Starboy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 И кой да срещне в библиотеката - очилати магарета с карирани ризки и тесни раменца, притеснителчки едни такива. Друг й е таргета. :1000 (6): Кой го беше казал този лаф за библиотеката и дискотеката btw? Мен може да срещне! Галин в дуета с Емануела Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Мен може да срещне! Галин в дуета с Емануела Теб и на други места мога да те срещна В неделя в 33 да не те засека да поливаш началото на учебната година Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Мен може да срещне! Веднага ми се причете. Просто изведнъж разбрах, че искам да чета романииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Теб и на други места мога да те срещна В неделя в 33 да не те засека да поливаш началото на учебната година Шегувам се, разбира се, аз не посещавам библиотеки! По-скоро бих отбелязал старта под друг начин, но както казва Г. ..... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Шегувам се, разбира се, аз не посещавам библиотеки! По-скоро бих отбелязал старта под друг начин, но както казва Г. ..... Ах ти :1000 (9): Тая песен е от времето, когато Галена ми беше идолка Искам да разкажа за участието на една певица, но не искам да се говори лошо за нея... объркана съм. Подкупете ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Кой изтри коментара на Старбой, за "изкуствения" корем на Преслава :1000 (29): И не, не става дума за Преслава, но за друго топ име. Чакам оферти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Обаче песента на Преса яко зарибява... Слушах я 3 пъти, един след друг С правата коса супер многа прилича на Селена Гомез. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Кой изтри коментара на Старбой, за "изкуствения" корем на Преслава :1000 (29): И не, не става дума за Преслава, но за друго топ име. Чакам оферти. Доколкото знам посещаваш само участия на Алисия Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Доколкото знам посещаваш само участия на Алисия Де да бяха само нейните. Става дума за още по-голямо име от Ася. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Де да бяха само нейните. Става дума за още по-голямо име от Ася. Емануела? Доколкото помня на ходеше на нея и откачаше под звуците на "Купих ти сърце" Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Забелязах, че Преса пее сутринтЪ ще съжаляваш със здраво натъртване на ъ :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 П. отново опровергава слуховете, че залязва. Смазва като луда. Преслава се гаври с вас и вие не го разбирате. Нищо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Те са свикнали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Забелязах, че Преса пее сутринтЪ ще съжаляваш със здраво натъртване на ъ :1000 (29): Мислех, че само на мен ми е направило впечатление. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Хаха Фики дует с брат му ли ще прави? Още той не го беше спасявал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Гледахте ли интервюто с Емилия и Башур? Който не, да го гледа. Няма толкова силно и разтърсващо интервю. Възхищавам се на любовта им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Гледах го и плаках половината време, каза се всичко, което трябва и се прекланям пред духа на бащата, вижда се колко твърд човек е и в същото време колко страда. Също колко се обичат и колко искрени бяха. Ако някой посмее да ги оплюее и след това интервю то той наистина не знае какво е да се обича. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Жалко, че не я пита защо пусна баладата толкова бързо след случилото се. Иначе, дори не знам защо изядоха такъв хейт... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Нямам думи просто! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 :Vishenka_05: Слушаме ли този извънземен хит? :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Слушаме ли този извънземен хит? :Vishenka_05: Периодът от кариерата й с руса коса не ми харесва. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 https://www.facebook.com/HarryPlanetaTV/pho...e=3&theater Нашите Пайнерки в Семейни войни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари