Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Щото едни и същи са жури във формати. Любо Киров също. Това е дразнещото. Не е. Ако си пиеш редовно "Циталопрама" всичко е розови маргарити и припкащи еднорози. ПС: Честита есен, Меле! Нека донесе повече топлина в сърцата, увеличение на заплатата и нови, все по-хубави джендъри, които те свалят. Все пак си мъж за женене вече. :1000 (29): :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Не можеш да уважаваш някой само заради това че е бил актуален преди 15 години ... Напротив - можеш да уважаваш всеки заради постигнатите успехи, когато и да са се случили те. С тези певици сме израстнали и са дали супер много на българската музика, естествено, че заслужават уважение. Дай Мадона понеже вече е на 60 и не е толкова конкурентно способна на Бийонсе и Ники Минаж, да не я уважава светът за тенденциите, които е наложила, и безбройните хитове в кариерата й. Това, че не успяват да са актуални в новите условия, няма общо с уважението, ако си наясно какво са дали на попфолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Напротив - можеш да уважаваш всеки заради постигнатите успехи, когато и да са се случили те. С тези певици сме израстнали и са дали супер много на българската музика, естествено, че заслужават уважение. Дай Мадона понеже вече е на 60 и не е толкова конкурентно способна на Бийонсе и Ники Минаж, да не я уважава светът за тенденциите, които е наложила, и безбройните хитове в кариерата й. Това, че не успяват да са актуални в новите условия, няма общо с уважението, ако си наясно каква са дали на попфолка. Това което от 10 години насам предлагат изобщо не отговаря на онова което е било в миналото ... с цялата боза и баналитет си изграждат образ на нафталини. Даже масово хората мислят че ГИК от години не са пускали песен, за по-слабо актуалните от старата генерация пък съвсем. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Това което от 10 години насам предлагат изобщо не отговаря на онова което е било в миналото ... с цялата боза и баналитет си изграждат образ на нафталини. Даже масово хората мислят че ГИК от години не са пускали песен, за по-слабо актуалните от старата генерация пък съвсем. Еми кво да прайш, така се променят нещата в живота и музиката. Ако искаш, ще ги обезглавим на гилотината за тази им мерзост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Любимата ми реплика в тоя форум е "масово хората мислят". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Не е. Ако си пиеш редовно "Циталопрама" всичко е розови маргарити и припкащи еднорози. Идиот. :1000 (29): Просто харесвам Любо Киров, бил съм му на два концерта, ако искаш да знаеш - съвсем си е на мястото в жури, но да, банално стана вече едно и също. Защо толкова са на мода еднорозите тая година? Това не че е по темата, ама... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 В скъсаните дрехи,чувствата след чашите така личат.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Идиот. :1000 (29): Просто харесвам Любо Киров, бил съм му на два концерта, ако искаш да знаеш - съвсем си е на мястото в жури, но да, банално стана вече едно и също. Защо толкова са на мода еднорозите тая година? Това не че е по темата, ама... :1000 (29): Виж сега, котенце мило. Допуснах, че може да помислиш, че това е някаква препратка към теб, но не е. Пиша тотални несвързани random глупости. А твоята мнителност я знаем... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Любимата ми реплика в тоя форум е "масово хората мислят". Ами така е - иди на Пайнерски концерт, където се формира една представителна извадка от 3000-5000 чалга фена. Виж дали на Глория или на Теди Александрова се кефят повече .. жалко, но факт Естествено Т. А. никога няма да събере фенове за самостоятелен концерт, но и Глория няма да успее, ако се абстрахираме от периода 1994-2004. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Виж сега, котенце мило. Допуснах, че може да помислиш, че това е някаква препратка към теб, но не е. Пиша тотални несвързани random глупости. А твоята мнителност я знаем... Хитър си като любимата си певица. :1000 (29): Бз се. :1000 (29): Официално смятам да направя форума захарен памук. :1000 (29): "Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте!". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ами така е - иди на Пайнерски концерт, където се формира една представителна извадка от 3000-5000 чалга фена. Виж дали на Глория или на Теди Александрова се кефят повече .. жалко, но факт Да ида на Пайнерски концерт? Те провеждат концерти ли, понеже не съм разбрал? Глория е имала много добри приеми по сборни концерти, когато подбора и какво да поднесе е направен както трябва. Точно пък сравнение с Теди Александрова ли правиш... като публиката на въпросните концерти се състои от 50% роми според теб на кого ще се кефят, на нея и на Роксана или на Глория? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Хитър си като любимата си певица. :1000 (29): Бз се. :1000 (29): Официално смятам да направя форума захарен памук. :1000 (29): "Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте!". :1000 (29): Честно ти казвам - не се измъквам в момента. Помислих, че може да решиш, че те подбазиквам, защото знам, че си фен на Любо и заради другото. Но нямах такава умисъл. Иначе не вярвам тук да има човек, който не знае, че си му бил на концертите. Щото нали ми викаш "бил съм му на два концерта, ако искаш да знаеш". И да искам, и да не искам, отдавна го знам, споменавано е редица пъти. За мен един нормален чалгар не би отишъл на Любо-Кирово мероприятие, но ти си странна птица и многопластов натюрел (друга твоя любима дума ) и сме се научили да те приемаме такъв, какъвто си. Ако забелязваш, от бая време хората не ти скачат така, както преди години го правеха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Нямам нищо против възрастта на изпълнителите, даже харесвам почти всички от старата генерация. НО !!! Фактите са следните: - като цяло не са активни - правят компромисни песни - рядко излизат от собствените си рамки и често са банални - лежат на стари ларви - не развиват концертна дейност - провалите превишават успешните песни - не предлагат конкурентноспособна продукция Не можеш да уважаваш някой само заради това че е бил актуален преди 15 години ... - Активни са всяка както го разбира. В тая държава е прието за нормално да имаш свръхзаетост, иначе в нечии очи си "зад борда". Аз мисля, че ако се натрапваха като ненормалн все още, щяха да супер изтъркани. В момента е въпрос на престиж да са на сборен концерт и хората ги приемат радушно, поне нормалните там. Не очаквам да се врещи на тях, защото виждам залата с какъв контингент е пълна. Затова не се и учудвам, че се крещи на Роксана. Ама то на такива като Роксана това им е триумфът - там за пет минути в залата веднъж в годината. Не мисля, че Глория и Ивана трябва да се обидят, че не са аплодирани от всичко живо. - Аз не мисля, че "Твое копие", "Неповторим", "Престъпно е", "Ако счупят всяка нота", "Прегърни ме", "Не лъжи на колене" са компромисни. Не са случили на голям хит просто. Това е Божа работа. Големи хитове има и големи бози, а ако трябва да сме честни, времената на големите хитове са невъзвратими. - За рамките и баналността съм съгласен. Но мисля, че Камелия се старае да е адекватна в новото време, както и Глория в тая посока. Глория опита с дъбстеп парче - е, там беше тъп текстът. Опита с ъндърграунд песни, опитва с балади - те пък винаги са ок, опитва с фолклор. На Ивана последните два албума пък са супер разнообразни. От една страна, желателно е да има разнообразие. От друга, когато си изградил стил, винаги има риск едно такова експериментиране да ти изяде главата. По-добре да си пеят каквото могат и тук-там за цвят нещо иновативно. Ама айде да не е хип-хоп... - Ивана имаше турне покрай предпоследния албум. Глория не е спирала с концертите 25 години. Не знам какво се очаква. Камелия може да поработи в тая посока, да. - Зависи какво разбираш под провал. Провал за мен са кючеците на Анелия с Кристали, например. Субективно възприятие е. - На кого трябва да са конкурентноспособни? Всеки харесва определени неща за слушане. Алисия и Емануела са много конкурентноспособни, но има и много хора, които не ги харесват, не се откриват в тяхното "музициране". Нека не гледаме само нещата в класациите, гледанията и дискотеките как са. Няма такива критерии да изчислят масово кой къде се намира. Защото една Емануле е супер скучна по участията си, да кажем, а пък уж има хитове... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Не е. Ако си пиеш редовно "Циталопрама" всичко е розови маргарити и припкащи еднорози. ПС: Честита есен, Меле! Нека донесе повече топлина в сърцата, увеличение на заплатата и нови, все по-хубави джендъри, които те свалят. Все пак си мъж за женене вече. :1000 (29): :1000 (30): Съжалявам, нямам зелена рецепта и не се водя на учет. Кондоме, колкото и да си дрънкаш, няма да ти обърна внимание. Не и по начина, по който отчаяно ти се иска. Очакват ли се нови премиери другата седмица в чалгата? Поздрав с най-големия хит на Мароко: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Честно ти казвам - не се измъквам в момента. Помислих, че може да решиш, че те подбазиквам, защото знам, че си фен на Любо и заради другото. Но нямах такава умисъл. Иначе не вярвам тук да има човек, който не знае, че си му бил на концертите. Щото нали ми викаш "бил съм му на два концерта, ако искаш да знаеш". И да искам, и да не искам, отдавна го знам, споменавано е редица пъти. За мен един нормален чалгар не би отишъл на Любо-Кирово мероприятие, но ти си странна птица и многопластов натюрел (друга твоя любима дума ) и сме се научили да те приемаме такъв, какъвто си. Ако забелязваш, от бая време хората не ти скачат така, както преди години го правеха. Ох, знам, беее. :1000 (29): А и да беше обратното, нямаше да се обидя, ти от време на време вкарваш закачка, това не е лошо. Тъкмо щях да ти кажа, че допаминът и серотонитът май са ми в повече, така усещам, и не знам на какво се дължи. :1000 (29): Ама за какво да ми се скача - пиша си нормално, не дразня никого, поне не нарочно. А и и наистина тия обиди, дето си вкарвате, не са ок. Наясно съм, че и в живота няма как да не се сблъскаш директно с някого. Ама лошо ли е да искаш да се разбираш с всички? Не да си близък, а просто да има поне 1 процент хармония в тоя форум и полемиките да са на друго ниво? Иначе да, ходя на всякакви концерти, за да правя сравнение. Много пъти съм с предубеждения, а се изненадвам. Правя го, за да мога да си разширя кръгозора и за да мога, ако възникне спор, да съм подготвен - по принцип, не само тук. За общата култура ми е добре, а и се разнообразявам. Не го казвам, за да се изтъквам, а за да вменя на някои хора тук, че има свят и извън техния. Доста черно-бяло се разсъждава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Кондоме, колкото и да си дрънкаш, няма да ти обърна внимание. Не и по начина, по който отчаяно ти се иска. Бооже. Ма ти за някакъв секс Бог и съвършенство на красотата ли се взе? Щото да те светна - не си. Това че, че цял ден говоря закачливи глупости и в един пост съм се избазикал с теб, не го приемай по начина, по който отчаятно ти се иска. Правя си го спорта, не си специален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 23 Author Report Share Публикувано Септември 23 Топ 10 лято 1. Емануела и Джордан - Купих ти сърце 2. Галин - 112 3. Галена и Цветелина Янева - Маракеш 4. Тони Стораро ft. Галена - Шефката 5. Алисия - Запали 6. Емилия - Завинаги 7. Ваня - Богиня 8. Райна - Бразилка 9. Илиян - Не сме приключили 10. Теди Александрова - Цяло лято Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Топ 10 лято Имаш грешка в 1-вото място. Не се опитвай да манипулираш фактите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Бооже. Ма ти за някакъв секс Бог и съвършенство на красотата ли се взе? Щото да те светна - не си. Това че, че цял ден говоря закачливи глупости и в един пост съм се избазикал с теб, не го приемай по начина, по който отчаятно ти се иска. Правя си го спорта, не си специален. :1000 (29): Радвам се да прочета последното ти изречение. Песента на Магда е приятна, защо този хейт? Пак ли заради Яница? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 23 Author Report Share Публикувано Септември 23 Поправено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Топ 10 лято 1. Емануела и Джордан - Купих ти сърце 2. Галин - 112 3. Галена и Цветелина Янева - Маракеш 4. Тони Стораро ft. Галена - Шефката 5. Алисия - Запали 6. Емилия - Завинаги 7. Ваня - Богиня 8. Райна - Бразилка 9. Илиян - Не сме приключили 10. Теди Александрова - Цяло лято Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Хитър си като любимата си певица. :1000 (29): Бз се. :1000 (29): Официално смятам да направя форума захарен памук. :1000 (29): "Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте!". :1000 (29): Не искам да правиш форума захарен памук. Не искам тук да е вълшебен и добър свят пълен с еднорози. Но пък искам коровки, помисли по въпроса. :1000 (29): Топ 10 лято 1. Емануела и Джордан - Купих ти сърце 2. Галин - 112 3. Галена и Цветелина Янева - Маракеш 4. Тони Стораро ft. Галена - Шефката 5. Алисия - Запали 6. Емилия - Завинаги 7. Ваня - Богиня 8. Райна - Бразилка 9. Илиян - Не сме приключили 10. Теди Александрова - Цяло лято Не лъжи, грешно е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Топ 10 лято 1. Емануела и Джордан - Купих ти сърце 2. Галин - 112 3. Галена и Цветелина Янева - Маракеш 4. Тони Стораро ft. Галена - Шефката 5. Алисия - Запали 6. Емилия - Завинаги 7. Ваня - Богиня 8. Райна - Бразилка 9. Илиян - Не сме приключили 10. Теди Александрова - Цяло лято Ужас. Нито една песен от тези няма да се помни до 1-2 месеца. Нито една не ми седи до понятието "голям хит". Иначе лично аз харесвам Бразилка, Цяло лято и донякъде Купих ти сърце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Не ви остана нищо друго освен да си съчинявате фалшиви класации. Не предполагах, че Фаст - точен човек, който е на ти с математиката, ще манипулира до такава степен, че да обяви половината реални гледания на "Шефката" за несъществуващи при положение, че имаме доказателства за тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари