Guest Kondomcho Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 - Ало, любави, идем у град да пукаме гуми? - Па не могу! Знайш, че ми неда.. - Кой ти неда, любави? - ...... Пускам си я, рефрешвам и виждам, че си я публикувала. :mf_surrender: Плашещо е вече. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Пускам си я, рефрешвам и виждам, че си я публикувала. :mf_surrender: Плашещо е вече. :1000 (30): Какво ще правим тая телепатейшън? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Преслава, Камелия, Яница, Малина - в рамките на седмица получихме 4 песни, които удрят в земята почти всичко от предните месеци Като добавим и всичко на Галена, Мария, Емануела и Алисия от годината, + двата актуални хита на Преслава, "Хулиган" и може би още нещо, което пропускам... ами най-накрая човек може да си направи един качествен чалга плейлист :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Камелиевите да купят бързо още гледания, че Преслава се е развихрила с метлата, ще помитаааа... :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Септември е месецът на чалгата. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Камелиевите да купят бързо още гледания, че Преслава се е развихрила с метлата, ще помитаааа... :1000 (6): Какво значение има, като и двете песни са тооооооолкова яки? Септември е месецът на чалгата. :1000 (19): Да! Но без нашата Богиня щеше да е просто месец, по-силен от останалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Какво значение има, като и двете песни са тооооооолкова яки? Не ми харесва на Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Септември е месецът на чалгата. :1000 (19): Така е! Много добри песни и клипове. Че и албум пусна Яничка! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Не ми харесва на Камелия. А на Малина и нашия човек? Той прави песента за мен, без него щях да я подмина, но и нейните части са много силни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Преси е събрала 13 хил. лайка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 А на Малина и нашия човек? Той прави песента за мен, без него щях да я подмина, но и нейните части са много силни. Когато чух включването на Галин и си казах, че искам чалга песен от него. Дано да ни зарадва. Ако го направи ще смачка. Аз превъртам на Малина за да му слушам гласчето любимо. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Преслава, Камелия, Яница, Малина - в рамките на седмица получихме 4 песни, които удрят в земята почти всичко от предните месеци Като добавим и всичко на Галена, Мария, Емануела и Алисия от годината, + двата актуални хита на Преслава, "Хулиган" и може би още нещо, което пропускам... ами най-накрая човек може да си направи един качествен чалга плейлист :1000 (33): Ти подкрепяше "Шефката", сега аз подкрепям Преслава - връщаме си жеста, но ни идва натурално. За теб мога да кажа, че си една от малкото безпристрастни фенове на Преслава. Истински Асцендент във Водолей. :1000 (33): ПС: На Малина новата дори не съм я чул. Никога не съм си падал по кльощави бабушкери. Като ще е баба, поне да има трътка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Преслава била изтрила на Таня коментара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Преслава била изтрила на Таня коментара. Или по-скоро я е блокирала. Няма кой да я търпи тая. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Или по-скоро я е блокирала. Няма кой да я търпи тая. :1000 (29): Кво да прай Преса, онази й казва, че е досадна с еднаквите си клипове, много ясно, че ще я блокира. До живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Кво да прай Преса, онази й казва, че е досадна с еднаквите си клипове, много ясно, че ще я блокира. До живот. Аз преди я имах във фейсбук и бях качил снимка с Яница/Преслава (не помня) и ми беше коментирала като нахрани въпросната певица под снимката :1000 (29): Умрях от срам. :1000 (29): И на други потребители го е правила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Според мен Пресла има към 250-300к в момента. Сега са 180к, но не са се обновили напълно. Ще ги видим утре сутринта. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Аз пък все още я имам във фейса. Преса има почти 180к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 В Смядово отново ще има траур като гледам както и за двама индивида тук. Симеонова,коментирай! :1000 (29): Много ми харесва песента , не очаквах да е чак толкова добра! Готов ли си да покоряваме порте и Да кълнем враговете да горят в любов? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Наистина нещо не ми е добре... Въртях новата на Преса поне 5-6 пъти вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Аз преди я имах във фейсбук и бях качил снимка с Яница/Преслава (не помня) и ми беше коментирала като нахрани въпросната певица под снимката :1000 (29): Умрях от срам. :1000 (29): И на други потребители го е правила. И аз съм ти го въртял тоя номер. Когато базикахме една чуждоземка, че Галена лъже хората за бремеността си, че всъщност просто била пуснала шкембе. :1000 (29): :1000 (29): Всъщност аз редовно ти въртях такива номера. И ти оставяше коментарите ден-два, а после ги триеше. Времена, които никога няма да се върнат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 И аз съм ти го въртял тоя номер. Когато базикахме една чуждоземка, че Галена лъже хората за бремеността си, че всъщност просто била пуснала шкембе. :1000 (29): :1000 (29): Всъщност аз редовно ти въртях такива номера. И ти оставяше коментарите ден-два, а после ги триеше. Времена, които никога няма да се върнат. Оле, да, бразилката :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 :1000 (29): Много ми харесва песента , не очаквах да е чак толкова добра! Готов ли си да покоряваме порте и Да кълнем враговете да горят в любов? Клетвите се връщат по тия, дето ги пускат. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Клетвите се връщат по тия, дето ги пускат. :1000 (30): Това важи и за твоя приятел,нали така?Който наклевети половината форум в резултат на безсилие в различни спорове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 :1000 (29): Много ми харесва песента , не очаквах да е чак толкова добра! Готов ли си да покоряваме порте и Да кълнем враговете да горят в любов? За враговете или лошо или нищо. По-скоро да ги прокълнем никога да не изпитат любов и оргазъм. Между другото чу ли новата на Андрю? Двете ни любимки пускат песни в един и същ ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари