NazzkO Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Всичко живо залива песента на Преслава и самата Преслава със супер положителни коментари ... не знам това вече кой пореден ренесанс е за нея :1000 (29): Всички си мислеха, че като махнат наградите е свършено с кариерата й, а хората тепърва започват да я боготворят и да им става по-симпатична като не ламти! Кралица! :1000 (19): Според мен тя е доста пораснала вече. Какъвто и ръб да е тоя нейния, явно ѝ влияе добре. Изглежда по-адекватна от преди, гради семейство, пуска стабилни парчета. От Не се изтриваш няма слабо. До ден днешен си я слушам задно с Обратно в играта. 3 от 6-7те ми чалги в телефона за последните 2 години :1000 (29): 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Щеше да залязва през 2010 като налагаха Галена - размина й се, после 2012 я освиркаха и се изнесоха - пак й се размина, след тва 2013 Галена изкърти с два тотални хита, а Пете се излагаше с бози - пак оцеля, 2016 - скандалът с наградите и хейтът който се изсипа по нея - и от това се измъкна. Като котките е - с няколко живота Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Къде се корени омразата ти към Райна? Била откачалка че си честитила рождения ден? Егати ниското ниво показваш и невъзпитание. Невъзпитание ли? Ти пък показваш заслепена идолопоклоническа обсебеност. Още малко и екскрементите ще й изпапкаш на тази. Много хора тук смятаме, че Райна не е в час с нервите, доказвала го е неведнъж. Няма нужда да се напада за това, че хората не одобряват даден изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Сънят ти ще е пророчески, така че ще го полеем наяве където си избереш. Ще има коровки и водка Путинка. :1000 (29): Виж какво, идвай по-бързо, че ми омръзна с тия стари лафове, време е за нови. :1000 (29): А дано е пророчески, ще се радвам. Явно ще е скоро, щом ще пуска и песен. Ми те остаряха тия лафове, ама пак са си топ.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Щеше да залязва през 2010 като налагаха Галена - размина й се, после 2012 я освиркаха и се изнесоха - пак й се размина, след тва 2013 Галена изкърти с два тотални хита, а Пете се излагаше с бози - пак оцеля, 2016 - скандалът с наградите и хейтът който се изсипа по нея - и от това се измъкна. Като котките е - с няколко живота Пропуснах 2015 - хейтът по медиите с Бирмата, побоищата и задържането в полицията. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Доста е адаптивна Пресичка, не може да се отрече. А и тя си разчита на наистина добрите си студийни изпълнения - влага някакво особено чувство в тия драматични мъжемразки текстове. Например, много яко казва "чао, видя ли само как отрязах те" в "Няма да ти пиша". Новата доста напомня на тази, тя пак беше на Ганев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Доста е адаптивна Пресичка, не може да се отрече. А и тя си разчита на наистина добрите си студийни изпълнения - влага някакво особено чувство в тия драматични мъжемразки текстове. Например, много яко казва "чао, видя ли само как отрязах те" в "Няма да ти пиша". Новата доста напомня на тази, тя пак беше на Ганев. А защо лелче така се предаде без бой на времето? Още ме е яд значи! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 А защо лелче така се предаде без бой на времето? Още ме е яд значи! Не те е яд, маймунке мръсна, просто ми сипваш сол в живата рана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Не те е яд, маймунке мръсна, просто ми сипваш сол в живата рана! Не е вярно. Тогава бях по-голям фен на Айтос от теб и плачех от ужас как си опропастява кариерата. Даже подкрепих Галена за Певица на 2009, защото П. ми беше станала анти Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Не е вярно. Тогава бях по-голям фен на Айтос от теб и плачех от ужас как си опропастява кариерата. Даже подкрепих Галена за Певица на 2009, защото П. ми беше станала анти Това вече ме шокира и скандализира! За наказание си сложих аватар на скритата ти фаворитка .... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 @plambata Дебютни 24 часа: Преслава: 364К Фики ft. Джена: 215К Ще чакаме ли до 10-ти октомври или ще се предадеш с достойнство? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Не е вярно. Тогава бях по-голям фен на Айтос от теб и плачех от ужас как си опропастява кариерата. Даже подкрепих Галена за Певица на 2009, защото П. ми беше станала анти Важното е, че аз останах на потъващия кораб, а ти се отдаде на една хитра лиска като Преси! Пък и Калинче, доста хубавки песни ни поднесе женичката в периода на опропастяване, бе! Ами това направо си е чук и половина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Това вече ме шокира и скандализира! За наказание си сложих аватар на скритата ти фаворитка .... Махни пришитото лице от аватара си! Шок и погнуса! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Важното е, че аз останах на потъващия кораб, а ти се отдаде на една хитра лиска като Преси! Пък и Калинче, доста хубавки песни ни поднесе женичката в периода на опропастяване, бе! Ами това направо си е чук и половина! И на мен ми харесва, ама пък никакъв хит не стана. През 2009 даже песните на Траяна бяха по-големи хитове. Не си го обяснявам. Тогава хората супер много се дръпнаха от лелча. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Това вече ме шокира и скандализира! За наказание си сложих аватар на скритата ти фаворитка .... ХИМН!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 И на мен ми харесва, ама пък никакъв хит не стана. През 2009 даже песните на Траяна бяха по-големи хитове. Не си го обяснявам. Тогава хората супер много се дръпнаха от лелча. Аз пък тогава я заобичах още повече, за да съм контра на всички! А това ми беше супер любимо: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 ХИМН!!! Не мога да те дишам, но парите миришат ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Аз пък тогава я заобичах още повече, за да съм контра на всички! А това ми беше супер любимо: Още една чудна, но опропастена песен от Ванча. Беше заета да снима "Надуйте музиката", която си я слушаше само тя .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 А това никой не го хареса, а на мен даже телефонът ми е звънял с припева. Разкош! Изпяло го е чудно, особено думата "поне" и "сключих сделка с бога и дявола"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Не мога да те дишам, но парите миришат ... Луната ми е в Лъв, а душата - хулиган! Джена - пионерка на въвеждането на астрологията в чалгата! Глория първа вкара зодиите с "Рак и Скорпион", но коя се беше сетила да пее за другите положения? Чакаме Преслава "Асцендентът му е Водолей, кара ме да викам лей-лей", Галена - "Венерата ти е в Овен и виждам, че хлътнал си по мен", Анелия - "Марса в Рак ме кара да се съмнявам в тебе пак", Алисия - "Усещам скорпионските ти Медиум цели, всички мацки по теб са полудели" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Доста е адаптивна Пресичка, не може да се отрече. А и тя си разчита на наистина добрите си студийни изпълнения - влага някакво особено чувство в тия драматични мъжемразки текстове. Например, много яко казва "чао, видя ли само как отрязах те" в "Няма да ти пиша". Новата доста напомня на тази, тя пак беше на Ганев. Много точно казано. Така трябва да бъде един изпълнител, ако целта му е да бъде актуален. Иначе изпада от борда и участията намаляват :1000 (29): Чудех се на коя ми прилича, особено частта преди припева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Луната ми е в Лъв, а душата - хулиган! Джена - пионерка на въвеждането на астрологията в чалгата! Глория първа вкара зодиите с "Рак и Скорпион", но коя се беше сетила да пее за другите положения? Чакаме Преслава "Асцендентът му е Водолей, кара ме да викам лей-лей", Галена - "Венерата ти е в Овен и виждам, че хлътнал си по мен", Анелия - "Марса в Рак ме кара да се съмнявам в тебе пак", Алисия - "Усещам скорпионските ти Медиум цели, всички мацки по теб са полудели" :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Луната ми е в Лъв, а душата - хулиган! Джена - пионерка на въвеждането на астрологията в чалгата! Глория първа вкара зодиите с "Рак и Скорпион", но коя се беше сетила да пее за другите положения? Чакаме Преслава "Асцендентът му е Водолей, кара ме да викам лей-лей", Галена - "Венерата ти е в Овен и виждам, че хлътнал си по мен", Анелия - "Марса в Рак ме кара да се съмнявам в тебе пак", Алисия - "Усещам скорпионските ти Медиум цели, всички мацки по теб са полудели" :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Много точно казано. Така трябва да бъде един изпълнител, ако целта му е да бъде актуален. Иначе изпада от борда и участията намаляват :1000 (29): Чудех се на коя ми прилича, особено частта преди припева. Тази никога няма да изпадне зад борда - по корем ще се влачи, с кървави лакти и колене ще е, ще се добере до всеки актуален композитор и ще изцеди максимума от него, само да види хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тази никога няма да изпадне зад борда - по корем ще се влачи, с кървави лакти и колене ще е, ще се добере до всеки актуален композитор и ще изцеди максимума от него, само да види хит! Хаха. Нека де. По-добре тя, поне пее жената. Предпочитам я пред всички други освен Деса и Глора :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари