Stela Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Hahahah, цепиш с пожелания. Аз пък се надявам Преслава да изкара песен, дето ми харесва. Много е зле положението в жанра ни - напоследък слушам само Алисия и Константин, Тони И Галена ми омръзнаха още преди 2 седмици. Разбра ли, че нашият съфорумец Александър купува гледания за новата песен на Камелия? Аз по друг начин не мога да си обясня случващото се. Дори супер хит като "Дразни ме" не мина над 100-110К гледания на ден, тази ретро бозица, в която Камелия звучи извънредно зле, да почне да ми прави изведнъж по 120К? Шефчето е цакал, развъртял е схемата. Тихо бе, тихооо.... как можа да го кажеш тук... Линч! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Иронията настрана, ама тя наистина нищо не направи. Още си мисля, че ако беше реализирала песните щеше да си осигури една-две години плавен спад и да не рухва така изведнъж. В албума имаше толкова хубави песни - тя клипира най-смотаната - "Ти си най-най" и веднага след това пусна клипа на "Пий едно", която беше извън албума. Пий едно" си е готина песньовка, Калинокси, но животът е радост и тъга. Нормално е да дойде някоя по-млада и да драпа за трона на Калуди кълвача. Хубавото е, че Ивана не се тръшкаше и не правеше драми, на каквито се нагледахме между Пепи и Галя години по-късно, когато трябваше да се делят корони, а си пускаше песни, колкото да си направи кефа. И пак се случваше да улучи някоя много хубава. Лошото е, че вече я мързи, две не вижда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Тихо бе, тихооо.... как можа да го кажеш тук... Линч! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Еми кво правя, аз я разцепих цяло лято, нормално в даден момент да ми втръсне. Ти даваш ли си сметка, че ние базик-базик за хита на годината, ама до дни сме в ТОП 3 за 2018, а все още дялкаме по 90-100 на ден? ТИ ДАВАШ ЛИ СИ РЕАЛНО ТАЗИ СМЕТКА? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Тази госпожица също се изявяваше на живо по концерти преди Камелия Глупости, но по-важното е, че когато Кама нагази с живо пеене спряха хвалбите за Ивана и Преслава. Това им беше единственият актив - единственият. Ако Пайнер не бяха такива долни педерасти, да казват преди турнето да се готви плейбек, а тайничко да си фаворизират Ивана и Пресли със синбеци и този елемент на изненада нямаше да го има. Но каквото и да си говорим за турнетата едно е ясно - такива нямаше да има без г-ца Вескова! Дерзайте, това никога няма да се промени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Пий едно" си е готина песньовка, Калинокси, но животът е радост и тъга. Нормално е да дойде някоя по-млада и да драпа за трона на Калуди кълвача. Хубавото е, че Ивана не се тръшкаше и не правеше драми, на каквито се нагледахме между Пепи и Галя години по-късно, когато трябваше да се делят корони, а си пускаше песни, колкото да си направи кефа. И пак се случваше да улучи някоя много хубава. Лошото е, че вече я мързи, две не вижда. Тема за размисъл на вечерта: Сравни смяната на Ивана с Преслава (в рамките на 1 година) и на Преслава с Галена (продължаваща вече 7-8 години). Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 @FAST Аз прочетох, че е от него. :1000 (29): И се правя на отворен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Глупости, но по-важното е, че когато Кама нагази с живо пеене спряха хвалбите за Ивана и Преслава. Това им беше единственият актив - единственият. Ако Пайнер не бяха такива долни педерасти, да казват преди турнето да се готви плейбек, а тайничко да си фаворизират Ивана и Пресли със синбеци и този елемент на изненада нямаше да го има. Но каквото и да си говорим за турнетата едно е ясно - такива нямаше да има без г-ца Вескова! Дерзайте, това никога няма да се промени. А тук коя година сме? Ненадмината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 :1000 (29): :1000 (29): Еми кво правя, аз я разцепих цяло лято, нормално в даден момент да ми втръсне. Ти даваш ли си сметка, че ние базик-базик за хита на годината, ама до дни сме в ТОП 3 за 2018, а все още дялкаме по 90-100 на ден? ТИ ДАВАШ ЛИ СИ РЕАЛНО ТАЗИ СМЕТКА? Ми няма да го казваш, ще си траеш. Хейтърите ще скочат сега. :1000 (29): Аз си давам сметка, но дали нашите съфорумци тук си я дават, а? Дали разбират, че така плютата шефка ги отнесе? Като нищо ще сме поне в топ 5 за годината накрая. Като гледам имаме и последователи - броячи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 А тук коя година сме? Ненадмината! Няма тук ненедминати и подобни. Кама включи микрофона на ON и ненадминатите останаха без турне.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Ми няма да го казваш, ще си траеш. Хейтърите ще скочат сега. :1000 (29): Аз си давам сметка, но дали нашите съфорумци тук си я дават, а? Дали разбират, че така плютата шефка ги отнесе? Като нищо ще сме поне в топ 5 за годината накрая. Като гледам имаме и последователи - броячи. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Те ги купуват, после сами си ги броят. Какви топ 5, аз се целя към номер 1. Според мен ще минем и на Анелия "Зоопарка", обаче дали Алисия и Константин няма да се пречка за в бъдеще...? Или Преслава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Тема за размисъл на вечерта: Сравни смяната на Ивана с Преслава (в рамките на 1 година) и на Преслава с Галена (продължаваща вече 7-8 години). Е, Преси още е млада и натопорчена, а и по-злобна от Галя и Иванче взети заедно. Но го прикрива добре, а и прави само и много комерсиална музика. Пък и всички знаем, че има по-хубав глас от Галя, която след операцията на гласните струни си звучи като вечно прегракналка. Леличка дебютира на 29 години, а наградата за певица през 2001 взе, вече на 31. Сега е почти на 50, ти какво искаш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 На мен всъщност ми харесва и дори предрекох, че ще е хит, а Danger ми се смя тогава. :1000 (29): Одеве имах предвид, че трябва да е луда да пусне нещо толкова експериментално или с подобно звучене. В Толбухин винаги са били гладни за хитове и награди и мисля, че втори път няма да допусне такава грешка. Камо ли сега след толкова дълга пауза. Реално песента си беше яка, просто тогава се засилваше бума на рап вълната, примесена с дивашки песни и някак си експеримента остана недооценен. Не всеки може като Деси Слава. Btw ДС тази година им е дала възможност да се разгръщат откъм балади, ще се радвам песента на Преслава да е такава. Но втора такава подред- съмнително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Те ги купуват, после сами си ги броят. Какви топ 5, аз се целя към номер 1. Според мен ще минем и на Анелия "Зоопарка", обаче дали Алисия и Константин няма да се пречка за в бъдеще...? Или Преслава... Ми ние не сме купували. Ние си ги навъртяхме сами. Поне сме честни и с принципи Ти се целиш, но утре какво очакваме от Преси? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Няма тук ненедминати и подобни. Кама включи микрофона на ON и ненадминатите останаха без турне.... Напротив, Кама просто беше подскачащ декор със ситни плитчици и направени от Данчо чизмета, докато най-голямата звезда закриваше турнето с вечната си песен "Шампанско и сълзи", без да мръдне от тона. А Вескова си пляскаше и припяваше разкошния текст на Мариета, какъвто тя така и не написа за съгражданката си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 "Без теб" беше супер дразнеща какофония с абсурден текст и преплитащи се 17 звука във всяка една секунда. В комбинация със смехотворното видео флопът беше много звучен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Ми ние не сме купували. Ние си ги навъртяхме сами. Поне сме честни и с принципи Ти се целиш, но утре какво очакваме от Преси? Е, са... нещо добро, ама да не прекалява все пак. Нещо тип "Обратно в играта" - хит, ама да спре на 8-9 мила и дотам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 "Без теб" беше супер дразнеща какофония с абсурден текст и преплитащи се 17 звука във всяка една секунда. В комбинация със смехотворното видео флопът беше много звучен. Един от най-гадните текстове в чалгата завинаги! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Преслава ще пуска нова песен. Не очаквах толкова скоро. За къде бърза?!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Утре Преслава ще секне гледанията на Камейсън. Треперим ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Е, са... нещо добро, ама да не прекалява все пак. Нещо тип "Обратно в играта" - хит, ама да спре на 8-9 мила и дотам. Ами ако ги мине какво правим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Един от най-гадните текстове в чалгата завинаги! Не знам кой е най-противния момент - "и всички песни са ми противни, и ненавиждам любовни филми" или може би "се друсам още денем и нощем". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Утре Преслава ще секне гледанията на Камейсън. Треперим ли? Не виждам връзка. По-скоро даже ще ги покачи, ако на автоплея след нейната е на Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Преслава ще пуска нова песен. Не очаквах толкова скоро. За къде бърза?!? Иска да е с наложена песен на концерта. Иска бисове, как за къде? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Не знам кой е най-противния момент - "и всички песни са ми противни, и ненавиждам любовни филми" или може би "се друсам още денем и нощем". И двете са дебилни, както и "с надежди празни, до смърт заразни"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Ами ако ги мине какво правим? Миии.... шсе оженя за теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари