Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Луната ми е в Лъв, а душата - хулиган! Джена - пионерка на въвеждането на астрологията в чалгата! Глория първа вкара зодиите с "Рак и Скорпион", но коя се беше сетила да пее за другите положения? Чакаме Преслава "Асцендентът му е Водолей, кара ме да викам лей-лей", Галена - "Венерата ти е в Овен и виждам, че хлътнал си по мен", Анелия - "Марса в Рак ме кара да се съмнявам в тебе пак", Алисия - "Усещам скорпионските ти Медиум цели, всички мацки по теб са полудели" :1000 (29): :1000 (29): Ти трябва да започнеш да пишеш попфолк текстове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 :1000 (29): :1000 (29): Ти трябва да започнеш да пишеш попфолк текстове. Тя пише, написала е "Бягайте крачета" на Луна Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Хаха. Нека де. По-добре тя, поне пее жената. Предпочитам я пред всички други освен Деса и Глора :1000 (29): Твърдо не пред лелята за вечни времена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тя пише, написала е "Бягайте крачета" на Луна Да, тогава все още не можех да пиша, но го диктувах на Лухче. Също така "За пари" на Галена, както и "Добрини" на Преславчица са мои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Кондомът бързо да изкаже мнение по адрес на тази моя болна песен. Ако някой друг я обожествява, също да се изкаже: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Кондомът бързо да изкаже мнение по адрес на тази моя болна песен. Ако някой друг я обожествява, също да се изкаже: Ванче всъщност има много силни песни след 2007, въпросът е, че и много бози се пуснаха, затова хората все още имат мнението, че се е сринала тотално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тази никога няма да изпадне зад борда - по корем ще се влачи, с кървави лакти и колене ще е, ще се добере до всеки актуален композитор и ще изцеди максимума от него, само да види хит! Ама пък и се получава на Пресичка, не може да отречеш. Така тряба да се прави, а не с мързел, като леля ти. Аз се чудя сега Галена кога ще гръмне с нещо. Почнах да губя търпение. Сега е момента след успеха на "Шефката" . Тази песен обаче още си прави по едни 70-80К на ден, а на Камелия излезе преди дни и вече паднаха на толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Да, тогава все още не можех да пиша, но го диктувах на Лухче. Също така "За пари" на Галена, както и "Добрини" на Преславчица са мои. Също така уж е бил автобиографичен, още от малка си бягала с крачета по младите момчета. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ама пък и се получава на Пресичка, не може да отречеш. Така тряба да се прави, а не с мързел, като леля ти. Аз се чудя сега Галена кога ще гръмне с нещо. Почнах да губя търпение. Сега е момента след успеха на "Шефката" . Тази песен обаче още си прави по едни 70-80К на ден, а на Камелия излезе преди дни и вече паднаха на толкова. Искаме ли дует на Галена и Галин? Също така уж е бил автобиографичен, още от малка си бягала с крачета по младите момчета. Дам, бях влюбена в едно момче от 2ра група в градината и за него я написах... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ванче всъщност има много силни песни след 2007, въпросът е, че и много бози се пуснаха, затова хората все още имат мнението, че се е сринала тотално. Силните песни са повече от бозите, просто излизането от мода е нещо безпощадно в този жанр. Но "Остави ме" ще бъде преоткрита след някоя и друга година, сигурна съм. Това също обожавам: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тя пише, написала е "Бягайте крачета" на Луна + текстът на тази песен. Мисля, че хореографията на танцьорите също е нейно дело: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Искаме ли дует на Галена и Галин? Винаги съм искала, той само с нея няма още дует... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 А защо лелче така се предаде без бой на времето? Още ме е яд значи! Въобще да не те е яд на нея. Толкова поразии и мръсотии направи навремето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 + текстът на тази песен. Мисля, че хореографията на танцьорите също е нейно дело: :roll1: Много провокативни текстове пише, да очаква запитване от Яница скоро.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 @Blueberry, @Starboy, добре дошли отново.. Поздравете се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Кондомът бързо да изкаже мнение по адрес на тази моя болна песен. Ако някой друг я обожествява, също да се изкаже: Страхотна е тази песен. Тя стана и хит btw. Спомням си, че на 1-2 концерта я пя и имаше доста сериозна реакция в публиката. Тук в Рамания също се хареса. Една от най-добрите й сериозни песни от това десетилетие наред с "По дяволите рая" и "Ало, мамо". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 @Blueberry, @Starboy, добре дошли отново.. Поздравете се! Благодаря за поздрава, супер песен е това, слушах я на repeat като излезе! (както всяка песен на Л.) Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 @plambata Дебютни 24 часа: Преслава: 364К Фики ft. Джена: 215К Ще чакаме ли до 10-ти октомври или ще се предадеш с достойнство? :1000 (29): :1000 (21): Чакаме, чакаме. Иначе доста ме изненадват силният дебют и многото положителни коментари на Преслава, признавам си. Но продължавам да не виждам песента като голям хит в дългосрочен план. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Важното е, че аз останах на потъващия кораб, а ти се отдаде на една хитра лиска като Преси! Пък и Калинче, доста хубавки песни ни поднесе женичката в периода на опропастяване, бе! Ами това направо си е чук и половина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 :1000 (21): Чакаме, чакаме. Иначе доста ме изненадват силният дебют и многото положителни коментари на Преслава, признавам си. Но продължавам да не виждам песента като голям хит в дългосрочен план. Няма проблем да изчакаме, аз съм доста търпелив. Обаче ще ти дам възможност да удължиш срока, защото мисля, че от сега е ясно, че за 10 дни няма как да я мине. Аз, ако бях на теб, още сега щях да се призная за победен, но ти си знаеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Любима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 П. от едно време мачка със студийни изпълнения - след 03:40 .. :3fdb8960598fa63e: Salvatore, допада ли ти този трак? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 @Yaneva Многоуважаема хейтърке на Емилия, как можахте да пропуснете следната изцепка в интервюто й от днес? Мон Дьо: - Кога разбрахте, че Феди няма да се оправи? Емилия: - Още тогава. Лекарите бяха много сурови... (и я напушва на смях) :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Благодаря за поздрава, супер песен е това, слушах я на repeat като излезе! (както всяка песен на Л.) Ооо, радвам се Мен на Преслава мноого ме зариби. Не я спирам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 П. от едно време мачка със студийни изпълнения - след 03:40 .. :3fdb8960598fa63e: Salvatore, допада ли ти този трак? Обожавам го! Като малък го въртях на диск и плаках с крокодилски съзли! Ах, спомени...... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари