Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Айде, бе. Галена има фийт в нея, както ясно е отбелязано на официалното видео. Всичко останало са твои фантасмагории. За писане ще ми говори, пък тя самата не знае да чете :mf_surrender:

Какво общо има четенето? С теб не си струва да спори човек. Ниска топка си.

Сподели в други сайтове

Само във форума мрънкат, че песните и били едни и същи, а напоследък гледаме, че явно Пайнерки и харесват стила и прилапаха Радомир Кишев...

Напротив не е само във форума. Аз имам 2-3 по-близки приятели, които заради облъчването от моя страна, въпреки че на харесват чалга, са доста наясно какво се случва в бранша. Мнението им за Алисия е, че песните й от последните години не впечатляват с нищо, че не се открояват. А тези парчета от предното десетилетие като "Карамел" и "Имаме ли връзка" са ги оценявали по достойнство. Дори като сме пиели, са танцували на тях и им харесваха.

Твоите наблюдения над какви хора са? Щото, ако идеш на чалготека и питаш някой пиян, дето е отишъл да се мятка като изтърван, не вярвам да ти каже, че прави особена разлика в доста от парчетата й, пак казвам - в последните години.

Също така не виждам защо мнението на форума се неглижира. Тук сме най-върлите почитатели на този жанр, следим всичко изкъсо и имаме аналитичен поглед. 5 човека да го мислят това за еднообразието й, значи има нешо...

Сподели в други сайтове

Аннеле спря да влиза, защото беше разкрита и смазана от всички тогава. Контактувала съм тогава много с нея. Аз и Ружа й бяхме приятелки преди да я разберем, че е лъжкиня. Чувала съм я дори по телефона. Съвсем, съвсем различен образ беше. Тя си беше типичен фейк, само че тогава сме били малки още и трябваше повече време да се усетим.

Е тази тук не е типичен, а обигран фейк. Гледа да не се сближава твърде много, за да не стане като предния път.

Ок, ясно е защо Анелле спря да влиза от ника Анелле, но смяташ ли, че един социопат ще спре да влиза... Просто ще направи нов профил и нов филм.

Спирам по темата. Всеки има правото да си прави изводите на база впечатленията си. Моите са такива.

image.png

Сподели в други сайтове

Е тази тук не е типичен, а обигран фейк. Гледа да не се сближава твърде много, за да не стане като предния път.

Ок, ясно е защо Анелле спря да влиза от ника Анелле, но смяташ ли, че един социопат ще спре да влиза... Просто ще направи нов профил и нов филм.

Спирам по темата. Всеки има правото да си прави изводите на база впечатленията си. Моите са такива.

Просто ми е странно, че някой би се занимавал толкова години да влиза в образи и да играе роли. Това би било живо мъчение.

Сподели в други сайтове

Мнение за новият трак на Яни?

Слушах го веднъж. По-добро е от предните провали, личи си, че се уплашила и си е дала повечко зор този път. Мазничко и ударно ми звучи, сякаш че ще става някакво мини до средно хитче. Не ме влече да си го пусна отново обаче. Не ми въздейства тази жена и това си е. Но ще го чуя пак, може да го харесам повече, просто последните 2-3 дни нямам много време.

Твоето мнение какво е? Кефи ли те, предизвиква ли ти тръпки по тялото? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Слушах го веднъж. По-добро е от предните провали, личи си, че се уплашила и си е дала повечко зор този път. Мазничко и ударно ми звучи, сякаш че ще става някакво мини до средно хитче. Не ме влече да си го пусна отново обаче. Не ми въздейства тази жена и това си е. Но ще го чуя пак, може да го харесам повече, просто последните 2-3 дни нямам много време.

Твоето мнение какво е? Кефи ли те, предизвиква ли ти тръпки по тялото? :3fdb8960598fa63e:

Кефи ме много, дано стане хит

Сподели в други сайтове

Напротив не е само във форума. Аз имам 2-3 по-близки приятели, които заради облъчването от моя страна, въпреки че на харесват чалга, са доста наясно какво се случва в бранша. Мнението им за Алисия е, че песните й от последните години не впечатляват с нищо, че не се открояват. А тези парчета от предното десетилетие като "Карамел" и "Имаме ли връзка" са ги оценявали по достойнство. Дори като сме пиели, са танцували на тях и им харесваха.

Твоите наблюдения над какви хора са? Щото, ако идеш на чалготека и питаш някой пиян, дето е отишъл да се мятка като изтърван, не вярвам да ти каже, че прави особена разлика в доста от парчетата й, пак казвам - в последните години.

Също така не виждам защо мнението на форума се неглижира. Тук сме най-върлите почитатели на този жанр, следим всичко изкъсо и имаме аналитичен поглед. 5 човека да го мислят това за еднообразието й, значи има нешо...

Ами последните 2 години нямам лични и реални впечатления, но от предишните 7 смея да кажа, че наборите 89 - 95 я имаха за модна икона и си имаше свой собствен подстил в жанра. Въпреки, че бях фен на Деса, усещах Алисия като тотален терминатор в бранша. Говоря за периода Имаме ли връзка - Твоя тотално - Мистър грешен - Добре дошла. Аз самия също през 2016 я намирах за скучна, но последните 2 години пак дигна левела с Добре ти беше, дуетите с Илиян и сегашната с Коце. Дори и по еднообразните като Мачкай и Красавицата спяща са ми приятни за слушане. Харесвам гласа и след мастеринга разбира се.

Иначе неглижирам мненията тук, защото не се припокриват почти никога с реалността навън.

Тук сме по запознати да,но и това че сме крайни фенове на конкретна чалгаджийка, не ни позволява да бъдем съвсем обективни. Алисия във форума винаги е била подценявана. Дори в годините, когато беше най силна, се подминаваха успехите и се говореше за пайнерската продукция, която едва влизаше в клубовете. Имаше 2-3 години, в които масово хитовете бяха на Фен тв, но тук повече се обсъждаха пайнерките.

image.png

Сподели в други сайтове

Във всички дискотеки не ходя, но ходя в достатъчно за да знам какво се пуска. Имам близки приятели DJ-и, които ми казват. Покрай работата ми и това, че организирам партитата на доста хора, също знам какво се търси.

Ти познаваш ли я, че да твърдиш дали има морал? Участията й са отменени лично от нея, вече ти го казаха. Голяма греда ми удари, няма що... поне използвай аргумент, защото това за морала не е.

.

Че вие в Ловеч имате ли повече от 1 дискотека? Всъщност изобщо имате ли,защото преди малко повече от месец бях в Ловеч и никъде не видях някъде да има реклама или постер с бъдещ гостуващ изпълнител.

Не е нужно да я познавам,за да усетя каква селска пръчка е. Достатъчно е човек да й посети участията или да я види на какво прилича преди да се сдобие с екип,който да й казва какво да прави и какво не.Типична селянка.

:mf_surrender: :mf_surrender:

Много ниско падаш вече, дори не си струва човек да дискутира с теб.

А и всеки ден едно и също... Едно, че се изтърка, второ, че няма да успееш да си наложиш тезата, че Галена била залязла. Като се случи, всички ще го забележат сами и няма да има нужда го пишеш през 20 минути.

Няма как двама заблудена фена на Галя да се приемат насериозно.От няколко дни не съм писал за Галена,какви 20 минути те гонят? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

[quеote name=Stela' date='22. Se6ptember. 2018 г. - 22:04' post='1913146]

Просто ми е странно, че някой би се занимавал толкова години да влиза в образи и да играе роли. Това би било живо мъчение.

За теб, за мен да. За социопатите е удоволствие и начин на живот. Основен признак на социопатизъм е изкривеното възприятие за света. Както и маниакалното отношение към предмет или човек.

И други характеристики, които персоната е проявявала..

Нека спрем да я обсъждаме. Тя се радва на такова внимание, повече отколкото на космите на Тони Стораро..

image.png

Сподели в други сайтове

Сега си пуснах песента на Яница отново - също като "Хубаво го запомни" ми звучи като елементарна песничка за малки деца в припева. Музиката пък имитира "Сен Тропе" на Азис. Трето пускане няма да има. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Няма как двама заблудена фена на Галя да се приемат насериозно.От няколко дни не съм писал за Галена,какви 20 минути те гонят? :mf_surrender:

А ще се приеме на сериозно човек, който твърди, че Галена не изпитвала мъка заради внезапната смърт на баща си, не била в траур, а просто нямало интерес към нея и затова нямала участия? Ти тотално риеш по дъното вече.

Сподели в други сайтове

Сега си пуснах песента на Яница отново - също като "Хубаво го запомни" ми звучи като елементарна песничка за малки деца в припева. Музиката пък имитира "Сен Тропе" на Азис. Трето пускано няма да има. :3fdb8960598fa63e:

Мен пък много ме кефи на Яна, изненадващо за мен не я спирам. Точно музиката ме грабва, дано повече изпълнители заложат на ориенталските ритми - това е то, което попаджийките не могат да предложат на аудиторията. Ще гърми по чалготеките жестоко.

Сподели в други сайтове

А ще се приеме на сериозно човек, който твърди, че Галена не изпитвала мъка заради внезапната смърт на баща си, не била в траур, а просто нямало интерес към нея и затова нямала участия? Ти тотално риеш по дъното вече.

Няма лошо в преиначаването. Няма само вашите глупости да четем 2 месеца. :mf_surrender: Иначе каквато е шафрантия нищо чудно и да съм прав.

Сподели в други сайтове

Няма лошо в преиначаването. Няма само вашите глупости да четем 2 месеца. :mf_surrender: Иначе каквато е шафрантия нищо чудно и да съм прав.

Ама ти нали уж цяло лято не беше влизал в Рамания, за да водиш бурния си социален живот, какви два месеца разправяш?

Сподели в други сайтове

Ама ти нали уж цяло лято не беше влизал в Рамания, за да водиш бурния си социален живот, какви два месеца разправяш?

Помня кога излезе Шефката /има ли начин да забравя?/. Другото не ми е трудно да го навържа.

Сподели в други сайтове

Какво общо има четенето? С теб не си струва да спори човек. Ниска топка си.

Че не си прочела, че песента е фийт. На тебе все ти трябва притурка с обяснения. Много си бавна, милата.

Сподели в други сайтове

Че вие в Ловеч имате ли повече от 1 дискотека? Всъщност изобщо имате ли,защото преди малко повече от месец бях в Ловеч и никъде не видях някъде да има реклама или постер с бъдещ гостуващ изпълнител.

Не е нужно да я познавам,за да усетя каква селска пръчка е. Достатъчно е човек да й посети участията или да я види на какво прилича преди да се сдобие с екип,който да й казва какво да прави и какво не.Типична селянка.

Имаме повече от една. Участия също има редовно. Тази вечер е Ваня.

Ти на колко участия на Галена си ходил?

А нас ни приемате много на сериозно даже. Забелязваш ли, че освен нас двамата, почти никой тук не ти обръща внимание. Не би влизал цяло лято, а знае всички събития на форума. Онзи ден отивал да работи, а седи да чете и продължава да пише. Не случайно пишеш и такива коментари, които знаеш, че ще привлекат вниманието ни. Ясен си.

Че не си прочела, че песента е фийт. На тебе все ти трябва притурка с обяснения. Много си бавна, милата.

Няма нужда да ми обясняваш точно ти, не се хаби. Прочела съм какво пише, но това не ме интересува. Не виждаш ли, че негативната енергия ти идва твърде много? Хората тук дори не намират смисъл вече да ти се обясняват.

Сподели в други сайтове

Няма нужда да ми обясняваш точно ти, не се хаби. Прочела съм какво пише, но това не ме интересува. Не виждаш ли, че негативната енергия ти идва твърде много? Хората тук дори не намират смисъл вече да ти се обясняват.

Виждам само една средноинтелигентна поувяхнала секретарка да се джафка с разни дечурлига в опитите си да се издигне интелектуално в собствените си очи. Проблемът е, когато ѝ се предложат факти. Тогава млъква като сритано псе.

Сподели в други сайтове

Имаме повече от една. Участия също има редовно. Тази вечер е Ваня.

Ти на колко участия на Галена си ходил?

А нас ни приемате много на сериозно даже. Забелязваш ли, че освен нас двамата, почти никой тук не ти обръща внимание. Не би влизал цяло лято, а знае всички събития на форума. Онзи ден отивал да работи, а седи да чете и продължава да пише. Не случайно пишеш и такива коментари, които знаеш, че ще привлекат вниманието ни. Ясен си.

Ужас,ужас,откъде да започна? Така..на Галена съм ходил по-малко от пръстите на едната ми ръка и така и ще си остане. Колкото и пропаднали места да са дискотеките щом и Галена е там директно почват да дълбаят дъното на дъното.

Кой ви приема насериозно? Никой,само вие двамата тук си хвалите Шефката,а реално погледното от 3те версии на песента тази е най-слабата.

Да,не съм влизал,но смятам,че знаеш,че във форума,който модерираш има опция за четене на стари страници? Пък и вие не спряхте да го натяквате,мислиш ли,че има човек тук,който не е разбрал за словоизлиянията ви? :mf_surrender:

Казах че имам работа,а не че отивам да работя,чаткаш ли разликата? Нямам финансови проблеми,че да го правя. :3fdb8960598fa63e:

Това за обръщането на внимание няма да го коментирам.Твърде много се изтърка вече точно като Галена.

Сподели в други сайтове

Ужас,ужас,откъде да започна? Така..на Галена съм ходил по-малко от пръстите на едната ми ръка и така и ще си остане. Колкото и пропаднали места да са дискотеките щом и Галена е там директно почват да дълбаят дъното на дъното.

Кой ви приема насериозно? Никой,само вие двамата тук си хвалите Шефката,а реално погледното от 3те версии на песента тази е най-слабата.

Да,не съм влизал,но смятам,че знаеш,че във форума,който модерираш има опция за четене на стари страници? Пък и вие не спряхте да го натяквате,мислиш ли,че има човек тук,който не е разбрал за словоизлиянията ви? :mf_surrender:

Казах че имам работа,а не че отивам да работя,чаткаш ли разликата? Нямам финансови проблеми,че да го правя. :3fdb8960598fa63e:

Това за обръщането на внимание няма да го коментирам.Твърде много се изтърка вече точно като Галена.

И като почти не си ходил смееш да твърдиш, че е селянка?

Това за дискотеките е пълна глупост. Не е нужно да си фен на Галена за да знаеш, че хората я канят за да си пълнят заведенията, защото знаят, че има интерес, а не за да копаят дъното. Кой нормален бизнесмен ще прецаква сам себе си? Пропаднали места са едни от най-оборотните клубове в България ли? Мисли малко преди да пишеш, вкарвай елементарна логика. :mf_surrender:

Знам, че има опция за четене на стари страници, но ти явно си имал доста свободно време в интересното си ежедневие за да ги прочетеш. И това доказва, че се интересуваш кой какво е писал и то до такава степен, че да ровиш какво сме писали докато те няма. Доста логично за човек, който няма време от социален живот.

Разликата между работя и имам работа я знам, но ти защо си мислиш, че се старая да запомня постовете ти. Това го правиш ти с нашите.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...