Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

@Slavi

Спри се ! Фокси и Янева те нокаутираха

Какво целиш с това да внушиш на 10 потребителя, че някаква си Сашка оправя участията на целия музикален бизнес?

По скалата на естествения отбор на Дарвин ли го измери :roll1:

Показвам, че този ресторант с 350-400 места поръчва на Сашка изпълнители до 2000-2500 лева, защото това може да си позволи с вход 5 лева. Собственикът му държи и дискотеката на площада, а там вече бяха това лято Камелия, Тони Стораро, Гъмзата, Борис Солтарийски, Теди Александрова, Яница и т.н. Само, че в дискотеката входа е 10 лева и Сашка уреди визираните изпълнители на максимум 4000-4500. Написал съм го като за маймуните, с които Дарвин прави опити преди 200 години, за да аргументира теорията си естествениа отбор в природата. Ако и сега не можеш да го разбереш, значи наистина имаме не само комуникационен проблем.

Сподели в други сайтове

Този концерт беше на живо. Въпросното видео е с монтиран студийния запис на песента върху живото изпълнение, или това е е live изпълнението ѝ?

Ииии... Съвместната песен на трио Сопрано и Миро е страхотна! Определено заслужават пов че интерес и гледания! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Преди няколко дни дадох такъв пример. Лятото на едно свое участие беше облечена по идентичен начин от една фотосесия на Андреа миналата година. За повече неща се разрови в Уикипедия мен ме мързи и ще видиш,че Андреа е първа,а след това Галош. Горките й фенове,сигурно не ви е лесно Галя да е вечната втора. :3fdb8960598fa63e: Дори за Шефката..пак не я кавърдиса първа :1000 (29):

Само дето Андреа е безинтересна, забравена и депресирана Пиги. И аз мога да ти извадя десетки примери в които любимката ти е копирала. Особено от Камелия. Защо го пропускаш?

Сподели в други сайтове

Само дето Андреа е безинтересна, забравена и депресирана Пиги. И аз мога да ти извадя десетки примери в които любимката ти е копирала. Особено от Камелия. Защо го пропускаш?

Мхм и как го прецени това? Всички песни на Андреа извън Пайнер/изключвам "Всичко ми взе",която не стана голям хит/ са около и над 6 милиона дори англоезичните. Докато при Галена се сещам за минимум 3 песни,които нямат тези гледания,а са качени в канал,който има над 10 пъти повече абонати от Андреевия.Да не говорим пък за лайкове в социалните мрежи,че Смядовица съвсем ще пропадне.

Това колажче където Андрю уж копира Кама е поредната фантасмагория на някого от тук,повечето визии нямат кой знае колко общо пък и е нормално щом са работили с едни и същи стилисти. Накрая обаче видяхме,че и Камето изкопира "Секс за ден". :1000 (29):

ПП: за малко повече от година "Докрай" ще има милион,коя песен на Галя от 2011 може да се похвали с подобни гледания? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Този концерт беше на живо. Въпросното видео е с монтиран студийния запис на песента върху живото изпълнение, или това е е live изпълнението ѝ?

Ииии... Съвместната песен на трио Сопрано и Миро е страхотна! Определено заслужават пов че интерес и гледания! :Vishenka_05:

Със сигурност! Надявах се,че Миро ще им помогне поне милионче да чукнат,но надали ще стане..Иначе това им е най-силната песен в Пайнер.

Сподели в други сайтове

Коя е Андреа? Коментирайте Мира, която е най-младата певица с близо 20-годишна кариера и все още ковяща хит след хит.

Янева, няма ли да спретнеш топ 5 или 3 на старозагорското чудо, тъй високо вдигнало Летвата?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Показвам, че този ресторант с 350-400 места поръчва на Сашка изпълнители до 2000-2500 лева, защото това може да си позволи с вход 5 лева. Собственикът му държи и дискотеката на площада, а там вече бяха това лято Камелия, Тони Стораро, Гъмзата, Борис Солтарийски, Теди Александрова, Яница и т.н. Само, че в дискотеката входа е 10 лева и Сашка уреди визираните изпълнители на максимум 4000-4500. Написал съм го като за маймуните, с които Дарвин прави опити преди 200 години, за да аргументира теорията си естествениа отбор в природата. Ако и сега не можеш да го разбереш, значи наистина имаме не само комуникационен проблем.

Така и не разбрах каква е тази скала на естествен отбор на Дарвин. И Гугъл не е чувал за нея. Дарвин от гроба ще излезе да те фрасне за тъпотиите, които ръсиш. Хубавото е, че никой не очаква повече от един посредствен ченгел, който над 20 години не е повишен в по висок чин...

От къде на къде приписваш тези заслуги на Сашка Ангелчето... Кой ти каза кои участия е уредила именно тя. Може би ти говори извънземно 🛸

Това ще е поредния ти цирк, който ще разконспирирам.

Фиклена ли вече ти е критерий. Същия, който преди месец ми слагаше плюсчета в репутацията, когато си правех гаври с теб и Янева. Това момче е за лечение, а ти си чешеш егото с незначителното му мнение...

image.png

Сподели в други сайтове

Коя е Андреа? Коментирайте Мира, която е най-младата певица с близо 20-годишна кариера и все още ковяща хит след хит.

Янева, няма ли да спретнеш топ 5 или 3 на старозагорското чудо, тъй високо вдигнало Летвата?

Оказа се, че Мира се справя най добре без Пайнер. Бях изумен днес като видях, че всичките и тракове имат около 2 милиона, а а един дори 5 милиона. Мира се завърна и вече няма прошка ни за Ивана, ни за Райна, ни за други западнали Пайнерки. Дере ги наред. Освен това е абсолютен моден диктатор. 20 години на сцена - истинска легенда за жанра

image.png

Сподели в други сайтове

Мхм и как го прецени това? Всички песни на Андреа извън Пайнер/изключвам "Всичко ми взе",която не стана голям хит/ са около и над 6 милиона дори англоезичните. Докато при Галена се сещам за минимум 3 песни,които нямат тези гледания,а са качени в канал,който има над 10 пъти повече абонати от Андреевия.Да не говорим пък за лайкове в социалните мрежи,че Смядовица съвсем ще пропадне.

Това колажче където Андрю уж копира Кама е поредната фантасмагория на някого от тук,повечето визии нямат кой знае колко общо пък и е нормално щом са работили с едни и същи стилисти. Накрая обаче видяхме,че и Камето изкопира "Секс за ден". :1000 (29):

ПП: за малко повече от година "Докрай" ще има милион,коя песен на Галя от 2011 може да се похвали с подобни гледания? :3fdb8960598fa63e:

Визиите имат много общо, почти еднакви са. Много ясно че ще отричаш, но всички са виждали очевидните прилики.

Сподели в други сайтове

Оказа се, че Мира се справя най добре без Пайнер. Бях изумен днес като видях, че всичките и тракове имат около 2 милиона, а а един дори 5 милиона. Мира се завърна и вече няма прошка ни за Ивана, ни за Райна, ни за други западнали Пайнерки. Дере ги наред. Освен това е абсолютен моден диктатор. 20 години на сцена - истинска легенда за жанра

До днес не мога да се примиря, че не реализира този тотален хит, както подобаваше:

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Къде е Кондьотена :stupid: . Няма да преживея втора вечер без дневния ъпдейт гледания на Шефката :girl_cry2:

Kondoma кога ще ъпдейтне :1000 (29):

Чак ме кефи как се ентусиазирате на чуждата песен.

Последните 2 дни те няма. Таман мислех, че 24 часа мога да те открия тук и греда...

Къде си??? И ти ли като Янева си на планина. Да не се засечете из Балкана :bag:

Съгласен ли си с предложението ми да добавим гледанията на Шефката към тези на Оф Оф и да коронясаме Силвър за певица и песен на 2018

Кондоме, искаш ли да влезеш в затвора за месец, два... Ще си задоволиш поривите и без да се налага да напиваш и изнасилваш някой. Дори точно обратното - ти ще си изнасилвания и опиянения :3fdb8960598fa63e:

Фаворит ли съм ти, чух? Май ще гушкаш Мечо Пух.

Не знам как живееш без мен, честно...

Сподели в други сайтове

Визиите имат много общо, почти еднакви са. Много ясно че ще отричаш, но всички са виждали очевидните прилики.

И естествено нищо за Галена,защото Андреа и извън Пайнер я мачка. :1000 (29): Почти нищо общо нямат,а и както казах нормално е да има някоя друга прилика щом са работили с едни и същи стилисти. Къде видя да отричам?

Сподели в други сайтове

Така и не разбрах каква е тази скала на естествен отбор на Дарвин. И Гугъл не е чувал за нея. Дарвин от гроба ще излезе да те фрасне за тъпотиите, които ръсиш. Хубавото е, че никой не очаква повече от един посредствен ченгел, който над 20 години не е повишен в по висок чин...

От къде на къде приписваш тези заслуги на Сашка Ангелчето... Кой ти каза кои участия е уредила именно тя. Може би ти говори извънземно 🛸

Това ще е поредния ти цирк, който ще разконспирирам.

Фиклена ли вече ти е критерий. Същия, който преди месец ми слагаше плюсчета в репутацията, когато си правех гаври с теб и Янева. Това момче е за лечение, а ти си чешеш егото с незначителното му мнение...

Няма нужда някой да ми казва каквото и да е. Скановете са от фейсбука на Сашка и както виждаш невежий, тя работи с всички. Все пак да направи 2 концерта на Цеца в България, 1 на Лепа Брена и сборните на Шабан миналата зима в "Армеец арена" са опит, с който дори Пайнер видно се съобразяват. Няма да говоря за нашия панаир, че тя прави програмата в последните 2 години. Идеята ми е да те накарам да вислиш що Кама е в дискотеката на центъра, а не в механата. Но ти удобно се правиш на разсеян. И докато си говорим Сашка качи програмата на още един клуб, а там вече има много интересни изпълнители..... и няма хонорар над 4000-4500.

9406846Z.png

Сподели в други сайтове

И естествено нищо за Галена,защото Андреа и извън Пайнер я мачка. :1000 (29): Почти нищо общо нямат,а и както казах нормално е да има някоя друга прилика щом са работили с едни и същи стилисти. Къде видя да отричам?

Ти си свикнал да живееш с фантазии, така че си вярвай, че Андреа мачка когото и да било. Мачка с килограми, ама пак е нещо.

Сподели в други сайтове

Фаворит ли съм ти, чух? Май ще гушкаш Мечо Пух.

Не знам как живееш без мен, честно...

Както виждаш не се налага да живея без теб. Знам, че по всяко време ще си те открия тук :ae:

Ти си моята карма :hug:

Но си далеч по добродушен и не си злобен като други индивиди. Държа да го знаеш, за да не си помислиш, че виждам само лошото в теб и в хората поначало :gun_bandana:

Изпуснал си поне 5 от последния месец.

image.png

Сподели в други сайтове

Ти си свикнал да живееш с фантазии, така че си вярвай, че Андреа мачка когото и да било. Мачка с килограми, ама пак е нещо.

Аз ти говоря с факти,а ти си продължаваш с шаблонните глупости.Заблудена работа.Твърде скучна си ми вече,така че не си прави труда да отговаряш на това. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Сега засякох гледанията на "Шефката" (btw тая дума вече ми стана противна и банална от повтаряне :1000 (29): )

общо от всички клипчета, които следим: 9.304 mln.

Всъщност това тръгва да става най-големият хит с участието на Галена от "Moro mou" насам...

"Просто Шоу" го мина, "#TheBoss" ще бъде подмината до 2 седмици.

Сподели в други сайтове

Няма нужда някой да ми казва каквото и да е. Скановете са от фейсбука на Сашка и както виждаш невежий, тя работи с всички. Все пак да направи 2 концерта на Цеца в България, 1 на Лепа Брена и сборните на Шабан миналата зима в "Армеец арена" са опит, с който дори Пайнер видно се съобразяват. Няма да говоря за нашия панаир, че тя прави програмата в последните 2 години. Идеята ми е да те накарам да вислиш що Кама е в дискотеката на центъра, а не в механата. Но ти удобно се правиш на разсеян. И докато си говорим Сашка качи програмата на още един клуб, а там вече има много интересни изпълнители..... и няма хонорар над 4000-4500.

9406846Z.png

От тези принтскрийнове бих си помислил, че работи за Айсберг, където и да се намира тази дупка. Съмнявам се да има общо с концертите на Цеца или Лепа Брена. Те си пееха през година в БГ и преди Ангелчето да порастне и да навлезе в средите.

Принципно нямаше да го сметна за нередно, ако не го повтаряше толкова често точно ти...

image.png

Сподели в други сайтове

Само като видях линковете на Ивана и ме отказа. Никой не слуша Ванче вече. Дори и ние, душевно болните. От кадя на кадя ще и трупам гледания на тая... :1000 (29): нека си седи под милион...

Как ще коментираш факта, че една Мира към днешна дата е по хитова и актуална. За 9 месеца 5 милиона... Ако през 2004 някой ми беше казал, че след 15 години Ивана ще диша подметките на Мира, щях да се смея и да го плясна, за да млъкне...

Враг? В чалга форум? Врагове и в живота си нямам, камо ли да гледам на хейтърите ми като на такива... Пак си пролича кой бърка реалния живот с чесането на езици по форуми. Враг ми била. Аз не ти знам пола, ти на дълбоки и специални отношения се надяваш...

Продължаваш да активираш защитните механизми, но те разбирам. Живял си цели 30 години с тези страдания, привикнал си. Аз ти говоря за сериозна проблематика, що се касае до твоето лечение, той тръгнал на Мира пайетите да брои и да търси някакви незначителни подмятания за мега звездата на века! :Vishenka_05: Слав, каквото и да кажеш за дамата от Айтос, не би отклонил вниманието ми от целебните задачи, които съм си поставила абсолютно сериозно и отговорно.

А иначе в живота имаш бая врагове, доста от тях чухме и видяхме съвсем скоро от екрана. Биха ти подали да близкаш сладолед на клечка, ако те сбарат. Но ти си твърде зает с форума, за да се тревожиш за някакви си там озверели и измамени хорица, чакащи си кинтите. Толкова си забогатял, Слав, а аз дори безплатни методи прилагам, за да те съхраня и запазя във форумната реалност.

Отчитам като позитивен резултат факта, че си отчел положителна черта на Кондомчо. Ще продължавам да те третирам като пациент, кой знае докъде ще стигнем.

Сподели в други сайтове

Хубаво сте се сетили за Вероника. Явно в тия бездуховни чалга години пак за имена като Вероника ще се сетим. Наистина при нея имаше дълбочина, мисъл и въпреки изобилието от кавъри, имаше и сполучливи авторски попадения. Много текстове сама си е писала - доста добри идеи, теми, фрази, за клипове да не говорим. Работеше главно със Скерлев , ама правеха чудеса. Въобще тая жена е мултифункционална. Толкова видове бизнес развива, от всичко опитва. Прекалено интелигентна за фолкпевица беше и остана леко неразбрана. Струва ми се, по-скоро от продуцентите си, които я спираха да прави клипове на песни като "Два квадрата тишина", отколкото от публиката. На нея нямаше да ѝ секне креативността. И като певица е добра. Не знам защо се изяви само два-три пъти с пеене живо по големи концерти. Тя ако не ставаше, щеше да се чува и в записите. Жалко, че се отказа. Простите и наглите винаги остават да драпат до последно...

Много хубави песни остави... "Сериен лъжец", "Втори дубъл", "Не си сама", "Тежка вечер" от хитовете са ми в топа, иначе от другите харесвам и "Без коментар", "Плачи, сърце", "Произведено в рая", "Българи", "Дом периньон", "Двойник", "Всичко се връща", "Твоите очи", "Адреналин", "Майчице България" и много др.

Тя беше много разочарована, спомням си от интервю в НФ, че 2007 не беше турне. Наистина беше силна година за нея, както и 2006 - то се вижда на Мура Мега. 2004 и тя, а и поканиха само 2005, и то защото ги нямаше Анелия и Райна. Та в тоя ред на мисли винаги е била малко пренебрегвана от фирмата, все да лансират разни простачки.

Сподели в други сайтове

5:

"Ти си тъжното в очите ми,

ти отнемаш и даваш ми сила"

Смятам да се противопоставя на това широко разпространено схващане за любимия ни човек. Много пъти сме им яли попарата с това отнемане и даване на сила. Като вече голям и зрял човек, ще опитам аз да си давам и отнемам сила, а не някой тъпанар. :3fdb8960598fa63e:

Иначе песента е един такъв модерен денс, не очаквах, че харесваш такъв стил.

4:

Хахаха, е, не на тази жена текстовете са й много силни наистина. Голяма е в това отношение. Интересно е това забързване и забяване на темпото в песента. Не са избрали много добра снимка за обложката обаче, изглежда малко деформирана тук.

3:

Ах, музичката тука кара кръвта ти да кипи. :clap:

Този текст сигурни ли сме, че го е писала тя? Звучи ми като притча от народното творчество по-скоро.

2:

Кондоме, препоръчвам да ги чуеш, тъй като май не си запознат с творчеството на мадам, а има какво да те разтърси.

Oleee, оп-оп, густоо, дай. Тази ми е много на сърце. Игриво сръбско звучене. Ама защо пак тъжен текст за това жизнерадостно парче? За първи път чувам тази песен, а ми звучи като да е била стабилен хит по онова време. :dontknow:

---------------------

1:

И тази е хубава.

Баси, сега като слушам тези песни, за пореден път си давам сметка колко по-стойностна и съдържателна музика се правеше до преди 10-15 години и каква деградация е в последно време.

Сподели в други сайтове

Като сте почнали с Вероника, това нещо е топ:

:Vishenka_05:

:roll1:

Тъкмо го поствах. :roll1: :mf_surrender:

Да не би накрая да създадем дете заедно? Тази телепатия не се търпи, това минава границите на нормалното.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...