Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Аз не си обяснявам и защо сега са решили да пускат песни, ама карай. Намери и ти къде да търсиш логика и умисъл. Единствено може да е щото да се развърти нещо в 2та месеца до поредния провал в Арената, ма изпитвам съмнения вече че това мероприятие ще се състои.

И да се уточним, това лято имаше точно един хит и да не го включиш в подборката ... Как не те беше срам?

Има умисъл, Наско.

лято 2016 - разцепиха се да пускат песни и нацелиха открояващи се и до днес мегахитове

лято 2017 - пак пуснаха немалък брой песни, обаче гледанията доста дръпнаха надолу в сравнение с предната година

лято 2018 - ДВА ХИТА НА КРЪСТ..... идва септември и почват масово да пускат

Не е случайно това.

Мамасита беше най-големият хит в Стамболийски, Септември, източен Пазарджик :3fdb8960598fa63e: , Стряма, Раковски и Първомай. Това ти го признавам. Но сърцето на Южна България, не е цяла България.

Сподели в други сайтове

Питам има ли такива силни капки за очи, най-накрая да го видиш, че глупости написал си?

Не лъжи себе си и признай пред света, че това са тракове на ниво Юнона :3fdb8960598fa63e:

Прочисти си ушите с тези Капки за уши .....

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Не лъжи себе си и признай пред света, че това са тракове на ниво Юнона :3fdb8960598fa63e:

Вселената очакваше, че новата на Преси няма да покрие критериите ти. Затова днес те компенсира с новата на Фики. Enjoy. :1000 (29): :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

О, тези капки за уши ги обожавам! Те са и капки за душа, сърце и какво ли още не. Галена ме изцери от всички болежки и грехове с този трак.

Но и на Пресианче песента е клаас.

Коя от следните песни би избрал да беше на Преслава:

1) всичкигрехове, Всички грехове, ВСИЧКИ ГРЕХОВЕЕЕ

2) Луната му е в Лъв, а душата - хулиган

3) Запали всеки град, в който твоя била съм

?

Сподели в други сайтове

Супер, най-после дойде времето, когато никой освен Слави и Криско не може да направи горям хит и всички ще се обърнат назад, за да ползват старите си хитове (ако имат още такива), за да правят кариера. :happyppl:

Сподели в други сайтове

Да, знаем. Ти и "Шефката" не виждаше като голям хит, тя взе че в ТОП 3 за годината влезе. Какво виждаш/усещаш ти е едно, каква е реалността е съвсем друго. И това не го казвам със заядлив тон, просто е доказана истина. ;)

А къде пише, че е в топ 3? Според кого ? И какъв е топ 10 на 2018?

Впрочем, трудно ми е да събера 5 песни, които да са хитове и да продължават да гърмят и през септември. А като гледам гледанията - няма нито една чалга от 2018 в топ 20 с повече от 12 седмици задържане.

Първата дето намираме с 19 седмици в топ 30 е Джена - на 28то място. Следователно, всички песни са се амортизирали за по-малко от един сезон.

Зоопарк пък единствената с над половин година в Топ 40. За какво говорим въобще?

Ти и за Кама не вярваше, ама се представя добре.

Сподели в други сайтове

Втори ден няма спиране...

Като на хазарт проигра ме... вечно да те губя разболя ме :1000 (6): :happyppl: :1000 (19):

Имаме си топ за годината. Няма да остана без любима песен. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Вселената очакваше, че новата на Преси няма да покрие критериите ти. Затова днес те компенсира с новата на Фики. Enjoy. :1000 (29): :girl_cry2:

Нея я чух до средата и мигом я спрях! В момента слушам Малина, Камелия и Галена от поп-фолка само, П. дано не ме блокира и мен, прочитайки това.

О, тези капки за уши ги обожавам! Те са и капки за душа, сърце и какво ли още не. Галена ме изцери от всички болежки и грехове с този трак.

Но и на Пресианче песента е клаас.

Коя от следните песни би избрал да беше на Преслава:

1) всичкигрехове, Всички грехове, ВСИЧКИ ГРЕХОВЕЕЕ

2) Луната му е в Лъв, а душата - хулиган

3) Запали всеки град, в който твоя била съм

?

Факт, цяло лято Галена звучи из коли, апартаменти и клубове с "Шефката", а тук се спекулира, че не била хит. А #GiveMeLove е най-бруталната ѝ песен по мое мнение от доста време насам.

Избирам, разбира се номер 3), най би ѝ паснало. Иначе "Хулиган" е скандален трак, но той отива само за Джини! :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

А къде пише, че е в топ 3? Според кого ? И какъв е топ 10 на 2018?

На ударен се правиш, или не четеш всичко в Скандалите.

Преди 2-3 дни Стораро и Галена минаха 10 млн. гледания. Има 5 чалга песни тая година с повече от тях, но вече са зациклили, а Тони и Смядовка правят по 70-100К на ден все още. Мисля, че вече са изпреварили 1-2 от въпрсните 5 песни, до дни и третата, та така...

Къде пишело? Попнейбъл броят само официалното клипче на песента, знаеш, че половината й трафик дойде от фен видеата.

Сподели в други сайтове

Много за важен се взе, за втори път повтаряш, че съм искала да те жегна. Както ти си вярваш, че можеш да ме засегнеш, като говориш за Галена. Само, че при мен този метод не върви. Отдавна не мога да се жегна заради чалгарки, но ти щом го споменавяш, значи го правиш. Неизживяно детство явно..

За психолог също не ставаш. Бягай да въртиш гледания на песните на Галена. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Какво виждаш/усещаш ти е едно, каква е реалността е съвсем друго. И това не го казвам със заядлив тон, просто е доказана истина. ;)

Има усет. Коментара му за Moro Mou :1000 (29):

Комбинация - евтин клип + скучна песен.

Ами дано стигне Да ти олекне. :whistling:

Сподели в други сайтове

Има усет. Коментара му за Moro Mou :1000 (29):

:roll1: :roll1: :roll1:

Този е чисто луд. Аз затова от време на време се подкачам с него, обичам лудички. :3fdb8960598fa63e:

Мерси за този пост, разсмя ме искрено. :notworthy:

Сподели в други сайтове

Фокси, защо се смееш? Трудно е, но Пресито ви отнесе. Дори "Въртележката" на Яница е по-голям хит вече.

Слушай какво, годината е 2018, а не 2008 и Преслава днес няма нищо общо с онази от преди 10 години. Освен това, днес 50% от плей листата в клубовете е с поп и рап музика, а не като преди 10 години 90% чалга. Лятото бях във ведомствена чалгарска и само чалга въртяха. И дори там не повториха повече от 2 пъти песен и то "Маракеш" щото бе излязла преди 2 дни. Извинявам се, но съм чул поне 20 по-добри песни на Преслава, ходя от 30 години по клубове и знам, че тази бозица няма шанс за живот повече от месец. Няма как това и 2 пъти да го завъртят....

Сподели в други сайтове

Слушай какво, годината е 2018, а не 2008 и Преслава днес няма нищо общо с онази от преди 10 години. Освен това, днес 50% от плей листата в клубовете е с поп и рап музика, а не като преди 10 години 90% чалга. Лятото бях във ведомствена чалгарска и само чалга въртяха. И дори там не повториха повече от 2 пъти песен и то "Маракеш" щото бе излязла преди 2 дни. Извинявам се, но съм чул поне 20 по-добри песни на Преслава, ходя от 30 години по клубове и знам, че тази бозица няма шанс за живот повече от месец. Няма как това и 2 пъти да го завъртят....

Ама ти не можеш да обобщаваш за всички дискотеки в България, при положение, че дори не ходиш често - споменаваш ЕДНА видинска, в която си бил лятото.

Има много дискотеки, които пускат една и съща песен по 4-5 пъти, дори не е нужно да е някакъв огромен хит като "Шушана". На други места пък, ако пуснат нещо два пъти, е цяло чудо. Зависи си от диджея.

За живота ще видим. Всички си мислехме, че "Обратно в играта" ще убие "Не се изтриваш", но втората оцеля и си остана голям хит. Не мисля, че ще остане във времето, но ще й изкара годината със сигурност.

Сподели в други сайтове

На ударен се правиш, или не четеш всичко в Скандалите.

Преди 2-3 дни Стораро и Галена минаха 10 млн. гледания. Има 5 чалга песни тая година с повече от тях, но вече са зациклили, а Тони и Смядовка правят по 70-100К на ден все още. Мисля, че вече са изпреварили 1-2 от въпрсните 5 песни, до дни и третата, та така...

Къде пишело? Попнейбъл броят само официалното клипче на песента, знаеш, че половината й трафик дойде от фен видеата.

Чудесно, ама песента е на 3 месеца. Какво ще бъде в края на 2018?

Искам да кажа, че няма топ 3, защото хитове няма. Просто нищо не издържа повече 3 месеца, а пък за половин година... И то със страшен напън. Направо е пълна трагедия.

В крайна сметка, защо изпускаш факта, че е възможно фен видеата и официалното видео да се гледат от едни и същи хора? И в крайна сметка, това е проблем на Галя и Стораро. Ако въобще говорим, че това е песен на Галена, при все че е упомената просто като "фийт" официално.

Сподели в други сайтове

За психолог също не ставаш. Бягай да въртиш гледания на песните на Галена. :1000 (29):

А ако избягам кой ще ти обръща внимание? Коментарите ти ще бъдат подминавани, невидими са. Бързо ще ме търсиш да се върна.

Гледанията на Галена мисля, че добре си ги въртя, ти не я мисли нея.Пореден коментар в който залязлата ти е в устата. Да не си влюбен в нея?

Айде, за днес ти стига внимание, трябва да ми плащаш вече.

Сподели в други сайтове

Относно това, че доста потребители се чудят на еуфоричните коментари по адрес на "Да гори в любов" и даже си мислеха, че са на базик....

Лично за мен музиката не е нещо нечувано, ясно е че, прилича на "Дай ми още" и клонинга, дето Кали се опита да направи - това да. За мен грабващите неща са начина, по който Преслава пее, самия текст и най-вече куплетите и припевът. Някаква хем мелодична, хем ударна игривост има в тях. Ако и отсвирът беше по-иновативен, щеше вече кефът да е пълен.

Сподели в други сайтове

Не е ли малко странно, че изведнъж през септември се нароиха толкова много яки песни накуп? Излиза, че цяло лято нарочно са се въздържали да пускат парчета... Защо? Реално оставиха лятото на Емануела/Джордан и Стораро/Галена. Никога досега не сме имали лято само с два откроили се хита. Такава суша беше, че от нямане какво да се слуша дори постната "Маракеш" направи неочаквано много гледания.

Как си го обяснявате вие? Тук има някаква умисъл. Защо нарочно не пуснаха хитовете си в най-чалгарския сезон, когато хората куфеят по почивки?

Защото лятото никой не слуша чалга. От всички барове, поне по морето, гърми рап, от всички коли Сити/Енджой. Просто няма аудитория за чалгата. Есента студентите се връщат в Студентски, зимните чалготеки отварят.

Сподели в други сайтове

А ако избягам кой ще ти обръща внимание? Коментарите ти ще бъдат подминавани, невидими са. Бързо ще ме търсиш да се върна.

Гледанията на Галена мисля, че добре си ги въртя, ти не я мисли нея.Пореден коментар в който залязлата ти е в устата. Да не си влюбен в нея?

Айде, за днес ти стига внимание, трябва да ми плащаш вече.

Пак си придаваш излишна важност. Както виждаш ти цитираш мен,а не аз теб. Без теб си имам с кой да коментирам-Симеонова,Слави,Янева и онова момче,което също е фен на Сопрано,така че ще ми е мнооого по-добре ако наистина спреш да ми обръщаш внимание.

Сподели в други сайтове

Чудесно, ама песента е на 3 месеца. Какво ще бъде в края на 2018?

Искам да кажа, че няма топ 3, защото хитове няма. Просто нищо не издържа повече 3 месеца, а пък за половин година... И то със страшен напън. Направо е пълна трагедия.

В крайна сметка, защо изпускаш факта, че е възможно фен видеата и официалното видео да се гледат от едни и същи хора? И в крайна сметка, това е проблем на Галя и Стораро. Ако въобще говорим, че това е песен на Галена, при все че е упомената просто като "фийт" официално.

Меле, стига си въртял. Като почна да набира скорост песента, ти първо каза, че след два месеца никой нямало да я помни. Ами те минаха три месеца вече, тя се очертава да издуха всички песни-лидери от 2018 по гледания и показва завиден staying power. Опроверган си значи.

Нямало топ 3, защото нямало хитове? Това пак си е лично твое мнение, според хората си има хитове. Не е като преди 15 години да ги пее цялата държава, но хитове си има. А и да са по-малки, ТОП 3 винаги ще има.

Последният ти абзац не му разбирам логиката. Едни и същи хора гледали официалното клипче и фен видеата? Е, и? Гледанията са си гледания. Поне сме сигурни, че не са купени.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...