпение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 И ти си готова да се заемеш с този експеримент, нали? :1000 (29): Ще трябва да се заредиш с търпение. Аз съм желязната лейди, бе... Едно чухуахуа като Славчи не би ме уплашило! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Коментирай приятелството й с Екстра Нина 🤣 Имат симпатии една към друга, но Глория много се откъсна от тия среди и от колегите си от едно време с малки изключения. И няма как, нещата се променят. Няма как да остане приятелка и с Петра, и със Силвия, и с всички от тогава, с които е била. Живот. Глория ме дразни, че напоследък е станала една такава хрисима и е загубила всякаква жажда да се доказва и да стои отгоре на всички. Тагва ми Дара на някакви сторита, прехласва се и припада по тоя и оня. Ок, нека си е колегиална пак, ама някак се примири, че й мина пикът и се отдаде главно и само на релакс. Всеки път отварям нейно стори с надеждата да видя и чуя нещо с подготовка на музика, творчески процеси, допитване до хората и пътуване по ангажименти, а то все едно и също. Гърция, Франция... Фрешчета, кучета, плажове. Ок, всички ходим някъде и снимаме, ама преди всичко това има и други неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Яница върви слабо с гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари