DarkChild Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Тази теза отдавна замина в коша. Не е хубаво да се бърка в кофите за боклук, вашите не са ли те учили? В твоето въображение. Галош е само притурка в нея. ФЮЧУРИНГ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Тия двамата ги сложих в бисерите, за да си припомняме всички от време на време до какво душевно разстройство ги е докарала една певица. В Бисерите, но по-скоро са за Стената на Срама. Ър мя, ър мя, ър му муя, мая, мая, мая, муя, дай на мене кокала, а за тебе две крила. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Това пък дето го раздават на първи декември пак се е филмирало,че някаква селянка може да ми разбие психиката. Мигом да си пие хапчетата под звуците на "Излез от филма" на Тоти тяло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Това пък дето го раздават на първи декември пак се е филмирало,че някаква селянка може да ми разбие психиката. Мигом да си пие хапчетата под звуците на "Излез от филма" на Тоти тяло. Не психиката. Душата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Излишни са думите за такива хора. Има Господ обаче, дрънкайте си. Не знам смешно ли е или жалко по-скоро... Помислете що за живот водите щом едни чалгарки могат да ви накарат да изръсите толкова злоба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Спрете да се правите на моралисти и започвайте да кършите снага под звуците на Петра Хасковска Ъйдеее, вие сте сега ... дай, дай, дай Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Че ние да не сме никой бе? Ти не си налагай твоето. Ние сме видни критици и анализатори тук. И за разлика от теб сме доказали, че сме обективни. Не моето мнение противоречи с това на аудиторията, която продължава да навърта огромен брой количество гледания, харесвания и споделяния. Няма признаци че ще омръзне бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Не психиката. Душата. Душата пък още по-малко. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Това пък дето го раздават на първи декември пак се е филмирало,че някаква селянка може да ми разбие психиката. Мигом да си пие хапчетата под звуците на "Излез от филма" на Тоти тяло. С "Това" бих нарекла тебе, особено след коментара ти за Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Не моето мнение противоречи с това на аудиторията, която продължава да навърта огромен брой количество гледания, харесвания и споделяния. Няма признаци че ще омръзне бързо. Точно твоето мнение противоречеше с това на аудиторията за "Шефката". Ти каза, че песента била зле и пореден провал за Галена, а тя....? Хаха, тя ще стане Хита на 2018. Така, че не се подлъгвай по твоето мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Кака Кели отива да й кихат мангизи в пазвата! Лека нощ! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Кака Кели отива да й кихат мангизи в пазвата! Лека нощ! Да не си забравиш белите гащи, че много ще има да ги развяваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 С "Това" бих нарекла тебе, особено след коментара ти за Галена. Мерси,твоето мнение беше много важно за мен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Да не си забравиш белите гащи, че много ще има да ги развяваш. И да ги взема, мигом ще бъдат събути. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Мерси,твоето мнение беше много важно за мен. :1000 (29): Важно е щом сам го търсиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Да не си забравиш белите гащи, че много ще има да ги развяваш. Той за там, където отива, си има специални гащи с дупка на гъза. Лесно, бързо и удобно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Той за там, където отива, си има специални гащи с дупка на гъза. Лесно, бързо и удобно. Значи белите са само за пред нас. Там няма да си дава зор. Мигом да си пуска "Шефката" и да загрява под звуците на - "оф, оф,оф,оф оффф" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Важно е щом сам го търсиш. Ти сама ме цитираш и се изживавяш на моралистка,а после аз съм търсил твоето мнение. Шизофренията пак се обажда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Точно твоето мнение противоречеше с това на аудиторията за "Шефката". Ти каза, че песента била зле и пореден провал за Галена, а тя....? Хаха, тя ще стане Хита на 2018. Така, че не се подлъгвай по твоето мнение. Шефката музикално погледнато е абсолютен боклук и сте наясно с това, но нямате друго с какво да се похвалите като успех. Фактът че стана хит е доказателство че музикалния вкус на българите прогресивно се влошава. Аз лично не мога да я слушам повече от 30 секунди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Можехте да си спестите коментарите по адрес на починалия баща на Галена. Никой не заслужава да загуби родител. С това шега не бива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Пайнер нарочно напускали толкова песни сега, за да прецакат Кама... Да, разбира се! Това си е така вече 4 години. Сега ли го забелязвате? Е ти не разбра ли, че за нея всяка песен с интерес в първите дни е с купени гледания? Предлагам отделна награда във форумните такива - Логика на годината. Автоматично се присъжда на Стела. Нямам абсолютно никакви съмнения, че оборотните изпълнители в Пайнер си плащат различен тип пакети с предплатен трафик преди излизане, на нова песен. И съм напълно убеден, че най-големите се плащат от Галена и Преслава. Не може и добрите и калпавите им песни в първия месец да вървят с еднакъв трафик като по часовник. Все трябва да има разлика, а няма. Галена обаче прееба системата с "Шефката", вероятно заради Тони Стораро и сега всички им се смеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ти сама ме цитираш и се изживавяш на моралистка,а после аз съм търсил твоето мнение. Шизофренията пак се обажда. Не знам дали аз имам шизофрения, но ти определено имаш амнезия щом не помниш неща, които си направил преди броени часове. Стелче,мила,как ще коментираш,че "провала" на Андрю е на път да се окаже най-успешната й чуждоезична песен? Гледанията скачат от ден на ден и с това темпо до края на седмицата нищо чудно да има милион,защото вече има повече и от Фики: :1000 (29): Това какво е? Изобщо не ми търсиш мнението, да Да не ти вадя още цитати в които ме споменаваш, макар и завоалирано. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Шефката музикално погледнато е абсолютен боклук и сте наясно с това, но нямате друго с какво да се похвалите като успех. Фактът че стана хит е доказателство че музикалния вкус на българите прогресивно се влошава. Аз лично не мога да я слушам повече от 30 секунди. За последните 24 часа "Шефката" има 86К. Страшен боклук, нали? Провал.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 За последните 24 часа "Шефката" има 86К. Страшен боклук, нали? Провал.... Точно това имам предвид. Заради проблемите около правата, самоинициативата на Тони Стораро и ред други проблеми с организацията, Галена закъсня с превода и първите дни бе голям смях с трафика. После компенсира, но лъсна изначалната основа на пайнерският трафик, в който между този на водещите имена, които си плащат като попове и Б група има колосална разлика. Затова така се избухва тук когато Татяна, Соня Немска и ред такива маргинали изведнъж избухнат. Това е защото си плащат инцидентно, а не всеки път, както Галена, Преслава и сие. Затова и "Шефката" и прясно излязлата бозица на Пресли видно, ама направо очевидно не струват, а за тях се пишат дитирамби във възхвала на нещо, което си е подложка с предплатен трафик. Не ги обвинявам във всички земни грехове, но като са се хванали на хорото, ще го играят.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 3 Author Report Share Публикувано Октомври 3 Vimeo Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари