Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Тя, че е интелигентна - така е. Но още от самото си начало пееше вулгаризми е селянии ала Жените знаят как и Мъж ли е... Последвали от поредица простащини, като Палавник, Секса и града, Смукача, Течен шоколад и още десетки... Влече си я простащината.

Срина се, просто защото беше мега налагана, ти сам го каза ;)

П. беше още по-дълго налагана, но както виждаме мачка все още. :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Без конкуренция и до днес. :zatvorena:

В твоя чест я слушам четвърти пореден път ... :Vishenka_05:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Е живо същество е - какво да е? :3fdb8960598fa63e:

Ти като се обиди да един ботокс, без дори да съм те споменавала? Аз си говорех за Румяна...

Ма аз ботокс нямам, че да се обидя :) Защо лъжеш?

Ти се обиди за катър, щом ми даде 7 дена. Ако беше над нещата, нямаше да ти направи впечатление... Нищо де, ще се научиш с времето. Още малко самочувствие и може и да успееш :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Дано Р. Т. да не разочарова. Искам хит от ранга на "Зле те чувам". :Vishenka_05:

Очаквам силно парче от Райна. Дано не ни разочарова! Време е за 10 милиона.

Един от най-бързите милиони на Яница. Това ще е един от хитовете на годината. Искам в Арена Армеец като звучи да симулираш танца с ръка все едно бъркаш отвара в бидон.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

_)_

Коте, на лично изразявай недоволство, да не ставаме за посмешище :Vishenka_05:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Бих казал, че който смята новата боза на Преса за готина песен, нищо не разбира от чалга. Мазненето и лицемерието в писанията тук не правят авторите по-убедителни. Същият ефект се видя и при масовото хвалене на песента на Азис. Фактът, че само 20 дни след хвалбите вече не се споменава дори за песента му говори, че отново бяхме свидетели на лицемерие. И понеже същото ще стане и с песента на Преслава, нямам притеснение относно крайният резултат. Добър опит да се избута бозица за нещо специално, но не всички в Рамания са като стадо овце, за да ръгнат натам, накъдето най-блеещата овца се е запътила първа. Стадният принцип не е препоръчителен дори и в чалгата.

Не може да си правиш такива изводи, на каква основа? Една песен или я усещаш, или не - това е. Аз усетих тази на Преслава, не смятам, че това ме прави част от стадо. :)

Сподели в други сайтове

На мен ми харесва версията, която пее по участия. :roll1:

На мен също, както и фрагмента: "За тебе бих ебал ..."

Цитат

Сподели в други сайтове

П. беше още по-дълго налагана, но както виждаме мачка все още. :3fdb8960598fa63e:

Да, но Преса повече от 2 поредни провала е нямала. При Ванча бяха поредица. Дори още 2007 пусна някви лайна - Резерве, Дерби и т.н.т. На фона на това Камелия, Деса, Глора пуснаха супер силни неща, да не говорим за останалите от турнето.

След това ти сам каза - от 2010 насам да има 3-4 нормални и познати песни. Всичко друго - ни клипа, клип, ни песента хит, те дори и за слушане не стават.

Сподели в други сайтове

Галка за поредна година е без конукернция. Коментирай!

Хитът на лятото беше при нея, сега на есента се молим да бъде "Нови Правила" ... :feminist_en:

Цитат

Сподели в други сайтове

Този пост има дъх на лъжи.

-Малинаж

ЯНКА от Добрич ли ще гледа Мис ПАОЛА, когато П. тръгне на участия? :Vishenka_05:

Или може да наеме МамаУраган - Свирчок за детегледачка. Тя и без това обича да се унижава в краката на приятелката си. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Хитът на лятото беше при нея, сега на есента се молим да бъде "Нови Правила" ... :feminist_en:

Чакай, Шефката и Лидерката на Пайнер още не е пуснала есенното си предложение. :whistling:

Сподели в други сайтове

ЯНКА от Добрич ли ще гледа Мис ПАОЛА, когато П. тръгне на участия? :Vishenka_05:

Или може да наеме МамаУраган - Свирчок за детегледачка. Тя и без това обича да се унижава в краката на приятелката си. :3fdb8960598fa63e:

Предполагам, че Янка ще има честта да се грижи за Паола.

Дали ще скандализира и ще забрани Паола да я нарича баба както е направила Малина с внучката си ?

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Галка е трагична тази година (не броя Стораровата песен като нейна). Дано есента закърпи положението. :1000 (29):

Предполагам, че Янка ще има честта да се грижи за Паола.

Дали ще скандализира и ще забрани Паола да я нарича баба както е направила Малина с внучката си ?

Съмнявам се - сигурно Вики я нарича така. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Чакай, Шефката и Лидерката на Пайнер още не е пуснала есенното си предложение. :whistling:

Спекулира се, че всеки ден слушаш "Зле те чувам" в чест на -A., вярно ли е?

Зле те чувам от ... Ваклиново

Цитат

Сподели в други сайтове

Ма аз ботокс нямам, че да се обидя :) Защо лъжеш?

Ти се обиди за катър, щом ми даде 7 дена. Ако беше над нещата, нямаше да ти направи впечатление... Нищо де, ще се научиш с времето. Още малко самочувствие и може и да успееш :1000 (29):

Не лъжа, хората бяха свидетели. Не знам какво имаш, това си е твоя работа, нито ме интересува честно казано.

Правилата за обидите си действат, без значение дали аз се обиждам или някой друг. Дай да се обиждаме и да търпим това за не си помисли някой, че сме засегнати. Ето, показвам ти, че съм над нещата - поздравявам те с тази песен на любимката ти:

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Спекулира се, че всеки ден слушаш "Зле те чувам" в чест на -A., вярно ли е?

Зле те чувам от ... Ваклиново

Щом е за него, може и да се прежеаля, но няма да излъжа, ако кажа, че не я понасям. :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Щом е за него, може и да се прежеаля, но няма да излъжа, ако кажа, че не я понасям. :helpsmilie:

Щях да питам дали днес е бил изневерски ден, но то всеки ти е такъв ... :feminist_en:

Цитат

Сподели в други сайтове

И Преси е луднала като нас на тема гледания :3fdb8960598fa63e:

preslava__ До колко време мислите,че ще направим 1 000 000 гледания в YouTube?🙈👀Дайте вашата прогноза!🧐☺️😉🤓 #preslava #dagorivlubov #youtube #views 🤔

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...