xroflx9 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Пожелавам на всяка такива провали с по 10 млн. гледания. 10 милиона от 747273 клипа + 300 зора,с които ги направи през летния сезон + кавър на тотален хит и не на последно място фийт,в които все още е под въпрос кой пее повече и чия е песента. По-добре млъкни и не се излагай повече. Всъщност нали щяхте да забранявате офтопика? Ти защо се занимаваш с мен и Симеонова? Май вече е крайно време да се оплачем на Момо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не се сещам за такъв. А ако ми кажеш Дай ми любов примерно, веднага ще ти покажа клипче как я пеят с цяло гърло в дискотеките. 1. Изброй ми песните, които си чувал тази година навън без да броим клубовете. 2. Кой ще е хитът на годината според теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не се сещам за такъв. А ако ми кажеш Дай ми любов примерно, веднага ще ти покажа клипче как я пеят с цяло гърло в дискотеките. Ще дам пример с тази,която ми е най-любимата нейна песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 10 милиона от 747273 клипа + 300 зора,с които ги направи през летния сезон + кавър на тотален хит и не на последно място фийт,в които все още е под въпрос кой пее повече и чия е песента. По-добре млъкни и не се излагай повече. Всъщност нали щяхте да забранявате офтопика? Ти защо се занимаваш с мен и Симеонова? Май вече е крайно време да се оплачем на Момо. Ето ти имейла за оплаквания: armenski_pop@ramania-bg.com Пиши му днес, защото утре ще е зает с неделна литургия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 В крайна сметка как ще се облечеш за Хелоуин: - гердан с чушки - сутиен с пайети - шапка, шлифер и маргаритки Може да ги комбинирам и 3те + гирлянда и коледните лампички от Златна Роза. За теб оставям синия чаршаф, разнасян от двама статисти, щото тамън каза как си рахат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 1. Изброй ми песните, които си чувал тази година навън без да броим клубовете. 2. Кой ще е хитът на годината според теб? Е извън клубовете песните, които се знаят масово са "Бръм" и "Шефката". Въпреки, че вече омръзнаха отдавна. За хит на годината нямам наблюдения, надявам се да е следващата на Галена. Не е имало година, в която да не направи собствен масов хит, едва ли ще се остави и тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ето ти имейла за оплаквания: armenski_pop@ramania-bg.com Пиши му днес, защото утре ще е зает с неделна литургия. Имам си един поп в живота ми и той ми е достатъчен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ще дам пример с тази,която ми е най-любимата нейна песен: Не ми давай песни от почти преди 3 години, CHE OTKACHAM :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не ми давай песни от почти преди 3 години, CHE OTKACHAM :1000 (29): Новата на Магда тогава,миналата година към края беше излязла някаква нейна песен,в която пак беше фийт с някаква световнонеизвестна. Дори Маракеш е провал,при положение,че има сходни гледания с песента на Андреа и онзи албанец,която е в десетки пъти по-малък канал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Преси е в Трендинг Очаквам след 1 час да е #1 в Тренда! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не ми давай песни от почти преди 3 години, CHE OTKACHAM :1000 (29): 1 провал за три години, на всичкото отгоре му е любима песен, но не спира да повтаря, че била залязла. :1000 (19): Пълен провокатор, но от тези, дето не го правят по изкусен начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Колко може да е стигнала дъното жена, която не ти излиза от устата и я даваш за сравнение с всички други. Стигнала била дъното, а мериш всичко живо по нея. Галенооооо, побъркваш им главите... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Фикрет рязко спря серията от силни нови песни Галошин дали няма да се отчете с нещо яко скоро? Преси ще бие "Гледай ме на снимка" - сега се събудиха пияндурниците от вчера и ще пият "сутрешното" кафе под звуците на това, на което са се разбили вчера... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не е ли малко странно, че изведнъж през септември се нароиха толкова много яки песни накуп? Излиза, че цяло лято нарочно са се въздържали да пускат парчета... Защо? Реално оставиха лятото на Емануела/Джордан и Стораро/Галена. Никога досега не сме имали лято само с два откроили се хита. Такава суша беше, че от нямане какво да се слуша дори постната "Маракеш" направи неочаквано много гледания. Как си го обяснявате вие? Тук има някаква умисъл. Защо нарочно не пуснаха хитовете си в най-чалгарския сезон, когато хората куфеят по почивки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Над 17 хиляди лайка и към 800 коментара за един ден е много добра цифра. И да не мине гледанията на Емануела имаме най-накрая масов интерес към чалга проект. Дори Азис имаше май 13-14к за един ден с премиера по ТВ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Колко може да е стигнала дъното жена, която не ти излиза от устата и я даваш за сравнение с всички други. Стигнала била дъното, а мериш всичко живо по нея. Галенооооо, побъркваш им главите... :1000 (19): Същото се отнася за Андреа,която не спря да споменаваш,за да ме жегнеш . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не е ли малко странно, че изведнъж през септември се нароиха толкова много яки песни накуп? Излиза, че цяло лято нарочно са се въздържали да пускат парчета... Защо? Реално оставиха лятото на Емануела/Джордан и Стораро/Галена. Никога досега не сме имали лято само с два откроили се хита. Такава суша беше, че от нямане какво да се слуша дори постната "Маракеш" направи неочаквано много гледания. Как си го обяснявате вие? Тук има някаква умисъл. Защо нарочно не пуснаха хитовете си в най-чалгарския сезон, когато хората куфеят по почивки? Преси беше бременна, за другите не знам и не ме вълнува Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не е ли малко странно, че изведнъж през септември се нароиха толкова много яки песни накуп? Излиза, че цяло лято нарочно са се въздържали да пускат парчета... Защо? Реално оставиха лятото на Емануела/Джордан и Стораро/Галена. Никога досега не сме имали лято само с два откроили се хита. Такава суша беше, че от нямане какво да се слуша дори постната "Маракеш" направи неочаквано много гледания. Как си го обяснявате вие? Тук има някаква умисъл. Защо нарочно не пуснаха хитовете си в най-чалгарския сезон, когато хората куфеят по почивки? Имам теории аз - вече масово се пътува в чужбина, дискотеките в София, а и предполагам другите големи градове, са празни. Единствено се пълнят летните клубчета на открито, а едва ли в много от тях се пуска чалга. Съответно сезонът е слаб. Обаче на есен всички се прибират от п очивките, а най-големите потребители на чалга по заведенията - студентите - отново се активизират и реално вече есента е най-силният сезон за чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не е ли малко странно, че изведнъж през септември се нароиха толкова много яки песни накуп? Излиза, че цяло лято нарочно са се въздържали да пускат парчета... Защо? Реално оставиха лятото на Емануела/Джордан и Стораро/Галена. Никога досега не сме имали лято само с два откроили се хита. Такава суша беше, че от нямане какво да се слуша дори постната "Маракеш" направи неочаквано много гледания. Как си го обяснявате вие? Тук има някаква умисъл. Защо нарочно не пуснаха хитовете си в най-чалгарския сезон, когато хората куфеят по почивки? Къде ги видя тия яки песни? В смисъл...последните не са лоши, но не ги виждам като големи хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не е ли малко странно, че изведнъж през септември се нароиха толкова много яки песни накуп? Излиза, че цяло лято нарочно са се въздържали да пускат парчета... Защо? Реално оставиха лятото на Емануела/Джордан и Стораро/Галена. Никога досега не сме имали лято само с два откроили се хита. Такава суша беше, че от нямане какво да се слуша дори постната "Маракеш" направи неочаквано много гледания. Как си го обяснявате вие? Тук има някаква умисъл. Защо нарочно не пуснаха хитовете си в най-чалгарския сезон, когато хората куфеят по почивки? Аз не си обяснявам и защо сега са решили да пускат песни, ама карай. Намери и ти къде да търсиш логика и умисъл. Единствено може да е щото да се развърти нещо в 2та месеца до поредния провал в Арената, ма изпитвам съмнения вече че това мероприятие ще се състои. И да се уточним, това лято имаше точно един хит и да не го включиш в подборката ... Как не те беше срам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Като чета коментарите за новата песен на Преслава се питам да не би да слушаме различна песен, не мога да я харесам, а я слушах значително много. Скучна ми е, нищо ново откъм музика, текста е горе долу интересен, защото е копиран от New Rules, но просто не става.. Според мен не трябваше да пуска нищо след "Не се изтриваш". Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Имам теории аз - вече масово се пътува в чужбина, дискотеките в София, а и предполагам другите големи градове, са празни. Единствено се пълнят летните клубчета на открито, а едва ли в много от тях се пуска чалга. Съответно сезонът е слаб. Обаче на есен всички се прибират от п очивките, а най-големите потребители на чалга по заведенията - студентите - отново се активизират и реално вече есента е най-силният сезон за чалгата. Да, това е доста релевантна теория. Има логика. Има го и моментът с по-малкото гледания, генерирани в youtube през летните месеци. Изпълнителите нали и те като нас са обсебени от тях - да има цифра, да галят его + факта, че самите те би трябвало да печелят приходи от трафика, а като е по-малко и печелбата намалява. Миналогодишните хитове на лятото още не са направили 10 млн. с изключение на #TheBoss. Песните от есента се представиха по-добре откъм трафик. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Същото се отнася за Андреа,която не спря да споменаваш,за да ме жегнеш . Много за важен се взе, за втори път повтаряш, че съм искала да те жегна. Както ти си вярваш, че можеш да ме засегнеш, като говориш за Галена. Само, че при мен този метод не върви. Отдавна не мога да се жегна заради чалгарки, но ти щом го споменавяш, значи го правиш. Неизживяно детство явно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Къде ги видя тия яки песни? В смисъл...последните не са лоши, но не ги виждам като големи хитове. Да, знаем. Ти и "Шефката" не виждаше като голям хит, тя взе че в ТОП 3 за годината влезе. Какво виждаш/усещаш ти е едно, каква е реалността е съвсем друго. И това не го казвам със заядлив тон, просто е доказана истина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Като чета коментарите за новата песен на Преслава се питам да не би да слушаме различна песен, не мога да я харесам, а я слушах значително много. Скучна ми е, нищо ново откъм музика, текста е горе долу интересен, защото е копиран от New Rules, но просто не става.. Според мен не трябваше да пуска нищо след "Не се изтриваш". Питам има ли такива силни капки за очи, най-накрая да го видиш, че глупости написал си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари