Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Явно са някакви общи фенове на Преслава и Емануела, странна работа.

И на мен ми стана смешно като го видях това. :1000 (29): Да каже човек, че гласуват за Грами, та са нужни фалшиви профили. А още по-забавното е, че анкетата не отбира кои профили да показва на начално и така изглежда, че насред другите, гласувалите за Преслава и Емануела са разни странни профили, без снимка. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Пак изопачавате, тия същите са гласували и за Роксана, Джена, Константин, Екстра Нина и др. :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Кой е самостоятелният й хит през това десетилетие?

Зако повярвах? :3fdb8960598fa63e:

А кой е самостоятелният хит на Деса в това десетилетие? :scratch:

Докажи ми поне ти, че можеш да смяташ. Явно SG и шуменския не могат. :whistling:

Сподели в други сайтове

Докажи ми поне ти, че можеш да смяташ. Явно SG и шуменския не могат. :whistling:

а тази балада има почти 10 млн.

Сподели в други сайтове

И трите забравени анонимки на Деса можете да ги хвърлите в коша и да не се сещате за тях. Дайте друго...

Дай на КАмейсън ? След като я изхвърлиха от Пайнер ОБЕЩА АЛБУМ,КНИГА,НОВИ ПЕСНИ,КЛИПОВЕ ?

Сподели в други сайтове

Хах "И това ще преживея" към днешна дата е с най-голяма седмична гледаемост от всички песни в жанра от 2016, почти 2 години по-късно... Забравени били. :1000 (29):

Поне признава, че ги е имало, дори и той не може да отрече доминацията на ДС през въпросната година. :whistling:

Но... както преди няколко страници се изказа Слави, който явно също като мен не може да смята... :girl_cry2:

Забележи, че нито Глориевите му обръщат внимание, нито пресовите, нито галеновите. Само ние. Нека да си пише. Той си мисли, че никой не спори, щото са съгласни с него вероятно. Но причината е много по неприятна и тъжна - подминават го, защото за 15 години са опознали принципите му на писане и създаване на откровени лъжи. Оставяй го да беснее и да смята приходите на Деса + бакшишите и. По добрия вариант е. Винаги дни по късно след изписаните му глупости, съдбата ни дава коз, с който после 1 месец да го подритваме из форума. Пак ще е така :whistling:

А сега да се поздравим и с най-гледаната към днешна дата бъдеща Пайнерска златна класика от 2017. :cheers:

Сподели в други сайтове

Дай на КАмейсън ? След като я изхвърлиха от Пайнер ОБЕЩА АЛБУМ,КНИГА,НОВИ ПЕСНИ,КЛИПОВЕ ?

На теб Камелия нищо не ти е обещавала, а на мен. Албумът скоро, след предстоящият мегапровал на кокошкарника в "Армеец арена". Песни и клипове да правят фалиралите Деса и Емануела. Кама си има хитове зй ощя 10 години кариера без да издава нищо. Клиповете и без това са най-добрите в чалгата и трябва още много хлеб да ядат, докато я стигнат. В крайна сметка къде се буташ да обсъждаш най-печелившият бранд в чалгата, като немаш глава за тая работа?

Сподели в други сайтове

TOP 20 на песните от 2017 към момента:

1. Наско Ментата "Шушана": 26.184 млн

2. Румен Борилов "1000 пъти" (соло + дует с Роксана): 21.290 млн.

3. Преслава "Не се изтриваш": 15.187 млн.

4. Галена "Moro mou": 14.623 млн.

5. Галин "Me gusta": 14.332 млн.

6. Емилия и Тони Стораро "Как да изрезнея": .14.065 млн

7. Теди Александрова "От София до Банско": 13.880 млн.

8. Емануела "Виновна": 13.786 млн.

9. Фики "Пате": 13.167 млн.

10. Алисия и Тони Стораро "Добре ти беше": 12.499 млн.

11. Галин и Емануела "5, 6, 7, 8": 12.260 млн.

12. Джена "Коя": 12.053 млн.

13. Деси Слава и Джордан "Ангелите плачат": 11.660 млн.

14. Алисия и Илиян "За последно": 10.143 млн.

15. Галена "#TheBoss": 10.105 млн.

16. Денис и Аднан Бийтс "Мороко": 10.021 млн.

17. Кали "Каква съм луда": 9.882 млн.

18. Теди Александрова "Подгряващи звездички": 9.745 млн.

19. Емануела и Константин "Още те обичам": 9.640 млн.

20. Емануела "Без чувства": 9.542 млн.

-------------

"Мотел" и циганията на Сашо Жокера (там дори не се пее на български) не съм ги броил.

Камелия пропуска топ 20 за една бройка.

Емануела с четири песни в топ 20. :mf_surrender:

Галена, Алисия, Галин, Тони Стараро и Теди с по 2.

Ако съм пропуснал нещо, добавете.

Сподели в други сайтове

Точно затова казах 'странна работа'. Някакви ботове са.

Такива са натрупали и гледанията на "Не се изтриваш" :3fdb8960598fa63e:

И сега какво се оказа? Наско Ментата сложи всички в малкия си джоб.... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

И сега какво се оказа? Наско Ментата сложи всички в малкия си джоб.... :1000 (29):

Никога не съм предполагал, че този плазмодий ще изкара хита на годината. Преди години съм му мяркал разни общи парчета с Милко Калайджиев и съм си мислел "Пич, миришеш на разложено месо".

Поредното доказателство, че както и да изглеждаш, уцелиш ли точната песен, нищо няма да ти попречи да си номер 1.

Сподели в други сайтове

Никога не съм предполагал, че този плазмодий ще изкара хита на годината. Преди години съм му мяркал разни общи парчета с Милко Калайджиев и съм си мислел "Пич, миришеш на разложено месо".

Поредното доказателство, че както и да изглеждаш, уцелиш ли точната песен, нищо няма да ти попречи да си номер 1.

Аз дори го бях забравила, че съществува. Мега мазен и гнусен, но наистина му се получиха нещата. Тая "Шушана" разтресе държавата.

Забравил си да сложиш версията на Преслава, тя е с 10 милиона, което я вкарва в класацията. Ще я броиш ли? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Реално, номер 1 си е Азис, не че това е някаква изненада. :1000 (29): Но Наско наистина е изненада. И Румен Борилов. Добре, че Роксана се лепна за последния, а Преслава и другите в жанра популяризираха още повече песента на другия, за да има нещо Пайнерско при проектите от ТОП 3. :1000 (29):

За тази година са по-добре. Дори и да отчетем Назмилер със 17 милиона Анелия е стабилно номер 2, Фики/Емилия и Емрах се надпреварват за номер 3, а Емануела/Анелия и Джулия за номер 5. Само и през лятото да имаха повече хитове...

Сподели в други сайтове

"Майната ти на тебе и на всички като тебе" е хита. Другите две песни, които е посочил Фиклена, не ги броя, защото....ок, признавам си - тях не съм ги чувал. :1000 (29):

Но Майната ти гръмна и беше хит. Въртеше се по дискотеките и масово се знае от всички. За мен това е най-успешната песен на Деси в Пайнер.

Камелия такъв хит(самостоятелен) през това десетилетие няма. Признай си. Толкова ли е трудно?

Кама си има хитове зй ощя 10 години кариера без да издава нищо. Клиповете и без това са най-добрите в чалгата и трябва още много хлеб да ядат, докато я стигнат.

Тя и Преслава има златни хитове, и Анелия, и Деси, но не лежат само на стари лаври, пеейки едни и същи песни години наред. Успяват да изкарват хитове И ДНЕС.

За клиповете също не съм съгласен. На Галена са по-добри от на Камелия. Някои на Андреа също.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

"Майната ти на тебе и на всички като тебе" е хита. Другите две песни, които е посочил Фиклена, не ги броя, защото....ок, признавам си - тях не съм ги чувал. :1000 (29):

Но Майната ти гръмна и беше хит. Въртеше се по дискотеките и масово се знае от всички. За мен това е най-успешната песен на Деси в Пайнер.

Камелия такъв хит(самостоятелен) през това десетилетие няма. Признай си. Толкова ли е трудно?

Тя и Преслава има златни хитове, и Анелия, и Деси, но не лежат само на стари лаври, пеейки едни и същи песни години наред. Успяват да изкарват хитове И ДНЕС.

За клиповете също не съм съгласен. На Галена са по-добри от на Камелия. Някои на Андреа също.

Дразни ме е по-голям хит, но съм чувал и въпросната песен на Деса. Другите не ги знам и аз.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...