SG Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Мисля ,че и Яница започва лек по лек да издиша някак си незнам , макар че много я харесвам. Днес тя е рожденичка Честит 36-ти Рожден Ден , Яница бъди жива и здрава и дано догодина да имаш едно бебче и ти , време ти е! Честито да й е. Тя като цяло ми е симпатична певица, стана ми такава от 2016 насам, когато започна да разнообразява доста, макар и това невинаги да й се оценява. Искам балада от нея, според мен ще се хареса. Клипа ще е топ. Бъди сигурен. Все пак Минута живот също е на Валери. Той си изглежда добър, както казах, но конкретно от откъса не ми се струва на нивото на посочените два от мен. Но това е моментно мнение, трябва да се види в цялостност, за да се коментира сериозно. Тя го определя като филм, навярно ще си има някаква идея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 До няколко дни и поп фолк албума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Няма нужда да желаеш моята помощ, Слав Минчев! Аз го правя безкористно, водена от добрата си душа и дълбинни познания в сферата на психопатологията! А такова нещо като Слав Минчев се среща рядко, пък и Курило ми е далеч, за да търся някой подобен. Ти ми дойде дюшеш и сега ще те изстискам максимално. Един ден ще издам тритомник, в който ще докажа хипотезата си, че у теб са събрани поне едно 70 процента от учебниците по психиатрия, каквито даже и в руската школа не е имало! Прекрасна моя, 3 тома не се изписват с 10 наизустени термина от тефтера ти със записки. Ако имаше толкова какво да кажеш и напишеш, нямаше да си губиш времето в чалга форуми, създавайки пародийни текстчета на мръсни чалги... Вероятно и като текстописка си се пробвала навремето, преди да те смачка живота и да разбереш, че единственото, в което би прогресирала, е да си припомпваш реномето в интернет, създавайки излюзии за себе си. А за противоречита ти в коментарите да не говорим. В един пост твърдиш, че не съм интересна персона, в следващия 3 тома ще изпишеш за мен. Последно интересен ли съм ти или не? Предлагам ти да ми отговориш след като се погрижиш първо за комплекса ти за малоценност и този за превъзходство.... А от няколко дни наблюдавам и нови комплекси в поведението ти - комплекса на героя и комплекса на преследването. Не очаквам да ги познаваш, но не изтръпвай в чувство на тревожност - все пак в Гугъл има всичко. Извади тефтера и химикалчето и спокойно си ъпгрейтни заучените лафове. И без това клишетата, с които боравиш, са на изчерпване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Нищо не разбрах :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Когато Яница за по-малко от 24 часа направи повече гледания от песен с участието на Галена на 2 дни.А беше време когато Галя наистина беше лидерка и дори на дебютанти направи мегахит. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Според мен ще ти хареса. След Пайнер не разбрах кои парчета ти харесаха. Дай го двойно - като музика, обаче текстът е боклук. Куклите - не е лоша, но е твърде кифленска Дразни ме - знам, че стана хит, но ми е твърде обикновена. Имаше копие на Хабиби, заради което също не се получи. Като цяло, текстовете й са много слаби след Пайнер. Може ли някой да сложи текст като Манастир до последните й 5-10 песни? Учудващо, нито един клип на Кама не ми харесва след 2010та. При Минута живот ми харесват цветовете, но всичко е правила вече, че даже не знам как се понася с толкова клишета. Общо взето - не си е намерила екипа. Клиповете й не са нищо особено, няма значение, че е Валери Милев. Няма нищо иновативно. Преди 2010 има много новаторски неща. Хората са свикнали и когато им предложи нещо "банално" и го отхвърлят. Още повече, когато налице е слаб текст или музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Когато Яница за по-малко от 24 часа направи повече гледания от песен с участието на Галена на 2 дни.А беше време когато Галя наистина беше лидерка и дори на дебютанти направи мегахит. :1000 (29): И кога feat-овете са помагали на тъпи песни да станат хитове? Как се забавлявате на собствените си глупости... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 И кога feat-овете са помагали на тъпи песни да станат хитове? Как се забавлявате на собствените си глупости... :1000 (29): Колкото и да е тъпа песента поне първите дни има интерес откъм гледания докато тук песента се срина още на втория ден. Галена залезе. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Колкото и да е тъпа песента поне първите дни има интерес откъм гледания докато тук песента се срина още на втория ден. Галена залезе. :1000 (6): Какво очакваш от песен на Магда, за която никой не се сеща, че е жива? И като пуска незабележима песен съвсем. Това не може да е критерий за Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Какво очакваш от песен на Магда, за която никой не се сеща, че е жива? И като пуска незабележима песен съвсем. Това не може да е критерий за Галена. Колкото и да е залязла Магда пак ще има някой друг фен докато през 2016 когато Смядовица беше все още актуална безпроблемно направи тотален хит на тотално непознато име и то с вече изтърканото звучене на Оцко. По-добре приеми фактите,ще ти олекне,а и какво лошо има в това да си намериш нова любима певачка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Кое ти е естествено бре мнгознайко? Последният и кавър е от преди 8 години. Мислиш, че този гръцки композитор, писал за много известни изпълнители, включително и песента, с която Гърция победи на Евровизия, е написал новата на Кама? Съмнявам се, но съм готов да си върна думите. Имайки предвид колко е ларж чипровската скъперница, обаче, вероятността за такова нещо е нищожна. А Манастир излиза 2011г. т.е. преди 7 години. После може и да е нямала кавъри, не знам, но многознайкото пак си ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Колкото и да е залязла Магда пак ще има някой друг фен докато през 2016 когато Смядовица беше все още актуална безпроблемно направи тотален хит на тотално непознато име и то с вече изтърканото звучене на Оцко. По-добре приеми фактите,ще ти олекне,а и какво лошо има в това да си намериш нова любима певачка? Ама не искам да си търся за да си намирам. Аз не твърдя, че в момента Галена е номер 1, нито държа да бъде за да ми е любимка. Но да ми твърдите всеки ден, че е залязла само, защото не е на позиция, като 2016-та е смешно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Колкото и да е тъпа песента поне първите дни има интерес откъм гледания докато тук песента се срина още на втория ден. Галена залезе. :1000 (6): Ти прост ли си, или не виждаш, че 90% от коментарите са "Кой е тук заради Галена" и "Защо Галена се е включила в тази тъпа песен"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Ти прост ли си, или не виждаш, че 90% от коментарите са "Кой е тук заради Галена" и "Защо Галена се е включила в тази тъпа песен"? So what? Някъде да съм казал,че си е изгубила фенската маса? То това е следващото след невъзможността да прави хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 So what? Някъде да съм казал,че си е изгубила фенската маса? То това е следващото след невъзможността да прави хитове. Не виждам да е невъзможно да прави хитове. Скоро ще ви затвори устата, спокойно. Участията и са фраш и хората се избиват да я канят, а тя нека няма хитове. И както ви показахме десетки пъти вече, Галена е една от най-въртяните в клубовете. Такъв залез за искаш... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Не виждам да е невъзможно да прави хитове. Скоро ще ви затвори устата, спокойно. Участията и са фраш и хората се избиват да я канят, а тя нека няма хитове. И както ви показахме десетки пъти вече, Галена е една от най-въртяните в клубовете. Такъв залез за искаш... :1000 (29): Очаквам да ми я затвори само че как? Както с "Маракеш" или онова другото? :1000 (29): Останалото не са факти,които да показват,че е нещо повече от селянка в залеза на кариерата й. Джена също беше препълнена с участия година-две след поредицата от мегахитове през 2014 ,пълните участия се случват на всички дори на такива като Ваня. Най-въртяната е доста относително,ти във всички дискотеки ли ходиш? По мои наблюдения,а и както виждам тук Емануела и Алисия са по-пускани и като за последно..къде са й участията,че отдавна не съм виждал такива? Ще ти ударя гредата предварително като ти кажа да не ми излизаш с аргумента,че е в траур,такава разпоретина не може да има морал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Колкото и да е залязла Магда пак ще има някой друг фен докато през 2016 когато Смядовица беше все още актуална безпроблемно направи тотален хит на тотално непознато име и то с вече изтърканото звучене на Оцко. По-добре приеми фактите,ще ти олекне,а и какво лошо има в това да си намериш нова любима певачка? Тази песен също е от "2016 когато Смядовица беше все още актуална", но не е хит, въпреки участието на Галена. Издишаш. А Манастир излиза 2011г. т.е. преди 7 години. После може и да е нямала кавъри, не знам, но многознайкото пак си ти. Манастир излезе лятото на 2010 - преди 8 години и нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Тази песен също е от "2016 когато Смядовица беше все още актуална", но не е хит, въпреки участието на Галена. Издишаш. Напротив,беше доста въртяна по дискотеките,така че не издишам аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Манастир излезе лятото на 2010 - преди 8 години и нещо. Клипът поне е от 2011. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 и като за последно..къде са й участията,че отдавна не съм виждал такива? Ще ти ударя гредата предварително като ти кажа да не ми излизаш с аргумента,че е в траур,такава разпоретина не може да има морал Ей джендър, лазиш по нервите яко, Галена сама реши да ги отмени за определен период от време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Прекрасна моя, 3 тома не се изписват с 10 наизустени термина от тефтера ти със записки. Ако имаше толкова какво да кажеш и напишеш, нямаше да си губиш времето в чалга форуми, създавайки пародийни текстчета на мръсни чалги... Вероятно и като текстописка си се пробвала навремето, преди да те смачка живота и да разбереш, че единственото, в което би прогресирала, е да си припомпваш реномето в интернет, създавайки излюзии за себе си. А за противоречита ти в коментарите да не говорим. В един пост твърдиш, че не съм интересна персона, в следващия 3 тома ще изпишеш за мен. Последно интересен ли съм ти или не? Предлагам ти да ми отговориш след като се погрижиш първо за комплекса ти за малоценност и този за превъзходство.... А от няколко дни наблюдавам и нови комплекси в поведението ти - комплекса на героя и комплекса на преследването. Не очаквам да ги познаваш, но не изтръпвай в чувство на тревожност - все пак в Гугъл има всичко. Извади тефтера и химикалчето и спокойно си ъпгрейтни заучените лафове. И без това клишетата, с които боравиш, са на изчерпване. Съжалявам, че ще се намеся, ама може ли ви кажа нещо на всички дори с риск да си отнеса нещо... Всички вие, които спорите, не знам и аз защо - конкретно ти, Янева, Кондомчо, по двойки, просто не знам защо продължавате. По едно време си мислех, че това вашето с Янева е някаква стратегия за пред форума. От самото начало знам, че си симпатизирате - така съм запомнил. Помня тя, като се завърна, как каза чии коментари обича да чете - твои, мои, на Фокса, Кондомчо, на Сашо, на Иван. Какво стана впоследствие не знам, но спрете да се изяждате - не е яко отстрани. Аз случая с Господари на ефира не го коментирам, не знам защо се повдига тоя въпрос тук - това си е лична работа, професионална дейност и ако има или няма нещо, има институции и органи, пред които да се отговоря. Също така кой кой колко пие, пуши, друса, чете, работи, ч*ка и не знам още какво... Дайте да си коментираме жанра и други важни неща, че положението е отчайващо! Да вземат тия певици да се постреснат малко. От теб съм получавал добро отношение, от Кондомчо и Янева също. Според всички вие сте хора, които си симпатизирате, и затова всички тия писмени ексцесии са излишни. Бихте ли могли да се видите на живо и как смяташ, че ще изглежда ситуацията тогава? Неприятно ми е да чете грозни неща, независимо по чий адрес. Ти имаш емоционална интелигентност, присъща и на любимата ти певица. От Кондомчо съм научил страшно много неща - и съвети относно поведението ми, какво не е ок да правя, съвети за здраве и за какво ли още не. Янева пък също е добър събеседник - там темите на разговор са безкрайни, има какво да се научи от нея, с нея също открито сме си симпатизирали, дори по някой от сегменти в чалгата да не сме ок, пак харесваме качественото и говорим на един език. Питам тогава - защо са ви тия простотии, които се изливат ежедневно тук и свалят нивото на форума? Нито съм месия, нито имам някаква цел да пиша всичко. Странно ми е просто и ми е тъпо в същото време. Да, не се познаваме лично с вас, но смятам, че като хора имате хубави качества, като потребители - също. Свадите със Стела също, нея пък съм я виждал на живо - само хубаво мога да кажа. Заради всички тия неща се махнаха и други готини потребители като Ружа и още, и още. И без това животът е скапан, дайте да не скапваме и форума. Стига!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Ей джендър, лазиш по нервите яко, Галена сама реши да ги отмени за определен период от време Не е лошо да научиш какво означава "джендър" и тогава да ме цитираш. :1000 (29): Явно е решила да спечели пари и от втората упражнявана професия от нея,която е и най-древната,няма лошо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Браво! Доста албуми се очакват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари