Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Кака ви Симона се разбива яко :3fdb8960598fa63e:

Тя и кантара за едър рогат добитък ще разбие скоро. Видно е, че избягва кашичките на д-р Емилова на този етап. Дебела и щастлива VS или слаба и изнервена - това са контрастите в тяхното семейство. :)

Сподели в други сайтове

И аз това заподозрях btw без дори да съм чул песента и да следя за какво става въпрос. На теб какво ти подсказва, че са купени? Ти май си фен на Андреа, забелязал съм, че харесваш доста от песните й.

Да, аз съм от старите и фенове, като по-малък ми беше голяма любимка :1000 (29): :Vishenka_05:

А колкото до гледанията, просто забелязах голяма аномалия.. снощи по това време бяха към 300 и нещо по мои спомени.. а сега е с 200К отгоре. Едва ли на 4-тия ден ще скочи на 200К дневни гледания от нищото.. ако греша нека някой ме поправи. Но за мен това не са реални гледания :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да, аз съм от старите и фенове, като по-малък ми беше голяма любимка :1000 (29): :Vishenka_05:

А колкото до гледанията, просто забелязах голяма аномалия.. снощи по това време бяха към 300 и нещо по мои спомени.. а сега е с 200К отгоре. Едва ли на 4-тия ден ще скочи на 200К дневни гледания от нищото.. ако греша нека някой ме поправи. Но за мен това не са реални гледания :3fdb8960598fa63e:

Прав си, намирисва на манипулация. Самата Андреа до такава степен й е фикс идея да налага определен тип имидж на "перфектната", че нищо чудо да е прибягнала и до този трик.

Сподели в други сайтове

Дори при някаква мининална вероятност гледанията на Андреа да са купени,то не е от нея. Гледанията на Отилия също са се покачили доста,така че явно от самия канал си ги купуват в такъв случай. Между другото на всички клипове в този канал,а и в този на Андреа се появява реклама с тази песен,затова смятам,че поради тази причина гледанията се увеличават толкова много.

Сподели в други сайтове

Стелче,мила,как ще коментираш,че "провала" на Андрю е на път да се окаже най-успешната й чуждоезична песен? Гледанията скачат от ден на ден и с това темпо до края на седмицата нищо чудно да има милион,защото вече има повече и от Фики: :1000 (29):

Днес още ги видях и първата ми мисъл беше, че са купени явно. Просто са купили малко да не се набива на очи. Не са искали да прекаляват. Странно ми е, първия ден вървеше много зле с гледанията. Самата песен не ми харесва, не ме впечатлява. Съмнявам се много хора да са и обърнали внимание. Нищо общо със "Сърцето бие силно", която още слушам.

Сподели в други сайтове

В два поредни дни и Глория, и Мария пуснаха супер яките нови песни (че и с еднакви клипове :1000 (29): ). Не мога да повярвам колко се раздвижиха чалгарите след такова сухо лято. Все повече ми се струва, че умишлено се отдръпнаха за съвсем кратко и после пуснаха множество силни песни накуп.

Колкото и да се опитвам да защитавам позициите на жанра от край време, дори и на мен отдавна не ми бяха харесвали толкова много поп-фолк песни едновременно.

Сподели в други сайтове

Прав си, намирисва на манипулация. Самата Андреа до такава степен й е фикс идея да налага определен тип имидж на "перфектната", че нищо чудо да е прибягнала и до този трик.

Ооо тя Андри е изкусна манипулаторка. :Vishenka_05:

Снимките - фотошопирани, лайковете - купени.. дори по интервюта е абсолютна ораторка и манипулаторка, като Фокси е :roll1:

Сподели в други сайтове

Какво по дяволите се случва с лицето на Емилия? Защо е като призрак? :mf_surrender:

Не само лицето, говорът й е различен. Устата й май е пълна с нови зъби и това е повлияло и на говора.

Сподели в други сайтове

Първо - игнорирай го, дойде ли - стопирай го. :happyppl:

Топ хит!!! Днес я чух поне от две коли и всичките ми познати се размазват на нея! Евала на Преси - определено знае как да се завърне! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Когато Яни Вълкова вадеше хитове.

Спермоядката*

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Симона беше отслабнала по едно време и то доста. Това, че избягва кашите на Емилова, не виждам да й е помогнало - същата умница като майка си е. :1000 (29):

И аз помня, че беше отслабнала, но в никакъв случай не беше слаба. Преди ден-два я мернах в "Мармалад" - изглеждаше подпухнала, явно пак нещо се е объркало.

По принцип тя ми изглежда по-дружелюбна и благонастроена към хората от майка си. По-отворена към света зодия е и все още е млада, не е яла попарата на живота в пълна степен.

Сподели в други сайтове

Колкото и да се опитвам да защитавам позициите на жанра от край време, дори и на мен отдавна не ми бяха харесвали толкова много поп-фолк песни едновременно.

Но въпреки това си даваше зор да го правиш. Изглеждаше малко неествествено, сякаш като удавник за сламка преследваш вятърни мелници. Сега тази ти позиция излгежда доста по-оправдана.

Сподели в други сайтове

И аз помня, че беше отслабнала, но в никакъв случай не беше слаба. Преди ден-два я мернах в "Мармалад" - изглеждаше подпуханала, явно пак нещо се е объркало.

По принцип тя ми изглежда по-дружелюбна и благонастроена към хората от майка си. По-отворена към света зодия е и все още е млада, не е яла попарата на живота в пълна степен.

Музикално исках да кажа, че е същата. Има огромен талант, а какви ли не бездарнички са с хитове, тя не. Скоро беше в Ловеч, пя на едно събитие. Управителя на ресторанта беше качил клипчета във фейса - страхотен глас е.

Подпухнала е и то не ми прилича, като на дебел човек, а по-скоро, като здравословен проблем. Дано всичко е наред.

Сподели в други сайтове

Музикално исках да кажа, че е същата. Има огромен талант, а какви ли не бездарнички са с хитове, тя не. Скоро беше в Ловеч, пя на едно събитие. Управителя на ресторанта беше качил клипчета във фейса - страхотен глас е.

Подпухнала е и то не ми прилича, като на дебел човек, а по-скоро, като здравословен проблем. Дано всичко е наред.

О, да в професионално отношение наистина си приличат - талантливи, а не постигат максимума на потенциала си, едно лутане, едно чукундурчене. Малката още преди години беше пуснала свое изпълнение на "Лудата дойде" в youtube. Тук всички бяхме супер впечатлени и й предричахме бляскаво бъдеще.

Но не! Въпреки, че слуша и харесва чалга, не иска да я изпълнява. Хайде, като ще е поп, поне да е на нивото на Тита и другите две супер актуални. Но и това не се случва.

А в чалгата, какъвто глад за ново младо момиче има, Симона просто ще сцепи мрака с подходящите песни.

Сподели в други сайтове

Симона е обречена да е в сянката на майка си, по същия начин както са много други известни двойки - Силвия и Теди Кацарови, Преслава и Ивелина и т.н., ако щете и Стораро с Фики ...

Освен това пее някакви поп-естрадни неща, които нито й отиват на възрастта, нито вълнуват някой.

Още от тийнейджърка имаше вид на лелка. :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

О, да в професионално отношение наистина си приличат - талантливи, а не постигат максимума на потенциала си, едно лутане, едно чукундурчене. Малката още преди години беше пуснала свое изпълнение на "Лудата дойде" в youtube. Тук всички бяхме супер впечатлени и й предричахме бляскаво бъдеще.

Но не! Въпреки, че слуша и харесва чалга, не иска да я изпълнява. Хайде, като ще е поп, поне да е на нивото на Тита и другите две супер актуални. Но и това не се случва.

А в чалгата, какъвто глад за ново младо момиче има, Симона просто ще сцепи мрака с подходящите песни.

Мойсей, защо оставихте старият си псевдоним? И още не сте коментирали новата песен на мама Глория...Чакаме извисеното Ви мнение. Горящият храст какво Ви говори? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не знам Симона на колко години е, но има вид на 30-35 годишна лелка, сякаш е внучка на Кичка Бодурова. Да си вземе, ако трябва някой да я облича, да изглежда на възрастта, на която е.

Избрала си е попа, където не я виждам да пробие между Титс, Гери, Дара и разни други, които се намърдаха от Мърда бойз, БНР.

Ако беше избрала чалгата, досега да имаше някой хит зад себе си. Така просто си пропилява времето и енергията.

Сподели в други сайтове

Симона има разкошна песен като "Скрита в сърцето ти" например, в която показва глас, освен това чисто музикантски парчето е топ, а не се завъртя.

Първо, българинът няма музикална култура вече много отдавна. Симона не уцели времето. За съжаление или не, е възпитана малко по-патриархално, отколкото квачки като Гера и Тита. Друг типаж е просто. С последната песен "Горе, горе" пробва да влезе в тяхната ниша и за първи път неин проект се забеляза малко повече. Забеляза се и офанзива покрай него - гостуване в предавания и т.н., но истината е, че такъв тип песни гръмват за сезона и дотам. Да не би някой сега да си спомня за "К'во не чу"?

Иначе Симона може да пее много неща.

Сподели в други сайтове

Мойсей, защо оставихте старият си псевдоним? И още не сте коментирали новата песен на мама Глория...Чакаме извисеното Ви мнение. Горящият храст какво Ви говори? :3fdb8960598fa63e:

Аз не знаех, нЙЙЙЙЙЙе! :naked:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...