Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Твоите също .. Докажи ми го де. Стига мята гащи, не сме си поръчали да ни правиш стриптийз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Докажи ми го де. Стига мята гащи, не сме си поръчали да ни правиш стриптийз. Какво да докажа? Ти докажи, че са купени. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Какво да докажа? Ти докажи, че са купени. Ми интереса към следващата й песен навява към такива мисли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Само на мен ли ми е много противен този VIRGO? Голяма еуфория по него, вчера е препълнил Илюжън и всички му пеят с цяло гърло песните. Дори при чалгарките го няма това. За да е постигнал повече от теб в живота, явно има защо. Вместо да плюем, е по-добре да се учим от тези, които ни превъзхождат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Според мен песента на Преслава ще се развие като друго нейно не особено различимо сезонно предложение- Няма да ти пиша. Изригване в началото, големи хвалби, заформяне в нещо като хит, а накрая зацикляне и не особено добър прием на концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Ми интереса към следващата й песен навява към такива мисли. Какво му е на интереса? Съвсем в рамките на нормалното - стартира с около 300 хил. и днес има близо 9 млн. ... то не може всички да имат бомбастична гледаемост. Зависи от песента до колко е силна. Галена как има клипове и с 20 милиона, но и с 3-4 милиона .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 За да е постигнал повече от теб в живота, явно има защо. Вместо да плюем, е по-добре да се учим от тези, които ни превъзхождат. Ей не ми давай акъл, че откачам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Ми интереса към следващата й песен навява към такива мисли. То и интересът към "Да гори в любов" навява на такива мисли. Същата еуфория предизвика, веднага гръмна навсякъде, хората екзалтирани, а гледанията с 150 хиляди по-малко от "Не се изтриваш". Да бяха 20-30К, да кажеш "Добре". Ама 150К? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Какво да докажа? Ти докажи, че са купени. Е ти не разбра ли, че за нея всяка песен с интерес в първите дни е с купени гледания? Предлагам отделна награда във форумните такива - Логика на годината. Автоматично се присъжда на Стела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Според мен песента на Преслава ще се развие като друго нейно не особено различимо сезонно предложение - изригване в началото, големи хвалби, заформяне в нещо като хит, а накрая зацикляне и не особено добър прием на концерта. Чакаме Галена да пусне новата песен и като нищо ще смаже с прием на концерта. Миналата го направи. Ако дойде Тони ще сринат залата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Ей не ми давай акъл, че откачам Уникален лузър е тоя VIGRO. Повръщах, като го видях как изглежда. Кво става ся, Преслава ще омръзва ли? Дай да си кажем тежката дума с теб, за да са наясно тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Галена да си стои в траур още 2 месеца Предизвиква съдбата с клипове като "Една жена". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Е ти не разбра ли, че за нея всяка песен с интерес в първите дни е с купени гледания? Предлагам отделна награда във форумните такива - Логика на годината. Автоматично се присъжда на Стела. Благодаря, аз съм като Преслава - награди да има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Галена да си стои в траур още 2 месеца Предизвиква съдбата с клипове като "Една жена". Не те ли е срам да говориш така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Галена да си стои в траур още 2 месеца Предизвиква съдбата с клипове като "Една жена". Тц тц тц Язък ти на интелекта. :mf_surrender: Нали се сещаш, че и ти имаш баща? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Галена да си стои в траур още 2 месеца Предизвиква съдбата с клипове като "Една жена". По-добре ще е тя да е в ковчега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Да не съм я аз карал да се снима до ковчези и скелети? Ненормалница! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 По-добре ще е тя да е в ковчега :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 По-добре ще е тя да е в ковчега Утрепка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Уникален лузър е тоя VIGRO. Повръщах, като го видях как изглежда. Кво става ся, Преслава ще омръзва ли? Дай да си кажем тежката дума с теб, за да са наясно тук. Снощи в Плаза тая песен яко гръмна, голям хит е. Но лично не я виждам да стане колкото "Не се изтриваш". То "Просто шоу" 10 месеца след излизането си предизвиква бум в дискотеките, а тази ме съмнява дори след три да има такъв. На Камелия никаква реакция, а на Яница всичко живо танцуваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 По-добре ще е тя да е в ковчега Да правиш такива коментари трябва да си супер зле. Как изобщо не ти е неудобно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Чакаме Галена да пусне новата песен и като нищо ще смаже с прием на концерта. Миналата го направи. Ако дойде Тони ще сринат залата. И аз я чакам, дано скоро да се почувства силна да се изправи и да продължи с кариерата, въпреки тъгата. Мисля си, че има много какво да ни покаже, особено след като тази година взехме да я подценяваме. Сега е моментът да разбие мощно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Да правиш такива коментари трябва да си супер зле. Как изобщо не ти е неудобно? Щом ти си като Преслава,аз съм като Галена-нямам морал и задръжки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Не те ли е срам да говориш така? А сатанистката Галош срам ли я е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Тия двамата ги сложих в бисерите, за да си припомняме всички от време на време до какво душевно разстройство ги е докарала една певица. В Бисерите, но по-скоро са за Стената на Срама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари