presi_fen! Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Петрана си е сложила Coming Soon .. май ще пуска нова песен. Не я знам за къде бърза толкова, а някои тук се надяваха да си почива до 2019-та .. Ето кой ще мачка , хайде Пресиии чакаме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Опааа, 4-ти ден - до момента 100к , а има още 5 часа до 8 часа.... 1) 87к 2) 50к 3) 120к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Петрана си е сложила Coming Soon .. май ще пуска нова песен. Не я знам за къде бърза толкова, а някои тук се надяваха да си почива до 2019-та .. Ми тя вчера роди и бърза да пуска песен. Алчна е за слава, очакваме скоро да се върне и на участия. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Това ще е яко! Усещам гърмеж. Да си припомним и надуем този зверски хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Ми тя вчера роди и бърза да пуска песен. Алчна е за слава, очакваме скоро да се върне и на участия. :1000 (29): Галош пусна песен в същия ден Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Галош пусна песен в същия ден Да и вие я оплюхте. Сега ние няма да си мълчим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Нямам намерение да чета много назад, но тука обсъди ли се слухът, че Преслава има бебе от сурогатна майка? По време на бремеността си, никъде не и видяхме корема - закриваше го, но не личеше да е наддала килограми, нито да изпъква, че е бременна. Тренираше си момичето и прочее... а и няма как да влезе толкова бързо във форма, не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Нямам намерение да чета много назад, но тука обсъди ли се слухът, че Преслава има бебе от сурогатна майка? По време на бремеността си, никъде не и видяхме корема - закриваше го, но не личеше да е наддала килограми, нито да изпъква, че е бременна. Тренираше си момичето и прочее... а и няма как да влезе толкова бързо във форма, не знам. Някой беше пуснал статията тук, но не и се обърна внимание. Попринцип има тренировки за бременни, даже се препоръват. Ако беше лъжа, нямаше да качва снимките от фитнеса за да се набива на очи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Не мога да повярвам, че Преслава ще пусне песен преди Деси Слава. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Не мога да повярвам, че Преслава ще пусне песен преди Деси Слава. :1000 (29): Деса я мързи явно. И ако не е снимала нещо преди това, ме съмнява сега да снима клип докато е пълничка. Срамува се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Нямам намерение да чета много назад, но тука обсъди ли се слухът, че Преслава има бебе от сурогатна майка? По време на бремеността си, никъде не и видяхме корема - закриваше го, но не личеше да е наддала килограми, нито да изпъква, че е бременна. Тренираше си момичето и прочее... а и няма как да влезе толкова бързо във форма, не знам. Пълни глупости. https://www.bgdnes.bg/Article/7061651 На тези снимки има вид точно на току що родила жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Нямам намерение да чета много назад, но тука обсъди ли се слухът, че Преслава има бебе от сурогатна майка? По време на бремеността си, никъде не и видяхме корема - закриваше го, но не личеше да е наддала килограми, нито да изпъква, че е бременна. Тренираше си момичето и прочее... а и няма как да влезе толкова бързо във форма, не знам. Глупости на търкалета , жената си изглежда току що родила. Чудите се вече как да я изкарате черна аман вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Пълни глупости. https://www.bgdnes.bg/Article/7061651 На тези снимки има вид точно на току що родила жена. Ти да не получаваш известие всеки път, като някой спомене Преслава. Почти винаги се появяваш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Деса я мързи явно. И ако не е снимала нещо преди това, ме съмнява сега да снима клип докато е пълничка. Срамува се. Говореше се, че миналата седмица е снимала. Нея именно визията я притесняваше и затова не бързаше да снима, но в момента си е с вида от преди да забременее, а тогава това не й беше проблем. Преслава предполагам, че ще пуска някой от клиповете, които снима на пролет. Още съм изненадан, че не предложи нищо лятото. Направи си някаква лека пауза все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Петрана си е сложила Coming Soon .. май ще пуска нова песен. Не я знам за къде бърза толкова, а някои тук се надяваха да си почива до 2019-та .. Дано не е нова песен. Рано е още. Какво друго може да значи това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Оцко пак е крал. Прескочете до припева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Преслава предполагам, че ще пуска някой от клиповете, които снима на пролет. Още съм изненадан, че не предложи нищо лятото. Направи си някаква лека пауза все пак. Тазгодишния летен сезон беше един от най-слабите за чалгата, и явно не е искала да бъде част от него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Оцко пак е крал. Прескочете до припева. Коя е на български? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Коя е на български? Новата на Малина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Това ще е яко! Усещам гърмеж. Да си припомним и надуем този зверски хит. Дано! Надявам се най-накрая да уцели световен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Опааа, 4-ти ден - до момента 100к , а има още 5 часа до 8 часа.... 1) 87к 2) 50к 3) 120к Обсебен си... :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 https://www.facebook.com/mariaofficial1/pho...p;__tn__=EEHH-R Кадър от нов видеоклип? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Оцко пак е крал. Прескочете до припева. Боклука си остава боклук.... Като нищо да я свалят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Обсебен си... :1000 (10): Ааааааа съжалявам!!! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 https://www.facebook.com/mariaofficial1/pho...p;__tn__=EEHH-R Кадър от нов видеоклип? Да. "Кажи й", снимат във Франция. Има статия в Сигнал, обаче доста често започна да пуска песните си, така ще им убие живота, а последните две са наистина попадения. Първата се получи, "Не я познавам тая жена" ми хареса още повече, феновете я харесаха също..... Ако види, че песента е по-слаба и не става хит е разбираемо да пусне нещо ново, но чак толкова бързо..... Най-добре да я остави за преди концерта. Така да ти се бият песните, през месец-два е доста тъпо. Още на времето и Камелия говореше по този въпрос. На 3 месеца е най-добре според мен в момента да се пускат, но зависи от популярността която е получил проекта. Има песни с които може да си изкараш и цяла година. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари