Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

СЕМЕЕН СКАНДАЛ ЗА ИМЕТО НА ЩЕРКАТА НА ПРЕСЛАВА , Павел недоволен от избора на чалга дивата

132443gf-17.png

Младите родителите Преслава и Павел Лазаров не могат да постигнат консенсус как да се казва първородната им дъщеря. Звездата на „Пайнер“ роди миналия петък, навръх един от Дванадесетте велики християнски празника – Кръстовден.

По предложение на Преслава малката госпожица първоначално е била записана Кристина. По принцип терминът на певицата бе към края на месеца, но това, бе детето й дойде на бял свят на толкова голям празник за нея било като знак свише.

Затова Преслава отсякла, че дъщеричката й трябва да бъде наречена с име, с което през живота си да почита Въздвижението на Светия кръст Господен. На този ден празнуват имената Кръстьо, Кръстина, Кръстинка, Кристина, Кристиан, Кристиана, Кънчо, Ставри и др. От всички изброени Кристина се е сторило най-подходящото на изпълнителката, пише Пик

Не на същото мнение обаче е бил Павел, издават запознати. Бизнесменът изобщо не се спечатлил от това, че дъщеря му проплака на Кръстовден и настоявал за друго име.

В крайна сметка мъжът в семейството е надделял и бебето се казва Паола Павлова Лазарова.

Сподели в други сайтове

Скъпа,пак ти казвам,че вече ставаш банална с лафчета,които използвате всички тук срещу мен през последната половин година. Уча за ПР и както виждам ми се отдава идеално щом за толкова време това продължава да ви държи влага и да го повтаряте по 6372737 пъти. Точно ти недей да ми говориш за живот по чалга форумите при положение,че както чета разни постове си от 10 години в тях,а аз не съм влизал почти цялото изминало лято както и цели две години. Оплътнявам си времето докато ми започнат лекциите. Между другото за теб се отнася същото. Човек,който работи и се занимава уж с толкова много неща също не би трябвало да има време за места като това тук,но както виждаме пишеш почти целодневно.Хайде сега отиди да измислиш някой друг аргумент и тогава може да изискваш от мен да ти разяснявам някои неща.

И ти ставаш банален да се правиш на каквото не си, ама те търпим. Замисли се защо ги използваме, ясен си на всички тук. Това да си пиар и да крадеш чужди самоличтости са две различни неща. Ще го повтарям колкото пъти пожелая, нали не ти пука, защо го повдигаш на въпрос? Ако наистина бяхме банални с нещата, които ти казваме, нямаше да ни обръщаш внимание. Дори нямаш аргумент с който да се оправдаеш, а само повтаряш колко сме изтъркани. Слабичките си създавате групички и се ежите, но само тук може ви се получи. В живота е друго. Тук има и други хора, които не се показват, но да виждаш да се занимаваме с тях? Ти и фейк дружката ти просто търсите внимание, особено ти. Радвай се, че ти го даваме, защото друг няма да го направи и си трай.

Сподели в други сайтове

И ти ставаш банален да се правиш на каквото не си, ама те търпим. Замисли се защо ги използваме, ясен си на всички тук. Това да си пиар и да крадеш чужди самоличтости са две различни неща. Ще го повтарям колкото пъти пожелая, нали не ти пука, защо го повдигаш на въпрос? Ако наистина бяхме банални с нещата, които ти казваме, нямаше да ни обръщаш внимание. Дори нямаш аргумент с който да се оправдаеш, а само повтаряш колко сме изтъркани. Слабичките си създавате групички и се ежите, но само тук може ви се получи. В живота е друго. Тук има и други хора, които не се показват, но да виждаш да се занимаваме с тях? Ти и фейк дружката ти просто търсите внимание, особено ти. Радвай се, че ти го даваме, защото друг няма да го направи и си трай.

Осъзнаваш ли,че половината ти пост е копие на пост на Слави отпреди няколко дни? :1000 (29): За какви групички изобщо говориш като в 90% от случаите нападам сам и както виждам е доста успешно.Виж какво признай пред себе си,че нямаш с какво да се аргумемтираш пред мен и не се мъчи да ми отговаряш на този пост,безсмислено е вече. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ако това, че учи пиар е истина..

Честно казано на една дума вярваш ли му изобщо? Докато още му обръщах някво внимание обясняваше на който не го мързеше да го слуша (образно казано де) колко щастливо бил "семеен", а в момента вече поредна седмици приказва и се държи все едно си търси кой да го почеше където трябва баш тука на форума.

А ПиАр уменията няма да ги коментирам, само ще кажа че Дора се справя с пъти по-добре с фотошопа, отколкото наш рольо с пиарстването.

Сподели в други сайтове

Осъзнаваш ли,че половината ти пост е копие на пост на Слави отпреди няколко дни? :1000 (29): За какви групички изобщо говориш като в 90% от случаите нападам сам и както виждам е доста успешно.Виж какво признай пред себе си,че нямаш с какво да се аргумемтираш пред мен и не се мъчи да ми отговаряш на този пост,безсмислено е вече. :1000 (29):

Няма как поста ми да е копие на пост на Слави, защото дори не му ги чета повечето докрай. Неговият стил не ми допада и не бих го копирала, нито него, нито друг. Стига се вживявахте, че някой иска да се прави на вас.

Сподели в други сайтове

Няма как поста ми да е копие на пост на Слави, защото дори не му ги чета. Неговият стил не ми допада и не бих го копирала, нито него, нито друг. Стига се вживявахте, че някой иска да се прави на вас.

Какво да се вживявам? Именно той вчера или онзи ден го написа това за слабаците и групичките,а сега ти го използваш като аргумент срещу мен,който е един от най-абсурдните между другото.

Ей,страшен съм,пак съм в устата на всички. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Почваш да минаваш от смешен на жалък, драги, земи се завърти покрай площад Македония, може да ти излезе късмета.

Сподели в други сайтове

Почваш да минаваш от смешен на жалък, драги, земи се завърти покрай площад Македония, може да ти излезе късмета.

Кажи,бе,лелче? Виждам,че доста упорито ми търсиш вниманието,какво има?

Сподели в други сайтове

Честно казано на една дума вярваш ли му изобщо? Докато още му обръщах някво внимание обясняваше на който не го мързеше да го слуша (образно казано де) колко щастливо бил "семеен", а в момента вече поредна седмици приказва и се държи все едно си търси кой да го почеше където трябва баш тука на форума.

А ПиАр уменията няма да ги коментирам, само ще кажа че Дора се справя с пъти по-добре с фотошопа, отколкото наш рольо с пиарстването.

Няма как да вярвам да доказан лъжец. Виждам просто, че се опитва да замазва положението, чрез долнопробни заядки, като си мисли, че така ще засегне някой. Ама не на мен тия.

Сподели в други сайтове

Какво да се вживявам? Именно той вчера или онзи ден го написа това за слабаците и групичките,а сега ти го използваш като аргумент срещу мен,който е един от най-абсурдните между другото.

Ей,страшен съм,пак съм в устата на всички. :Vishenka_05:

Значи и думите групички и слабаци, са патент на Слави и само той може да ги използва ли? Както е тръгнало ще си присвои целия български език. Ми аз пък сега да ти кажа, че това копирането на постовете са негови думи. Имитираш ли го, подмазваш ли му се, или искаш да те друсне? Кое?

Сподели в други сайтове

Значи и думите групички и слабаци, са патент на Слави и само той може да ги използва ли? Както е тръгнало ще си присвои целия български език. Ми аз пък сега да ти кажа, че това копирането на постовете са негови думи. Имитираш ли го, подмазваш ли му се, или искаш да те друсне? Кое?

Не говоря за думите,а за самата теза,че слабаците се събират на групички.Пак се правиш на ударена с мокър парцал.Не се подмазвам на Слави,а отбелязвам факта.За друсането..има кой да го прави и то доста добре. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не говоря за думите,а за самата теза,че слабаците се събират на групички.Пак се правиш на ударена с мокър парцал.Не се подмазвам на Слави,а отбелязвам факта.За друсането..има кой да го прави и то доста добре. :Vishenka_05:

Ако не знаеш думите се използват, за да се изрази тезата. Отпадаш. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Но краданего на чужда теза е знак за безсилие и беден речник.Пропадаш. :3fdb8960598fa63e:

С тази разлика, че това са общи тези, които се използват в цял свят. Не е измислена от господина, за да съм я откраднала. Хората масово използват общоприети лафове и цитати. Това не е кражба. Уж учиш пиар, а не знаеш елементарни неща. Чудничко.

Сподели в други сайтове

С тази разлика, че това са общи тези, които се използват в цял свят. Не е измислена от господина, за да съм я откраднала. Хората масово използват общоприети лафове и цитати. Това не е кражба. Уж учиш пиар, а не знаеш елементарни неща. Чудничко.

Хм,много интересно. От поста ти става ясно,че Рамания е света и всеки,който първи измисли дадена теза може да я остави на другите да я ползват :1000 (29): Казах ти,че ставаш банална вече с шаблонни аргументи.Признай си поне пред себе си,че нямаш какво да кажеш и не се мъчи.

Сподели в други сайтове

Хм,много интересно. От поста ти става ясно,че Рамания е света и всеки,който първи измисли дадена теза може да я остави на другите да я ползват :1000 (29): Казах ти,че ставаш банална вече с шаблонни аргументи.Признай си поне пред себе си,че нямаш какво да кажеш и не се мъчи.

Не, от твойте постове става ясно, че ти няма какво да кажеш, не аз. 1000 пъти повтаряш едно и също и нищо не казваш. Къде от поста ми става ясно, че рамания е света? Леле... смешна и жалка история, честно! Чудиш се вече какво да измислиш и с всеки пост съчиняваш все по-голяма глупост. Само не ми се прави на манипулагор и не ми изопачавай думите. Тук не ти е пиар отдел.

Сподели в други сайтове

Не, от твойте постове става ясно, че ти няма какво да кажеш, не аз. 1000 пъти повтаряш едно и също и нищо не казваш. Къде от поста ми става ясно, че рамания е света? Леле... смешна и жалка история, честно! Чудиш се вече какво да измислиш и с всеки пост съчиняваш все по-голяма глупост. Само не ми се прави на манипулагор и не ми изопачавай думите. Тук не ти е пиар отдел.

Прочети си отново поста и се надявам да го разбереш. Хайде,стига ти толкова засега, денят започва,а аз имам работа,довечера пак. Между другото те съветвам и ти да излезеш от Рама и да почнеш да си вършиш работата,за която са те взели. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Прочети си отново поста и се надявам да го разбереш. Хайде,стига ти толкова засега, денят започва,а аз имам работа,довечера пак. Между другото те съветвам и ти да излезеш от Рама и да почнеш да си вършиш работата,за която са те взели. :girl_witch:

А така, подвий си опашката и върви да мислиш нови тези, че с тези не ти се получи. Препоръки не помня да съм ти искала. Няма да ти благодаря.

Сподели в други сайтове

То всеки тук би се справял по-добре с ПиАр-стването. Жална им майка на евентуалните заблудени клиенти.

ФиГлена да даде един урок на новобранеца, да види как се правят нещата професионално.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Няма нищо "латино" в този ремикс. Естествено, ти няма как да знаеш това. Такъв стил е далеч от турбокафанските ти музикални страсти.

Важното е, че ти не си прикриваш ограничения мироглед.

Олигофрен

Сподели в други сайтове

Много интересен феномен сте мъпетите в този форум.

Хем твърдите, че не ме четете, а в същото време в коментарите ви ЗА мен става ясно, че не сте изтървали и ред от километричните ми постове, тъй като отбелязвате неща, които са писани именно в тези километрични постове.

Уж съм ви дразнител, а няма страница от последните 4, в които не съм писал, а името ми не спира да е споменавано... Бетер мъпет шоу сте...

И какво ядете Андреа фенчето за неща, които вие правите... Патенти може да нямам, но факта, че целия форум борави с моите затапки и лафове, не е малък комплимент.

Айде , давам старт, надъхвайте се, че довечера трябва да ви се посмея с чая преди лягане...

А къде е господин "скала на естествения отбор". Или още не си е видял бисера, или тактично от срам се прави на гръмнат... Или просто е откраднал хероина от онзиденшната акция и в момента е надрусан и най накрая щастлив.... :whistling:

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...