Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

По-скоро нея няма кой да я друсне.. :1000 (6):

Ти въобще виждал ли си я как изглежда? Стела има визия, с която точно за 2 минути може да намери някой да я друсне. Добре изглежда момичето, не знам какви са тези постоянни намеци при положение, че твоите истории остават непотвърдени.

Сподели в други сайтове

По-скоро нея няма кой да я друсне.. :1000 (6):

Фена ми се появи... :1000 (29):

Постоянно говориш за друсане, да не ти е загоряла тенджерата, че само това ти е в устата? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Учебната година започна преди 3 дена. Явно е искала да позабавлява по-малките си фенове.

:roll1:

Ах, тиии. Тва го мисли половин час как да отговориш. Казах ти, че си по-умен от нея. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:roll1:

Ах, тиии. Тва го мисли половин час как да отговориш. Казах ти, че си по-умен от нея. :3fdb8960598fa63e:

Дали Фаст, след майка си, обича най-много Петя Колева? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Няма да си призная тоя път. Вече нищо не казвам в този форум. Виж от един ботокс като споделих и какво стана. :3fdb8960598fa63e:

Може да ме е обладал зъл дух. :1000 (29):

А те между другото си мислят, че наистина си си слагала ботокс, чак име ти излезе и те базикат. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

А те между другото си мислят, че наистина си си слагала ботокс, чак име ти излезе и те базикат. :mf_surrender:

Да, даже си мислят, че и устните съм си правила, вчера го коментираха. Само по това им видях капацитета. Ако си направя нещо баш тук ще го кажа.

Сподели в други сайтове

Ти въобще виждал ли си я как изглежда? Стела има визия, с която точно за 2 минути може да намери някой да я друсне. Добре изглежда момичето, не знам какви са тези постоянни намеци при положение, че твоите истории остават непотвърдени.

Естествено,че съм я виждал,но явно имам твърде високи критерии.

Фена ми се появи... :1000 (29):

Постоянно говориш за друсане, да не ти е загоряла тенджерата, че само това ти е в устата? :3fdb8960598fa63e:

В нас няма нито загорели неща,нито къси. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Естествено,че съм я виждал,но явно имам твърде високи критерии.

Значи, след като си я виждал, трябва да си наясно, че това момиче може да си намери секс точно за няколко минути. И трябва да ти кажа, че човекът с който за занимава тя, ако го видиш, ще ти се разтече мъзгата. :3fdb8960598fa63e: И е богат!

Сподели в други сайтове

В нас няма нито загорели неща,нито къси. :girl_witch:

Поведението ти друго говори. Знаем, че обичаш да живееш в измислен свят, затова и приятелката ти форумка е измислен герой. Но аз ти прощавам, нека правим добрини.

Сподели в други сайтове

Вече обичат и Паола - принцесата на фолка. :3fdb8960598fa63e:
Ето, определено са много по-големи фенове, сравнени с мен! Никога не съм харесвала чак толкова Теодора, на Калуди щерката. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Значи, след като си я виждал, трябва да си наясно, че това момиче може да си намери секс точно за няколко минути. И трябва да ти кажа, че човекът с който за занимава тя, ако го видиш, ще ти се разтече мъзгата. :3fdb8960598fa63e: И е богат!

След като видях,че носи блузки,които мои приятелки а и принципно се носят наголу или със сутиен тя ги носи с потник ми е пределно ясно. :1000 (29): Богат,богат,колко да е богат? Аз по собственици на вестникарски будки не си падам,а и съм на 90% сигурен,че изобщо не е мой тип :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Поведението ти друго говори. Знаем, че обичаш да живееш в измислен свят, затова и приятелката ти форумка е измислен герой. Но аз ти прощавам, нека правим добрини.

Оле,боже,света Стела великомъченица! Кога ще мога да си купя икони с твоя лик? :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Ето, определено са много по-големи фенове, сравнени с мен! Никога не съм харесвала чак толкова Теодора, на Калуди щерката. :3fdb8960598fa63e:

Те още не са я виждали и вече я обичат. Феновете на Преси са фанатизирани, не можеш да се мериш с тях. И аз не съм харесвала толкова Симона, дори когато беше малко, сладко кюфтенце.

Сподели в други сайтове

Те още не са я виждали и вече я обичат. Феновете на Преси са фанатизирани, не можеш да се мериш с тях. И аз не съм харесвала толкова Симона, дори когато беше малко, сладко кюфтенце.
Напоследък Симона е доста поносима. Станала съм толкова бяла и добра, как рядко ми се случваше да съм бяла... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

След като видях,че носи блузки,които мои приятелки а и принципно се носят наголу или със сутиен тя ги носи с потник ми е пределно ясно. :1000 (29): Богат,богат,колко да е богат? Аз по собственици на вестникарски будки не си падам,а и съм на 90% сигурен,че изобщо не е мой тип :1000 (29):

Моите снимки поне са истински, а не крадени. Много смешно е да слушам такива неща за себе си от човек, който никой не е виждал що за стока е. Забавлявай се и пиши каквото си искаш. Факт е че ти си измислен образ, стараещ се да компенсира липсите си в живота, като си измисля истории в чалга форум, за да се опита да впечатли шепа непознати. Ако наистина водеше живота, който казваш нямаше да намираш за нужно и да се пънеш да ни убеждаваш в това.

И да те питам какво значи наголУ?

Сподели в други сайтове

Напоследък Симона е доста поносима. Станала съм толкова бяла и добра, как рядко ми се случваше да съм бяла... :3fdb8960598fa63e:

Коя от песните на Симона ти допада? Айде, да питам и аз, като сте почнали.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Моите снимки поне са истински, а не крадени. Много смешно е да слушам такива неща за себе си от човек, който никой не е виждал що за стока е. Забавлявай се и пиши каквото си искаш. Факт е че ти си измислен образ, стараещ се да компенсира липсите си в живота, като си измисля истории в чалга форум, за да се опита да впечатли шепа непознати. Ако наистина водеше живота, който казваш нямаше да намираш за нужно и да се пънеш да ни убеждаваш в това.

И да те питам какво значи наголУ?

Скъпа,пак ти казвам,че вече ставаш банална с лафчета,които използвате всички тук срещу мен през последната половин година. Уча за ПР и както виждам ми се отдава идеално щом за толкова време това продължава да ви държи влага и да го повтаряте по 6372737 пъти. Точно ти недей да ми говориш за живот по чалга форумите при положение,че както чета разни постове си от 10 години в тях,а аз не съм влизал почти цялото изминало лято както и цели две години. Оплътнявам си времето докато ми започнат лекциите. Между другото за теб се отнася същото. Човек,който работи и се занимава уж с толкова много неща също не би трябвало да има време за места като това тук,но както виждаме пишеш почти целодневно.Хайде сега отиди да измислиш някой друг аргумент и тогава може да изискваш от мен да ти разяснявам някои неща.

Сподели в други сайтове

Простено ти е невежеството. Все пак ти никога не си слушал нищо на Камелия, щото Маргарита Лозанова ти каза, че е кувра и не може да пее. Но не е виновна Маргото, че подобни безсмислици могат да минат само при най-простите чалгари, който тогава се правеха, че не знаят коя е най-продаваната чалгарка и топ звездата на Пайнер.

Няма нищо "латино" в този ремикс. Естествено, ти няма как да знаеш това. Такъв стил е далеч от турбокафанските ти музикални страсти.

А при прикритите чалгари какво минава? И в живота ли си така прикрит, сигурно е тъпо да се правиш на нещо което не си, а в същото време да киснеш по чалга форумите.

Отрепана история...

За един приятел става дума, да не се засегнеш ;)

Важното е, че ти не си прикриваш ограничения мироглед.

Сподели в други сайтове

Скъпа,пак ти казвам,че вече ставаш банална с лафчета,които използвате всички тук срещу мен през последната половин година. Уча за ПР и както виждам ми се отдава идеално щом за толкова време това продължава да ви държи влага и да го повтаряте по 6372737 пъти. Точно ти недей да ми говориш за живот по чалга форумите при положение,че както чета разни постове си от 10 години в тях,а аз не съм влизал почти цялото изминало лято както и цели две години. Оплътнявам си времето докато ми започнат лекциите. Между другото за теб се отнася същото. Човек,който работи и се занимава уж с толкова много неща също не би трябвало да има време за места като това тук,но както виждаме пишеш почти целодневно.Хайде сега отиди да измислиш някой друг аргумент и тогава може да изискваш от мен да ти разяснявам някои неща.

Ако искаш да станеш добър ПР, би следвало да овладееш правописа.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

От топ чалгарките май само Анелия е с по-ниска интелигентност, но пък има усет за музика.

Всичките са тъпи, просто Анелия и изказ няма, затова изглежда по-тъпа от тях. Даже според мен е по-умна от Преса и Галя, но не може да го изрази :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...