Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

От къде е инфото, че е със Сашо Роман?

Умерена каза, че ще е песента.

Продуцент: Kams Productions

Музика: Christos Dantis

Аранжимент: DIAMOND BEAT PRODUCTION

Текст: Костадин Милев

Режисьор и сценарист: Валери Милев

Сподели в други сайтове

Охааааа. Гръцко с Пашев аранжимент + Валери Милев - топ проекта идва !

Сподели в други сайтове

Хубавото е, че е заложила на чужд автор. Дори и да е кавър, предпочитам го пред еднообразните бг какафонии...

Иначе и добър маркетингов ход от нейна страна е да впише Сашо Роман като фийт. Ще привлече и ретро фолк таргета

image.png

Сподели в други сайтове

Имам огромни очаквания.

Сподели в други сайтове

Уф, как не обичам гръцките песни. Кой беше писал Дай го двойно? Само не казвайте, че е същият текстописецът.. :whistling:

Както обикновено, не очаквам нищо интересно. А дано да изненада. Всъщност, песните на Кама дето станаха хит, на мен не ми харесваха и обратното. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

А дано повече изпълнители се осеферят като Яница, вместо да пускат Оцкови и други подобни бози, направени по до болка познатия шаблон. Ганев е човекът!

Сподели в други сайтове

Така или иначе не могат да се конкурират с попа и рапа в тази музикална ниша, поне да си стоят в чалгата и да си правят чалга песен. Евала на Яница, и миналата есен пръсна, и тази пак!

Сподели в други сайтове

Какво да каже засрамена и смутена от собствения си вкус. А и тя като ги види такива не говори, а действа без да губи време. Черната космата бухалка е нейното лечение.
Няма смущение, драго ми Славе! :Vishenka_05: Просто ентусиазмът на похотливото Калинче е повече от моя. Аз сега съм активизирала цялата си енергия в твоето скорошно излекуване и нямам време за мокри мечтания и копнежи! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Няма смущение, драго ми Славе! :Vishenka_05: Просто ентусиазмът на похотливото Калинче е повече от моя. Аз сега съм активизирала цялата си енергия в твоето скорошно излекуване и нямам време за мокри мечтания и копнежи! :Vishenka_05:

Плаши ме факта, че си вярваш и не можеш да излезеш от роля.

Социопат и психолог са две различни неща. Надявам се да го осъзнаваш, но се съмнявам...

А и е важно, за да си успешна в начинанията си, да си задоволош душичката и устичката преди това, така че първо се отдай на нуждите си. Никой няма да те съди :confused:

image.png

Сподели в други сайтове

Плаши ме факта, че си вярваш и не можеш да излезеш от роля.

Социопат и психолог са две различни неща. Надявам се да го осъзнаваш, но се съмнявам...

А и е важно, за да си успешна в начинанията си, да си задоволош душичката и устичката преди това, така че първо се отдай на нуждите си. Никой няма да те съди :confused:

Няма роля, има хуманна мисия и тя е само за твое добро, Солейче! :whistling: Иначе уплахата, която изпитваш, отново е някакъв, макар и минимален напредък. Има хляб в теб, не е съвсем плачевно положението.

Иначе сега ще бъда добра и няма да ти натяквам как ме копираш със съветите за задоволяване на нуждите, що се касае до запълване на дупки. Отдавна съм ти казала, че никой няма да те съди за предпочитанията към собствения ти пол!

Но все още сме далеч от сексуалното освобождаване и излизането ти на светло в това отношение.

Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам как дъртия манго ги хранеше всичките при Слави, а те, го викат за дуети и ft. :mf_surrender:

Помня, че оплю Глория, но за другите не се сещам кои бяха.

Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам как дъртия манго ги хранеше всичките при Слави, а те, го викат за дуети и ft. :mf_surrender:

Ивана, Преслава и Анелия не ги оплю, а потвърди, че могат да пеят, след като Слави го попита. За Камелия не е ставало дума, защо да не го покани? Той тогава каза само за Глория, а тогавашната аз оргазмираше! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ивана, Преслава и Анелия не ги оплю, а потвърди, че могат да пеят, след като Слави го попита. За Камелия не е ставало дума, защо да не го покани? Той тогава каза само за Глория, а тогавашната аз оргазмираше! :3fdb8960598fa63e:

Аз му бях бясна. Тогава го намразих :roll1:

Сега ако го чуеш да каже същото няма да се радваш.

Сподели в други сайтове

Аз му бях бясна. Тогава го намразих :roll1:

Сега ако го чуеш да каже същото няма да се радваш.

Интересното е, че Глория го остави без какъвто и да било коментар. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Кой беше Сашо Роман?

Естествено, че плю по Глория от завист, че не им ходеше по ретро синдикатите. Забрави кога я аплодираше 90-те. Няма значение.

Важното е, че той НЕ може да пее, има два ретро хита, кой от кой по-изтъркани, злобен е колкото за десет човека и кариерата му завърши, пеейки по чехли в созополски кръчми и на ретро партита по провинцията.

И Глория може да се е изчерпала, но поне е дала нещо на тоя жанр за разлика от него. При това, без да плюе по когото и да било.

Оплю и Азис, че не може да пее, но каза, че Камелия може. За какво говорим изобщо? Едва ли за обективност.

Сподели в други сайтове

Кой беше Сашо Роман?

Естествено, че плю от Глория от завист, че не им ходеше по ретро синдикатите. Забрави кога я аплодираше 90-те. Няма значение.

Важното е, че той НЕ може да пее, има два ретро хита, кой от кой по-изтъркани, злобен е колкото за десет човека и кариерата му завърши, пеейки по чехли в созополски кръчми и на ретро партита по провинцията.

И Глория може да се е изчерпала, но поне е дала нещо на тоя жанр за разлика от него. При това, без да плюе по когото и да било.

Оплю и Азис, че не може да пее, но каза, че Камелия може. За какво говорим изобщо? Едва ли за обективност.

Звучиш като още да не си го преживял. Как може изобщо да се връзваш? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...