Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Интересното е, че Глория го остави без какъвто и да било коментар. :1000 (29):

Дори ми беше притеснително тогава. Тя да остави нещата така. Жената с шЪмарите да си замълчи? :1000 (29):

Трябваше да избухне в нейния стил.

Сподели в други сайтове

Звучиш като още да не си го преживял. Как може изобщо да се връзваш? :3fdb8960598fa63e:

Не харесвам несправедливи хора и ситуации. Ако го срещна, най-човешки бих го попитал, защо плюе по очевидно по-талантливите и успешните...

Знаеш ли защо звуча като да не съм преживял... Защото от него тръгна простотията, която се шири и в тоя форум, че Глория няма хит.

Ето че за хората една лъжа, повторена сто пъти, става истина.

Глория пък му го нач*ка и тя елегантно по-късно в едно интервю. "Има страхотен ретро хит, но е само това". Толкова по темата за Сашо Роман.

Българинът обича да се кланя на селски тарикати, канонизирайки ги за светила и колоси в жанра. Какво е дал Сашо Роман на чалгата, че не се сещам?

Глория е дръпната, особена, да, има свое виждане и не си мени козината и нрава, за да е в час с новите или с ретроградници. И Стораро е искал дует с нея, не са се получили нещата, но не е тръгнал да я плюе човекът. А можеше и хубав дует да се получи, както и с Ивана, но просто... хора с характер, не като Сашо Роман, на когото му е мъка, че няма как да се върне 1997-ма и да пее на мутрите, дето да му лепят бакшиши по челото.

Сподели в други сайтове

Дори ми беше притеснително тогава. Тя да остави нещата така. Жената с шЪмарите да си замълчи? :1000 (29):

Трябваше да избухне в нейния стил.

Глория обръща внимание само на неща, които Ивана и Камелия са казали за нея. Другите не са достойни за вниманието и...

Сподели в други сайтове

Ивана, Преслава и Анелия не ги оплю, а потвърди, че могат да пеят, след като Слави го попита. За Камелия не е ставало дума, защо да не го покани? Той тогава каза само за Глория, а тогавашната аз оргазмираше! :3fdb8960598fa63e:

Тогавашната ти оргазмираше на Сашо Роман, а сегашната на косматия Стораро... Развитието ти за тези години е нулево... :hahaha:

Очаквам още твои лични изповеди. Чалгата се оказва основен двигател на твоя живот. Тя те буди, тя те приспива, тя те храни, тя те "оргазмира". Вземи мерки вече и помогни на себе си, вместо да се буташ там, където никой не желае помощта ти.

Какво ще кажеш за Сашо Роман син. Сигурен съм, че е достатъчно космат, за да покрие критерия ти, но пък може да ти дойде твърде млад и не достатъчно дебел :bag:

image.png

Сподели в други сайтове

Глория обръща внимание само на неща, които Ивана и Камелия са казали за нея. Другите не са достойни за вниманието и...

Глория от Ивана никога не е била захапвана, но от Камелия доста често в миналото, само че истината е, че за Глория в жанра най-много тежи мнението и отношението на Тони Дачева, затова и са запазили някакви що-годе наистина приятелски отношения.

Радвам се и че се отърва от Азис, защото той нея нямаше как да успее да я повлече надолу, както се опита да направи по едно време с наивната Десислава, да му се връзва на циганския акъл.

Сподели в други сайтове

Е те Ивана и Камелия не са казвали нищо лошо за нея. И нормално.

Сподели в други сайтове

Да, Камелия хич не е казвала... На нея по едно време всички й пречеха, Кондомчо може да потвърди, но поне е било някакво временно усещане, поне спрямо Глория. Мисля, че я уважава, иначе нямаше да я включи в клипа на "Черна кръв" и при Патрашкова. Просто са супер различни.

Сподели в други сайтове

Казвали са, Кама даже доста често и то конкретно. Ивана само с намеци, за разлика от Кама.

Сподели в други сайтове

Да, Камелия хич не е казвала... На нея по едно време всички й пречеха, Кондомчо може да потвърди, но поне е било някакво временно усещане, поне спрямо Глория. Мисля, че я уважава, иначе нямаше да я включи в клипа на "Черна кръв" и при Патрашкова. Просто са супер различни.

Аз нямам спомени да е казвала нещо лошо за Глория. Какво е било? Сетих се сега са панаира с еднаквите тигрови рокли. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Казвали са, Кама даже доста често и то конкретно. Ивана само с намеци, за разлика от Кама.

Вие много помните някви чалга архивни истории, аз не се сещам. Извадете сканове. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Тогавашната ти оргазмираше на Сашо Роман, а сегашната на косматия Стораро... Развитието ти за тези години е нулево... :hahaha:

Очаквам още твои лични изповеди. Чалгата се оказва основен двигател на твоя живот. Тя те буди, тя те приспива, тя те храни, тя те "оргазмира". Вземи мерки вече и помогни на себе си, вместо да се буташ там, където никой не желае помощта ти.

Какво ще кажеш за Сашо Роман син. Сигурен съм, че е достатъчно космат, за да покрие критерия ти, но пък може да ти дойде твърде млад и не достатъчно дебел :bag:

Няма нужда да желаеш моята помощ, Слав Минчев! Аз го правя безкористно, водена от добрата си душа и дълбинни познания в сферата на психопатологията! А такова нещо като Слав Минчев се среща рядко, пък и Курило ми е далеч, за да търся някой подобен. Ти ми дойде дюшеш и сега ще те изстискам максимално. Един ден ще издам тритомник, в който ще докажа хипотезата си, че у теб са събрани поне едно 70 процента от учебниците по психиатрия, каквито даже и в руската школа не е имало!
Сподели в други сайтове

Кой беше Сашо Роман?

Естествено, че плю по Глория от завист, че не им ходеше по ретро синдикатите. Забрави кога я аплодираше 90-те. Няма значение.

Важното е, че той НЕ може да пее, има два ретро хита, кой от кой по-изтъркани, злобен е колкото за десет човека и кариерата му завърши, пеейки по чехли в созополски кръчми и на ретро партита по провинцията.

И Глория може да се е изчерпала, но поне е дала нещо на тоя жанр за разлика от него. При това, без да плюе по когото и да било.

Оплю и Азис, че не може да пее, но каза, че Камелия може. За какво говорим изобщо? Едва ли за обективност.

Освен това е некоректно лайно и пияница - взима капаро и после не отива на учасгие. Доста кръчмари пропищяха от него по едно време, , включително в чужбина.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

"Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте да я виждате!", помниш ли го? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Глория от Ивана никога не е била захапвана, но от Камелия доста често в миналото, само че истината е, че за Глория в жанра най-много тежи мнението и отношението на Тони Дачева, затова и са запазили някакви що-годе наистина приятелски отношения.

Радвам се и че се отърва от Азис, защото той нея нямаше как да успее да я повлече надолу, както се опита да направи по едно време с наивната Десислава, да му се връзва на циганския акъл.

Коментирай приятелството й с Екстра Нина 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Янева, май искаш да смениш Ани Владимирова.. :1000 (29): Имаш си пациент за първото предаване.
За Слав няма как да стигне едно предаване! Момчето е обект на съвсем реален емпиричен интерес! Цял лабораторен експеримент може да бъде осъществен на гърба му! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

За Слав няма как да стигне едно предаване! Момчето е обект на съвсем реален емпиричен интерес! Цял лабораторен експеримент може да бъде осъществен на гърба му! :3fdb8960598fa63e:

И ти си готова да се заемеш с този експеримент, нали? :1000 (29): Ще трябва да се заредиш с търпение.

Сподели в други сайтове

И ти си готова да се заемеш с този експеримент, нали? :1000 (29): Ще трябва да се заредиш с търпение.
Аз съм желязната лейди, бе... Едно чухуахуа като Славчи не би ме уплашило!

Сподели в други сайтове

Коментирай приятелството й с Екстра Нина 🤣

Имат симпатии една към друга, но Глория много се откъсна от тия среди и от колегите си от едно време с малки изключения. И няма как, нещата се променят. Няма как да остане приятелка и с Петра, и със Силвия, и с всички от тогава, с които е била. Живот.

Глория ме дразни, че напоследък е станала една такава хрисима и е загубила всякаква жажда да се доказва и да стои отгоре на всички. Тагва ми Дара на някакви сторита, прехласва се и припада по тоя и оня. Ок, нека си е колегиална пак, ама някак се примири, че й мина пикът и се отдаде главно и само на релакс. Всеки път отварям нейно стори с надеждата да видя и чуя нещо с подготовка на музика, творчески процеси, допитване до хората и пътуване по ангажименти, а то все едно и също. Гърция, Франция... Фрешчета, кучета, плажове. Ок, всички ходим някъде и снимаме, ама преди всичко това има и други неща.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...