Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Къде точно съм я коментирала Стела?Цитат да ми дадеш , където съм написала нейното име конкретно?

А това какво е?

Стела е селска помиярка, много дразни, че й еба майката свинска!!!!!!!!!!!!!! :gun_bandana: :gun_bandana:
Сподели в други сайтове

Чак на безчовечността..ма щом казваш :D

Ми времената се менят, кво да напрайм...

Поздравявам те с песен на любимката ти...:D

Благодаря. Между другото ми беше казано, че ще ме поздравиш с тази песен. Сериозно. :1000 (29): Аз, като ти казвам, че имам връзка с телепатична висша сила, тии...

Сега вече ще я чуя тази песен за втори път в живота си, щом е поздрав няма как. :DD

Сподели в други сайтове

Виж кво, незнам Стела дали трябва да й мълчи. Но досега по-заядлив модератор е нямало. И да ти кажа не го казвам само от моя гледна точка, а като цяло. При Стела е по-лошо. Тя обича да говори и да нарежда индиректно, като така си вързва гащите , че ни лук яла, ни лук мирисла и това както виждаш, не дразни само Симеонова, а поне едно 5-6 човека.

Е как толкова хора ще възроптаят срещу нея, ако беше много ок??? Да не говорим, че в диалог, когато е сама - никаква я няма и тогава почва с банове по 3,5,7 дни. Ма така не може да затвори устата на когого и да е. По-скоро тя си вкарва автогол.

Намери един мой коментар в който съм използвала срешу вас думи и обиди, които вие казвате на мен. Директни, злобни обиди и ако тръгна да ти ги изреждам няма да ми стигне мястото. Отвръщала съм на нападките ви, но за разлика от вас не съм ви обиждала. Нито съм писала на някой ЛС-та и във фейса за да го псувам, както някой от вас писаха на мен. Това, че съм модератор, не означава, че трябва да търпя да ме обиждате. Ти прочете ли конкретно за днес и Симеонова случката, като се бъркаш? Или ти просто, като ме видиш и ти идва отвътре да се заяждаш? Не ми пречи негативното отношение на 5-6 човека тук към мен. Няма да си сложа въжето. Всичко това е продиктувано от бановете, които съм ви слагала. Преди така пискахте и срещу Фаст, срещу други модове също.За всеки един бан съм давала точни и ясни обяснения и аргументи. Аз нямам от какво да се притеснявам и крия. Имало е и много пъти когато съм си затваряла очите за всеки един от вас и не съм слагала бан - за всеки, не само за мои приятели, както твърдите. А ако погледнете, само че нямате тази опция - точно на хората за които твърдите, че съм пазила, аз съм им слагала най-много наказания. Всичко което съм направила се вижда от Момо. Преди когато ви мълчах пак ме обиждахте заради бановете. Аз добра за вас няма да стана, но и не искам.

Сподели в други сайтове

"Никого" не се ли пишеше, когато пред него има предлог?

Не обичам никой.

Не ме е грижа за никого.

?

Не. Изречението "Стела не е обидила никого" е отговор на въпроса "Кого е обидила Стела?", а не "Кой е обидила Стела".

Кой е само подлог. В другите случаи се ползва кого (когато става дума за хора).

Сподели в други сайтове

"Да гори в любов" е #43 в набиращи популярност в Германия :helpsmilie:

П. отново опровергава слуховете, че залязва. Смазва като луда. :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Как Фикрет мина 100к с тази гадна песен? Много зле.... :mf_surrender:

Както и Преслава, и "Шефката", и последните боклукуци, и целият Пайнер, който няма хит тази година. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

До полунощ може би ще направи половин милион. :Vishenka_05:

Мисля, че на концерта ще се избухва на нея. Миналата година "Не се изтриваш" заради наблъскания текст не беше с очаквания прием.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

"Да гори в любов" е #43 в набиращи популярност в Германия :helpsmilie:

Била е на пазар :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

А Камелия има, така ли :1000 (29):

На Камелия вече видяхме клипче от новата песен в клуб и всичко е на черешата. Това е хит! Чакаме от милиардният канал и те да ни покажат нещо. Но ние знаем, че нищо няма да покажат. По-лесно е да кешират в тубата.

Сподели в други сайтове

А Камелия има, така ли :1000 (29):

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Камелия, ако се верни сметките на Сашо, е паднала на 50К и то в петък срещу събота. По едно време бях почнал да си мисля, че аз нещо не съм наред, чудейки се как това нещо почна да дялка по 120-125К на ден.

Сподели в други сайтове

Камелия, ако се верни сметките на Сашо, е паднала на 50К и то в петък срещу събота. По едно време бях почнал да си мисля, че аз нещо не съм наред, чудейки се как това нещо почна да дялка по 120-125К на ден.

Това нещо! Не си ли малко нагъл след клипчето в другата тема?

Сподели в други сайтове

На Камелия вече видяхме клипче от новата песен в клуб и всичко е на черешата. Това е хит! Чакаме от милиардният канал и те да ни покажат нещо. Но ние знаем, че нищо няма да покажат. По-лесно е да кешират в тубата.

И като са я пуснали в клуб какво?

Сподели в други сайтове

И като са я пуснали в клуб какво?

Не са я пуснали, от нейно участие е. Влезте бре в темата да Кама, няма да хванете грип. Сашо е качил от инстаграма и клипче от снощи. Всичко е ясно, само дрънканиците тук не са ясни.

Това нещо? Кондома да се извини веднага...

Сподели в други сайтове

Не са я пуснали, от нейно участие е. Влезте бре в темата да Кама, няма да хванете грип. Сашо е качил от инстаграма и клипче от снощи. Всичко е ясно, само дрънканиците тук не са ясни.

На въпросното клипче се вижда как 30-тина човека просто танцуват на песента?

Песента може и да стане хит, не върви зле, но да казваш че това е над останалите песни в Пайнер през годината е смешно

Сподели в други сайтове

Добре, извинявам се. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Фокси лягай си , всичко което е излезнало последните дни “Въртележката” , “Да гори в любов” , “К’во те бърка” и т.н. са по-големи хитове от тази на Кама , не се вкарвай излишно във филми!

Сподели в други сайтове

На въпросното клипче се вижда как 30-тина човека просто танцуват на песента?

Песента може и да стане хит, не върви зле, но да казваш че това е над останалите песни в Пайнер през годината е смешно

30 човека? ОК, и 20 да са, ама са на черешата. А от Преслава и Фики нищо не сме видели, но вече им се пресмята успеха по скалата на идиотията? Никъде не видяхме нищо и от "Шефката", но точно знаем колко над 10 милиона има в тубата. И така от няколко години нищо освен сметки не виждаме. Така изчезнаха наградите, концертите, турнетата и пак само сметки в тубата правим. Абе нещо така да ви се струва, че не е наред в цялата схема?

Сподели в други сайтове

30 човека? ОК, и 20 да са, ама са на черешата. А от Преслава и Фики нищо не сме видели, но вече им се пресмята успеха по скалата на идиотията? Никъде не видяхме нищо и от "Шефката", но точно знаем колко над 10 милиона има в тубата. И така от няколко години нищо освен сметки не виждаме. Така изчезнаха наградите, концертите, турнетата и пак само сметки в тубата правим. Абе нещо така да ви се струва, че не е наред в цялата схема?

Някои чухме на живо "Шефката" от Тони Стораро и нямаше човек, който леко да се поклаща - всички реагираха. :whistling:

Гледах клипчета, че вчера са пускали Преслава и се избухва. Песен на часове! Ще я видим другата седмица.

Сподели в други сайтове

Някои чухме на живо "Шефката" от Тони Стораро и нямаше човек, който леко да се поклаща - всички реагираха. :whistling:

Гледах клипчета, че вчера са пускали Преслава и се избухва. Песен на часове! Ще я видим другата седмица.

Иди в библиотека, не на дискотека!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Иди в библиотека, не на дискотека!

И кой да срещне в библиотеката - очилати магарета с карирани ризки и тесни раменца, притеснителнички едни такива. :3fdb8960598fa63e:

Друг й е таргета. :1000 (6):

Кой го беше казал този лаф за библиотеката и дискотеката btw?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...