Yaneva Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Малее, луд текст! Хаха, дааам. И като имаш предвид, че "Кайче" не е масов лаф сред народа, а лично твое творение. Ами да ти кажа, ако ще копирам някого, предпочитам да си ти, защото има много повече позитивни неща в теб. И в самоповярвалият си има И нещо добро, но доста често остава в сянката на гадното. Моята теория е, че този човек освен някакви комплекси, които носи със себе си от десетилетия, също наркотиците са му доразказали игрицата на мозъка. Щом се интересуваш и от психиатрия, сигурно си наясно със серотониновите и допаминови неврони в мозъка. Е, точно тези миниатюрни клетчици биват избити с милиони, когато човек прекали със забранените психоактивни субстанции. Оттам идват всевъзможни когнитивни проблеми и поведенчески отклонения. С други думи - вече не си същия човек. А той спомена, че е жулил някакви вещества, чиито имена дори аз не бях чувал. Прави сметка значи... Съответно сега му давам материал да ми се подиграе "Какъв срам, че не съм чувал за еди кой си нов наркотик!" И съответно - каква гордост, че си го пробвал. :1000 (33): Поведенческите отклонения от нормата могат да стигнат и до девиантно и делинкветно поведение, които при него лъсват дори по телевизията, а във форума са ежедневни. Изключително интересен клиничен случай, който може да послужи на множество начинаещи лекари специализанти, а защо не и на някой психоаналитик, търсещ емпиричен опит... Иначе, текстовете на Вера наистина са луди: "Това е мойта тъжна приказка - знаеш я, ти си главният герой! Любов във кома, тъмна светлина, кой те прати, кой..." "Аз съм тайната капка по гърба, която криеш от мен, щом изричаш смутен поредната лъжа! И ще съм върху визитката на твой случаен флирт... Без да питам дали има други жени. Жени без имена!" "Един баща дарил сина си с две писма преди смъртта си - едното да отвори в мъка, а другото в сполука..." Голяма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Тя редовно пуска вицове и смешки в сторито си. Какво нередно има? Нищо нередно, просто са страшно глупави неща. Не сме във втори клас да си разказваме простотии за Иванчо. Поне да бяха по-хитроумно измислени вицове, а те... Аз съм сигурен, че ако се подложите на тест за интелигентност, твоето IQ ще е поне с 20 пункта над нейното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Bъпpeĸи нaтoвapeния cи гpaфиĸ и дeлниĸ, глacoвитaтa пaйнepĸa нaмиpaлa вpeмe зa бoлния cи бaщa. Πeвицaтa нeпpeĸъcнaтo пpecĸaчaлa дo poдния cи гpaд Cмядoвo и нaпpaвилa и нeвъзмoжнoтo тoй дa пoлyчи възмoжнo нaй-дoбpoтo и ĸaчecтвeнo лeчeниe.Bъпpeĸи ycилиятa и нa дoĸтopитe oбaчe Bичo Гeнчeв пoчинaл. Oт дeня нa ĸoнчинaтa нa бaщa cи Гaлeнa e пpeycтaнoвилa и aĸтивнocттa cи в coциaлнaтa мpeжa. Maйĸa й Beнeтa cъщo нe ycпялa дa ce cъвзeмe. Toвa бил oгpoмeн yдap и зa нeя. Зapaди мaйĸa cи пoлoвинĸaтa нa вaфлeния бoc ce cтapaeлa дa e cилнa и дa я пoдĸpeпя в тoзи тpyдeн чac. Πeвицaтa oтмeнилa ĸлyбнитe cи yчacтия и cлyжeбни aнгaжимeнти и c днeшнa дaтa нe ce знae ĸoгa oтнoвo щe ce въpнe нa cцeнaтa, пишe Πиĸ. Cлeд ĸaтo poди втopия cи cин Aлeĸcaндъp, Гaлeнa пpeĸapвa пoвeчe вpeмe cъc ceмeйcтвoтo и дeцaтa cи. Гoлямoтo й мoмчe Cтeфaн e yчeниĸ и пaйнepĸaтa изцялo cъoбpaзявa гpaфиĸa cи c нeгo. Tя иcĸa дa нaвaĸca пpoпycнaтoтo вpeмe c мoмчeтaтa cи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Поведенческите отклонения от нормата могат да стигнат и до девиантно и делинкветно поведение, които при него лъсват дори по телевизията, а във форума са ежедневни. Изключително интересен клиничен случай, който може да послужи на множество начинаещи лекари специализанти, а защо не и на някой психоаналитик, търсещ емпиричен опит... Иначе, текстовете на Вера наистина са луди: "Това е мойта тъжна приказка - знаеш я, ти си главният герой! Любов във кома, тъмна светлина, кой те прати, кой..." "Аз съм тайната капка по гърба, която криеш от мен, щом изричаш смутен поредната лъжа! И ще съм върху визитката на твой случаен флирт... Без да питам дали има други жени. Жени без имена!" "Един баща дарил сина си с две писма преди смъртта си - едното да отвори в мъка, а другото в сполука..." Голяма! Майко мила, тази е някакъв гений! Тя изобщо не била за попфолка, трябвало да е да се роди по времето на Вапцаров, Смирненски и другите класици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Кайчо, защо ми припомни Вера... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Яневааа... :roll1: Някой хора ще трябва да увеличат коза след твоите коментари. Това трудно се понася. С глас се смея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Майко мила, тази е някакъв гений! Тя изобщо не била за попфолка, трябвало да е да се роди по времето на Вапцаров, Смирненски и другите класици. Пак имитираш класика Слав Минчев със Смирненски, човекът него е чел и го даде за пример вчера... А това на Вера: "Умих в дъжда твоите грехове и умирах и пак се раждах за теб! Луда съм, че даде ми любовта и ти я пазя като вода в дланта..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Яневааа... :roll1: Някой хора ще трябва да увеличат коза след твоите коментари. Това трудно се понася. С глас се смея. Няма ли да питаш Янева кои са й любимите песни на Зоя Митушева, Илиян Михов-Баровеца и Естела от Милена Рекърдс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Сблъсъка на дъртофягите Дано и двете да се забележат с парчетата си. Кама май този път ще мачка и с клип. Брат ми нещо ми обяснява снощи по темата.. Те се обичат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Много хубав клип! После продължи историята с "Два квадрата" и "Ако поискам" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Няма ли да питаш Янева кои са й любимите песни на Зоя Митушева, Илиян Михов-Баровеца и Естела от Милена Рекърдс? Има по-интересни теми от тези забравени кикимори. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 А тези двете на Верчолина да се изслушат целите, че са топаджийски! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Има по-интересни теми от тези забравени кикимори. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Знам, но днес е модерно да питаме Янева кои са й любимите песни на тоя и ония. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Те се обичат Е, то и аз съм ти лайквал снимки, ама да не би да те обичам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Яневааа... :roll1: Някой хора ще трябва да увеличат коза след твоите коментари. Това трудно се понася. С глас се смея. Аз не искам да увеличава коза, а да го лекувам. Но докато той се опъва и отрича наличието на какъвто и да било проблем, ще е сложно. Но не е невъзможно, де. Все ще преживее нравствен катарзис някога! Лично ще се заема! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Знам, но днес е модерно да питаме Янева кои са й любимите песни на тоя и ония. Ние от модерните ли сме? Трябва да питам феновете ми тук. Нали обичат да ми правят оценки. Ти пита ли Янева за някоя кикимора? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 И аз ще кажа моите: - Кралят на нощта (уникална!) - една песен, в която се пееше "Беше нежен сън, бряг като вълнаа, беше южен дъх, мрамор и скалаа" или нещо от сорта... иии да кажем "Бяла съм сега". Тя други песни всъщност няма. Според мен. :1000 (29): Бяла съм сега си е топ 1 на Вероника. Ако ша разширяваме, аз бих сложил извън обичайните и Стъклен свят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Ние от модерните ли сме? Трябва да питам феновете ми тук. Нали обичат да ми правят оценки. Ти пита ли Янева за някоя кикимора? Питах - за Юлето Бикова. Ама тя разбра, че въпросът е ироничен и не отговори. :1000 (29): Иначе забеляза ли какво впечатление си правила близо 10 години - че си им лизала задниците, че си им се подмазвала, съгласявала с всеки, а от около 2 месеца нещо било станало с теб. :1000 (6): Май и ти си почнала да друсаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 Един от най-добрите клипове в чалгата изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Аз не искам да увеличава коза, а да го лекувам. Но докато той се опъва и отрича наличието на какъвто и да било проблем, ще е сложно. Но не е невъзможно, де. Все ще преживее нравствен катарзис някога! Лично ще се заема! Трудна работа ще е. Той живее в свят в който се мисли за най-добрия, а ние не струваме. Явно от коза има видения, не знам. Но ти си упорита, ще опиташ, не се съмнявам. Утре като се появи ще каже, че сме му фенове, копираме го и използваме лафовете му. Нали знаеш, че той е измислил всички български лафове. Записал ги е на камък през пещерната ера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Питах - за Юлето Бикова. Ама тя разбра, че въпросът е ироничен и не отговори. :1000 (29): Иначе забеляза ли какво впечатление си правила близо 10 години - че си им лизала задниците, че си им се подмазвала, съгласявала с всеки, а от около 2 месеца нещо било станало с теб. :1000 (6): Май и ти си почнала да друсаш. По-скоро нея няма кой да я друсне.. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Трите песни, които си споделил не са ми сред любимите, макар да звучаха много сериозно отвсякъде. Хайде, в твоя чест, ще съставя и Райнушкин топ 5. Да не те учудва, че не са тотални хитове, аз съм некомерсиална: 5: 4: 3: 2: 1: И ти като мен, какче. И аз не харесвам прекалено наложените тотални хитове. Аз се кефя на музиката, на текста и емоцията. Песните на Вера, които си споделила ги обожавам до една. Но като че ли “Втори дубъл” ми е най. Специално Вера остави след себе си толкова силни песни, че и до ден днешен са класики и както върви няма да бъдат надминати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 Нищо нередно, просто са страшно глупави неща. Не сме във втори клас да си разказваме простотии за Иванчо. Поне да бяха по-хитроумно измислени вицове, а те... Аз съм сигурен, че ако се подложите на тест за интелигентност, твоето IQ ще е поне с 20 пункта над нейното. Учебната година започна преди 3 дена. Явно е искала да позабавлява по-малките си фенове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 И ти като мен, какче. И аз не харесвам прекалено наложените тотални хитове. Аз се кефя на музиката, на текста и емоцията. Песните на Вера, които си споделила ги обожавам до една. Но като че ли “Втори дубъл” ми е най. Специално Вера остави след себе си толкова силни песни, че и до ден днешен са класики и както върви няма да бъдат надминати. Единственият проблем на Вера Шкетиева е, че никаква я няма в живото пеене. Иначе за текстове, мога да я сравня само с Ванча. Добре, че Кайо ми я натрапи тази вечер, въртя я много здраво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Питах - за Юлето Бикова. Ама тя разбра, че въпросът е ироничен и не отговори. :1000 (29): Иначе забеляза ли какво впечатление си правила близо 10 години - че си им лизала задниците, че си им се подмазвала, съгласявала с всеки, а от около 2 месеца нещо било станало с теб. :1000 (6): Май и ти си почнала да друсаш. Няма да си призная тоя път. Вече нищо не казвам в този форум. Виж от един ботокс като споделих и какво стана. Може да ме е обладал зъл дух. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари