FikLena Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Другите и колежки Емилия ,Десислава, Галена и други рабитеха почти до последно и гордо показваха че са бременни. За това тя се крие може би има нещо гнило Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 За година и половина е навъртяла почти милионче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Слушайте хитовете на ВЕРО и изпаднете в захлас. Янева , в захлас ли си? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Шокиращо ! Преслава НЕ е родила, всичко е измама! Читателски сигнал Дни след като гръмна новината, че фолк звездата Преслава е родила първото си дете от Павел Лазаров, на редакционния имейл на HotArena, избухна огромна бомба. В сигнал, наш читател разкрива, че всъщност Преси не е била бременна, а момиченцето е било износено и родено от сурогатна майка. Ние не се наемаме да твърдим, че това е 100% истина. Предлагаме ви текста на сигнала без редакторска намеса: „Не го е родила тя това дете, а сурогатна майка! Никоя бременна жена не би се крила 9 месеца! Затова бяха в Турция, да не се разчуе тук в България!!!!“, пише нашият читател. Вероятно този слух е подклаждан от факта, че действително през цялата си бременност Преслава криеше корема си. Тя не спря да споделя снимки, на които нощува на палатка в планината морето, катери върхове, дори дни преди термина се пусна от моторна лодка в морето. Неестествени забавления за жена бременна в деветия месец. Не мислите ли? Кайли коментирай ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Кайли коментирай ! Грозно е .... Има достатъчно снимки с корема. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 На снимките с Павел си личи, че е раждала жената. Просто няма да я оставят намира дори в най ценните и мигове с малката. Що за хора се занимават да пишат на клюкарските сайтове... Като нищо Фиклена да е вилняла На какво попаднах преди минутка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 олееееееееееееееее Почина бащата на Галена - фолк дивата е съсипана от мъка Огромна трагедия сполетя Галена. Фолкпевицата потъна в траур, след като се сбогува завинаги със своя баща Вичо Генчев. Ненавършил още 60 години, таткото на обичаната изпълнителка е починал на 3 септември след кратко боледуване. Вичо Генчев е имал проблеми с кръвното, а състоянието му се е влошило в последните пет-шест месеца. Галена е положила огромни усилия, за да подсигури най-добрите специалисти и лечение на баща си. Въпреки натоварения си график звездата на "Пайнер" през ден пътувала до родното Смядово, за се вижда с болния си татко. И Галена, и майка й Венета преживяват тежко загубата на своя баща и съпруг. От 3 септември певицата не е активна в социалните мрежи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Вие сте виновни!!!!!!!!! Слави,Кайли,Фаст,Лейкебеб,пайнер фен,Фаст ГОРЕТЕ В АДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Вие сте виновние !!!!!!!!! Слави,Кайли,Фаст,Лейкебеб,пайнер фен,Фаст ГОРЕТЕ В АДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Само към големите звезди има толкова голям интерес, че да им се приписва фалшива бременност - Бионсе, Ким Кардашиан, Преслава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 На снимките с Павел си личи, че е раждала жената. Просто няма да я оставят намира дори в най ценните и мигове с малката. Що за хора се занимават да пишат на клюкарските сайтове... Като нищо Фиклена да е вилняла На какво попаднах преди минутка Каква ми е красота на тая снимка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Само към големите звезди има толкова голям интерес, че да им се приписва фалшива бременност - Бионсе, Ким Кардашиан, Преслава... С Бионсето имат и друга обща черта! И двете обичат статуетки и изобщо не им пука дали са заслужени, важното е да си ги сложат във витрината! По самата тема, не ми се вярва да е вярно, най-малкото защото в безумно скъпо, а и не виждам реална причина да го прави! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Каква ми е красота на тая снимка Да, много е яка. Точно този кадър от тази фотосесия май не го бях виждал. Тя си е красива жена с ген, на който и миските могат да и завидят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Да, много е яка. Точно този кадър от тази фотосесия май не го бях виждал. Тя си е красива жена с ген, на който и миските могат да и завидят То от клипа бе: След "Името ти" очакваме и предложението на Деса. Сблъсъка на Титаните! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 То от клипа бе: След "Името ти" очакваме и предложението на Деса. Сблъсъка на Титаните! Сблъсъка на дъртофягите Дано и двете да се забележат с парчетата си. Кама май този път ще мачка и с клип. Брат ми нещо ми обяснява снощи по темата.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Грозно е .... Има достатъчно снимки с корема. Това като БионЦе, дето като сядаше бременна и бебето вътре правеше място на стомаха да се сгъне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Само към големите звезди има толкова голям интерес, че да им се приписва фалшива бременност - Бионсе, Ким Кардашиан, Преслава... Двете си признаха, Петрана кога? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 На снимките с Павел си личи, че е раждала жената. Просто няма да я оставят намира дори в най ценните и мигове с малката. Що за хора се занимават да пишат на клюкарските сайтове... Като нищо Фиклена да е вилняла На какво попаднах преди минутка Толкова ли е интересна тая Преса на тия жълти медии , явно тя ги храни най-много. Какъв човек трябва да си ,за да напишеш такава статия , явно са поръчкови статии от Галя св*рката. Едва ли Преслава би се почувствала добре ако чете тази статия , идиоти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 Наистина това е прекалено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 Кой е оригинала на Сопрано - Ей така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Потресаваща тъпотия, някои хора нямат срам, Преслава поне може да се бие в гърдите докъде й стига славата щом пишат чак такива глупости. Иначе много ми стана жал за Галена, голяма трагедия е това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Пълен игнор и комуникация само като ти стане много скучно и нищо друго не се случва наоколо из форума. А фермани нека си пише нали, сериозно ли се хабите да четете пълните глупости в тях? Те даже не са някви забавни дори, просто стена от текст без особена мисъл в нея. Да, наистина, аз сега влизам и чета какво е станало от вчера, този е продължил да се плюнчи и разтяга локуми до припадък. Трябва да съм луд, за да му чета полюциите, в които непрестанно се изтъква, върти и суче. Те хората едвам дочитат до втория ред, той тръби на всеослушание, че го имитирали. Няма такъв самозабравил се досадник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Двете си признаха, Петрана кога? :1000 (29): Бионсе не е признавала никога, а Ким от самото начало обяви, че третото й дете ще го роди сурогатна майка. Втората й бременност визирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 И колко наскоро да съм гледала постановката, Слав? Театрите бяха в летен отпуск, хората, които наистина се трудят, имат нужда от почивка, Народен театър "Иван Вазов" да не ти е "Солеос Виа"? Приеми най-после, че има хора с богата обща култура, които нямат нужда да се правят на интелектуалци, нито да пищят колко са велики, успели и умни! Как по-точно прецени и измери, че Калин няма талант? И защо лепиш етикет като "алкохолици", които цели да омаловажи някого, след като ти самият си дърдорил какви опиати си ползвал и продължаваш да "брашиш"... Ние теб да те наречем ли "наркоман без капка талант"? Разбирам, че четенето ти е спряло някъде до изучаваната в училище задължителна класика, като Смирненски, плюс няколко неща от Дамян Дамянов, покрай работата му с Лили Иванова, но поезията има своето продължение и алтернатива и в наши дни, Слав! На Витошка има няколко чудесни книжарници. Скокваш от офиса на ъгъла с Парчевич и се снабдяваш с нещо ново и по-актуално. Надали някой те чака зад ъгъла, за да ти разбие носа, поради задълженията ти. Пък и си хетеросексуален мъж, все ще се оправиш, в случай, че се окаже точно така! Ах, ти, откаченячке. Направо го разсипваш без бой. Чета само твоите постове, неговите пропускам (не се траят), но с била във вихъра си снощи. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Честита рожба на Петя и Павел. Да им е жива и здрава. Какво въобще им обръщате внимание на тези писания? Че и от сурогатна майка да е, Преслава да не е убила човек? Ало, 21ви век сме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари