Guest Kondomcho Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Яни пусна най-добрия си албум след 14 години кариера - втори по ред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Тя, че е интелигентна - така е. Но още от самото си начало пееше вулгаризми е селянии ала Жените знаят как и Мъж ли е... Последвали от поредица простащини, като Палавник, Секса и града, Смукача, Течен шоколад и още десетки... Влече си я простащината. Срина се, просто защото беше мега налагана, ти сам го каза П. беше още по-дълго налагана, но както виждаме мачка все още. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Без конкуренция и до днес. В твоя чест я слушам четвърти пореден път ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Е живо същество е - какво да е? Ти като се обиди да един ботокс, без дори да съм те споменавала? Аз си говорех за Румяна... Ма аз ботокс нямам, че да се обидя Защо лъжеш? Ти се обиди за катър, щом ми даде 7 дена. Ако беше над нещата, нямаше да ти направи впечатление... Нищо де, ще се научиш с времето. Още малко самочувствие и може и да успееш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 В твоя чест я слушам четвърти пореден път ... _)_ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Дано Р. Т. да не разочарова. Искам хит от ранга на "Зле те чувам". Очаквам силно парче от Райна. Дано не ни разочарова! Време е за 10 милиона. Един от най-бързите милиони на Яница. Това ще е един от хитовете на годината. Искам в Арена Армеец като звучи да симулираш танца с ръка все едно бъркаш отвара в бидон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 В твоя чест я слушам четвърти пореден път ... На мен ми харесва версията, която пее по участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 _)_ Коте, на лично изразявай недоволство, да не ставаме за посмешище Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Бих казал, че който смята новата боза на Преса за готина песен, нищо не разбира от чалга. Мазненето и лицемерието в писанията тук не правят авторите по-убедителни. Същият ефект се видя и при масовото хвалене на песента на Азис. Фактът, че само 20 дни след хвалбите вече не се споменава дори за песента му говори, че отново бяхме свидетели на лицемерие. И понеже същото ще стане и с песента на Преслава, нямам притеснение относно крайният резултат. Добър опит да се избута бозица за нещо специално, но не всички в Рамания са като стадо овце, за да ръгнат натам, накъдето най-блеещата овца се е запътила първа. Стадният принцип не е препоръчителен дори и в чалгата. Не може да си правиш такива изводи, на каква основа? Една песен или я усещаш, или не - това е. Аз усетих тази на Преслава, не смятам, че това ме прави част от стадо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 На мен ми харесва версията, която пее по участия. На мен също, както и фрагмента: "За тебе бих ебал ..." Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 П. беше още по-дълго налагана, но както виждаме мачка все още. Да, но Преса повече от 2 поредни провала е нямала. При Ванча бяха поредица. Дори още 2007 пусна някви лайна - Резерве, Дерби и т.н.т. На фона на това Камелия, Деса, Глора пуснаха супер силни неща, да не говорим за останалите от турнето. След това ти сам каза - от 2010 насам да има 3-4 нормални и познати песни. Всичко друго - ни клипа, клип, ни песента хит, те дори и за слушане не стават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 На мен също, както и фрагмента: "За тебе бих ебал ..." Галка за поредна година е без конукернция. Коментирай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Галка за поредна година е без конукернция. Коментирай! Този пост има дъх на лъжи. -Малинаж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Галка за поредна година е без конукернция. Коментирай! Хитът на лятото беше при нея, сега на есента се молим да бъде "Нови Правила" ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Този пост има дъх на лъжи. -Малинаж ЯНКА от Добрич ли ще гледа Мис ПАОЛА, когато П. тръгне на участия? Или може да наеме МамаУраган - Свирчок за детегледачка. Тя и без това обича да се унижава в краката на приятелката си. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Хитът на лятото беше при нея, сега на есента се молим да бъде "Нови Правила" ... Чакай, Шефката и Лидерката на Пайнер още не е пуснала есенното си предложение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Галка за поредна година е без конукернция. Коментирай! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 ЯНКА от Добрич ли ще гледа Мис ПАОЛА, когато П. тръгне на участия? Или може да наеме МамаУраган - Свирчок за детегледачка. Тя и без това обича да се унижава в краката на приятелката си. Предполагам, че Янка ще има честта да се грижи за Паола. Дали ще скандализира и ще забрани Паола да я нарича баба както е направила Малина с внучката си ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Галка е трагична тази година (не броя Стораровата песен като нейна). Дано есента закърпи положението. :1000 (29): Предполагам, че Янка ще има честта да се грижи за Паола. Дали ще скандализира и ще забрани Паола да я нарича баба както е направила Малина с внучката си ? Съмнявам се - сигурно Вики я нарича така. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Чакай, Шефката и Лидерката на Пайнер още не е пуснала есенното си предложение. Спекулира се, че всеки ден слушаш "Зле те чувам" в чест на -A., вярно ли е? Зле те чувам от ... Ваклиново Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ма аз ботокс нямам, че да се обидя Защо лъжеш? Ти се обиди за катър, щом ми даде 7 дена. Ако беше над нещата, нямаше да ти направи впечатление... Нищо де, ще се научиш с времето. Още малко самочувствие и може и да успееш :1000 (29): Не лъжа, хората бяха свидетели. Не знам какво имаш, това си е твоя работа, нито ме интересува честно казано. Правилата за обидите си действат, без значение дали аз се обиждам или някой друг. Дай да се обиждаме и да търпим това за не си помисли някой, че сме засегнати. Ето, показвам ти, че съм над нещата - поздравявам те с тази песен на любимката ти: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Спекулира се, че всеки ден слушаш "Зле те чувам" в чест на -A., вярно ли е? Зле те чувам от ... Ваклиново Щом е за него, може и да се прежеаля, но няма да излъжа, ако кажа, че не я понасям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Щом е за него, може и да се прежеаля, но няма да излъжа, ако кажа, че не я понасям. Щях да питам дали днес е бил изневерски ден, но то всеки ти е такъв ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 И Преси е луднала като нас на тема гледания preslava__ До колко време мислите,че ще направим 1 000 000 гледания в YouTube?🙈👀Дайте вашата прогноза!🧐☺️😉🤓 #preslava #dagorivlubov #youtube #views 🤔 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Обзалагам се че ни чете тайно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари