Paradise. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Първият път когато я чух не ми хареса никак.. ноооо сега гърмиииии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ха Ха .. а най Интересното е какви профили са гласували за Преслава и Емануела например: Феновете на Преслава удариха ново дъно :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Явно са някакви общи фенове на Преслава и Емануела, странна работа. И на мен ми стана смешно като го видях това. :1000 (29): Да каже човек, че гласуват за Грами, та са нужни фалшиви профили. А още по-забавното е, че анкетата не отбира кои профили да показва на начално и така изглежда, че насред другите, гласувалите за Преслава и Емануела са разни странни профили, без снимка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Пак изопачавате, тия същите са гласували и за Роксана, Джена, Константин, Екстра Нина и др. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Пак изопачавате, тия същите са гласували и за Роксана, Джена, Константин, Екстра Нина и др. Точно затова казах 'странна работа'. Някакви ботове са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Кой е самостоятелният й хит през това десетилетие? Зако повярвах? А кой е самостоятелният хит на Деса в това десетилетие? Докажи ми поне ти, че можеш да смяташ. Явно SG и шуменския не могат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 А кой е самостоятелният хит на Деса в това десетилетие? Докажи ми поне ти, че можеш да смяташ. Явно SG и шуменския не могат. а тази балада има почти 10 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 И трите забравени анонимки на Деса можете да ги хвърлите в коша и да не се сещате за тях. Дайте друго... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 И трите забравени анонимки на Деса можете да ги хвърлите в коша и да не се сещате за тях. Дайте друго... Дай на КАмейсън ? След като я изхвърлиха от Пайнер ОБЕЩА АЛБУМ,КНИГА,НОВИ ПЕСНИ,КЛИПОВЕ ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Хах "И това ще преживея" към днешна дата е с най-голяма седмична гледаемост от всички песни в жанра от 2016, почти 2 години по-късно... Забравени били. :1000 (29): Поне признава, че ги е имало, дори и той не може да отрече доминацията на ДС през въпросната година. Но... както преди няколко страници се изказа Слави, който явно също като мен не може да смята... Забележи, че нито Глориевите му обръщат внимание, нито пресовите, нито галеновите. Само ние. Нека да си пише. Той си мисли, че никой не спори, щото са съгласни с него вероятно. Но причината е много по неприятна и тъжна - подминават го, защото за 15 години са опознали принципите му на писане и създаване на откровени лъжи. Оставяй го да беснее и да смята приходите на Деса + бакшишите и. По добрия вариант е. Винаги дни по късно след изписаните му глупости, съдбата ни дава коз, с който после 1 месец да го подритваме из форума. Пак ще е така А сега да се поздравим и с най-гледаната към днешна дата бъдеща Пайнерска златна класика от 2017. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Дай на КАмейсън ? След като я изхвърлиха от Пайнер ОБЕЩА АЛБУМ,КНИГА,НОВИ ПЕСНИ,КЛИПОВЕ ? На теб Камелия нищо не ти е обещавала, а на мен. Албумът скоро, след предстоящият мегапровал на кокошкарника в "Армеец арена". Песни и клипове да правят фалиралите Деса и Емануела. Кама си има хитове зй ощя 10 години кариера без да издава нищо. Клиповете и без това са най-добрите в чалгата и трябва още много хлеб да ядат, докато я стигнат. В крайна сметка къде се буташ да обсъждаш най-печелившият бранд в чалгата, като немаш глава за тая работа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 А Фоксе, моля та. Клипа чака само да се пусне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 TOP 20 на песните от 2017 към момента: 1. Наско Ментата "Шушана": 26.184 млн 2. Румен Борилов "1000 пъти" (соло + дует с Роксана): 21.290 млн. 3. Преслава "Не се изтриваш": 15.187 млн. 4. Галена "Moro mou": 14.623 млн. 5. Галин "Me gusta": 14.332 млн. 6. Емилия и Тони Стораро "Как да изрезнея": .14.065 млн 7. Теди Александрова "От София до Банско": 13.880 млн. 8. Емануела "Виновна": 13.786 млн. 9. Фики "Пате": 13.167 млн. 10. Алисия и Тони Стораро "Добре ти беше": 12.499 млн. 11. Галин и Емануела "5, 6, 7, 8": 12.260 млн. 12. Джена "Коя": 12.053 млн. 13. Деси Слава и Джордан "Ангелите плачат": 11.660 млн. 14. Алисия и Илиян "За последно": 10.143 млн. 15. Галена "#TheBoss": 10.105 млн. 16. Денис и Аднан Бийтс "Мороко": 10.021 млн. 17. Кали "Каква съм луда": 9.882 млн. 18. Теди Александрова "Подгряващи звездички": 9.745 млн. 19. Емануела и Константин "Още те обичам": 9.640 млн. 20. Емануела "Без чувства": 9.542 млн. ------------- "Мотел" и циганията на Сашо Жокера (там дори не се пее на български) не съм ги броил. Камелия пропуска топ 20 за една бройка. Емануела с четири песни в топ 20. Галена, Алисия, Галин, Тони Стараро и Теди с по 2. Ако съм пропуснал нещо, добавете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Точно затова казах 'странна работа'. Някакви ботове са. Такива са натрупали и гледанията на "Не се изтриваш" И сега какво се оказа? Наско Ментата сложи всички в малкия си джоб.... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 И сега какво се оказа? Наско Ментата сложи всички в малкия си джоб.... :1000 (29): Никога не съм предполагал, че този плазмодий ще изкара хита на годината. Преди години съм му мяркал разни общи парчета с Милко Калайджиев и съм си мислел "Пич, миришеш на разложено месо". Поредното доказателство, че както и да изглеждаш, уцелиш ли точната песен, нищо няма да ти попречи да си номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Никога не съм предполагал, че този плазмодий ще изкара хита на годината. Преди години съм му мяркал разни общи парчета с Милко Калайджиев и съм си мислел "Пич, миришеш на разложено месо". Поредното доказателство, че както и да изглеждаш, уцелиш ли точната песен, нищо няма да ти попречи да си номер 1. Аз дори го бях забравила, че съществува. Мега мазен и гнусен, но наистина му се получиха нещата. Тая "Шушана" разтресе държавата. Забравил си да сложиш версията на Преслава, тя е с 10 милиона, което я вкарва в класацията. Ще я броиш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Забравил си да сложиш версията на Преслава, тя е с 10 милиона, което я вкарва в класацията. Ще я броиш ли? Догодина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Догодина! Защо догодина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Реално, номер 1 си е Азис, не че това е някаква изненада. :1000 (29): Но Наско наистина е изненада. И Румен Борилов. Добре, че Роксана се лепна за последния, а Преслава и другите в жанра популяризираха още повече песента на другия, за да има нещо Пайнерско при проектите от ТОП 3. :1000 (29): За тази година са по-добре. Дори и да отчетем Назмилер със 17 милиона Анелия е стабилно номер 2, Фики/Емилия и Емрах се надпреварват за номер 3, а Емануела/Анелия и Джулия за номер 5. Само и през лятото да имаха повече хитове... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Защо догодина? В класацията съм включил само официално издадени песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 В класацията съм включил само официално издадени песни. Разбрах аз, просто те закачам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 А кой е самостоятелният хит на Деса в това десетилетие? "Майната ти на тебе и на всички като тебе" е хита. Другите две песни, които е посочил Фиклена, не ги броя, защото....ок, признавам си - тях не съм ги чувал. :1000 (29): Но Майната ти гръмна и беше хит. Въртеше се по дискотеките и масово се знае от всички. За мен това е най-успешната песен на Деси в Пайнер. Камелия такъв хит(самостоятелен) през това десетилетие няма. Признай си. Толкова ли е трудно? Кама си има хитове зй ощя 10 години кариера без да издава нищо. Клиповете и без това са най-добрите в чалгата и трябва още много хлеб да ядат, докато я стигнат. Тя и Преслава има златни хитове, и Анелия, и Деси, но не лежат само на стари лаври, пеейки едни и същи песни години наред. Успяват да изкарват хитове И ДНЕС. За клиповете също не съм съгласен. На Галена са по-добри от на Камелия. Някои на Андреа също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 "Майната ти на тебе и на всички като тебе" е хита. Другите две песни, които е посочил Фиклена, не ги броя, защото....ок, признавам си - тях не съм ги чувал. :1000 (29): Но Майната ти гръмна и беше хит. Въртеше се по дискотеките и масово се знае от всички. За мен това е най-успешната песен на Деси в Пайнер. Камелия такъв хит(самостоятелен) през това десетилетие няма. Признай си. Толкова ли е трудно? Тя и Преслава има златни хитове, и Анелия, и Деси, но не лежат само на стари лаври, пеейки едни и същи песни години наред. Успяват да изкарват хитове И ДНЕС. За клиповете също не съм съгласен. На Галена са по-добри от на Камелия. Някои на Андреа също. Дразни ме е по-голям хит, но съм чувал и въпросната песен на Деса. Другите не ги знам и аз. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари