Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Камелия Владимирова Вескова - Пинтията визираш май? :3fdb8960598fa63e:

Добре, засечи гледанията. Това, което видях аз днес е, че съм засичал общите на 27 септември в 22:00 часа и тогава са били 10.070 mln.

Днес, няма и 5 дни по-късно са 10.544 mln. Тоест покачване с 478К за 4 дни и 18 часа. До 22:00 часа покачването ще достигнало над 500К. Средно по 100К на ден. Това и "Зоопарк" не го правеше 3 месеца след премиерата си.

Същата визирам, как се досети? Или викаш, не е много трудно... :1000 (29):

Аз реших да ги засека, защото не знаех, че и ти ще го направиш. Така и така съм ги записала, ще ги отбележа. Нека има да се брои. :P

Много добре са си по близо 100К на ден. Не се случва и с уж големите хитове на годината. Цялото плюене по песента и очакванията за провал, които имаха хората тук предизвикаха съдбата и тя се обърна в наша полза. Обичам когато стане така... :3fdb8960598fa63e: :cheers:

Сподели в други сайтове

Май ще се отказвам от Галин... писна ми вече! Искам самостоятелна чалга песен, защо с тази Десита, защоооооооо??? И пак в този стил.... Галинеееееееееее ... :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Цялото плюене по песента и очакванията за провал, които имаха хората тук предизвикаха съдбата и тя се обърна в наша полза. Обичам когато стане така... :3fdb8960598fa63e: :cheers:

МОИСЕЙ: В 23 часа и 59 минути на 31 декември 2018 най-гледаната попфолк песен за годината в България ще е колаборация между шкембест турчин от Шумен на име Тунчер и жена от същия край, която някои наричаха Пришитото Лице.

Запомнете това предсказание.

Сподели в други сайтове

Май ще се отказвам от Галин... писна ми вече! Искам самостоятелна чалга песен, защо с тази Десита, защоооооооо??? И пак в този стил.... Галинеееееееееее ... :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Те като цяло и откъм албум го прецакаха Пайнер :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Песента, която ще излезе сега е на Десита. Галин й влиза на фийт.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Галена с песен най-рано началото на ноември. Самостоятелна е и вече снимана. Към участията ще се завърне поне 40 дни след смъртта на баща си.

Новата на Преслава не я спирам. Страшна зарибявка е,дано не ми омръзне бързо.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

plambata, ще се обявиш ли за победен в залога или ще изчакаш официално до 10-ти? :3fdb8960598fa63e:

Преслава - 1,189 млн.

Фики ft. Джена - 430 хил.

:3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Галена с песен най-рано началото на ноември. Самостоятелна е и вече снимана. Към участията ще се завърне поне 40 дни след смъртта на баща си.

Новата на Преслава не я спирам. Страшна зарибявка е,дано не ми омръзне бързо.

Идеално! Тъкмо за концерта ще е хем нова, хем достатъчно наложена, хем "Шефката" ще продължи да върлува като есенен грип още месец.

Каква ирония - и двете най-големи в чалгата с паузи тази година, едната - за да посрещне нов живот, другата - за да оплаче края на един такъв. :confused:

40-те дни изтичат съвсем скоро btw.

Сподели в други сайтове

Те като цяло и откъм албум го прецакаха Пайнер :gun_bandana:

Защо? Не му трябват албуми. Аз искам хитове. Иначе ще му бия шута и ще си намеря нов любимец. :1000 (29):

Песента, която ще излезе сега е на Десита. Галин й влиза на фийт.

Няма нищо. Пак не съм доволна от него. Да си мисли какво ще направи.

Сподели в други сайтове

Черната ми Луна-Лилит е в Лъв, а душата хулиган ... :Vishenka_05:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Ако е и с фолк звучене ще е супер.

Той нали още в началото на лятото беше казал, че Десита има песен, но ще я пускат след края на лятото, може тая малка част да е именно от нея. А нали вчера имаше стори в студиото и каза, че новата му песен е любовна. Може да става дума за две отделни песни. Все пак на Десита трябва да е с него, за да има по-голям интерес.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Може да става дума за две отделни песни. Все пак на Десита трябва да е с него, за да има по-голям интерес.

Да, две отделни песни са. Една на Деси фийт Галин и една изцяло негова.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Конди, какво е твоето предчувствие - дали Пресито ще се приеме най-силно на концерта? :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Еволюция е до 7:30, нататък е потрес с изключение на Ме Густа :mf_surrender:

Цитат

Сподели в други сайтове

Конди, какво е твоето предчувствие - дали Пресито ще се приеме най-силно на концерта? :Vishenka_05:

Приемът й ще е по-добър от миналогодишния концерт, въпреки че тогава уж имаше по-голям хит. Очаквам най-много да се избухва на Константин/Алисия, "Да гори в любов" и "Шефката". Ако не поканят Тони Стораро на концерта, сами ще си забият нож в гърба - това е най-големия хит на годината.

Галена и Янева най-добре изобщо да си спестят представянето на "Маракеш". Макар завидните гледания, мисля, че ще приспи залата тази песен.

Преслава със сигурност ще изпее новата + "Обратно в играта" (може и нещо старо).

Според мен тия трите песни, които изброих най-горе, ще си оспорват титлата "Най-добър прием". На миналия рожден ден титлата отиде при Галенови, да видим какво ни чака този път.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...