Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Че ние да не сме никой бе? Ти не си налагай твоето. Ние сме видни критици и анализатори тук. И за разлика от теб сме доказали, че сме обективни.

.... и че сте фенове на Смядово :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

.... и че сте фенове на Смядово :3fdb8960598fa63e:

а вие на Ехидната. :3fdb8960598fa63e:

Поне нашите класации са честни и са на база гледания. Не се чудим каква точкова система да измислим, за да направим така, че Преслава да е назад в класацията. Тя и без това си е. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

а вие на Ехидната. :3fdb8960598fa63e:

Поне нашите класации са честни и са на база гледания. Не се чудим каква точкова система да измислим, за да направим така, че Преслава да е назад в класацията. Тя и без това си е. :1000 (29):

Най-гледаният клип за 2017 г. в Пайнер е на Преслава.

Може и за 2018 г. да стане :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

За "Пайнер" има някакъв шанс. Не и до 31 декември обаче. "Шефката" обаче няма минаване.

Сподели в други сайтове

За да си издаде песните и да започне на чисто.

Хм... за всичко си имаш обяснение, дано само да не се покриеш пак като някои неща отново не се реализират. :1000 (29):

Деса няма ли да пуска песен вече? Какво се мотка?

И на мен не ми допада, че се мотае така. От друга страна се притеснявам какво ще пусне, особено щом се подочу, че не е наела някой от режисьорите, които й правят най-добрата видео продукция. Но ако песента е разбивация другото няма да е от значение, де, въпреки че от нея вече се очакват и силни клипове.

Сподели в други сайтове

Хм... за всичко си имаш обяснение, дано само да не се покриеш пак като някои неща отново не се реализират. :1000 (29):

И на мен не ми допада, че се мотае така. От друга страна се притеснявам какво ще пусне, особено щом се подочу, че не е наела някой от режисьорите, които й правят най-добрата видео продукция. Но ако песента е разбивация другото няма да е от значение, де, въпреки че от нея вече се очакват и силни клипове.

Току-що ми бе съобщено от анонимен източник, който е навътре в попфолка, че песента на Деса е тотална разбивация и ако я била пуснала лятото, щяла да стане хита на сезона. Проблемът бил в мързела й. Така, че феновете й - очаквайте нещо добро. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

За "Пайнер" има някакъв шанс. Не и до 31 декември обаче. "Шефката" обаче няма минаване.

"Шефката" е песен на Стораро, не приписвайте незаслужени заслуги :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

До края на годината? Съмнявам се. Не мисля. Не се надявай.

"Не се изтриваш" тия 15 милиона за 2 месеца ли ги направи? Ако да, значи е най-гледаният клип за 2017-та.

Сподели в други сайтове

"Шефката" е песен на Стораро, не приписвайте незаслужени заслуги :Vishenka_05:

Тази теза отдавна замина в коша. Не е хубаво да се бърка в кофите за боклук, вашите не са ли те учили? :)

Сподели в други сайтове

До края на годината? Съмнявам се. Не мисля. Не се надявай.

"Не се изтриваш" тия 15 милиона за 2 месеца ли ги направи? Ако да, значи е най-гледаният клип за 2017-та.

До Нова Година направи точно 10 милиона, а излезе месец по-късно от "Да гори в любов".

Т.е. тя ако върви с това темпо ще направи може би 12-13 млн. до 31 декември.

Какви факти ... все едно да броим "Горе-долу" за песен на Преса :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

До Нова Година направи точно 10 милиона, а излезе месец по-късно от "Да гори в любов".

Част от тези гледания може би са купени.

Сподели в други сайтове

Част от тези гледания може би са купени.

На "Шефката" също вероятно са купени :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

До 31 декември Зоопарк ще има поне 15-16 млн.

Тези гащи ще ги размахваш в спалнята ти. Месец време беше отделено по казуса фийт или дует е песента. Галена пее 45% от текста, Преслава колко процента от "Горе-долу" изпълнява? Не ми отговаряй.

Сподели в други сайтове

Току-що ми бе съобщено от анонимен източник, който е навътре в попфолка, че песента на Деса е тотална разбивация и ако я била пуснала лятото, щяла да стане хита на сезона. Проблемът бил в мързела й. Така, че феновете й - очаквайте нещо добро. :3fdb8960598fa63e:

Не съм сигурен какво да си представям под 'разбивация'- слушана клубна тупалка или нещо като Лудост е, което да изуми всички. :3fdb8960598fa63e: Бих се зарадвал на второто, но както често казвам и в темата за нея- не бързам да си давам надежди преди да чуя и видя. Не останах много доволен, че е решила да заложи на Марков за видеото т.е този, покрай който получи мега признание за Започваме на чисто. :1000 (29): Гледам, че и на Фики новият е негов. Дано да му е бутнала няколко десетки хилядарки и да й направи нещо неочаквано. :3fdb8960598fa63e:

Като фен на ДС очаквам и даже изисквам много този път, особено след толкова дълга пауза. А знам, че и много други очакват...

Сподели в други сайтове

До 31 декември Зоопарк ще има поне 15-16 млн.

Тези гащи ще ги размахваш в спалнята ти. Месец време беше отделено по казуса фийт или дует е песента. Галена пее 45% от текста, Преслава колко процента от "Горе-долу" изпълнява? Не ми отговаряй.

Сори, ама не се брои за песен на Галена. Ние решаваме така! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Да бе, ще тръгне да купува гледания за фен канали. Абсурни са ти твърденията.

Твоите също .. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Други решения да сте взели? Така и така сте тръгнали да ги споделяте, да ги чуем поне.. :3fdb8960598fa63e:

Да, Галош да не участва на концерта в Арена. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

"Не се изтриваш" омръзна доста бързо на хората. Сега пак ли така ще стане?

Някакъв пророк днес е казал, че песента й ще умре бързо. Даваха го по Фолкмаратон. Аз иначе не знам... :dontknow:

Сподели в други сайтове

Само на мен ли ми е много противен този VIRGO? Голяма еуфория по него, вчера е препълнил Илюжън и всички му пеят с цяло гърло песните. Дори при чалгарките го няма това.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...