asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Добре се е получило. Най-яко е да се види, че Анелия си остава с хита на годината са песен, която Рамания в началото оплю. Че и втори ТОП 5 хит направи номер 1 изпълнителката. Редно е да нанижем и този хит, излязъл на 14 декември 2017, към огърлицата й от хитове през 2018: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ако на другите не им харесват постовете ни за Галена, просто да ги подминат и да не ги четат. За какво натрисане на Галена говориш? По тази логика и вие натрисате любимките си на нас, всеки го прави. Избора е свободен, никой не сме задължавали да се включва и да ни отговаря, но като гледам почти всички го правят. Какъв цирк и какво истерично държание? Правим си шоуто и се забавляваме, явно ви пречим? Ние със сигурност не те копираме, нямам желание да се правя на някой друг. Смислено или не, нашите коментари са тези, които правят буря в рамания през последните седмици. Защо ли? Скандалите бяха загинали без една интересна дискусия тук и за дни се правеха едва по 2-3 страници, а виж сега какво става. Нали това е по-важно според мен. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И от какво по-точно се чувстваш прецакан? Помниш ли когато се обърна срещу мен за да защитиш Янева, а няколко месеца по-късно започна да се заяждаш с нея и се обърна? Поради тази причина беше изтрит от мен и заради няколко бана ти станах най-черната, а ти сам знаеш, че си бяха заслужени. Няма нужда да коментираш работата ми и хотелите, аз не коментирам твоята. Както и това с кого дружа и кой ще е прецакан. Хората си имат глава на раменете. Защо пък трябва да подминаваме. Нали целта на форума е да дискутираме. Какво лошо има да коментираме поставената от вас тема? Лошото е, че когато някой не се съгласи, че е масов хит или успори приноса на Галена в парчето, започвате да ни обяснявате как се пукаме от яд, свършили сме медикаментите и изобщо неща със заядлив характер, които ако са насочени към теб щеще да раздаваш банове за заяждане с модератор... Ако ви събера всичките постове за Шефката в един - ще видите цирка и истерията, която бликат от тях. Подобни постове винаги насаждат хейт в потребителите към изпълнителя, който се изтъква. На 30 години сте и смятате това за забавно и за шоу...Успех! Не те псувах заради бановете. Да, заслужени бяха. Псувах те за това, че другия потребител минал също границата и говорещ ежедневно за анала ми, не получи такъв. Аз съм ок с бановете, ако всеки си ги получава по заслуги. Мога да дам пример как си затворяла очите за Кондома, Янева, Докето и дори и за мен. Не съм те нападнал. Защитих Янева, защото в ситуацията ми изглеждаше права. Но не съм те нападнал. Уточних, че като цяло си добро момиче, но последно време нещо ти става и се държиш инфантилно. Аз винаги съм бил леко инфантилен. Но ти беше създала имидж с годините на кротко, обективно и добронамерено момиче, който последните месеци разби на пух и прах. Смешно е да изтриеш някой, защото не е заел позицията ти в спор с друг. Преди псувните, никога не те бях нагрубявал, така. Съжалявам, че не можеш да разграничиш форумките отношения с тези извън него. Напсувах те импулсивно, когато видях, че си ме изтрила 2 месеца след като си го направила и затова, че когато мен ме обиждат подминаваш. Освен това дразниш с това обсъждане на потребители извън форума. Правеше го с докето, правеше го с Янева, сега го правиш и с Кондома. Форума загива и без това. Дори и на най редовните ни се отписа. От начин за разпускане, форума се превърна в средство за натоварване. Сигурно всички имаме вина за това. Не обвинявам само теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Защо пък трябва да подминаваме. Нали целта на форума е да дискутираме. Какво лошо има да коментираме поставената от вас тема? Лошото е, че когато някой не се съгласи, че е масов хит или успори приноса на Галена в парчето, започвате да ни обяснявате как се пукаме от яд, свършили сме медикаментите и изобщо неща със заядлив характер, които ако са насочени към теб щеще да раздаваш банове за заяждане с модератор... Форума загива и без това. Дори и на най редовните ни се отписа. От начин за разпускане, форума се превърна в средство за натоварване. Сигурно всички имаме вина за това. Не обвинявам само теб Каза всичко и постави Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Редно е да нанижем и този хит, излязъл на 14 декември 2017, към огърлицата й от хитове през 2018: За песните й от предишната година предпочитам да не се сещаме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 За песните й от предишната година предпочитам да не се сещаме. Е, и те си бяха хитове. Дай ми още властваше цяла година, че и още звучи. 2018 мина под знака на Дай ми още, както сега Коктейл тресе републиката и разгръща потенциала си. Аня отново изигра добре картите си. С тебе ми е най също беше хит. Мило мое е доста популярна също. Кажи ми се забрави, но имаше своите 8 седмици слава. За Патрона - също. Да не говорим, че Гот ми е (от 2016?) все още се чува по дискотеки, магистрали, балкони, махали, банкети. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Добре се е получило. Най-яко е да се види, че Анелия си остава с хита на годината с песен, която Рамания в началото оплю. Че и втори ТОП 5 хит направи номер 1 изпълнителката. Излиза, че само за периода след майчинството досега вече е лапнала над 100 бона. И още десетки хилядарки е наляла във фирмата. Новата-стара златна кокошка! Само да е посмяла да се завърне с клип от Скерлев! :1000 (29): А нали знаеш, че Деса е кралицата на бакшишите. Не случайно често по участия пее народно и акапелно. Все поръчки срещу зелени алековци. Дори по коледните празници жълтите бяха писали, че от бакшиши си докарва почти същия хонорар. Ами сметни 17 участия по минимум 2-3 хилки бакшиши от всяко. От тях пайнера не прибира нищо... Ако ще издава комерс, по добре да го кара с дуетите с Джордан до края на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Е, и те си бяха хитове. Дай ми още властваше цяла година, че и още звучи. 2018 мина под знака на Дай ми още, както сега Коктейл тресе републиката и разгръща потенциала си. Аня отново изигра добре картите си. С тебе ми е най също беше хит. Мило мое е доста популярна също. Кажи ми се забрави, но имаше своите 8 седмици слава. За Патрона - също. Да не говорим, че Гот ми е (от 2016?) все още се чува по дискотеки, магистрали, балкони, махали, банкети. Пропускаш колаборациите с Кристали и Гринго и Софка. И те продължават да звучат от всички училища институции и дори турското посолство!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ами помня стила на писане, преди да се завърна преди 2-3 год и виждам сегашния. Тогава всички се уж се отвращавахте, а днес вие го ползвате и вие отвращавате. А и често някой във форума пише на друг, че ме копира неуспешно или се държи като мен. Янева към Ванчо, Фокси дори към Сашо, но Сашо поначало си е по остър и свеж като мислене. Просто последната година ви пусна много аванта и ви щадя. Сенужката и Янева пък са ми били най отявлените фенове. Нейния стил преди години беше доста по каруцарски. Дори да го правите несъзнателно, правите го и то през пост. Моя начин на писане е заразен - докато едни се отвращавате, други се кефят и ме стимулират с плюсчета и лс - та. Не говорех за Азис, а за Янева в проекта Пей сърце. Янева я изкарвахте като фийт, а Галена като основен двигател на проекта... И да Азис допринесе с поне 7-8милиона за този проект. Защо нито една песен след Пей сърце не минава 10 милиона. Щото го няма Азис в проекта. Същия въпрос го задаваш за Не се изтриваш. Как там можело толкова милиона, а при последвалите на Преслава не. Ами как може Галена да направи по 20 милиона с Твоите очи и Пей сърце, а със следващите не. По твоята логика и тук трябва да има нещо гнило. Не говорим за поведението на Преслава, а за успеха на Да те забравя и Шушана. Никога феновете и не са си позволили да казват, че хита на годината е при тях за тези 2 песни, а са можели да го правят. И нямаше да е лъжа, ако го напишат. Мисълта ми е, че като броят пилците на есен не се хващат за фийтове и чужди песни. Ако Преслава навремето не бе изпяла За да те забравя, и Милковата версия нямаше да гръмне впоследствие. Но и за това не са се били в гърдите. Ами ако сложим Преси ата версията на Шушана към Не се изтриваш и Пада звезда, Преслава мачка Галена и по хитове и по гледания за 2017. Въпроса ми обобщен е следния. Защо приписвате успеха на Шефката към беграунда на Галена, но не вписвате успеха на За да те забравя и Шушана в нейни изпълнения. Вие двамата и без това последните си дни се излагате на поразия. С тези поставени от мен въпроси, ви направих да изглеждате още по смешни. Нали това искахте - да сте интересни... Галена няма голям хит от Моро му, а масов от Пей сърце. Шефката е поредния мегахит на Стораро. Всяка година има по 1 такъв мега успешен, но досега не сте защитавали творчеството му с лозунгите 'Радвайте се, че в Попфолка има хит, а не злобейте'. Ами защо всяка година му подминавате песните с по 15 милиона гледания, когато обобщаваме годишните хитове? Но сега, щото и Галоша участва, трябва да се радваме, така ли. Самия ти не можеш да излъжеш себе си за ситуацията около Шефката. Ако вярваше, че е масовия хит на чалгата за 2018 и е на Галена, нямаше да го пишеш на ден по 10 пъти,че да се убедиш. И стига лицемерничи. До онзи ден ми обясняваше как нямаш търпение сутрин рано с кафето да видиш кво сме нахвърляли с Янева като коментари, а сега минаваш с номера, че не съм на мода. Още една проява на фенство ли усещам. Човек, пишеш 1500 неща, то си е като бачкане на половин работен ден да трябва да ти се отговори по всяка точка. За "Пей сърце" - никога не съм изкарвал участието на Цветелина фийт. Казвал съм, че в дуета им Галена е по-интересната, тя прави песента. Което е така. Галена към онзи момент беше певицата с мегахитовете, певицата, към която никой не остава безразличен. Като гледам това последното и към днешна дата е така. Сравнения между Галена и Цветелина Янева не може да има. Втората е безлична, никога не е била номер 1 в чалгата, няма и отявлена фенска маса - та..кой е по-интересния в проекта? Азис естествено, че е допринесъл за някакви първоначални гледания от любопитство - втори път обаче никой не може да те накара да си пуснеш парче, което не те е грабнало, ако ще й в "Пей сърце" да участваше Ники Минаж. Азис има фийтове с най-различни изпълнители като Ани Хоанг, Ваня, ама нямат 25 млн. гледания. Какви 7-8 милиона ми говориш, че е допринесъл Азис, като ето тази песен за няколко години не е направила и 1 милион, а е с негово участие: Защо ме караш да повтаряме неща, които сме дъвкали много-много отдавна? Относно "Не се изтриваш" доста чевръсто ми изменяш думите... Не съм казал защо песента има еди колко си гледания, а следващата двойно по-малко като тотал, а визирах дебютния ден. "Изтриваш" с половин милион, с невиждан интерес за БГ чалга изпълнител, който тази певица НИКОГА досега не е демонстрирала, "Играта" двойно по-малко. И основният ми въпрос беше "Не ви ли изглежда съмнително Преслава, която я слушат макс 8 милиона човека, да издуха Азис, който е популярен в около 10 държави с население над 200 млн. души?" Мисля, че въпросът ми е съвсем логичен и има резон. Знам, че и ти го мислиш. Успехът на "За да те забравя" и "Шушана": Защо феновете й не се тупали в гърдите? Нали това ти казвам - как да се тупат, като тези нейни ходове да им направи свои версии и да ги пее на плейбек по участия отнесоха хейт. Тяхна си работа дали ще се тупат или не, не мога насила да ги заставя... Стораро и Галена са направили кавър на чуждоезична песен, уредили са си правата. Преслава като селска тарикатка не е платила никакви права, нейните версии уж случайно все изтичат в нета... Още нещо, за което ми изменяш думите (вече ти става навик ) - Никъде не съм казал, че "Шефката" е хита на годината. Никъде.. Казах, че е хитът на лятото според мои наблюдения. Аз "Купих ти сърце" не съм я чувал от случайни хора да я надуват навън. "Шефката" я чувам вече четири пъти. Това, че не си на мода - беше казано шеговито, защото има хора, които не ти четат постовете, а ти попита защо не съм отговорил на целия ти коментар. Аз ги чета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Пропускаш колаборациите с Кристали и Гринго и Софка. И те продължават да звучат от всички училища институции и дори турското посолство!!! Както и дуета й с Дани Ливан....Пускат го на Какао и Бедрум!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Пропускаш колаборациите с Кристали и Гринго и Софка. И те продължават да звучат от всички училища институции и дори турското посолство!!! Не ми се искаше да потискаме хората до краен предел, напомняйки за всичките успехи на Везирката на 2016-2018. И без това й завиждат и я мразят - това е показателно за успеха й, нали? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Защо пък трябва да подминаваме. Нали целта на форума е да дискутираме. Какво лошо има да коментираме поставената от вас тема? Лошото е, че когато някой не се съгласи, че е масов хит или успори приноса на Галена в парчето, започвате да ни обяснявате как се пукаме от яд, свършили сме медикаментите и изобщо неща със заядлив характер, които ако са насочени към теб щеще да раздаваш банове за заяждане с модератор... Ако ви събера всичките постове за Шефката в един - ще видите цирка и истерията, която бликат от тях. Подобни постове винаги насаждат хейт в потребителите към изпълнителя, който се изтъква. На 30 години сте и смятате това за забавно и за шоу...Успех! Не те псувах заради бановете. Да, заслужени бяха. Псувах те за това, че другия потребител минал също границата и говорещ ежедневно за анала ми, не получи такъв. Аз съм ок с бановете, ако всеки си ги получава по заслуги. Мога да дам пример как си затворяла очите за Кондома, Янева, Докето и дори и за мен. Не съм те нападнал. Защитих Янева, защото в ситуацията ми изглеждаше права. Но не съм те нападнал. Уточних, че като цяло си добро момиче, но последно време нещо ти става и се държиш инфантилно. Аз винаги съм бил леко инфантилен. Но ти беше създала имидж с годините на кротко, обективно и добронамерено момиче, който последните месеци разби на пух и прах. Смешно е да изтриеш някой, защото не е заел позицията ти в спор с друг. Преди псувните, никога не те бях нагрубявал, така. Съжалявам, че не можеш да разграничиш форумките отношения с тези извън него. Напсувах те импулсивно, когато видях, че си ме изтрила 2 месеца след като си го направила и затова, че когато мен ме обиждат подминаваш. Освен това дразниш с това обсъждане на потребители извън форума. Правеше го с докето, правеше го с Янева, сега го правиш и с Кондома. Форума загива и без това. Дори и на най редовните ни се отписа. От начин за разпускане, форума се превърна в средство за натоварване. Сигурно всички имаме вина за това. Не обвинявам само теб Да, целта е да дискутираме, но вие мрънкате, че ви дразним с коментарите си. Затова казах, че може да ги подминавате ако искате. Подобни постове насаждащи хейт към изпълнителите е имало много през годините, все още има и пак ще има. Нима феновете на Преслава например не правят същото? Или на други изпълнители. Така се получава дискусия. Смятам го за забавно, да. Ако си мислиш, че съм обсебена от Галена или която и да е чалгарка жестоко се лъжеш. Ясно ми е, че така изглежда в очите ви, но не ми пука. Аз поне си знам, че не съм зависима от тези неща, това е важното. ТОВА Е ПРОСТО ШОУ, както пее Галена. И на Янева сложих бан, явно не си разбрал, на останалите които споменаваш също съм слагала много пъти. Не съм обсебена от това да бъда модератор. Да, бях си създала имидж на кротка и вечно мълчаща си, но това няма как да го бъде при положение, че ми се скача постоянно и аз да си мълча. Разликата е че аз никога не съм била груба с теб нали и дори когато ме напсува все пак си премълчах и нищо не ти казах. Дори в момента не те нападам и се държа нормално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Е, и те си бяха хитове. Дай ми още властваше цяла година, че и още звучи. 2018 мина под знака на Дай ми още, както сега Коктейл тресе републиката и разгръща потенциала си. Аня отново изигра добре картите си. С тебе ми е най също беше хит. Мило мое е доста популярна също. Кажи ми се забрави, но имаше своите 8 седмици слава. За Патрона - също. Да не говорим, че Гот ми е (от 2016?) все още се чува по дискотеки, магистрали, балкони, махали, банкети. Тотал щета беше миналата година. :1000 (29): Само Кажи ми имаше комбинацията между успех и някакво ниво като за името Анелия. И Дай ми още, да, но и тя излезе по-миналата и затова не я включвам, имам в предвид песните от календарната година. :1000 (29): А нали знаеш, че Деса е кралицата на бакшишите. Не случайно често по участия пее народно и акапелно. Все поръчки срещу зелени алековци. Дори по коледните празници жълтите бяха писали, че от бакшиши си докарва почти същия хонорар. Ами сметни 17 участия по минимум 2-3 хилки бакшиши от всяко. От тях пайнера не прибира нищо... Ако ще издава комерс, по добре да го кара с дуетите с Джордан до края на годината. Забелязал съм аз, че често някой й подшушва нещо. Не е изключено наистина да прибира по някоя и друга бонус хилядарка на вечер. Аз бих се примирил и с комерс, но да си е с нейния почерк и да е с хубав клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Вие нещо на големите иронизатори ли се правите на последните няколко страници? Нито е забавно, нито оригинално, само си губите времето с простотии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Те всички прибират бакшиши. Царицата на бакшиша е, естествено, Татяна. А й се подигравахте преди на пачките около микрофона. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Най-после Пайнер клекнаха. Само Галена и Емануела взимат нещо над 4000 по клубовете. Сърбите и попаджиите изхвърлиха чалгата дори от кючотеките. До това лято си мислех, че е случайност. Но като гледам какво става август и особено какво се задава септември, направо не ми се мисли. Ще съм откровен - не вярвах, че някаква си Сашка от Монтана ще ги удари така в сърцето. Ако стане работата с "Гранд", не ми се мисли какво следва.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Всъщност на някои ТОП имена дори им дават по няколко хиляди отгоре на обявения хонорар, за да ги привлекат да изберат техния клуб. Миналата седмица Десислава беше взела 8000 за едно участие, а Анелия- 10 000. Разбира се, графикът на най-вървежните е доста претоварен и затова понякога не приемат дори и с бонусите, затова клубовете искали пакетни участия с намален хонорар от Сашка (Ангелчето, а не Васева, макар че и Васева веднъж намаза 5 000 от механа). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Всъщност на някои ТОП имена дори им дават по няколко хиляди отгоре на обявения хонорар, за да ги привлекат да изберат техния клуб. Миналата седмица Десислава беше взела 8000 за едно участие, а Анелия- 10 000. Разбира се, графикът на най-вървежните е доста претоварен и затова понякога не приемат дори и с бонусите, затова клубовете искали пакетни участия с намален хонорар от Сашка (Ангелчето, а не Васева, макар че и Васева веднъж намаза 5 000 от механа). Съвсем скоро "десовият" хумор ще премине в разочарование. Само стой и гледай... Щом и Деса дават без проблем на Сашка без да се пазарят, няма какво да говорим. И няма проблем, да си мислите, че нещата са розови.... п.п. Механа - 5000 лева? Със 100 души посетители? Колко вход? По 50 на човек? Ахаххаххаах, смешни сте.... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Твоите недоказани твърдения срещу моите недоказани твърдения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Твоите недоказани твърдения срещу моите недоказани твърдения. Твоите така или иначе не са дори твърдения. А моите са на линкове и сканове в цяла Рамания. Затова на теб никой не вярва, а при мен няма избор. :1000 (19): Маникалното отрицание е последно убежище на разочарованието. Просто премини река Рубикон и ще видиш, че не е толкова фатално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Твоите така или иначе не са дори твърдения. А моите са на линкове и сканове в цяла Рамания. Затова на теб никой не вярва, а при мен няма избор. :1000 (19): Маникалното отрицание е последно убежище на разочарованието. Просто премини река Рубикон и ще видиш, че не е толкова фатално. Аз поначало не съм се и опитвал да накарам някой да ми повярва, за разлика от други. Хайде, дай скан, че всички без две пеят под 4000, а Сашка (т.е човекът, чрез който изтъкваш Камелия) е на път да отмъкне бизнеса на Пайнер. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Аз поначало не съм се и опитвал да накарам някой да ми повярва, за разлика от други. Хайде, дай скан, че всички без две пеят под 4000, а Сашка (т.е човекът, чрез който изтъкваш Камелия) е на път да отмъкне бизнеса на Пайнер. :1000 (29): Не изтъквам никой, но ми прави приятно впечатление как ти и Лукас тичате след мен (само вие), за да контрирате как лъжа. Безпомощни сте пред моят талант да убеждавам с факти и думи, а аз не мисля, че сте особено злобни дечица, маниакално обсебени от Деса. Просто не можете да си представите, че Деса се върна в Пайнер точно в момент, когато духът излизаше от бутилката. Аз ви предупреждавах тогава, защото знаех някои неща от кухнята, но вие все така не вярвахте, че нещата са изпуснати от контрол. Никой друг тук не адвокатства на Пайнер така, както вие "десовите". За какво ви е? Искате да затвърдите с много постове и приказки правилният и избор? Ами да, и тя знае, на какво хоро се е хванала, но нямаше избор, понеже бе фалирала. Затова и сега взима всичко останало от Емилия и Преса. Няма пари бре хора, Деса бърза да навакса, но наваксването вече не е на цените от преди 10 години, когато чалгата бе в пика си. Сега трябват двойни и дори тройни усилия, за да се получи същият резултат. Колко време ще издържи според вас, като си я знаете каква е? И тя е човек, не може да е машина като Ивана и Преса. Доказателства за 4000 лева? Прочети интервюто на Андреа от тази пролет.... Андреа изригна срещу Пайнера: Рекетьор и манипулатор! Дaвaм пpимep: Bлизaш в eдин мaгaзин и цeнитe ca зaвишeни c нaд 40% и ти иcĸaш дa cи ĸyпиш нeщo oт тoзи мaгaзин, oбaчe тaзи цeнa e нepeнтaбилнa зa тeб, ĸaтo пoтpeбитeл, нe caмo зa тeб, a зa aбcoлютнo вcичĸи. И извeднъж ти ce пpeдлaгa eдин дoгoвop, в ĸoйтo ти вeчe мoжeш дa cи ĸyпиш вcичĸи пpoдyĸти c 40% нaдoлy и ти ce cъглacявaш, зaщoтo нямaш избop. Bcъщнocт тaзи цeнa, ĸoятo e c 40% нaдoлy, e peaлнaтa цeнa. Koй пeчeли caмo в тaзи cитyaция? Toвa e изнyдвaнe нa yпpaвитeлитe нa зaвeдeниятa. Aз cъм гoвopилa c мнoгo yпpaвитeли, ĸoитo ca били пpитиcĸaни дa пoдпиcвaт дoгoвopи и дa paбoтят caмo c тaзи фиpмa и ca изнyдвaни пoд тaĸъв вид фopмa нa eдни цeни. И ĸaĸвo ce cлyчвa? Te ce oпитвaт дa плaтят тeзи цeни, тeзи цeни нe oтгoвapят нa нивoтo, нa ĸoeтo ниe бългapитe живeeм, зaщoтo, дaй дa cи ĸaжeм – ниe бългapитe нe cмe нa eвpoпeйcĸoтo нивo, a цeнитe ca нa eвpoпeйcĸo нивo. Ha вcичĸo oтгope дo изпълнитeлитe нe cтигaт тeзи цeни, нaпpoтив – и тe ca в тaзи пoзиция. Изпълнитeлитe ca в cъщaтa пoзиция, в ĸoятo ca и зaвeдeниятa. И ĸoй e eдинcтвeния, ĸoйтo пeчeли?! Eдин мaнипyлaтop, ĸoйтo мaнипyлиpa вcичĸи. Сам си удари 40% промоция върху обявените 6000 лева хонорар, за да е Деса в пакетното предлагане и виж на колко пее реално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Не изтъквам никой, но ми прави приятно впечатление как ти и Лукас тичате след мен (само вие), за да контрирате как лъжа. Безпомощни сте пред моят талант да убеждавам с факти и думи, а аз не мисля, че сте особено злобни дечица, маниакално обсебени от Деса. Просто не можете да си представите, че Деса се върна в Пайнер точно в момент, когато духът излизаше от бутилката. Аз ви предупреждавах тогава, защото знаех някои неща от кухнята, но вие все така не вярвахте, че нещата са изпуснати от контрол. Никой друг тук не адвокатства на Пайнер така, както вие "десовите". За какво ви е? Искате да затвърдите с много постове и приказки правилният и избор? Ами да, и тя знае, на какво хоро се е хванала, но нямаше избор, понеже бе фалирала. Затова и сега взима всичко останало от Емилия и Преса. Няма пари бре хора, Деса бърза да навакса, но наваксването вече не е на цените от преди 10 години, когато чалгата бе в пика си. Сега трябват двойни и дори тройни усилия, за да се получи същият резултат. Колко време ще издържи според вас, като си я знаете каква е? И тя е човек, не може да е машина като Ивана и Преса. Доказателства за 4000 лева? Прочети интервюто на Андреа от тази пролет.... Андреа изригна срещу Пайнера: Рекетьор и манипулатор! Сам :1000 (19): си удари 40% промоция върху обявените 6000 лева хонорар, за да е Деса в пакетното предлагане и виж на колко пее реално. Не тичам след теб, но понякога ми е забавно да иронизирам опитите ти за пропаганда. Настоящата ми такава вълна се отключи покрай лъжата ти за Глория и Пайнера... съжалявам, просто не мога. :1000 (29): За Десислава няма да говоря, тъпо е да се спори с човек, който никога няма да признае какъвто и да е нейн прогрес. Ок, да приемем интервюто на Андреа, чиито твърдения също не можем да докажем... На мен ми се струва, че самият Пайнер пак остава победител, а Сашка Ангелчето въобще не виждам да е в картинката. :1000 (29): Мисля, че някой друг трябва да си признае, че откакто любимката му напусна Пайнер... той буквално се чуди какви да ги измисли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Не изтъквам никой, но ми прави приятно впечатление как ти и Лукас тичате след мен (само вие), за да контрирате как лъжа. Безпомощни сте пред моят талант да убеждавам с факти и думи, а аз не мисля, че сте особено злобни дечица, маниакално обсебени от Деса. Просто не можете да си представите, че Деса се върна в Пайнер точно в момент, когато духът излизаше от бутилката. Аз ви предупреждавах тогава, защото знаех някои неща от кухнята, но вие все така не вярвахте, че нещата са изпуснати от контрол. Никой друг тук не адвокатства на Пайнер така, както вие "десовите". За какво ви е? Искате да затвърдите с много постове и приказки правилният и избор? Ами да, и тя знае, на какво хоро се е хванала, но нямаше избор, понеже бе фалирала. Затова и сега взима всичко останало от Емилия и Преса. Няма пари бре хора, Деса бърза да навакса, но наваксването вече не е на цените от преди 10 години, когато чалгата бе в пика си. Сега трябват двойни и дори тройни усилия, за да се получи същият резултат. Колко време ще издържи според вас, като си я знаете каква е? И тя е човек, не може да е машина като Ивана и Преса. Доказателства за 4000 лева? Прочети интервюто на Андреа от тази пролет.... Андреа изригна срещу Пайнера: Рекетьор и манипулатор! Сам си удари 40% промоция върху обявените 6000 лева хонорар, за да е Деса в пакетното предлагане и виж на колко пее реално. Уникално интервю на Андреа , наистина това трябва да се толерира и в изпълнителите, които имат смелост да кажат нещата, както са. Пайнера може да се води, като най-успешния продуцент в чалгата, но чисто и просто си е един рекетьор. За това и всичките му певици са принудени да търсят спонсори, като ненормални. Може би само Галин успява да наложи с продуценство, но пък той има голяма фенска маса, която пък привлича и спонсорите. Почти всичките му клипове са плащани от рекламодатели... Нали я слушахме онзи ден Соня Немска. Жената сигурно работи на черно за да има добри доходи. С 1-2 участия на месец от де кинти?!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Не тичам след теб, но понякога ми е забавно да иронизирам опитите ти за пропаганда. Настоящата ми такава вълна се отключи покрай лъжата ти за Глория и Пайнера... съжалявам, просто не мога. :1000 (29): За Десислава няма да говоря, тъпо е да се спори с човек, който никога няма да признае какъвто и да е нейн прогрес. Ок, да приемем интервюто на Андреа, чиито твърдения също не можем да докажем... На мен ми се струва, че самият Пайнер пак остава победител, а Сашка Ангелчето въобще не виждам да е в картинката. :1000 (29): Мисля, че някой друг трябва да си признае, че откакто любимката му напусна Пайнер... той буквално се чуди какви да ги измисли. Напротив, само да спомена Деса и си на опашката след мен. Все едно си дежурен "десов" по Рамания. Лъжа за Глория и Пайнера? Да забелязваш някой да опонира? А да забелязваш, че само вие "десовите" го правите, защото при Деса най-много личи бутането по втория начин от Пайнера? Ама не е толкова трудно човек да се сети що скачате баш вие. Заговоря ли за тези неща винаги се стига до Деса и авантите от преди 15-20 години. Кой прогрес да признаваме бре? На една много закръглена бивша певачка, която си пуска плейбека и се извинява 100 пъти, че гласа и е натоварен от участия. И така 20 години една и съща лъжа ни я продаде милион пъти. Как да не може да се докажат твърденията на Андреа? От какъв зор ще лъже и Пайнера няма да я даде на съд? Ми ясно е какво ще стане на делото, ако се викнат собствениците на заведения с фактурите. Егото на Пайнера заминава на момента. Надувките и изхвърлянията също. Какъв Пайнер, какви 5 лева, та той едвам 1 концерт годишно им прави, за да отбие номера? И залата му полупразна, а дори жълтите медии вече не им е интересно да го бъзикат. И за това трябва да му се снасят 50% и отгоре? Къде сравняваш това нямане с 3 концерта годишно и лятно турне из цялата държава? Че то няма нищо общо. В сравнение с преди 10 години Пайнер направо не съществуват. Просто не могат сами на пазара повечето му певачки - затова стоят при него на падаяния. Нали и за Кама говорехне главно вие "десовите", че не можела без фирмата. Е, и какво стана след клетвите ви от 2003 година? 15 по-късно изглеждате като прекарани дечица. Сляпо вярвахте, че Кама е менте, а Деса гениална, а на пазара се оказа точно обратното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Че Пайнера не е чист всички знаем, не е нужно някой да ни казва. И на мен са ми казвали вътрешни хора това-онова. Проблемът е, че Фокс чуе или прочете някакъв слух и си го доукрасява. Откъде го знае това, че всички без Галена и Емануела са на под 4000 и само Сашка Ангелчето ще спаси тях и българският шоубизнес? Поначало как си избра само тях двете, а другите ги изкара, че са с 40% надценка, въпреки че на някои като Анелия и Джена хонорарите им са близки и дори и с 40-те процента пак са над 4000. Пълни съчинения от негова страна. А и Андреа може просто да си е била на един договор, а нейни колеги- на съвсем различен. За ТОП имената е нормално да се плащат много пари като са актуални и има търсене за тях. ПП: Фокс, хората не коментират изцепката ти за Глория, защото им е смешно. На това вече никой не ти се върза, сори. Другото от поста ти няма да го коментирам, не ми се повтаря едно и също. Фактите- Деси Слава с най-много участия за август на официален хонорар 5000. Кралицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари