SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Петра възпяваше политическата действителност в ония години на мафиотство, мутри, валутни кризи и т.н., затова и беше толкова актуална. Сега естествено не би имала този успех. Сега всички възпяват действителността с кифлите и тузарите по клубовете... всъщност вече почти не го правят и жанра взе, че се посъживи. Петра носи в себе си нещо доста народно, неслучайно толкова се е обсъждало, че Ивана си е изградила кариерата по сходен модел. Разбира се, база за сравнение няма, защото Петра си остана комедиен образ и смислените й песни почти не се помнят днес, а Ивана е кралица на останалите във времето смислени песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Коя ти е любимата песен на Сашка? Хм, труден въпрос... :1000 (29): Ще да е някой от най-големите й хитове- Георги и Левовете в марки. Харесват ми и някои от не толкова известните й, например една Дъжд вали. Червената шапчица ми е много забавна. :1000 (29): Като цяло албума Спартакус момче ме кефеше много, но към днешна дата ми е смешно да си спомня как на 8 годинки съм превъртал нон-стоп албум с име СПАРТАКУС МОМЧЕ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Сега всички възпяват действителността с кифлите и тузарите по клубовете... всъщност вече почти не го правят и жанра взе, че се посъживи. Петра носи в себе си нещо доста народно, неслучайно толкова се е обсъждало, че Ивана си е изградила кариерата по сходен модел. Разбира се, база за сравнение няма, защото Петра си остана комедиен образ и смислените й песни почти не се помнят днес, а Ивана е кралица на останалите във времето смислени песни. Ние помним невероятните тракове "Що е любов", "Любовен грях" и "Жена в окови". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 но към днешна дата ми е смешно да си спомня как на 8 годинки съм превъртал нон-стоп албум с име СПАРТАКУС МОМЧЕ. Защо да е смешно, не виждам нищо странно. Дано само баща ти да не е бил наясно със значението на "Спартакус". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Хм, труден въпрос... :1000 (29): Ще да е някой от най-големите й хитове- Георги и Левовете в марки. Харесват ми и някои от не толкова известните й, например една Дъжд вали. Червената шапчица ми е много забавна. :1000 (29): Като цяло албума Спартакус момче ме кефеше много, но към днешна дата ми е смешно да си спомня как на 8 годинки съм превъртал нон-стоп албум с име СПАРТАКУС МОМЧЕ. Аз нали съм ви казвала, че баща ми имаше календар с автограф от Луна и ми го бяха изпраскали на вратата на стаята... потреса е пълен. Аз бях с различно виждане, мойта любимка беше Глория.Имала съм добър вкус още тогава. Това Спартакус момче го бях забравила.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ние помним невероятните тракове "Що е любов", "Любовен грях" и "Жена в окови". Но масовият българин не ги помни. :1000 (29): Камо ли да ги помни като тези на кака Ванче. Защо да е смешно, не виждам нищо странно. Дано само баща ти да не е бил наясно със значението на "Спартакус". Не мисля, че който и да е роднина е обръщал внимание на заглавията на албумите на Сашка, аз просто бях поискал да ми купят такъв и ми купиха най-новия по онова време. :1000 (29): Тя вътре има и много хубави и смислени песни, между другото, даже и опера, фолклор и техно. Но с такова заглавие трудно някой би го възприел насериозно. :1000 (29): Аз нали съм ви казвала, че баща ми имаше календар с автограф от Луна и ми го бяха изпраскали на вратата на стаята... потреса е пълен. Аз бях с различно виждане, мойта любимка беше Глория.Имала съм добър вкус още тогава. Това Спартакус момче го бях забравила.. От Луна до Глория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Не мисля, че който и да е роднина е обръщал внимание на заглавията на албумите на Сашка, аз просто бях поискал да ми купят такъв и ми купиха най-новия по онова време. :1000 (29): Тя вътре има и много хубави и смислени песни, между другото, даже и опера, фолклор и техно. Но с такова заглавие трудно някой би го възприел насериозно. :1000 (29): Той може да не е обръщал внимание на залгавието на албума, обаче заглавната песен беше доста голям хит. Няма как да не е чул, че куфееш на нея. Никът ти SG от "Сексава G-точка" ли идва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Но масовият българин не ги помни. :1000 (29): Камо ли да ги помни като тези на кака Ванче. Не мисля, че който и да е роднина е обръщал внимание на заглавията на албумите на Сашка, аз просто бях поискал да ми купят такъв и ми купиха най-новия по онова време. :1000 (29): Тя вътре има и много хубави и смислени песни, между другото, даже и опера, фолклор и техно. Но с такова заглавие трудно някой би го възприел насериозно. :1000 (29): От Луна до Глория Сашка и техно??? Ааа с Луна е било против волята ми, не се брои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Боже, как може да обичаш някого толкова много, че да харесваш и най-големите му шитове. :1000 (29): Ти си някакъв феномен. Yaneva, коментирай този чутовен хит с 300К гледания за три години. И по-специално там, където пее "Знам, знам, знам, че полудяваш, спри-спри-спри да се натискаш". Бидонът поне такива елементаризми не си е позволявал. :1000 (29): Да, провал е, ноо мен ме кефи. Музиката е топ. Иначе Камелия и личи, че не е себе си в тоа клип. Адски неадекватна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Сашка и техно??? По рейв партита я пускаха, хората гълтат бонбони и яко на черешета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 По рейв партита я пускаха, хората гълтат бонбони и яко на черешета. Как беше онова... Аз нИ знаех, нИе... Ти бил ли си на такова парти, добре си информиран.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Как беше онова... Аз нИ знаех, нИе... Ти бил ли си на такова парти, добре си информиран.. Бил съм, да. Заради приятели, които слушат електронна музика. И бонбони съм ял на тези места. И съм подскачал като луд по звуците на транс, рейв и кво ли още не. Два пъти точно ми се случи и ми беше достатъчно за цял живот. Човекът, заради който го направих btw, колкото повече пораствахме, толкова повече наддаваше едно ухо и към попфолка. В по-късни години сме се размазвали на чалга. :1000 (29): Даже, ако искам да ходя на чалга сега, той ми е опция, защото другите трябва да им плащам, за да си го причинят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Той може да не е обръщал внимание на залгавието на албума, обаче заглавната песен беше доста голям хит. Няма как да не е чул, че куфееш на нея. Никът ти SG от "Сексава G-точка" ли идва? SG=SuperGeorgi, от времето, по което бях пощурял по някои супергерои. :1000 (29): Добре, че никовете могат да се сменят, защото онзи от първите години на Десово фенче беше още по-срамен. Не съм куфял толкова точно на тази песен, със сигурност не е обръщал внимание. :1000 (29): Сашка и техно??? Ааа с Луна е било против волята ми, не се брои. Към днешна дата като го слушам всъщност много не ми звучи като техно. :1000 (29): Някакъв Сашкин вариант на техното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Бил съм, да. Заради приятели, които слушат електронна музика. И бонбони съм ял на тези места. И съм подскачал като луд по звуците на транс, рейв и кво ли още не. Два пъти точно ми се случи и ми беше достатъчно за цял живот. Човекът, заради който го направих btw, колкото повече пораствахме, толкова повече наддаваше едно ухо и към попфолка. В по-късни години сме се размазвали на чалга. :1000 (29): Даже, ако искам да ходя на чалга сега, той ми е опция, защото другите трябва да им плащам, за да си го причинят. Такова и аз опитах веднъж, но не съм повтаряла.. сега като се замисля може би бих за шоуто някой път. Събирай група за MC Stojan, няма ли да избухнеш? SG=SuperGeorgi, от времето, по което бях пощурял по някои супергерои. :1000 (29): Добре, че никовете могат да се сменят, защото онзи от първите години на Десово фенче беше още по-срамен. Не съм куфял толкова точно на тази песен, със сигурност не е обръщал внимание. :1000 (29): Към днешна дата като го слушам всъщност много не ми звучи като техно. :1000 (29): Някакъв Сашкин вариант на техното. Техногларус??? ОМГ... тази вечер наистина съм шокирана, признавам си. И как ти беше първия ник? Сега може да си го смeниш на Техногларус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Такова и аз опитах веднъж, но не съм повтаряла.. сега като се замисля може би бих за шоуто някой път. Събирай група за MC Stojan, няма ли да избухнеш? Техногларус??? ОМГ... тази вечер наистина съм шокирана, признавам си. И как ти беше първия ник? DesiSlava_e_super :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 "Да гори в любов" вече има над 40k споделяния във Facebook. Купих ти сърце има 65k. Смятайте какъв чудовищен хит е. Преслава разби както само тя може! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Сега всички възпяват действителността с кифлите и тузарите по клубовете... всъщност вече почти не го правят и жанра взе, че се посъживи. Петра носи в себе си нещо доста народно, неслучайно толкова се е обсъждало, че Ивана си е изградила кариерата по сходен модел. Разбира се, база за сравнение няма, защото Петра си остана комедиен образ и смислените й песни почти не се помнят днес, а Ивана е кралица на останалите във времето смислени песни. Петра правеше текстове за актуалните политически неща - примерно любимите форумни Перденца са посветени на така актуалния в онзи момент скандал Бръмбъргейт. И ако междудругото актуален до днес, щото ушенцата, вече са не само в политиката, ами навсякъде. Аз не съм чувал чалга песен дори бегло посветена на нещо от политическия живот, не просто актуалностите в ежедневието от типа на мутри, кифли и прочее от Луна Президент. И Петра не е нужно да се завръща - дори набедените за комедийни песни са си актуални и до днес. Шото не на последно място, политическата ни ситуация никак не се подобрила в последните 18 години, а става все по пародийна. И изобщо, какво означава пародийни и никой не и помнел смислените песни? Нужно ли е да споменавам, че Котаците и Маците е по текст на Гео Милев? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Петра правеше текстове за актуалните политически неща - примерно любимите форумни Перденца са посветени на така актуалния в онзи момент скандал Бръмбъргейт. И ако междудругото актуален до днес, щото ушенцата, вече са не само в политиката, ами навсякъде. Аз не съм чувал чалга песен дори бегло посветена на нещо от политическия живот, не просто актуалностите в ежедневието от типа на мутри, кифли и прочее от Луна Президент. И Петра не е нужно да се завръща - дори набедените за комедийни песни са си актуални и до днес. Шото не на последно място, политическата ни ситуация никак не се подобрила в последните 18 години, а става все по пародийна. И изобщо, какво означава пародийни и никой не и помнел смислените песни? Нужно ли е да споменавам, че Котаците и Маците е по текст на Гео Милев? Че е кралица на възпяването на българската действителност по саркастичен начин- такава е, в такова отношение винаги е била ценна за жанра. Но е факт, че повечето хора я възприемат от майтапчийската страна. И нека има песен с текст на Гео Милев, това не променя факта, че я е представила по нейния си точно комичен начин. :1000 (29): Тя и Антонина тази година пробва с Вапцаров, но не помня някой да я е възприемал не-пародийно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Новата песен на Преслава пръска отвсякъде. Браво жената знае как се прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Новата песен на Преслава пръска отвсякъде. Браво жената знае как се прави. Вчера си я поръчваха и по Веселина. Явно наистина се харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Преслава ги уби направо. И Глория ги довърши с балада днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 До довечера П А О Л А ще направи 1 милион Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Новата песен на Преслава пръска отвсякъде. Браво жената знае как се прави. В момента я надух на макс и в колата , страшно звучи. Знаех си аз ,че есенният сезон е силният на Преси! До 00:00 се надявам на 1млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Мигом пускайте ХИТА НА 2018 Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари