Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На Преслава е много яка песента, но сравнение с цялостният проект на Камелия няма! На бързо я минава по лайкове вече ... а дислайковете са 4 пъти по-малко Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Вечно да те губя, разболя меее... :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 И на мен ми се струва, че част от потребителите се бъзикате, че това нещо на Преса го виждате като страшен хит. Нито текстът е запомнящ се, нито музиката е УАУ, за клипа да не говорим. Като звучене малко ми напомня "По моята кожа", която е една от най-слабите й песни за мен евър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Утре в 12 ч. - премиерата на Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 И на мен ми се струва, че част от потребителите се бъзикате, че това нещо на Преса го виждате като страшен хит. Нито текстът е запомнящ се, нито музиката е УАУ, за клипа да не говорим. Като звучене малко ми напомня "По моята кожа", която е една от най-слабите й песни за мен евър. На теб ти се струва, но виж накъде отиват нещата - дебют ала "Не се изтриваш", за който ти и аз така и не успяхме с категоричност да докажем, че е с купени гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Очевидно е че песента среща масово одобрение и като я плюете няма да я направите по-малко хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Утре в 12 ч. - премиерата на Фики. Този навлек да го бяха отложили за другата или по-другата седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Фики ще пусне нещо мазно пак... Искаме Емрах с песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 PRESLAVA - KAPKI ZA OCHI / Преслава - Капки за очи, 2018 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ами Преса доказа, че не е нужно да си съблечена за да си секси. OMG, ти сериозно ли? От една страна, това че не прилича на съсухрен скелет е голям напредък, от друга - щом те дървят бременни жени, лошо няма. Всеки със фетишите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На теб ти се струва, но виж накъде отиват нещата - дебют ала "Не се изтриваш", за който ти и аз така и не успяхме с категоричност да докажем, че е с купени гледания. 100к за 6 часа определено не е нещо нечувано и невиждано. Вероятно ще направи около 300 до утре следобед. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На бързо я минава по лайкове вече ... а дислайковете са 4 пъти по-малко На Преслава е в канал с 1.4 милиона абоната, а на Камелия- с 29К. :1000 (29): Иначе е нормално клип с разголеност да има повече дислайкове от клип с бременна жена. Но все още ми е странно, че въобще правите сравнение точно с Кама. И на мен ми бие на опит за дразнене на Фокс и компания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 100к за 6 часа определено не е нещо нечувано и невиждано. Вероятно ще направи около 300 до утре следобед. Повече са .. зациклили са. Не може с 11к харесвания да има 100к гледания. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 OMG, ти сериозно ли? От една страна, това че не прилича на съсухрен скелет е голям напредък, от друга - щом те дървят бременни жени, лошо няма. Всеки със фетишите си. За какво дървене говориш? Според теб дали го казах с тази цел? Но ако ще "го дървя" от жена - то Преслава ми е за предпочитане пред Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Късно вечерта ще проличат гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Яница втора в трендинга! Отдавна не беше имала толкова успешна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Яница втора в трендинга! Отдавна не беше имала толкова успешна песен. Впечатлен ли си от трака "Капки за очи"? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Впечатлен ли си от трака "Капки за очи"? Изпълнението и припева са мноооого силни. Самата песен обаче няма да издържи повече от 3-4 месеца. Клипа е много зле. Лично аз искам Преслава да работи пак с Пашев и да изкара нещо като ''Кажи здравей''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Изпълнението и припева са мноооого силни. Самата песен обаче няма да издържи повече от 3-4 месеца. Клипа е много зле. Лично аз искам Преслава да работи пак с Пашев и да изкара нещо като ''Кажи здравей''. "Кажи здравей" не беше нищо особено - мина и замина за 2 месеца. Някак остана в сянката на "Режим Неприлична", после я запуши и с "Пиши го неуспешно". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Трето - никакви приятелства с бишви, не лъжи го - има нов, Ангел иска да ми издава пълномощно да го разписвам с послеслов The HIMN Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Трето - никакви приятелства с бишви, не лъжи го - има нов, Ангел иска да ми издава пълномощно да го разписвам с послеслов The HIMN Тъкмо слушам песента и точно на тази част от текста, отварям и виждам поста ти... :1000 (29): :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Утре в 12 ч. - премиерата на Фики. Ще го видим и него, но нещата тази есен се изкристализират прекрасно. Който удря пръв, бие 2 пъти.... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Тъкмо слушам песента и точно на тази част от текста, отварям и виждам поста ти... :1000 (29): :1000 (10): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ние пък снощи говорихме за пукане на гуми, и днес, връщайки се от деловата среща, видях едно паркирано колело, което ми крещеше "Пукни ми гумите! Пукни ми гумите". ------------- Камелия, га направи такава песен, да ми се обади! Тогава няма да има нужда фенове да й пазаруват гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Утре в 12 ч. - премиерата на Фики. Изобщо не ми липсваше песен от него. Не очаквам нищо, но доста от песните тази есен са добри, да видим какво е направил и той. За сега песните на Малина, Преслава, Азис, Яница, Магда, Емануела, Камелия са много добри.... Песента на Мария също е чудесна, но тя е по-скоро за лятото. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ние пък снощи говорихме за пукане на гуми, и днес, връщайки се от деловата среща, видях едно паркирано колело, което ми крещеше "Пукни ми гумите! Пукни ми гумите". - Ало, любави, идем у град да пукаме гуми? - Па не могу! Знайш, че ми неда.. - Кой ти неда, любави? - ...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари