Сашо Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Сашко извика Фокса за съпорт. Ся той ще ни я запее. Ако това го броите за хит, то ние преслините можем спокойно да сложим От добрите момичета, Червена точка, Мъж на хоризонта, Пази се от фр и Нищо друго в списъка на вечните хитове на Преслава. Майка ти извиках за съпорт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Значи кутловите чалга лафове на тая година са: - "Пара не тебе не ти трябва, а мене скъпото ме радва" - "Ех как пълниш ми душата, като изкарваш ми парата" - "- Идеален ли съм, чух? - Май ще гушкаш Мечо Пух" - "За 400 дойче марки можете да пипнете хоботчето на слончето" - "Мъжете - в краката, ей там са ми любими" - "Аз не пръскам да ти кажа, само лъскам" ........... и разбира се - най-ясният, кратък и точен лаф "АЗ НЕ ЗНАЕХ, НйЕ!" " Аз друг голям мохабет освен “Аз съм най бруталната дама “ не признавам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 :whistling: Някой да ми редактира темата, като сложи 'Master / MP3 - 320 kbit/s' под нея, моля http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=109809 че се изложих с качването... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 :whistling: Някой да ми редактира темата, като сложи 'Master / MP3 - 320 kbit/s' под нея, моля http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=109809 че се изложих с качването... Готово Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 "Само за минута" беше голям хит. Аз например мога да си я запея и още я слушам. Ако не я бяха изтрили заради напускането на Кама щеше да има поне 10-15 милиона гледания. Добре, не ми давай клипче в което показваш, че нямате търпение Кама да свърши, покажи такова със слабия прием за който говориш. Не мога да намеря клип на Кама от турне 06 в тубата. Но пък попаднах на тези. Гледай, какво мъртвило само. И тва са от различни периоди, не е да кажеш от един по-слаб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тази песен преди минути си я пуснах и останах много впечатлен. Карлос за пореден път с добър проект, а Славена отново показва, че ако преди 5-10 години някой я беше бутнал в Пайнер и й беше напомпал кариерата с хиледарки можеше да е една от най-големите звезди. Има нещо много приятно в някои фрази от песента им, нещо като ретро нотка. За пореден път не-ТОП имена правят най-добрите песни за сезона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Още едно доказателство, че дори по телевизията не си гледал наградите за 2006, нито миксовете на Кама за РД. Пич, Кама спасяваше концертите с по 2 песни и всеки тук може да ти го каже. Излагаш се пред цял форум много нелепо, защото не знаеш какво качваш и кога е било. Но нищо, давай още. Развеселяваш с дебилизъм... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Броим го много ясно. Тия на Преса, дето си изброил, всички до една бяха хитове. За вечни - не знам, но хитове бяха. Знаят всички, че са били хитове. След като фен на Кама не може да запее нейна песен, която твърди, че е била хит, но пък се сеща за песните на Преслава, няма как - броим ги за вечни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Знаят всички, че са били хитове. След като фен на Кама не може да запее нейна песен, която твърди, че е била хит, но пък се сеща за песните на Преслава, няма как - броим ги за вечни. През 2014 не слушах особено много чалга, но помня, че песента беше хит, звучеше готино и мачкаше с гледания. Не съм длъжен да помня всички песни в попфолка, те са хиляди. Какво се хващаш за мен? Другите могат да я запеят. Хейтът ти по Камелия си личи, че вече го правиш нарочно, за да дразниш, и е тенденциозен. Не мога да си обясня какво толкова ти е направила, да не й завиждаш за фигурата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Знаят всички, че са били хитове. След като фен на Кама не може да запее нейна песен, която твърди, че е била хит, но пък се сеща за песните на Преслава, няма как - броим ги за вечни. Ти имаш ли въобще идея какво представлява Кама на сцена? Че по глуповатите ти писания съдя, че и след 2010-та нищо не знаеш за чалгата. Почти не се сещам за концерт, в който да не е била сред топ изпълненията на вечерта. А обикновено успява да открадне шоуто. Нала видиш какво е без нея след 2014-та? Скука и празни зали. А когато нещо понапълниха Наско Ментата ги навря където трябва.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 и btw сега, като се напънах, се сетих как звучи песента без да си я пускам от тубата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Не мога да намеря клип на Кама от турне 06 в тубата. Но пък попаднах на тези. Гледай, какво мъртвило само. И тва са от различни периоди, не е да кажеш от един по-слаб. То и аз мога да ти извадя мъртвила и на Преса и на Ивана. Наистина, предлагам да сменим темата, защото не е интересно, това за слабите приеми на Камелия го твърдиш само ти в момента. Разбирам, че не си й фен, не я харесвай, кажи, че не те кефи и толкова. Но не отричай неща, които всички знаем как са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ми спри да влизаш, като не ти е приятно бе! Аман от твоите нервности. Язък, че си красив за 100 манекена, много напрягаш обстановката. Ако не си забелязал пиша доста рядко , няма да влизам в спор с хора които са на нервна криза заради любимката им която потъва! Не ме коментирай , не ме познаваш , но няма проблем можеш да ме видиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 През 2014 не слушах особено много чалга, но помня, че песента беше хит, звучеше готино и мачкаше с гледания. Не съм длъжен да помня всички песни в попфолка, те са хиляди. Какво се хващаш за мен? Другите могат да я запеят. Хейтът ти по Камелия си личи, че вече го правиш нарочно, за да дразниш, и е тенденциозен. Не мога да си обясня какво толкова ти е направила, да не й завиждаш за фигурата? Хващам се за теб, защото си й фен. Това е показателно, имайки предвид, че аз не познавам някой, който да е фен на Кама. :1000 (29): Иначе нищо не ми е направила ама е смешно Фокса да я изкарва най-великата чалгарка. Как не му писна толкова години. Манипулация, хвалби, пропаганда, промиване на мозъци... поне да беше някоя талантлива. Ти имаш ли въобще идея какво представлява Кама на сцена? Че по глуповатите ти писания съдя, че и след 2010-та нищо не знаеш за чалгата. Почти не се сещам за концерт, в който да не е била сред топ изпълненията на вечерта. А обикновено успява да открадне шоуто. Нала видиш какво е без нея след 2014-та? Скука и празни зали. А когато нещо понапълниха Наско Ментата ги навря където трябва.... Кама има силни приеми на обичайните песни - Луда по тебе, Защо повярвах, Залеза, Ти си и тва е. Дадох клипчета, на които се вижда, че като "пее" нещо друго, публиката я приема слабо. Това какво говори? Че името й никога не е предизвиквало истерията, която са предизвиквали имената на Ивана и Преслава. Само в сънищата си Камелия може да получи толкова фенска обич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Абе Камелия разби дори на оня концерт със "Щипни ме", което беше чисто нова песен, и хората чуваха за пръв път, но даже преди 2рия куплет се виждаше ясно как припява цялата зала. Така че отскоро влезлия в ролята на Кама трол може да земе да се гръмне, не си интересен дори без да те сравняваме със класики в жанра като буквеника. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Абе Камелия разби дори на оня концерт със "Щипни ме", което беше чисто нова песен, и хората чуваха за пръв път, но даже преди 2рия куплет се виждаше ясно как припява цялата зала. Така че отскоро влезлия в ролята на Кама трол може да земе да се гръмне, не си интересен дори без да те сравняваме със класики в жанра като буквеника. Защо лъжете :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ако не си забелязал пиша доста рядко , няма да влизам в спор с хора които са на нервна криза заради любимката им която потъва! Не ме коментирай , не ме познаваш , но няма проблем можеш да ме видиш! Каква нерна криза те гони? Потъващия кораб е с нови 150К за последните 24 часа. Ако всички потъваха така.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Каква нерна криза те гони? Потъващия кораб е с нови 150К за последните 24 часа. Ако всички потъваха така.... Кое фючеринга ли? А самостоятелният хит? Едва ли има такъв тая година! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Кое фючеринга ли? А самостоятелният хит? Едва ли има такъв тая година! Годината не е свършила, не бързай да се радваш. И това е дует. Последният на Преслава вече се забрави... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Годината не е свършила, не бързай да се радваш. И това е дует. Последният на Преслава вече се забрави... Последния дует на Преслава много добре знаеш ,че не е направена да е тоталният хит или дуета на 2018, но виж Преслава пак има хит тая година в лицето на “Обратно в играта” , Галена и това няма дори не помня коя и е последната песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Последния дует на Преслава много добре знаеш ,че не е направена да е тоталният хит или дуета на 2018, но виж Преслава пак има хит тая година в лицето на “Обратно в играта” , Галена и това няма дори не помня коя и е последната песен! А кой е казал, че дуета на Тони и Галена е направен с цел да бъде хита на годината? Записали са я за да си направят кефа. И въпреки това си стана хит. Поне към момента е такава. Не помниш или не искаш да се сетиш? Има разлика. :1000 (29): Отиди на дискотека и ще чуеш не една, а цели 5-6 песни на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 И Преслава, и Галена в момента са далеч от това, което бяха в пиковите си години. Въпреки това виждаме, че хората по навик още цъкат на техните имена в анкети. Това ще успокои ли и двете страни? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 А кой е казал, че дуета на Тони и Галена е направен с цел да бъде хита на годината? Записали са я за да си направят кефа. И въпреки това си стана хит. Поне към момента е такава. Не помниш или не искаш да се сетиш? Има разлика. :1000 (29): Отиди на дискотека и ще чуеш не една, а цели 5-6 песни на Галена. Всяка седмица съм на дискотека и виждам , че “Шефката” е хит , но песента не я приписвайте на Галена , защото ако е така дай да кажем , че “Шушана” е на Преслава , която има над 10 млн гледания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Когато Гальочка наистина беше лидерка и не беше необходимо фенчетата й да й приписват цигански кючеци за нейни хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Всяка седмица съм на дискотека и виждам , че “Шефката” е хит , но песента не я приписвайте на Галена , защото ако е така дай да кажем , че “Шушана” е на Преслава , която има над 10 млн гледания! Коментирай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари