Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 По-скоро нея няма кой да я друсне.. :1000 (6): Ти въобще виждал ли си я как изглежда? Стела има визия, с която точно за 2 минути може да намери някой да я друсне. Добре изглежда момичето, не знам какви са тези постоянни намеци при положение, че твоите истории остават непотвърдени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 По-скоро нея няма кой да я друсне.. :1000 (6): Фена ми се появи... :1000 (29): Постоянно говориш за друсане, да не ти е загоряла тенджерата, че само това ти е в устата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Учебната година започна преди 3 дена. Явно е искала да позабавлява по-малките си фенове. Ах, тиии. Тва го мисли половин час как да отговориш. Казах ти, че си по-умен от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Ах, тиии. Тва го мисли половин час как да отговориш. Казах ти, че си по-умен от нея. Дали Фаст, след майка си, обича най-много Петя Колева? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Няма да си призная тоя път. Вече нищо не казвам в този форум. Виж от един ботокс като споделих и какво стана. Може да ме е обладал зъл дух. :1000 (29): А те между другото си мислят, че наистина си си слагала ботокс, чак име ти излезе и те базикат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Дали Фаст, след майка си, обича най-много Петя Колева? То да не е пред майка си, че тогава лошо вече... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 То да не е пред майка си, че тогава лошо вече... За това не знам, но май той обича повече Преси, отколкото аз - леля ти Калуди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 А те между другото си мислят, че наистина си си слагала ботокс, чак име ти излезе и те базикат. Да, даже си мислят, че и устните съм си правила, вчера го коментираха. Само по това им видях капацитета. Ако си направя нещо баш тук ще го кажа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Ти въобще виждал ли си я как изглежда? Стела има визия, с която точно за 2 минути може да намери някой да я друсне. Добре изглежда момичето, не знам какви са тези постоянни намеци при положение, че твоите истории остават непотвърдени. Естествено,че съм я виждал,но явно имам твърде високи критерии. Фена ми се появи... :1000 (29): Постоянно говориш за друсане, да не ти е загоряла тенджерата, че само това ти е в устата? В нас няма нито загорели неща,нито къси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Е, то и аз съм ти лайквал снимки, ама да не би да те обичам? Е мене всички ме обичат. Ти пък :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 За това не знам, но май той обича повече Преси, отколкото аз - леля ти Калуди. Вече обичат и Паола - принцесата на фолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Естествено,че съм я виждал,но явно имам твърде високи критерии. Значи, след като си я виждал, трябва да си наясно, че това момиче може да си намери секс точно за няколко минути. И трябва да ти кажа, че човекът с който за занимава тя, ако го видиш, ще ти се разтече мъзгата. И е богат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 В нас няма нито загорели неща,нито къси. Поведението ти друго говори. Знаем, че обичаш да живееш в измислен свят, затова и приятелката ти форумка е измислен герой. Но аз ти прощавам, нека правим добрини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Вече обичат и Паола - принцесата на фолка. Ето, определено са много по-големи фенове, сравнени с мен! Никога не съм харесвала чак толкова Теодора, на Калуди щерката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Значи, след като си я виждал, трябва да си наясно, че това момиче може да си намери секс точно за няколко минути. И трябва да ти кажа, че човекът с който за занимава тя, ако го видиш, ще ти се разтече мъзгата. И е богат! След като видях,че носи блузки,които мои приятелки а и принципно се носят наголу или със сутиен тя ги носи с потник ми е пределно ясно. :1000 (29): Богат,богат,колко да е богат? Аз по собственици на вестникарски будки не си падам,а и съм на 90% сигурен,че изобщо не е мой тип :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Поведението ти друго говори. Знаем, че обичаш да живееш в измислен свят, затова и приятелката ти форумка е измислен герой. Но аз ти прощавам, нека правим добрини. Оле,боже,света Стела великомъченица! Кога ще мога да си купя икони с твоя лик? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Ето, определено са много по-големи фенове, сравнени с мен! Никога не съм харесвала чак толкова Теодора, на Калуди щерката. Те още не са я виждали и вече я обичат. Феновете на Преси са фанатизирани, не можеш да се мериш с тях. И аз не съм харесвала толкова Симона, дори когато беше малко, сладко кюфтенце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 От топ чалгарките май само Анелия е с по-ниска интелигентност, но пък има усет за музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Те още не са я виждали и вече я обичат. Феновете на Преси са фанатизирани, не можеш да се мериш с тях. И аз не съм харесвала толкова Симона, дори когато беше малко, сладко кюфтенце. Напоследък Симона е доста поносима. Станала съм толкова бяла и добра, как рядко ми се случваше да съм бяла... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 След като видях,че носи блузки,които мои приятелки а и принципно се носят наголу или със сутиен тя ги носи с потник ми е пределно ясно. :1000 (29): Богат,богат,колко да е богат? Аз по собственици на вестникарски будки не си падам,а и съм на 90% сигурен,че изобщо не е мой тип :1000 (29): Моите снимки поне са истински, а не крадени. Много смешно е да слушам такива неща за себе си от човек, който никой не е виждал що за стока е. Забавлявай се и пиши каквото си искаш. Факт е че ти си измислен образ, стараещ се да компенсира липсите си в живота, като си измисля истории в чалга форум, за да се опита да впечатли шепа непознати. Ако наистина водеше живота, който казваш нямаше да намираш за нужно и да се пънеш да ни убеждаваш в това. И да те питам какво значи наголУ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Напоследък Симона е доста поносима. Станала съм толкова бяла и добра, как рядко ми се случваше да съм бяла... Коя от песните на Симона ти допада? Айде, да питам и аз, като сте почнали.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Моите снимки поне са истински, а не крадени. Много смешно е да слушам такива неща за себе си от човек, който никой не е виждал що за стока е. Забавлявай се и пиши каквото си искаш. Факт е че ти си измислен образ, стараещ се да компенсира липсите си в живота, като си измисля истории в чалга форум, за да се опита да впечатли шепа непознати. Ако наистина водеше живота, който казваш нямаше да намираш за нужно и да се пънеш да ни убеждаваш в това. И да те питам какво значи наголУ? Скъпа,пак ти казвам,че вече ставаш банална с лафчета,които използвате всички тук срещу мен през последната половин година. Уча за ПР и както виждам ми се отдава идеално щом за толкова време това продължава да ви държи влага и да го повтаряте по 6372737 пъти. Точно ти недей да ми говориш за живот по чалга форумите при положение,че както чета разни постове си от 10 години в тях,а аз не съм влизал почти цялото изминало лято както и цели две години. Оплътнявам си времето докато ми започнат лекциите. Между другото за теб се отнася същото. Човек,който работи и се занимава уж с толкова много неща също не би трябвало да има време за места като това тук,но както виждаме пишеш почти целодневно.Хайде сега отиди да измислиш някой друг аргумент и тогава може да изискваш от мен да ти разяснявам някои неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Простено ти е невежеството. Все пак ти никога не си слушал нищо на Камелия, щото Маргарита Лозанова ти каза, че е кувра и не може да пее. Но не е виновна Маргото, че подобни безсмислици могат да минат само при най-простите чалгари, който тогава се правеха, че не знаят коя е най-продаваната чалгарка и топ звездата на Пайнер. Няма нищо "латино" в този ремикс. Естествено, ти няма как да знаеш това. Такъв стил е далеч от турбокафанските ти музикални страсти. А при прикритите чалгари какво минава? И в живота ли си така прикрит, сигурно е тъпо да се правиш на нещо което не си, а в същото време да киснеш по чалга форумите. Отрепана история... За един приятел става дума, да не се засегнеш Важното е, че ти не си прикриваш ограничения мироглед. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Скъпа,пак ти казвам,че вече ставаш банална с лафчета,които използвате всички тук срещу мен през последната половин година. Уча за ПР и както виждам ми се отдава идеално щом за толкова време това продължава да ви държи влага и да го повтаряте по 6372737 пъти. Точно ти недей да ми говориш за живот по чалга форумите при положение,че както чета разни постове си от 10 години в тях,а аз не съм влизал почти цялото изминало лято както и цели две години. Оплътнявам си времето докато ми започнат лекциите. Между другото за теб се отнася същото. Човек,който работи и се занимава уж с толкова много неща също не би трябвало да има време за места като това тук,но както виждаме пишеш почти целодневно.Хайде сега отиди да измислиш някой друг аргумент и тогава може да изискваш от мен да ти разяснявам някои неща. Ако искаш да станеш добър ПР, би следвало да овладееш правописа. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 От топ чалгарките май само Анелия е с по-ниска интелигентност, но пък има усет за музика. Всичките са тъпи, просто Анелия и изказ няма, затова изглежда по-тъпа от тях. Даже според мен е по-умна от Преса и Галя, но не може да го изрази Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари