presi_fen! Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Преси пак ще чупи рекорди хаха ще има самоубийства. За 10 часа имаме над 215к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Преси пак ще чупи рекорди хаха ще има самоубийства. За 10 часа имаме над 215к 7 часа по-късно - 263к. Сега видяхте ли, че бързахте да се изсилвате - рекорди ви се привиждаха вече, половин милион гледания и т.н. Колко пъти трябва да ви обяснявам, че 500к чалгарка може да направи само с яко кеш? Какво по голямо доказателство от това -прясно родилата Преса, непускала песен от 7 месеца и половина, дори няма да се доближи до тях. Иначе от тази песен нищо няма да стане и след 1 седмица всички ще сте наясно с това. До 3-4 месеца ще е една от многото песни в средата на плейбек микса на Преслава за участия. Като популярност й предричам максимум нещо от сорта на "Тук жена му пази". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Какво е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Какво е това? Хахах смяхххх :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 7 часа по-късно - 263к. Сега видяхте ли, че бързахте да се изсилвате - рекорди ви се привиждаха вече, половин милион гледания и т.н. Колко пъти трябва да ви обяснявам, че 500к чалгарка може да направи само с яко кеш? Какво по голямо доказателство от това -прясно родилата Преса, непускала песен от 7 месеца и половина, дори няма да се доближи до тях. Иначе от тази песен нищо няма да стане и след 1 седмица всички ще сте наясно с това. До 3-4 месеца ще е една от многото песни в средата на плейбек микса на Преслава за участия. Като популярност й предричам максимум нещо от сорта на "Тук жена му пази". Като гледам едвам ще чукне 300к. Кога излезе песента? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Като гледам едвам ще чукне 300к. Кога излезе песента? Вчера в 16:00ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Какво е това? Лелееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Вчера в 16:00ч. 300к колкото повечето премиери на Анелия, Емануела и др....нищо особено :3fdb8960598fa63e Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Най-доброто за сега от новите предложения Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 300к колкото повечето премиери на Анелия, Емануела и др....нищо особено :3fdb8960598fa63e В момента има 300к ... до 16:00 ч. ще направи към 400к. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Наистина нещо не ми е добре... Въртях новата на Преса поне 5-6 пъти вече! И аз така. Щом ни кефи, значи е добра. :1000 (29): На мен ми напомня по нещо и "По моята кожа", която също ме кефи. Преслава трябва да си прави такива неща и хубавото при нея е, че не взе да се прави на рапърка. Сега остава и една яка балада да избаца, и ще е закърпила годината. Само дето не знам защо толкова бързаше да пусне нова песен, сакън да не изпусне вълната. Можеше и една година почивка да си даде, ама то шило в торба не стои. Щафетата лесно не се предава. :1000 (29): Много си я влече, ей. Голям наркотик е това за нея. Иначе в клипа е хубава, има си я харизмата, само някои тоалети са тъпи. Тя пак постигна развитие в тая посока в последно време, но не е като при Галена, тя си е маниак на тая тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 В момента има 300к ... до 16:00 ч. ще направи към 400к. В момента има 293к - точно с 30к повече от 9 сутринта. Хайде малко по-кротичко с цифричките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 В момента има 293к - точно с 30к повече от 9 сутринта. Хайде малко по-кротичко с цифричките. Зациклили са - сутринта имаше 14к харесвания, сега са 16,5к .... след 14:00 започват да се оправят гледанията. И не знам откъде си толкова убеден, че Фики ще я мине - с последната си песен едва направи 4 милиона. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Зациклили са - сутринта имаше 14к харесвания, сега са 16,5к .... след 14:00 започват да се оправят гледанията. И не знам откъде си толкова убеден, че Фики ще я мине - с последната си песен едва направи 4 милиона. Ще ги видим колко са зациклили. Аз твърдя, че повече от 350 е абсурдно да направи до 16 ч. Иначе за Фики съм убеден, защото имам усет за хитовете, а "Кво те бърка" звучи като тотален хит. И за "Пате" тук го оплюхте в началото, а после смазваше с тази песен. Последната му песен с 4-те млн. не става и писва на третото слушане, но тук определено няма да е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 3 Милиона за най-бруталната дама! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ще ги видим колко са зациклили. Аз твърдя, че повече от 350 е абсурдно да направи до 16 ч. Иначе за Фики съм убеден, защото имам усет за хитовете, а "Кво те бърка" звучи като тотален хит. И за "Пате" тук го оплюхте в началото, а после смазваше с тази песен. Последната му песен с 4-те млн. не става и писва на третото слушане, но тук определено няма да е така. Не ми харесва на Фики песента , очаквах повече защото го харесвам. Някак си мелодията не пасва, не знам нещо му липсва на тоя проект! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 3 Милиона за най-бруталната дама! В крайна сметка как ще се облечеш за Хелоуин: - гердан с чушки - сутиен с пайети - шапка, шлифер и маргаритки Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 300к колкото повечето премиери на Анелия, Емануела и др....нищо особено :3fdb8960598fa63e Нищо особено е дебют 85К. 300К в днешните трудни времена за чалгата си е перфектно, а те ще бъдат поне 330-340К. Повече усилия трябва да влагаш, ако искаш да принизиш някого и да те се получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Нищо особено е дебют 85К. 300К в днешните трудни времена за чалгата си е перфектно, а те ще бъдат поне 330-340К. Повече усилия трябва да влагаш, ако искаш да принизиш някого и да те се получи. Конди, какво мислиш за фразата - ТОЙ Е ПО ЖИВОТА ФРАШКАН Е С ПАРИ, КИХА МИ МАНГИЗИ ВЕЧЕ СЪМ РАХАТ Чувствам я много автобиографична, а ти? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ще ги видим колко са зациклили. Аз твърдя, че повече от 350 е абсурдно да направи до 16 ч. Иначе за Фики съм убеден, защото имам усет за хитовете, а "Кво те бърка" звучи като тотален хит. И за "Пате" тук го оплюхте в началото, а после смазваше с тази песен. Последната му песен с 4-те млн. не става и писва на третото слушане, но тук определено няма да е така. Не е за вярване колко различни могат да бъдат предпочитанията на хората и колко различен "слух" имаме отделните индивиди. :1000 (29): Тази на Фики ми предизвика отегчителна дисфория. Мисля, че е време за облог. Ти казваш, че за 24 часа Фики ще направи повече от Преслава. Аз твърдя, че Фики няма да мине и 300К гледания. Хайде да видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Конди, какво мислиш за фразата - ТОЙ Е ПО ЖИВОТА ФРАШКАН Е С ПАРИ, КИХА МИ МАНГИЗИ ВЕЧЕ СЪМ РАХАТ Чувствам я много автобиографична, а ти? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): За мен този период свърши (засега). Ще видим по-натам какво ни чака. От коя песен е фразата, на Малина ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): За мен този период свърши (засега). Ще видим по-натам какво ни чака. От коя песен е фразата, на Малина ли? Не, мило. "Пачки" на хасковската богиня Петрана Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Преслава ще има дебют колкото "Гледай ме на снимка". Добре е като за нея. В чалгата тая година никой няма дори и 400К за 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не е за вярване колко различни могат да бъдат предпочитанията на хората и колко различен "слух" имаме отделните индивиди. :1000 (29): Тази на Фики ми предизвика отегчителна дисфория. Мисля, че е време за облог. Ти казваш, че за 24 часа Фики ще направи повече от Преслава. Аз твърдя, че Фики няма да мине и 300К гледания. Хайде да видим. Не, никъде не съм казал, че за 24 часа ще я мине Преслава. Ще я мине в малко по-дългосрочен план - 1-2 седмици. При Преса първоначалният интерес е по-голям от този при Фикрет, две мнения няма. Просто смятам, че "Кво те бърка" ще стане по-голям хит от "Да гори в любов". Като цяло и двете не ме кефят мен лично, просто на Фики е по-запеваема и конвертируема по мое мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не, мило. "Пачки" на хасковската богиня Петрана Хаха, ами яко, радвай се на ситуацията, докато можеш. И гледай да вземеш максимума и като "рахат" и като емоционално преживяване. Иначе май ти беше казал, че Петра била писала SOON във фейса, демек нова песен нещо а-у... Ако е вярно, сякаш вие с Lelqtian сте предизвикали съдбата в последните месеци. Не е истина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари