Stela Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Това къде го чу? Да не ти го говорат звездите? И ние сме похвалили хубавата песен на Преса. Колкото и да искаш да правиш интрижки, не ти се получава.... Пушил ли си? Пил ли си? Не ти ли помага? :1000 (29): От шега до интрига има разлика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ивана сякаш е най-зле от старата генерация. Глото - пуска често песни, сред които има и добри попадения, а и приятни за ухото песни, концерти, тук-таме участи.. Деса- разнообразни неща, експерименти, колаборациии, наколко самостоятелни хита, включително и балада хит. Много участия. Камелия - От както е извън Пайнер, смело.можем да кажем, че залага на разнообразието в песните. Няма песен, която и минимално да прилича на предходната. Експериенти тип - Престъпно е, Само за минута. Рап-чалга, типичен фолк и лека мазнотийка (Плюшено мече). Голям хит и стабилни гледания в личния й канал. Клипове на ниво, участия- бол + Гласът. Василка - хит до хит, голям отзвук в медийното пространство, участия в чужбина. Ванча кво има за последните 5-6 години??? Една леко позната песен - Твое копие, от там насетне само някакви ташаци ала Ще ти взема всички.пари и Кралете. С участията май също е зле... На фона на останалите, направо бледнее. Другите са свикнали да се оправят сами. При Ванча всичко беше наготово - тя кихаше най-голям хонорар и съответно Пайнер плащаше кавърите, уреждаше й най-силните сръбски кавъри на Индира, въртеше я през 15 минути по Планета, намираше участия, буташе я да закрива при загрята публика на концертите .... Изведнъж като се появи Преслава и кранчето за Айтос спря, веднага се сгромоляса. В последните 6 години (след "Остави ме") наистина е трагична. Само "Твое копие" и "Ало мамо" са по-слушаеми и разпознаваеми, а между тях пусна не малко провали. Деса и Кама как се оправят без Пайнер, Ванча ако напусне фирмата направо да излиза в пенсия (тя не че като се води в каталога им си е мръднала пръста в последните 2 години). Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Пушил ли си? Пил ли си? Не ти ли помага? :1000 (29): Освен да звъннем на 112? :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Пушил ли си? Пил ли си? Не ти ли помага? :1000 (29): От шега до интрига има разлика. Ма ти всеки път се шегуваш. Поне, като си такава шегаджийка се научи да носиш и на майтап.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ванча ако напусне фирмата направо да излиза в пенсия (тя не че като се води в каталога им си е мръднала пръста в последните 2 години). А кой е казал, че Ивана има договор с Пайнер? Проблемът и с НАП от преди месец какво ви говори? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ма ти всеки път се шегуваш. Поне, като си такава шегаджийка се научи да носиш и на майтап.... Напротив, не всеки път, но този си беше шега. Това за майтапа се отнася и за теб, защо си такава стегнация станал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Аз пък вярвам в Ивана, че все още го може. Просто не се е надъхала, както трябва. С подходящата песен ще смачка всички еднотипни денсчета на Глория. С тия хормононални промени може още да не е намерила себе си, да е в търсене, може да не е случила на песен, която да усети истински. Не е дължа да издава често песни. По 1-2 на година стигат. Камелия да не би да прави нещо различно? Така правят големите, доказни имена, няма нужда от бълване, особено ако ще предлагаш едно и също или подобно на свое предно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Другите са свикнали да се оправят сами. При Ванча всичко беше наготово - тя кихаше най-голям хонорар и съответно Пайнер плащаше кавърите, уреждаше й най-силните сръбски кавъри на Индира, въртеше я през 15 минути по Планета, намираше участия, буташе я да закрива при загрята публика на концертите .... Изведнъж като се появи Преслава и кранчето за Айтос спря, веднага се сгромоляса. В последните 6 години (след "Остави ме") наистина е трагична. Само "Твое копие" и "Ало мамо" са по-слушаеми и разпознаваеми, а между тях пусна не малко провали. Деса и Кама как се оправят без Пайнер, Ванча ако напусне фирмата направо да излиза в пенсия (тя не че като се води в каталога им си е мръднала пръста в последните 2 години). Страхотен пост мегастарке. Иде ми да ти дам +, но за днес ги изчерпах Напомни ми утре. Те песните й, не просто са провали, ами са и тотално неслушаеми и кръчмарско звучащи. То и Престъпно е провал, но песента е готина, модерна и интересна. Наистина се вижда, че без побутване леля ви Ваня е доста зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 А кой е казал, че Ивана има договор с Пайнер? Проблемът и с НАП от преди месец какво ви говори? Щом стои в канала и я въртят по Планета, не е като да е напуснала. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Освен да звъннем на 112? :1000 (29): :1000 (29): Ще накарам Галин да звънне :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Реално погледнато наистина след 2013 Ивана никаква я няма. Само две песни стават - ''Ало, мамо'' и ''Твое копие''. Но с последната мисля, че доказа, че ако случи на добра песен спокойно може да ни изненада с голям хит. Точно в пика на песента я премахнаха от youtube а вече има над 2 милиона гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Напротив, не всеки път, но този си беше шега. Това за майтапа се отнася и за теб, защо си такава стегнация станал? Оо не ми излизай с тея. Незнам кой, какъв е станал, но ти яко се обиди за един - катър. Защо така? Човек знаещ какво представлява, никога не би го приел чак толкова.навътре.... И катъра е живо същество, дори са много мили и добри... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Страхотен пост мегастарке. Иде ми да ти дам +, но за днес ги изчерпах Напомни ми утре. Те песните й, не просто са провали, ами са и тотално неслушаеми и кръчмарско звучащи. То и Престъпно е провал, но песента е готина, модерна и интересна. Наистина се вижда, че без побутване леля ви Ваня е доста зле. Догодина прави 20 години в Пайнер .. току виж се стегнала и направила нещо слушаемо (за концерт не се и надяваме) И друг проблем при нея - в един момент се видя, че целия образ който е градила на интелигентна и народна жена със смислени песни, е бил фалш. Това още повече помогна да рухне. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Деси Слава не мисля, че е удачно да я сравняваме с легендите, въпреки че тя е една от тях. Деса е с десятка години по-млада от средната възраст на ГИК, това няма как да не окаже влияние. Тя все още се бута при актуалните на деня - Емануели, Галени и прочие. Така и трябва. Може го, прави го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Деси Слава не мисля, че е удачно да я сравняваме с легендите, въпреки че тя е една от тях. Деса е с десятка години по-млада от средната възраст на ГИК, това няма как да не окаже влияние. Тя все още се бута при актуалните на деня - Емануели, Галени и прочие. Така и трябва. Може го, прави го. Ние ги обединяваме съгласно времето, в което са се изявявали. Деса е в Пайнер 2 или 3 години преди Ванча. Друг е въпроса, че Деса е влязла във фирмата на 17, а Ванча на 30. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Оо не ми излизай с тея. Незнам кой, какъв е станал, но ти яко се обиди за един - катър. Защо така? Човек знаещ какво представлява, никога не би го приел чак толкова.навътре.... И катъра е живо същество, дори са много мили и добри... Е живо същество е - какво да е? Ти като се обиди да един ботокс, без дори да съм те споменавала? Аз си говорех за Румяна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ние ги обединяваме съгласно времето, в което са се изявявали. Деса е в Пайнер 2 или 3 години преди Ванча. Друг е въпроса, че Деса е влязла във фирмата на 17, а Ванча на 30. Яни пусна най-добрия си албум след 14 години кариера - истинска кралица! След няколко дни ново парче от Райна. Знам, че го очакваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Яни пусна най-добрия си албум след 14 години кариера - истинска кралица! След няколко дни ново парче от Райна. Знам, че го очакваш. Дано Р. Т. да не разочарова. Искам хит от ранга на "Зле те чувам". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Поздрав за един специален потребител с този трак ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Преоткривам този жесток проект! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Щом стои в канала и я въртят по Планета, не е като да е напуснала. Той и Веско Маринов седи в канала, в каталога, в пропагандните клипове, но мрънкаше миналата година, че за панаира тук бил поръчан през Пайнер, а не директно при него самия. Същото стана с Тони Дачева и Славка Калчева. Участията им през Пайнер се рекламират, другите не. Същото забелязвам и при Глория, но Пешо може да каже по-добре, защото е около нея. Единствено такъв компромис не бе направен за Камелия. Всеки сам да си прави изводите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Преслава скоро ще възобнови участията си. На първото й в Пловдив, ако има желаещи от форума и ако плд им е близо, може да идем групово. Да полеем хита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Догодина прави 20 години в Пайнер .. току виж се стегнала и направила нещо слушаемо (за концерт не се и надяваме) И друг проблем при нея - в един момент се видя, че целия образ който е градила на интелигентна и народна жена със смислени песни, е бил фалш. Това още повече помогна да рухне. Тя, че е интелигентна - така е. Но още от самото си начало пееше вулгаризми е селянии ала Жените знаят как и Мъж ли е... Последвали от поредица простащини, като Палавник, Секса и града, Смукача, Течен шоколад и още десетки... Влече си я простащината. Срина се, просто защото беше мега налагана, ти сам го каза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Поздрав за един специален потребител с този трак ... Ти си жесток - и секси, и як Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Поздрав за един специален потребител с този трак ... Без конкуренция и до днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари