Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Мара сигурно се къса от яд, че Глория първа пусна Парижкия клип :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Камелия Владимирова Вескова - Пинтията визираш май? Добре, засечи гледанията. Това, което видях аз днес е, че съм засичал общите на 27 септември в 22:00 часа и тогава са били 10.070 mln. Днес, няма и 5 дни по-късно са 10.544 mln. Тоест покачване с 478К за 4 дни и 18 часа. До 22:00 часа покачването ще достигнало над 500К. Средно по 100К на ден. Това и "Зоопарк" не го правеше 3 месеца след премиерата си. Същата визирам, как се досети? Или викаш, не е много трудно... :1000 (29): Аз реших да ги засека, защото не знаех, че и ти ще го направиш. Така и така съм ги записала, ще ги отбележа. Нека има да се брои. Много добре са си по близо 100К на ден. Не се случва и с уж големите хитове на годината. Цялото плюене по песента и очакванията за провал, които имаха хората тук предизвикаха съдбата и тя се обърна в наша полза. Обичам когато стане така... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Май ще се отказвам от Галин... писна ми вече! Искам самостоятелна чалга песен, защо с тази Десита, защоооооооо??? И пак в този стил.... Галинеееееееееее ... :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Цялото плюене по песента и очакванията за провал, които имаха хората тук предизвикаха съдбата и тя се обърна в наша полза. Обичам когато стане така... МОИСЕЙ: В 23 часа и 59 минути на 31 декември 2018 най-гледаната попфолк песен за годината в България ще е колаборация между шкембест турчин от Шумен на име Тунчер и жена от същия край, която някои наричаха Пришитото Лице. Запомнете това предсказание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Няма да е тя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Май ще се отказвам от Галин... писна ми вече! Искам самостоятелна чалга песен, защо с тази Десита, защоооооооо??? И пак в този стил.... Галинеееееееееее ... :gun_bandana: Те като цяло и откъм албум го прецакаха Пайнер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Няма да е тя А коя ще е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Май ще се отказвам от Галин... писна ми вече! Искам самостоятелна чалга песен, защо с тази Десита, защоооооооо??? И пак в този стил.... Галинеееееееееее ... :gun_bandana: Песента, която ще излезе сега е на Десита. Галин й влиза на фийт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Галена с песен най-рано началото на ноември. Самостоятелна е и вече снимана. Към участията ще се завърне поне 40 дни след смъртта на баща си. Новата на Преслава не я спирам. Страшна зарибявка е,дано не ми омръзне бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 plambata, ще се обявиш ли за победен в залога или ще изчакаш официално до 10-ти? Преслава - 1,189 млн. Фики ft. Джена - 430 хил. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Галена с песен най-рано началото на ноември. Самостоятелна е и вече снимана. Към участията ще се завърне поне 40 дни след смъртта на баща си. Новата на Преслава не я спирам. Страшна зарибявка е,дано не ми омръзне бързо. Идеално! Тъкмо за концерта ще е хем нова, хем достатъчно наложена, хем "Шефката" ще продължи да върлува като есенен грип още месец. Каква ирония - и двете най-големи в чалгата с паузи тази година, едната - за да посрещне нов живот, другата - за да оплаче края на един такъв. 40-те дни изтичат съвсем скоро btw. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Те като цяло и откъм албум го прецакаха Пайнер Защо? Не му трябват албуми. Аз искам хитове. Иначе ще му бия шута и ще си намеря нов любимец. :1000 (29): Песента, която ще излезе сега е на Десита. Галин й влиза на фийт. Няма нищо. Пак не съм доволна от него. Да си мисли какво ще направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Няма нищо. Пак не съм доволна от него. Да си мисли какво ще направи. Галин ще има песен, която ще е любовна.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Черната ми Луна-Лилит е в Лъв, а душата хулиган ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Това ще е на Десита. Галин ще има песен, която ще е по-любовна.. Ако е и с фолк звучене ще е супер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Ако е и с фолк звучене ще е супер. Той нали още в началото на лятото беше казал, че Десита има песен, но ще я пускат след края на лятото, може тая малка част да е именно от нея. А нали вчера имаше стори в студиото и каза, че новата му песен е любовна. Може да става дума за две отделни песни. Все пак на Десита трябва да е с него, за да има по-голям интерес. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Може да става дума за две отделни песни. Все пак на Десита трябва да е с него, за да има по-голям интерес. Да, две отделни песни са. Една на Деси фийт Галин и една изцяло негова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Моисей: Песента на Преслава ще омръзне бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Конди, какво е твоето предчувствие - дали Пресито ще се приеме най-силно на концерта? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Еволюция е до 7:30, нататък е потрес с изключение на Ме Густа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 The Queen Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Еволюция е до 7:30, нататък е потрес с изключение на Ме Густа Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Конди, какво е твоето предчувствие - дали Пресито ще се приеме най-силно на концерта? Приемът й ще е по-добър от миналогодишния концерт, въпреки че тогава уж имаше по-голям хит. Очаквам най-много да се избухва на Константин/Алисия, "Да гори в любов" и "Шефката". Ако не поканят Тони Стораро на концерта, сами ще си забият нож в гърба - това е най-големия хит на годината. Галена и Янева най-добре изобщо да си спестят представянето на "Маракеш". Макар завидните гледания, мисля, че ще приспи залата тази песен. Преслава със сигурност ще изпее новата + "Обратно в играта" (може и нещо старо). Според мен тия трите песни, които изброих най-горе, ще си оспорват титлата "Най-добър прием". На миналия рожден ден титлата отиде при Галенови, да видим какво ни чака този път.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Еволюция е до 7:30, нататък е потрес с изключение на Ме Густа Ох, и аз не харесвам този му стил, но пък "112" доста я слушах. Обаче много бързо ми омръзна ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари