Stela Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Имат симпатии една към друга, но Глория много се откъсна от тия среди и от колегите си от едно време с малки изключения. И няма как, нещата се променят. Няма как да остане приятелка и с Петра, и със Силвия, и с всички от тогава, с които е била. Живот. Глория ме дразни, че напоследък е станала една такава хрисима и е загубила всякаква жажда да се доказва и да стои отгоре на всички. Тагва ми Дара на някакви сторита, прехласва се и припада по тоя и оня. Ок, нека си е колегиална пак, ама някак се примири, че й мина пикът и се отдаде главно и само на релакс. Всеки път отварям нейно стори с надеждата да видя и чуя нещо с подготовка на музика, творчески процеси, допитване до хората и пътуване по ангажименти, а то все едно и също. Гърция, Франция... Фрешчета, кучета, плажове. Ок, всички ходим някъде и снимаме, ама преди всичко това има и други неща. Страшен дразнител е станала. Ако ще е такава по-добре да се отказва. Без хъс и спортна злоба няма как да стане. Вижда на какво положение е и от инат си тъпче на едно място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Имат симпатии една към друга, но Глория много се откъсна от тия среди и от колегите си от едно време с малки изключения. И няма как, нещата се променят. Няма как да остане приятелка и с Петра, и със Силвия, и с всички от тогава, с които е била. Живот. Глория ме дразни, че напоследък е станала една такава хрисима и е загубила всякаква жажда да се доказва и да стои отгоре на всички. Тагва ми Дара на някакви сторита, прехласва се и припада по тоя и оня. Ок, нека си е колегиална пак, ама някак се примири, че й мина пикът и се отдаде главно и само на релакс. Всеки път отварям нейно стори с надеждата да видя и чуя нещо с подготовка на музика, творчески процеси, допитване до хората и пътуване по ангажименти, а то все едно и също. Гърция, Франция... Фрешчета, кучета, плажове. Ок, всички ходим някъде и снимаме, ама преди всичко това има и други неща. Наистина, къде отиде злобната кучка, която гледаше всички отвисоко и ледено? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Имат симпатии една към друга, но Глория много се откъсна от тия среди и от колегите си от едно време с малки изключения. И няма как, нещата се променят. Няма как да остане приятелка и с Петра, и със Силвия, и с всички от тогава, с които е била. Живот. Глория ме дразни, че напоследък е станала една такава хрисима и е загубила всякаква жажда да се доказва и да стои отгоре на всички. Тагва ми Дара на някакви сторита, прехласва се и припада по тоя и оня. Ок, нека си е колегиална пак, ама някак се примири, че й мина пикът и се отдаде главно и само на релакс. Всеки път отварям нейно стори с надеждата да видя и чуя нещо с подготовка на музика, творчески процеси, допитване до хората и пътуване по ангажименти, а то все едно и също. Гърция, Франция... Фрешчета, кучета, плажове. Ок, всички ходим някъде и снимаме, ама преди всичко това има и други неща. Докато Нина си беше в България, се виждаха и снимаха. Глория я споменаваше по интервюта. Благодарение на нея Нина си върна псевдонима и визията. Жалко, че се позагубиха. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Страшен дразнител е станала. Ако ще е такава по-добре да се отказва. Без хъс и спортна злоба няма как да стане. Вижда на какво положение е и от инат си тъпче на едно място. То ако вкарваше хъс и спортна злоба при слабата продукция, която вади, щеше да е гротеска. Дано се засили откъм творчество. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 То ако вкарваше хъс и спортна злоба при слабата продукция, която вади, щеше да е гротеска. Дано се засили откъм творчество. Аз за творчеството искам да вкара хъс. Ама вече се съмнявам. Тя си знае нейната и не й пука какво искат хората. Има си добри съветници и голямо его. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Очаквайте скоро два албума от Яница - един фоклорен и един попфолк. Коментирай, че двете ти любимки издават по два албума в една година. Тръпнеш ли за третия мега хит на Райне? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Татяна първа обяви, че ще издаде два албума. И за Яница се радвам, но дано Пресила да ги изпревари. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Татяна първа обяви, че ще издаде два албума. И за Яница се радвам, но дано Пресила да ги изпревари. Татяна пък кога и къде е обявявала Пресила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Хубавото е, че е заложила на чужд автор. Дори и да е кавър, предпочитам го пред еднообразните бг какафонии... Иначе и добър маркетингов ход от нейна страна е да впише Сашо Роман като фийт. Ще привлече и ретро фолк таргета Естествено, че ще е кавър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Яница върви слабо с гледанията. Една по една всички пеещи секс-кукли ще си отидат по ъглите на забвението. Да се готви следващата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Естествено, че ще е кавър. Кое ти е естествено бре мнгознайко? Последният и кавър е от преди 8 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Кое ти е естествено бре мнгознайко? Последният и кавър е от преди 8 години. Остави го, той се храни и живее с негативна енергия. Не му и лесно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Скучна ми се струва новата на Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Скучна ми се струва новата на Кама. На мен ми звучи ретро. Клипа е страшен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Скучна ми се струва новата на Кама. Как ти се струва скучна, като не е излязла? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Фйенове на гръцкото, кефи ли ви това супер свежо "гръцко" парче? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Къде я чухте на Кама новата? Може и да не е кавър, пък за нея да е писана, що да не? А и при тия некадърни наши композитори, колкото и да мразя кавъри, по-добре да купуват чужди. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Къде я чухте на Кама новата? Може и да не е кавър, пък за нея да е писана, що да не? А и при тия некадърни наши композитори, колкото и да мразя кавъри, по-добре да купуват чужди. С аранжимента от Пашев обаче ще е още по. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Как ти се струва скучна, като не е излязла? В Coolt на Петя Дикова пуснаха част от нея. Но нека излезе цялата и да чуем текста. Музиката ми е доста банална, честно казано, поне от откъса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 В Coolt на Петя Дикова пуснаха част от нея. Но нека излезе цялата и да чуем текста. Музиката ми е доста банална, честно казано, поне от откъса. Според мен ще ти хареса. След Пайнер не разбрах кои парчета ти харесаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Уникална песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 На мен ми идва Ок откъсчето от песента на Камс, ще е хубава. И клипът също, макар и да не ми се струва на нивото на Неповторим и Минута живот. Някой знае ли оригинала на песента, да го чуем целия? А Яница не върви толкова зле с гледанията, като се има в предвид, че позициите й на ТОП име нещо взеха да спадат. Поне песента е яка. На мен и текста ми е забавен, напомня ми на някои закачливи такива от преди години. Важно е разнообразието, напоследък доста го получаваме в жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 На мен ми идва Ок откъсчето от песента на Камс, ще е хубава. И клипът също, макар и да не ми се струва на нивото на Неповторим и Минута живот. Някой знае ли оригинала на песента, да го чуем целия? А Яница не върви толкова зле с гледанията, като се има в предвид, че позициите й на ТОП име нещо взеха да спадат. Поне песента е яка. На мен и текста ми е забавен, напомня ми на някои закачливи такива от преди години. Важно е разнообразието, напоследък доста го получаваме в жанра. Мисля ,че и Яница започва лек по лек да издиша някак си незнам , макар че много я харесвам. Днес тя е рожденичка Честит 36-ти Рожден Ден , Яница бъди жива и здрава и дано догодина да имаш едно бебче и ти , време ти е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 На мен ми идва Ок откъсчето от песента на Камс, ще е хубава. И клипът също, макар и да не ми се струва на нивото на Неповторим и Минута живот. Някой знае ли оригинала на песента, да го чуем целия? А Яница не върви толкова зле с гледанията, като се има в предвид, че позициите й на ТОП име нещо взеха да спадат. Поне песента е яка. На мен и текста ми е забавен, напомня ми на някои закачливи такива от преди години. Важно е разнообразието, напоследък доста го получаваме в жанра. Клипа ще е топ. Бъди сигурен. Все пак Минута живот също е на Валери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Клипа ще е топ. Бъди сигурен. Все пак Минута живот също е на Валери. Голямо вълнение... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари