Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Всичко живо залива песента на Преслава и самата Преслава със супер положителни коментари ... не знам това вече кой пореден ренесанс е за нея :1000 (29): Всички си мислеха, че като махнат наградите е свършено с кариерата й, а хората тепърва започват да я боготворят и да им става по-симпатична като не ламти! Кралица! :1000 (19): В интерес на истината откакто няма награди, Преслава вади много по-добри и приятни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Страхотна е тази песен. Тя стана и хит btw. Спомням си, че на 1-2 концерта я пя и имаше доста сериозна реакция в публиката. Тук в Рамания също се хареса. Една от най-добрите й сериозни песни от това десетилетие наред с "По дяволите рая" и "Ало, мамо". И това е добра сериозна песен от това десетилетие: @Yaneva Многоуважаема хейтърке на Емилия, как можахте да пропуснете следната изцепка в интервюто й от днес? Цялото интервю е повече от излишно. А този Мон Дьо трябва да се забрани със закон да бъде в ефир! Както и на тази пача да дава интервюта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Cally-Paollafan', коментирай скандалния фрагмент от текста на "Силните мъже": "Камък върху мен да падне – заслужавам го!" Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Cally-Paollafan', коментирай скандалния фрагмент от текста на "Силните мъже": "Камък върху мен да падне – заслужавам го!" Божествен фрагмент! Представи си след "Да гори в любов" например към декември, да беше пуснала тази песен с един дарк клип като последния на Емануела. Щеше да смаже като луда! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Няма спиране! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Божествен фрагмент! Представи си след "Да гори в любов" например към декември, да беше пуснала тази песен с един дарк клип като последния на Емануела. Щеше да смаже като луда! Ще го визуализирам всяка нощ преди заспиване и ще отправям енергия към Вселената да стане реалност, пиле. Искам да влезе в ролята на вампир, ще е жестоко! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 В интерес на истината откакто няма награди, Преслава вади много по-добри и приятни песни. Защото не ги прави заради наградите и сега е спокойна. Преди докато е записвала песни се е чудила дали Галена няма да извади нещо по-добро и да й отмъкне наградата под носа. Не се работи лесно под стрес. Сега вече като няма награди се отпусна. И по-добре де, доволни сме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Божествен фрагмент! Представи си след "Да гори в любов" например към декември, да беше пуснала тази песен с един дарк клип като последния на Емануела. Щеше да смаже като луда! Песен в три тоналности. Императрица! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 всички грехове ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ за 3-4 дни е на път да ми стане най-слушаната чалга песен тази година. Баба Скумрина пак смачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Каквото и да си говорим, поп-фолкът разби този месец и се радвам, че вече не само аз пробутвам тази теза. Дори и не всичко да става тотален хит, разнообразието се завърна и има за всекиго по нещо. Поне 10 различаващи се една от друга песни, почти всички със смислени текстове. Чакам с нетърпение Глория утре, отдавна чакам балада от нея. Надявам се подобаващо да открие месеца за старата генерация, време е да чуем нещо и от Деси и Ивана, защо не и от други от онова време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Неадекватната ми красотичка тя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 всички грехове ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ за 3-4 дни е на път да ми стане най-слушаната чалга песен тази година. Баба Скумрина пак смачка. Добре, че е Галин :1000 (29): Каквото и да си говорим, поп-фолкът разби този месец и се радвам, че вече не само аз пробутвам тази теза. Дори и не всичко да става тотален хит, разнообразието се завърна и има за всекиго по нещо. Поне 10 различаващи се една от друга песни, почти всички със смислени текстове. Чакам с нетърпение Глория утре, отдавна чакам балада от нея. Надявам се подобаващо да открие месеца за старата генерация, време е да чуем нещо и от Деси и Ивана, защо не и от други от онова време. Тук се твърди, че ще чуем нова песен от Петра. Това устройва ли те? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 И това е добра сериозна песен от това десетилетие: Цялото интервю е повече от излишно. А този Мон Дьо трябва да се забрани със закон да бъде в ефир! Както и на тази пача да дава интервюта! Подкрепям с две ръце! Първо не дължат обяснения на никого за това как оплакват момчето и второ ако са решили, че давайки интервю по темата ще спрат пумията, която се излива върху Емилия... пред Мон Дьо?!?! Сеиозно?! “Онзи ден” взимаше “интервю” от Николета и Андреа, днес Емилия и съпругът й сериозният бизнесмен разказват за най-голямата загуба в живота си... просто НЕ, изложиха се много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тук се твърди, че ще чуем нова песен от Петра. Това устройва ли те? :1000 (29): Ще се радвам това да е вярно и да не е шега. Петра е класа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ще се радвам това да е вярно и да не е шега. Петра е класа. Стига де, аз пък не се радвам. Беше нещо за времето си, сега като я гледам ми е гадничка и се чудя как съм слушала подобни песни. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Подкрепям с две ръце! Първо не дължат обяснения на никого за това как оплакват момчето и второ ако са решили, че давайки интервю по темата ще спрат пумията, която се излива върху Емилия... пред Мон Дьо?!?! Сеиозно?! “Онзи ден” взимаше “интервю” от Николета и Андреа, днес Емилия и съпругът й сериозният бизнесмен разказват за най-голямата загуба в живота си... просто НЕ, изложиха се много. В последно време Мон Дьо е човекът, който интервюира звездите по тъжни поводи. Раздялата на Тото, изнасилването на Деси Бакърджиева и т.н. Кой друг реално да вземе интервю от тях по този повод? Нормалната, нежълта светска журналистика у нас е сведена до минимум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Неадекватната ми красотичка тя Боже, как може да обичаш някого толкова много, че да харесваш и най-големите му шитове. :1000 (29): Ти си някакъв феномен. Yaneva, коментирай този чутовен хит с 300К гледания за три години. И по-специално там, където пее "Знам, знам, знам, че полудяваш, спри-спри-спри да се натискаш". Бидонът поне такива елементаризми не си е позволявал. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Стига де, аз пък не се радвам. Беше нещо за времето си, сега като я гледам ми е гадничка и се чудя как съм слушала подобни песни. :1000 (10): Тогава всички слушахме подобни песни. :1000 (29): Петра е много забавен персонаж, определено ще внесе нещо приятно в жанра ако тръгне да се завръща. Но не мисля, че някой друг освен мен и няколкото й фена тук ще я слуша. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тогава всички слушахме подобни песни. :1000 (29): Петра е много забавен персонаж, определено ще внесе нещо приятно в жанра ако тръгне да се завръща. Но не мисля, че някой друг освен мен и няколкото й фена тук ще я слуша. :1000 (29): Тя е способна да направи такива селски панаири, че "Президент" на Луна ряпа ще яде. Според мен реши ли да се завръща, ще я отразят хората. Та тя на близо 40 годишна възраст се правеше на тийнейджърка с баба си в свой клип, в друга песен твърдеше, че е я бъркат с Бритни от другия клас. Скандална тьотка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тогава всички слушахме подобни песни. :1000 (29): Петра е много забавен персонаж, определено ще внесе нещо приятно в жанра ако тръгне да се завръща. Но не мисля, че някой друг освен мен и няколкото й фена тук ще я слуша. :1000 (29): Представи си, че съм слушала дори и Мира.. ужас! Петра според мен ако се завърне ще е много по-зле и от Луна и Сашка Васева. Тези са пълна пародия... Какви звезди сме имали едно време и сега се оплакваме... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тя е способна да направи такива селски панаири, че "Президент" на Луна ряпа ще яде. Според мен реши ли да се завръща, ще я отразят хората. Та тя на близо 40 годишна възраст се правеше на тийнейджърка с баба си в свой клип, в друга песен твърдеше, че е я бъркат с Бритни от другия клас. Скандална тьотка! Тя всъщност вече е пробвала да се завръща преди и мисля, че само тук помним онези нейни опити. :1000 (29): Шокира публиката с рок песен (доста добра btw) и с една в нейн си стил SOS- супер забавната! Петра би се завърнала пълноценно само ако влезе във Вип Брадър. Конкурентка на Луна ще е по скандалност, като започне да ги обсъжда всичките. Представи си, че съм слушала дори и Мира.. ужас! Петра според мен ако се завърне ще е много по-зле и от Луна и Сашка Васева. Тези са пълна пародия... Какви звезди сме имали едно време и сега се оплакваме... Години на преход, не е изненада че Бг е изригнала с такива звезди. Аз все пак харесвам по нещо и от трите, особено от детската си любимка Сашка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Петра възпяваше политическата действителност в ония години на мафиотство, мутри, валутни кризи и т.н., затова и беше толкова актуална. Сега естествено не би имала този успех. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Години на преход, не е изненада че Бг е изригнала с такива звезди. Аз все пак харесвам по нещо и от трите, особено от детската си любимка Сашка. Гледа ли го този рус бацил в "Черешката на тортата"? Егати превземането, човек. Заради нея другите трима човека изкачваха 12 ли, 16 ли етажа пеш по стълбите, защото имала фобия от асансьори. През почти цялото време се държеше неадекватно с едни физиономии и маниери. За визията просто нямам думи. По-необяснимото за мен е как все още може да ти харесва тази? Дано да е от някакъв сантимент. Преди 10 години в "Денсинг старс" беше яка, държеше се надъхано и арогантно по готин начин, но към днешна дата положението е много зле. Знаеш ли какво криеше с онази индийска точка между очите? Някакъв цирей? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тя всъщност вече е пробвала да се завръща преди и мисля, че само тук помним онези нейни опити. :1000 (29): Шокира публиката с рок песен (доста добра btw) и с една в нейн си стил SOS- супер забавната! Петра би се завърнала пълноценно само ако влезе във Вип Брадър. Конкурентка на Луна ще е по скандалност, като започне да ги обсъжда всичките. Години на преход, не е изненада че Бг е изригнала с такива звезди. Аз все пак харесвам по нещо и от трите, особено от детската си любимка Сашка. Коя ти е любимата песен на Сашка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари