Stela Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Чух я- чух я. Още снощи. Иииии, каквоооо? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Чакай малко, кога в този форум сме правили класации за харесвания, за да знаем да преброим и тях? Знаеш, че тук се осланяме предимно на гледания. Ето, той се е сетил да направи. Предлагам някой да направи класация спрямо най-малко нехаресвания. Интересно ми е какво ли ще излезе :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Иииии, каквоооо? :1000 (29): Можеш да баннеш рофл и да напишеш причина: "Не е длъжен да търпи досадната Стела. Помагам му!". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Можеш да баннеш рофл и да напишеш причина: "Не е длъжен да търпи досадната Стела. Помагам му!". Тя ако го направи съвсем ще й строша нервите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Тя ако го направи съвсем ще й строша нервите. Заплашваш ли ме? Аз имам много здрави нерви, ще видиш зор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Заплашваш ли ме? Аз имам много здрави нерви, ще видиш зор. Нямаш толкова здрави като гледам,личи си,че си в нервна криза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Нямаш толкова здрави като гледам,личи си,че си в нервна криза. Не може да ме докараш до нервна криза, защото не си ми важен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Не може да ме докараш до нервна криза, защото не си ми важен. Коментарът,който изтри друго показваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Абе тук що си чатите .Нали уж баш модераторката следи за това. Има си чат тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Абе тук що си чатите .Нали уж баш модераторката следи за това. Има си чат тема. +1 Тая тема се обърна на чат. Не мога да разбера, защо така настървено Конди и Стелето нападат Фаст за класацията му? Той не веднъж си затваряше очите за вашите лични разправии в тая тема. Да не забравяме, че и той е мод, а тва тука не е чат тема, че да търпим денонощни лични разговори и кавги. Фаст дръж се като мод! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Абе тук що си чатите .Нали уж баш модераторката следи за това. Има си чат тема. Щот та няма и си правим, квото си искаме. Сега, като се появи, ще козируваме. Може и друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 +1 Тая тема се обърна на чат. Не мога да разбера, защо така настървено Конди и Стелето нападат Фаст за класацията му? Той не веднъж си затваряше очите за вашите лични разправии в тая тема. Да не забравяме, че и той е мод, а тва тука не е чат тема, че да търпим денонощни лични разговори и кавги. Фаст дръж се като мод! Той преди да започне да се държи като съвестен модератор, първо трябва да почне да се държи като достоен и честен човек. Тази класация, която видяхме днес е една гротеска. Western най-добре описа нещата. Знам, че много добре разбираш за какво става въпрос, но също знам, че като върл Преславов си длъжен да се застъпиш за своя събрат по фенство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 +1 Тая тема се обърна на чат. Не мога да разбера, защо така настървено Конди и Стелето нападат Фаст за класацията му? Той не веднъж си затваряше очите за вашите лични разправии в тая тема. Да не забравяме, че и той е мод, а тва тука не е чат тема, че да търпим денонощни лични разговори и кавги. Фаст дръж се като мод! Опитваш да заемеш страна ли? Няма нужда да избираш. Подкрепи Фаст, Преславови трябва да сте задружни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Камелоти, ай честито. Кака ви изкара една хубава песен, крайно време беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Щот та няма и си правим, квото си искаме. А, точно. Сам го каза. Доста често ситуацията във форума е - Кондомчо и Стела си правят, каквото си искат. :1000 (29): Та съветвам Фаст да си използва правата. И когато се нарушават правилата и форума се превърне в анархия, той да взима мерки. Независимо откъде идват нарушенията. Фаст, не се оставяй да те натискат и си върши работата. Все пак и ти си мод. Не гледай безучастно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Дори мен ме отегпавате с безумното си поведение. Наистина не ви прилича, но нищо няма да казвам повече, за да не изкривите думите ми. Класацията на Фаст е достоверна. Няма как да се събират лакове от два клипа, защото вероятността един и същ потребител да е харесал и двата клипа е твърде голяма, а това не са гледания. Шефката няма място в топ 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Някой да ми каже, кога излиза албума на Емилия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Какво значение има една класация, която Фаст е решил да направи? Свободен е да я представи както пожелае. И аз поствам такива отвреме-навреме тук и минават и заминават. И други също. Това не променя факта, че всички 50 човека, които още пишем тук знаем, че Шефката е хита на лятото. Вместо да се нервите пуснете и стриймвайте някое от хубавите парчета, излезли този месец като за есента, и по-конкретно това... Дано да я качи и нея в Spotify. Време е поп-фолк плейлист, напоследък излязоха доста подходящи песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Какво значение има една класация, която Фаст е решил да направи? Това не променя факта, че всички 50 човека, които още пишем тук знаем, че Шефката е хита на лятото. Значението е в принципите и доблестта на човека. Вие кога ще се научите на принципност в този живот? След като песента на Стораро и Галена е хитът на лятото, защо човек, известен с пословичната си ненавист към втората, ще измисля нетипични точкови системи, с които не боравим в този форум, ще си създава главоболие и отделя време да скалъпва класация, чиято единствена цел е да внуши, че омразната му е залязла и забравена, че не е успешна? Това е да си воден от чувство на омраза. Това е да манипулираш, воден от негативна емоция. Това ли трябва да приемем, това ли трябва да толерираме? Вие тук чувство за правда нямате ли? На евтини манипулации ли се оставяте? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 23 Author Report Share Публикувано Септември 23 Засега "Купих ти сърце" води в анкетата за хит на лятото. Общо 37 гласа до момента. Нека видим как ще се развият нещата. Колкото до класацията ми, просто исках да пробвам нещо различно. Всички сериозни чартове са базирани на повече от един фактор. След време мога да сменя общия брой гласове със Spotify стриймовете. Не се палете толкова, и по-полека с квалификациите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Вече е най-гледания клип на Андри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Засега "Купих ти сърце" води в анкетата за хит на лятото. Общо 37 гласа до момента. Нека видим как ще се развият нещата. Колкото до класацията ми, просто исках да пробвам нещо различно. Всички сериозни чартове са базирани на повече от един фактор. След време мога да сменя общия брой гласове със Spotify стриймовете. Не се палете толкова, и по-полека с квалификациите. Оууу, това ли било? Ахаа, ясно. Падаш си по различното. Вярваме ти всички. :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Засега "Купих ти сърце" води в анкетата за хит на лятото. Общо 37 гласа до момента. Нека видим как ще се развият нещата. Колкото до класацията ми, просто исках да пробвам нещо различно. Всички сериозни чартове са базирани на повече от един фактор. След време мога да сменя общия брой гласове със Spotify стриймовете. Не се палете толкова, и по-полека с квалификациите. Води с 1 глас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 23 Author Report Share Публикувано Септември 23 Оууу, това ли било? Ахаа, ясно! Падаш по различното. Вярваме ти всички. :mf_surrender: Защо не? Никой не го беше опитвал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Защо не? Никой не го беше опитвал. Защото истината е, че си болен. И дори не го признаваш пред самия себе си, затова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари