Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Добре де, дай клипчета, нещо.. да видим този слаб прием. Аз в Пловдив на турнето не съм била и не съм видяла, но бях в друг град и твърдя, че приема на Камелия беше топ.

Няма клипчета на Камелия от турне 07 в Пловдив. Намери ти и докажи, че приема й тогава е бил топ.

Факт е, че Ивана взривяваше стадионите с хитове и желязно пеене, излизайки на сцената директно от банята - с мократа коса и увита в някъв чаршаф. :3fdb8960598fa63e: А Камелия що перуки смени и колко пъти цици и задник показа за да предизвика интерес, мъчейки се да компенсира липсата на гласови данни и актуални песни. :3fdb8960598fa63e:

Преси също яко я мачкаше тогава.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Ванча на турнето през 2006 категорично беше №1 по прием, нищо че беше с черна рокля до земята, а Кама с лепенки на циците ;)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ванча на турнето през 2006 категорично беше №1 по прием, нищо че беше с черна рокля до земята, а Кама с лепенки на циците ;)

Е, знаем де, никой не го отрича.

Камча през 2017 с 10-милионен хит, дето мачка дискотеките една година по-късно. Ванча... Ванча, добре че е Янча. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Е, знаем де, никой не го отрича.

Камча през 2017 с 10-милионен хит, дето мачка дискотеките една година по-късно. Ванча... Ванча, добре че е Янча. :3fdb8960598fa63e:

Камча в последните 8 години нямаше ни един хит, ти се хващаш сега за единствения. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Няма клипчета на Камелия от турне 07 в Пловдив. Намери ти и докажи, че приема й тогава е бил топ.

Факт е, че Ивана взривяваше стадионите с хитове и желязно пеене, излизайки на сцената директно от банята - с мократа коса и увита в някъв чаршаф. :3fdb8960598fa63e: А Камелия що перуки смени и колко пъти цици и задник показа за да предизвика интерес, мъчейки се да компенсира липсата на гласови данни и актуални песни. :3fdb8960598fa63e:

Преси също яко я мачкаше тогава.

Сериозно ли ги дрънкаш тия неща? :1000 (29):

Била съм на турнето във Варна и знам какво беше. Има достатъчно клипове от турнетата, които показват, че приема на Кама е повече от добър, няма нужда аз да ти давам. Но ти намери в които се вижда, че публиката няма търпение Кама да слезе от сцетата и ми дай да ги видя. Не ми е логично във Варна да е със добър прием, а в Пловдив - не.

И не говоря за глас, никога не съм твърдяла, че е мега глас, това няма общо в момента говорим за приема, не Кама или Ивана имат по-голям глас.

Сподели в други сайтове

Ванчо не харесва Камелия и каза, че в неговата компания никой не я тачи. Преди няколко дни нали й сваляше акциите в темата на Камелия. Той обича големи гласове. Затова така говори. Това е нещо подобно на Фокса да похвали или признае успех на Деси Слава. Нивгаж!

Сподели в други сайтове

2:56

Галка - до Биляна, Боряна и Хабиби - в периода когато те имаха по-големи хитове от нея :1000 (29):

Сподели в други сайтове

2:56

Галка - до Биляна, Боряна и Хабиби - в периода когато те имаха по-големи хитове от нея :1000 (29):

И къде са днес Боряна, Биляна, Хабиби и кой ги помни? Опитите ви да подцените Галена удрят на смях вече, без грам аргумент. Щом ми вадиш от скрина тия пайжинясали кукумявки. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Значи кутловите чалга лафове на тая година са:

- "Пара не тебе не ти трябва, а мене скъпото ме радва"

- "Ех как пълниш ми душата, като изкарваш ми парата"

- "- Идеален ли съм, чух? - Май ще гушкаш Мечо Пух"

- "За 400 дойче марки можете да пипнете хоботчето на слончето"

- "Мъжете - в краката, ей там са ми любими"

- "Аз не пръскам да ти кажа, само лъскам"

........... и разбира се - най-ясният, кратък и точен лаф

"АЗ НЕ ЗНАЕХ, НйЕ!" " :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И къде са днес Боряна, Биляна, Хабиби и кой ги помни? Опитите ви да подцените Галена удрят на смях вече, без грам аргумент. Щом ми вадиш от скрина тия пайжинясали кукумявки. :1000 (29):

Да припомня славното минало на Смядовска луканка, че много й порасна самочувствието - и на нея, и на пишещите тук Галчоци. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Има и от 2006 (на предната стр.) Има и от 2007. Издишаш Мони...

Бахти вялото начало. Никаква реакция у хората.

Ето сам потвърди думите ми. Мерси ама няма шанс да го изгледам цялото. :1000 (29):

Имаше хит - с Галин песента.

Кажи ми честно, можеш ли да си запееш тази песен?

Сериозно ли ги дрънкаш тия неща? :1000 (29):

Била съм на турнето във Варна и знам какво беше. Има достатъчно клипове от турнетата, които показват, че приема на Кама е повече от добър, няма нужда аз да ти давам. Но ти намери в които се вижда, че публиката няма търпение Кама да слезе от сцетата и ми дай да ги видя. Не ми е логично във Варна да е със добър прием, а в Пловдив - не.

И не говоря за глас, никога не съм твърдяла, че е мега глас, това няма общо в момента говорим за приема, не Кама или Ивана имат по-голям глас.

Няма как да ти дам клипче, което да показва, че нямаме търпение Кама да свърши. :mf_surrender: Но тогава една Гергана предизвикваше по-голяма реакция (на турне 06) от Камелия. А с Ивана и Преслава въобще няма база за сравнение.

Виж на Сашо клипчето от 07. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аз не зная, Нйе! :3fdb8960598fa63e:

Не мога, но песента беше много яка и беше хит. Тя малко роботизирана тип песен беше, не с някаква особена мелодичност, че да успея да я запея.

Сподели в други сайтове

Да припомня славното минало на Смядовска луканка, че много й порасна самочувствието - и на нея, и на пишещите тук Галчоци. :Vishenka_05:

Не ни е пораснало сега, ние сме си го имали винаги. Има си и покритие, точно както и това на Галка. Човек трябва да си знае цената. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Бахти вялото начало. Никаква реакция у хората.

Ето сам потвърди думите ми. Мерси ама няма шанс да го изгледам цялото. :1000 (29):

Няма как да ти дам клипче, което да показва, че нямаме търпение Кама да свърши. :mf_surrender: Но тогава една Гергана предизвикваше по-голяма реакция (на турне 06) от Камелия. А с Ивана и Преслава въобще няма база за сравнение.

Виж на Сашо клипчето от 07. :3fdb8960598fa63e:

"Само за минута" беше голям хит. Аз например мога да си я запея и още я слушам. Ако не я бяха изтрили заради напускането на Кама щеше да има поне 10-15 милиона гледания.

Добре, не ми давай клипче в което показваш, че нямате търпение Кама да свърши, покажи такова със слабия прием за който говориш. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аз не зная, Нйе! :3fdb8960598fa63e:

Не мога, но песента беше много яка и беше хит. Тя малко роботизирана тип песен беше, не с някаква особена мелодичност, че да успея да я запея.

Сашко извика Фокса за съпорт. Ся той ще ни я запее. :3fdb8960598fa63e:

Ако това го броите за хит, то ние преслините можем спокойно да сложим От добрите момичета, Червена точка, Мъж на хоризонта, Пази се от фр и Нищо друго в списъка на вечните хитове на Преслава. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Сашко извика Фокса за съпорт. Ся той ще ни я запее. :3fdb8960598fa63e:

Ако това го броите за хит, то ние преслините можем спокойно да сложим От добрите момичета, Червена точка, Мъж на хоризонта, Пази се от фр и Нищо друго в списъка на вечните хитове на Преслава. :3fdb8960598fa63e:

Броим го много ясно.

Тия на Преса, дето си изброил, всички до една бяха хитове. За вечни - не знам, но хитове бяха.

Сподели в други сайтове

През 2006 година Кама била като баба? :roll1: Кажете му на това загубено в превода дете, че през 2006 година в България имаше една топ мадама и това беше Камелия. Кажете му на този захлюпен тип, който на никакви турнета не е ходил, че декември 2005 Камелия продава 65 000 бройки от Playboy, на цена 7 лева, през юли 2006 още 30 000 бройки от допълнителното издание с диска по 15 лева бройката. Сметнете му на този подрастващ нахалник тези цифри и му сборувайте приходите, за да види, че са почти 1 000 000 лева. Днес с инфлацията сумата отива към 1,5 милиона.

Кажете и на тази изхвърляща се некомпетентност, че тогава Инана посмъртно не може с пеене да докара пари, които Кама прави само с тялото си. Отбележете, че Кама е и в един моментен импулс, на кариерата си, с макси сингъл, брутален хит като "Целувай ме", и тотален фурор на турнето. Разкажете му вие случката от репетицията преди първият концерт от турне'2006 на стадиона във Видин, че на мен ми е писнало да я разказвам. Щото от онзи момент, Ивана прекрасно знаеше какво следва на онова турне, защото с имиджа на безспорната топ мадама на държавата, вечните си хитове и микс, изпян на живо с микрофона на Ивана турнето вече нямаше как да е същото, като предната година.

И да спрат тук да дрънкат как Ивана е доминирала безапелационно, на турне 2006. Освен Кама, поне за мен най-доброто си турне направиха Анелия, Малина, Емилия и Райна, а Преслава вече застигаше големите. Ивана имаше отчетлива доминация само спрямо Глория, но за това самата Глория си е виновна, защото не оцени прогреса на колегите.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...