Vancho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Добре де, дай клипчета, нещо.. да видим този слаб прием. Аз в Пловдив на турнето не съм била и не съм видяла, но бях в друг град и твърдя, че приема на Камелия беше топ. Няма клипчета на Камелия от турне 07 в Пловдив. Намери ти и докажи, че приема й тогава е бил топ. Факт е, че Ивана взривяваше стадионите с хитове и желязно пеене, излизайки на сцената директно от банята - с мократа коса и увита в някъв чаршаф. А Камелия що перуки смени и колко пъти цици и задник показа за да предизвика интерес, мъчейки се да компенсира липсата на гласови данни и актуални песни. Преси също яко я мачкаше тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Има и от 2006 (на предната стр.) Има и от 2007. Издишаш Мони... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Щом се сетиш,че жива съм,не се обиждай,щастлива съм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ванча на турнето през 2006 категорично беше №1 по прием, нищо че беше с черна рокля до земята, а Кама с лепенки на циците Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ванча на турнето през 2006 категорично беше №1 по прием, нищо че беше с черна рокля до земята, а Кама с лепенки на циците Е, знаем де, никой не го отрича. Камча през 2017 с 10-милионен хит, дето мачка дискотеките една година по-късно. Ванча... Ванча, добре че е Янча. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Е, знаем де, никой не го отрича. Камча през 2017 с 10-милионен хит, дето мачка дискотеките една година по-късно. Ванча... Ванча, добре че е Янча. Камча в последните 8 години нямаше ни един хит, ти се хващаш сега за единствения. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Камча в последните 8 години нямаше ни един хит, ти се хващаш сега за единствения. Имаше хит - с Галин песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Няма клипчета на Камелия от турне 07 в Пловдив. Намери ти и докажи, че приема й тогава е бил топ. Факт е, че Ивана взривяваше стадионите с хитове и желязно пеене, излизайки на сцената директно от банята - с мократа коса и увита в някъв чаршаф. А Камелия що перуки смени и колко пъти цици и задник показа за да предизвика интерес, мъчейки се да компенсира липсата на гласови данни и актуални песни. Преси също яко я мачкаше тогава. Сериозно ли ги дрънкаш тия неща? :1000 (29): Била съм на турнето във Варна и знам какво беше. Има достатъчно клипове от турнетата, които показват, че приема на Кама е повече от добър, няма нужда аз да ти давам. Но ти намери в които се вижда, че публиката няма търпение Кама да слезе от сцетата и ми дай да ги видя. Не ми е логично във Варна да е със добър прием, а в Пловдив - не. И не говоря за глас, никога не съм твърдяла, че е мега глас, това няма общо в момента говорим за приема, не Кама или Ивана имат по-голям глас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 На турнето през 2007 Пепе имаше по-силен прием и от Камча, и от Ванча Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ванчо не харесва Камелия и каза, че в неговата компания никой не я тачи. Преди няколко дни нали й сваляше акциите в темата на Камелия. Той обича големи гласове. Затова така говори. Това е нещо подобно на Фокса да похвали или признае успех на Деси Слава. Нивгаж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 https://www.instagram.com/p/BnEoydlnnSA/?ut...id=gdcxkho2nrvh Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 2:56 Галка - до Биляна, Боряна и Хабиби - в периода когато те имаха по-големи хитове от нея :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 май Преслава ще ражда в Турция не е ли вече в 9 месец https://www.google.bg/maps/place/Spice+Hote...33;4d31.0647952 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 2:56 Галка - до Биляна, Боряна и Хабиби - в периода когато те имаха по-големи хитове от нея :1000 (29): И къде са днес Боряна, Биляна, Хабиби и кой ги помни? Опитите ви да подцените Галена удрят на смях вече, без грам аргумент. Щом ми вадиш от скрина тия пайжинясали кукумявки. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Значи кутловите чалга лафове на тая година са: - "Пара не тебе не ти трябва, а мене скъпото ме радва" - "Ех как пълниш ми душата, като изкарваш ми парата" - "- Идеален ли съм, чух? - Май ще гушкаш Мечо Пух" - "За 400 дойче марки можете да пипнете хоботчето на слончето" - "Мъжете - в краката, ей там са ми любими" - "Аз не пръскам да ти кажа, само лъскам" ........... и разбира се - най-ясният, кратък и точен лаф "АЗ НЕ ЗНАЕХ, НйЕ!" " Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 И къде са днес Боряна, Биляна, Хабиби и кой ги помни? Опитите ви да подцените Галена удрят на смях вече, без грам аргумент. Щом ми вадиш от скрина тия пайжинясали кукумявки. :1000 (29): Да припомня славното минало на Смядовска луканка, че много й порасна самочувствието - и на нея, и на пишещите тук Галчоци. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Има и от 2006 (на предната стр.) Има и от 2007. Издишаш Мони... Бахти вялото начало. Никаква реакция у хората. Ето сам потвърди думите ми. Мерси ама няма шанс да го изгледам цялото. :1000 (29): Имаше хит - с Галин песента. Кажи ми честно, можеш ли да си запееш тази песен? Сериозно ли ги дрънкаш тия неща? :1000 (29): Била съм на турнето във Варна и знам какво беше. Има достатъчно клипове от турнетата, които показват, че приема на Кама е повече от добър, няма нужда аз да ти давам. Но ти намери в които се вижда, че публиката няма търпение Кама да слезе от сцетата и ми дай да ги видя. Не ми е логично във Варна да е със добър прием, а в Пловдив - не. И не говоря за глас, никога не съм твърдяла, че е мега глас, това няма общо в момента говорим за приема, не Кама или Ивана имат по-голям глас. Няма как да ти дам клипче, което да показва, че нямаме търпение Кама да свърши. Но тогава една Гергана предизвикваше по-голяма реакция (на турне 06) от Камелия. А с Ивана и Преслава въобще няма база за сравнение. Виж на Сашо клипчето от 07. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Кажи ми честно, можеш ли да си запееш тази песен? Аз не зная, Нйе! Не мога, но песента беше много яка и беше хит. Тя малко роботизирана тип песен беше, не с някаква особена мелодичност, че да успея да я запея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Да припомня славното минало на Смядовска луканка, че много й порасна самочувствието - и на нея, и на пишещите тук Галчоци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Да припомня славното минало на Смядовска луканка, че много й порасна самочувствието - и на нея, и на пишещите тук Галчоци. Не ни е пораснало сега, ние сме си го имали винаги. Има си и покритие, точно както и това на Галка. Човек трябва да си знае цената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 То това все едно е парти в чест на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Бахти вялото начало. Никаква реакция у хората. Ето сам потвърди думите ми. Мерси ама няма шанс да го изгледам цялото. :1000 (29): Кажи ми честно, можеш ли да си запееш тази песен? Няма как да ти дам клипче, което да показва, че нямаме търпение Кама да свърши. Но тогава една Гергана предизвикваше по-голяма реакция (на турне 06) от Камелия. А с Ивана и Преслава въобще няма база за сравнение. Виж на Сашо клипчето от 07. "Само за минута" беше голям хит. Аз например мога да си я запея и още я слушам. Ако не я бяха изтрили заради напускането на Кама щеше да има поне 10-15 милиона гледания. Добре, не ми давай клипче в което показваш, че нямате търпение Кама да свърши, покажи такова със слабия прием за който говориш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Аз не зная, Нйе! Не мога, но песента беше много яка и беше хит. Тя малко роботизирана тип песен беше, не с някаква особена мелодичност, че да успея да я запея. Сашко извика Фокса за съпорт. Ся той ще ни я запее. Ако това го броите за хит, то ние преслините можем спокойно да сложим От добрите момичета, Червена точка, Мъж на хоризонта, Пази се от фр и Нищо друго в списъка на вечните хитове на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Сашко извика Фокса за съпорт. Ся той ще ни я запее. Ако това го броите за хит, то ние преслините можем спокойно да сложим От добрите момичета, Червена точка, Мъж на хоризонта, Пази се от фр и Нищо друго в списъка на вечните хитове на Преслава. Броим го много ясно. Тия на Преса, дето си изброил, всички до една бяха хитове. За вечни - не знам, но хитове бяха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 През 2006 година Кама била като баба? Кажете му на това загубено в превода дете, че през 2006 година в България имаше една топ мадама и това беше Камелия. Кажете му на този захлюпен тип, който на никакви турнета не е ходил, че декември 2005 Камелия продава 65 000 бройки от Playboy, на цена 7 лева, през юли 2006 още 30 000 бройки от допълнителното издание с диска по 15 лева бройката. Сметнете му на този подрастващ нахалник тези цифри и му сборувайте приходите, за да види, че са почти 1 000 000 лева. Днес с инфлацията сумата отива към 1,5 милиона. Кажете и на тази изхвърляща се некомпетентност, че тогава Инана посмъртно не може с пеене да докара пари, които Кама прави само с тялото си. Отбележете, че Кама е и в един моментен импулс, на кариерата си, с макси сингъл, брутален хит като "Целувай ме", и тотален фурор на турнето. Разкажете му вие случката от репетицията преди първият концерт от турне'2006 на стадиона във Видин, че на мен ми е писнало да я разказвам. Щото от онзи момент, Ивана прекрасно знаеше какво следва на онова турне, защото с имиджа на безспорната топ мадама на държавата, вечните си хитове и микс, изпян на живо с микрофона на Ивана турнето вече нямаше как да е същото, като предната година. И да спрат тук да дрънкат как Ивана е доминирала безапелационно, на турне 2006. Освен Кама, поне за мен най-доброто си турне направиха Анелия, Малина, Емилия и Райна, а Преслава вече застигаше големите. Ивана имаше отчетлива доминация само спрямо Глория, но за това самата Глория си е виновна, защото не оцени прогреса на колегите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари