DarkChild Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Пагубните ефекти от изсрастването с чалга са налице в този форум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Не е включила хитовете Виж ме и Натискай Но браво, че издава албуми! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Не е включила хитовете Виж ме и Натискай Но браво, че издава албуми! ВИЖ МЕ сигурно има някакъв проблем с правата. А за другата по-добре, че не я е включила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Изглежда много евтино на обложката.Дано не е тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Ужасна обложка .. . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Кво очаквате от фирма Панаир? Кой знае с каква пара са я одрали за издаването на тоя албум... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): А тя май прави 15 години на сцена,а? Юбилярка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Фолклорната обложла изглежда доста по-добре. Както и обложлата от предния ѝ албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 "Всичко чуждо пожелаваш" е песента! Албума е пълен с яки песни, то май почти няма такава която да не ми харесва, но най-вече "Всичко чуждо пожелаваш", "Грешната", "Вземай задължително", "Върнах ти го", "Хубаво го запомни", "Фуклата", "Отмъстителката" и "Въртележката". За мен най-слаба е "Виновна", рядко ми е допадала балада на Яница освен "Пристанище". Знае ли се кога излиза? Тя и Емилия ще пуска двоен албум и DVD - "По-силна ставам". Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Какво мислите за гердана от чушки на Петра? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Жалко за "Виж ме", много яка песен. За колко години ги купуват тези права, не мога да разбера. Тая песен е отпреди 4 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Скоро втората версия ft.Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Жалко за "Виж ме", много яка песен. За колко години ги купуват тези права, не мога да разбера. Тая песен е отпреди 4 години. Май не бяха купени изобщо правата ... погледни, че още на следващата година беше свалена от канала на Планета. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 "Всичко чуждо пожелаваш" е песента! Албума е пълен с яки песни, то май почти няма такава която да не ми харесва, но най-вече "Всичко чуждо пожелаваш", "Грешната", "Вземай задължително", "Върнах ти го", "Хубаво го запомни", "Фуклата", "Отмъстителката" и "Въртележката". За мен най-слаба е "Виновна", рядко ми е допадала балада на Яница освен "Пристанище". Знае ли се кога излиза? Тя и Емилия ще пуска двоен албум и DVD - "По-силна ставам". Моите фаворити са Въртележката, Изкушение, Двойно влюбен. И Грешната ме кефеше, но отдавна ми омръзна. Май не бяха купени изобщо правата ... погледни, че още на следващата година беше свалена от канала на Планета. Няма как Фивос да стои със скръстени ръце, ако са откраднали песента. Явно договорът е бил за година или без право на издаване в албум. Очевидно това е по-евтиният вариант за закупуване на негова песен. Старите му средно популярни песни са 3500 евро, а тази песен беше актуална и успешна, така че със сигурност е имало пазарлък. Яна тогава не беше прокопсала достатъчно, за да вади щедри пачки, независимо дали изкарани от участия или взети от гадже. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Май не бяха купени изобщо правата ... погледни, че още на следващата година беше свалена от канала на Планета. Само видеото е свалено, песента е качена от коледната програма!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Камелия при Слави след малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Брой коментари в Скандалите вчера: 158 Брой коментари в Скандалите днес: 16 Разлика: 987% Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 25 Author Report Share Публикувано Септември 25 Купих ти сърце продължава да води в анкетата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Купих ти сърце продължава да води в анкетата. Защо постоянно ни информираш за това при положение, че отнема един клик време, за да разбере, на който му е интересно? Ето това е информация, която изисква повече време да се разбере: Тони Стораро & Галена: 9.900 mln. Емануела & Джордан: 9.341 mln. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 А сега поемете дълбоко въздух, за да няма паник атаки: Галена ще пее на Big apple music awards в Холивуд на 23.11 и ще получи награда за Най-добър БГ изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 25 Author Report Share Публикувано Септември 25 Купува същата награда като Андреа? Май Денис се оказа прав. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Купува същата награда като Андреа? Май Денис се оказа прав. :1000 (29): "Шефката" прави по 120К на ден към днешна дата, а сме края на септември. От Big Apple Music Awards са го окачествили като прецендент, очаквало се това да стане най-гледаната попфолк песен в България за 2018 година - поредно подобно постижение за Галена - затова щели да я наградят. Няма купени истории, там всичко е честно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Купува същата награда като Андреа? Май Денис се оказа прав. :1000 (29): Галя спечели и миналата година такава награда, а даже не пожела да я сподели в профила си. Купувала била.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 25 Author Report Share Публикувано Септември 25 "Шефката" прави по 120К на ден към днешна дата, а сме края на септември. От Big Apple Music Awards са го окачествили като прецендент, очаквало се това да стане най-гледаната попфолк песен в България за 2018 година - поредно подобно постижение за Галена - затова щели да я наградят. Няма купени истории, там всичко е честно. Това ирония ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари