SG Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Джулия е третият най-гледан поп-фолк изпълнител за годината, при това благодарение и на самостоятелно парче. Да не се лъжем, че ако това беше Преслава или Галена нямаше да ви е достатъчно, за да ги изкарвате даже номер 1. Но да, щом аз съм видял защо задоволителната гледаемост е едно от няколкото достатъчни неща за новата Топ певица, е пристрастие. Замислете се дали проблемите ви с такива като мен не са именно в това, че някои се опитваме да гледаме обективно на почти всичко и на доказателствата, които го подкрепят, докато вие се водите от някои наложени в предишни години неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Цвети е сила, ако не се беше хванала с Пеевски и ходеше редовно по участия, щеше да има реални шансове да застане до Преслава и Галена. Но тя избра съдбата да е жена на най-големия престъпник в държавата! Едно време дори когато вадеше не толкова скъпи и добри клипове, пак е имало интерес към нея. Няма да забравя как за 24ч. "Влез" стана тотален хит. Не мисля, че любовникът й е главният проблем. Цеца Ражнатович години наред беше омъжена за най-големия мафиот на Сърбия, има и деца от него. Когато го убиха, името й продължи да се свързва с мафиотския подземен живот, водиха се разследвания, медиите гърмяха за стабилна цифра скандали около нея. Това не й попречи да е най-голямата звезда на Балканския полуостров в последните около 20 години. Проблемът на Цветелина според мен, както още преди години сме коментирали тук, е че й липсва нещо в присъствието, в обаянието, както обичаме да казваме тук - харизма. Тя просто не успя да накара хората да изпитат тръпка, като я видят, от тази, която изпитват при появата на Галена и Преслава да речем. Видя се, че ако попадне на хубава песен, може да изкара голям хит - но дотам. Голяма твърда фенска маса няма и мисля, че причината не е в това с кой ходи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Джулия е третият най-гледан поп-фолк изпълнител за годината, при това благодарение и на самостоятелно парче. Да не се лъжем, че ако това беше Преслава или Галена нямаше да ви е достатъчно, за да ги изкарвате даже номер 1. Но да, щом аз съм видял защо задоволителната гледаемост е едно от няколкото достатъчни неща за новата Топ певица, е пристрастие. Замислете се дали проблемите ви с такива като мен не са именно в това, че някои се опитваме да гледаме именно обективно на почти всичко и на доказателствата, които го подкрепят, докато вие се водите от някои наложени в предишни години неща. И понеже е новата топ певица си дъни плейбека на участия и то на записи на чужди песни. Кого лъже, хората вече разбират кога се пее на живо и кога не. Даже във фейса наскоро й се смееха хората. Обективно и други имат много гледания, но не ги броите за номер едно, та Джулия ли? Осанката и излъчването на звезда го няма и няма как да се научи на тях. Или го имаш, или не. Твърде рано я издигате като някакво величие. Ти и на нея ли си фен? Деса като не пуска нови песни и се чудиш коя да харесаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Джулия е третият най-гледан поп-фолк изпълнител за годината, при това благодарение и на самостоятелно парче. Да не се лъжем, че ако това беше Преслава или Галена нямаше да ви е достатъчно, за да ги изкарвате даже номер 1. Но да, щом аз съм видял защо задоволителната гледаемост е едно от няколкото достатъчни неща за новата Топ певица, е пристрастие. Замислете се дали проблемите ви с такива като мен не са именно в това, че някои се опитваме да гледаме именно обективно на почти всичко и на доказателствата, които го подкрепят, докато вие се водите от някои наложени в предишни години неща. Джулия е една нахалница, която тропа на вратата на шефа и моли да й дават дуети, feat, че без тях я няма никъде. Вижда хитове, благодарение на Анелия или Галена. Аз за нейна самостоятелна песен, която да е станала хит не се сещам. Една Лорена за мен е по-успешна от нея, Галена й даде тласък в началото, но впоследствие песните си ги направи хит тя, отделно участията й минават супер яко и хората се раздават. Джулия получи рамо от Анелия, Галена, Константин, а сега искала дует с Галена. Голямо бутане, лансиране и с това ще опротивее на хората! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 btw, Аз ли съм един от малкото, които харесват Галена и Преслава едноврменно, без да навлиза в излишни и ненужни "фенски войни"? Не, и аз харесвам и двете. Аз се влияя не от образ, визия и клипове, а от това дали песните им ми харесват и докосват. Поведението на изпълнителите си позволявам да го коментирам и често да критикувам (особено Алчната), но това не ми пречи да я ценя като глас и продукция. На моменти сигурно изглежда, че мразя Преслава. Главна причина за това е умопомрачителното поведение на някои от феновете й (всички знаем кои визирам ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Джулия е една нахалница, която тропа на вратата на шефа и моли да й дават дуети, feat, че без тях я няма никъде. Вижда хитове, благодарение на Анелия или Галена. Аз за нейна самостоятелна песен, която да е станала хит не се сещам. Една Лорена за мен е по-успешна от нея, Галена й даде тласък в началото, но впоследствие песните си ги направи хит тя, отделно участията й минават супер яко и хората се раздават. Джулия получи рамо от Анелия, Галена, Константин, а сега искала дует с Галена. Голямо бутане, лансиране и с това ще опротивее на хората! Лорена според мен не пее по-добре от Джулия, но поне има нещо в нея, което те кара да я харесваш. Има това излъчване, което на Джулката й липсва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Чакайте сега, какво каза SG? Че Джулия била третия най-гледан изпълнител за годината? Няма да си играя да смятам, но от воле се сещам за няколко, които няма как да не са по-гледани. Това са Емануела (4 сингъла за 2018), Анелия (два големи хита + още един или два по-малки) и Галена (Дай ми любов + Маракеш + Шефката). Та как Джулия ще е в топ 3 по гледания? Тя има само две песни. Ако при Галена се добави и "Просто шоу" (9 млн. гледания), тогава 'ептен! "Просто шоу" излезе само 7-8 дни преди 2018. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Чакайте сега, какво каза SG? Че Джулия била третия най-гледан изпълнител за годината? Няма да си играя да смятам, но от воле се сещам за няколко, които няма как да не са по-гледани. Това са Емануела (4 сингъла за 2018), Анелия (два големи хита + още един или два по-малки) и Галена (Дай ми любов + Маракеш + Шефката). Та как Джулия ще е в топ 3 по гледания? Тя има само две песни. Ако при Галена се добави и "Просто шоу" (9 млн. гледания), тогава 'ептен! "Просто шоу" излезе само 7-8 дни преди 2018. Нека не забравяме и Арти, който налага бясно по.... НЕясни за нас причини Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Джулия има две песни за тази година - "Твоя бях" с 7.4млн и дуета с Анелия с с 10 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Нека не забравяме и Арти, който налага бясно по.... НЕясни за нас причини Щом са казани от него, не са неясни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Нека не забравяме и Арти, който налага бясно по.... НЕясни за нас причини Правиш ми вечерта по-приятна! Да ти се връща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 И понеже е новата топ певица си дъни плейбека на участия и то на записи на чужди песни. Кого лъже, хората вече разбират кога се пее на живо и кога не. Даже във фейса наскоро й се смееха хората. Обективно и други имат много гледания, но не ги броите за номер едно, та Джулия ли? Осанката и излъчването на звезда го няма и няма как да се научи на тях. Или го имаш, или не. Твърде рано я издигате като някакво величие. Ти и на нея ли си фен? Деса като не пуска нови песни и се чудиш коя да харесаш. Това за плейбека е било стабилен фактор и за Преслава през годините, но не виждам да е отписана. Ами Емануела? Преслава поне сме я чували доста на живо. Не защитавам плейбека на Джулия, да уточня. Аз на нея най-много да й стана фен както съм на Галена. Харесвам я още от началото на кариерата й, когато Деси беше много активна и даже в Топ 3. Но в случая я защитавам, защото тя е супер подценявана в този форум. Замислете се, че за разни като нея нямам никаква полза да ги защитавам след като не са и близо до любимката ми. Е, може би това, че е супер секси на живо й носи няколко точки. Джулия е една нахалница, която тропа на вратата на шефа и моли да й дават дуети, feat, че без тях я няма никъде. Вижда хитове, благодарение на Анелия или Галена. Аз за нейна самостоятелна песен, която да е станала хит не се сещам. Една Лорена за мен е по-успешна от нея, Галена й даде тласък в началото, но впоследствие песните си ги направи хит тя, отделно участията й минават супер яко и хората се раздават. Джулия получи рамо от Анелия, Галена, Константин, а сега искала дует с Галена. Голямо бутане, лансиране и с това ще опротивее на хората! "Твоя бях" й е тазгодишния самостоятелен хит. В "Бръм" също има роля за успеха. Само с тези две песни е трета по гледаемост. Но така е- миналата година беше наложена от дуети, това не съм го отричал никога. Но беше ли наложена успешно? Беше. Това е, което ми е странно, че Рамания отказва да види. Нека всъщност всеки, който твърди, че тя не е Топ име, да допълни твърдението си с доказателства все пак, за да не вадя само аз такива. От своя страна мисля, че съм давал достатъчно доказателства, че е- висока гледаемост (и стрийминг в Спотифай като за статута на Пайнер там, между другото), рязкото и редовно покачване на хонорара, покачването на броя участия, в анкетата на Планета също се въртеше някъде около Топ 10, да не говорим колко пъти побеждава други изпълнители във фен анкети. Също и приема на някои песни в дискотеките (това всъщност не е доказателство, но ще трябва да повярвате на моите впечатления от участието, на което съм й бил ). Да не говорим, че още на миналогодишния концерт имаше добър прием и някои от присъствалите го потвърдиха. Единственото, което можете да ми кажете в защита на вашата теза е, че Джулия не е масово популярна на българите, както са били предишните лидерки, което го знам. Но кое в чалгата е масово популярно вече? Джулия задоволително си покрива критериите на съвременния тип популярност в жанра- факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Чакайте сега, какво каза SG? Че Джулия била третия най-гледан изпълнител за годината? Няма да си играя да смятам, но от воле се сещам за няколко, които няма как да не са по-гледани. Това са Емануела (4 сингъла за 2018), Анелия (два големи хита + още един или два по-малки) и Галена (Дай ми любов + Маракеш + Шефката). Та как Джулия ще е в топ 3 по гледания? Тя има само две песни. Ако при Галена се добави и "Просто шоу" (9 млн. гледания), тогава 'ептен! "Просто шоу" излезе само 7-8 дни преди 2018. Галена се води feat в Шефката и затова не я бях зачитал за класацията. Но дори и да я сложим, Джулия с две песни е на четвърто място. А ако им сравняваме само двете им песни като водещи имена е на трето. Относително е. Ако добавяме песни от края на миналата година и Джулия имаше една, и то самостоятелна с 4 милиона. Нека не забравяме и Арти, който налага бясно по.... НЕясни за нас причини Арти не го налагам, коментарите на други потребители тук наскоро го направиха. Който чел- чел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Слушайте качествени песни, оставете селянката Джулия и купените и гледания от г-н Н.П. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Слушайте качествени песни, оставете селянката Джулия и купените и гледания от г-н Н.П. Велика! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Това за плейбека е било стабилен фактор и за Преслава през годините, но не виждам да е отписана. Ами Емануела? Преслава поне сме я чували доста на живо. Не защитавам плейбека на Джулия, да уточня. Аз на нея най-много да й стана фен както съм на Галена. Харесвам я още от началото на кариерата й, когато Деси беше много активна и даже в Топ 3. Но в случая я защитавам, защото тя е супер подценявана в този форум. Замислете се, че за разни като нея нямам никаква полза да ги защитавам след като не са и близо до любимката ми. Е, може би това, че е супер секси на живо й носи няколко точки. "Твоя бях" й е тазгодишния самостоятелен хит. В "Бръм" също има роля за успеха. Само с тези две песни е трета по гледаемост. Но така е- миналата година беше наложена от дуети, това не съм го отричал никога. Но беше ли наложена успешно? Беше. Това е, което ми е странно, че Рамания отказва да види. Аз пък няма да тръгна да оправдавам плейбека на Преслава и Емануела и винаги съм го отчитала, като техен минус. Особено критична съм към Преслава, която има страшен глас. Галена, която толкова плюете тук поне пее на живо на участията си. Не ми харесва Джулия и колкото и да я бутат, не мисля, че ще мога да я харесам. Не ми въздействат песните й емоционално, а за мен това е водещ фактор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Аз пък няма да тръгна да оправдавам плейбека на Преслава и Емануела и винаги съм го отчитала, като техен минус. Особено критична съм към Преслава, която има страшен глас. Галена, която толкова плюете тук поне пее на живо на участията си. Не ми харесва Джулия и колкото и да я бутат, не мисля, че ще мога да я харесам. Не ми въздействат песните й емоционално, а за мен това е водещ фактор. И при мен това е една от основните причини да харесвам повече Галена от Преслава- участията. Не може да излезеш и да пееш главно на плейбек, да си говориш на уше с богаташи по сцената, да ходиш в сепаретата им и междувременно плейбека да си тече докато си приказвате (всичко е видяно с очите ми). А по същото време други да се раздават и да приповдигат настроението с живо пеене, танци, лафчета, закачки и т.н. На Джулия определено й липсва нещо в момента и това са сериозните не толкова комерсиални песни. Един единствен кавър на Лепа Брена има, срамота. Неведнъж съм казвал, че за да бъде завършен процесът й по качването на върховете трябва Пайнер да й направят поне няколко такива песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Пайнер вече не е в състояние да създава лидерки. Машината не работи както преди. Просто времената вече са коренно различни. Няма ги турнетата и наградите, които бяха трибуни за налагане на някое име, вече не се гледа Планета ТВ, за да има ефект от бясното лансиране и т.н. Освен това Джулия няма потенциал на лидерка да си го кажем директно За 3 години един хит не е направила, който да бъде със срок на годност повече от два месеца. Не забелязвам да има и много нейни фенове. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Галена се води feat в Шефката и затова не я бях зачитал за класацията. Но дори и да я сложим, Джулия с две песни е на четвърто място. А ако им сравняваме само двете им песни като водещи имена е на трето. Относително е. Сега, ако тръгнем да броим колко процента от текста на "Бръм" се пада на Джулия, да не излезе по-малко от текста на Галена в "Шефката"? Стига с това "води се", "от Диапазон са го писали фийт". Затова хората имаме интелект, за да не се подлъгваме по това какво някой бил писал/казал/водил. Сигурно тази песен държи рекорд за "Най-много текст на фийт изпълнителя" в историята на жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Пайнер вече не е в състояние да създава лидерки. Машината не работи както преди. Просто времената вече са коренно различни. Няма ги турнетата и наградите, които бяха трибуни за налагане на някое име, вече не се гледа Планета ТВ, за да има ефект от бясното лансиране и т.н. Освен това Джулия няма потенциал на лидерка да си го кажем директно За 3 години един хит не е направила, който да бъде със срок на годност повече от два месеца. Не забелязвам да има и много нейни фенове. Това никой не го отрича. Джулия си е Топ име като за новото време. Но реално ако се замисли човек, в последните 1-2 години нямаше да има разлика между статута на нея и на други като Емануела или Анелия, например, ако въпросните две не бяха станали големи имена в други времена за жанра и ако не ги възприемахме като такива, каквото и да направят. Един и същи тип временни хитове. Сега, ако тръгнем да броим колко процента от текста на "Бръм" се пада на Джулия, да не излезе по-малко от текста на Галена в "Шефката"? Стига с това "води се", "от Диапазон са го писали фийт". Затова хората имаме интелект, за да не се подлъгваме по това какво някой бил писал/казал/водил. Сигурно тази песен държи рекорд за "Най-много текст на фийт изпълнителя" в историята на жанра. Добре, за Шефката няма да спорим, знаеш че и аз я защитавам. :1000 (29): Дори и да я зачитаме, Джулия е на супер пропадналото четвърто място, над сумати други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Пайнер вече не е в състояние да създава лидерки. Машината не работи както преди. Просто времената вече са коренно различни. Няма ги турнетата и наградите, които бяха трибуни за налагане на някое име, вече не се гледа Планета ТВ, за да има ефект от бясното лансиране и т.н. Освен това Джулия няма потенциал на лидерка да си го кажем директно За 3 години един хит не е направила, който да бъде със срок на годност повече от два месеца. Не забелязвам да има и много нейни фенове. Преди малко дори не успях да се сетя как се казва последната й песен, сигурна съм, че и много други няма да се сетят за нейните песни. Няма такава, която да се е запомнила. Само тук се изкарва лидерка, не знам защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Това никой не го отрича. Джулия си е Топ име като за новото време. Но реално ако се замисли човек, в последните 1-2 години нямаше да има разлика между статута на нея и на други като Емануела или Анелия, например, ако въпросните две не бяха станали големи имена в други времена за жанра и ако не ги възприемаме като такивагю, каквото и да направят. Един и същи тип временни хитове. Ми не е така. И двете, дадени за пример, вадят много по-големи и запомнящи се хитове от Джулия. Анелия има песни с над 20 млн. гледания, Емануела редица песни с над 10 млн. На Джулия до скоро върхът й като самостоятелен хит беше 3 млн, а от тази година 7 млн. Ротирането в клубовете също е несравнимо в полза на Анелия и Емануела. Джулия май има повече песни в колаборация, отколкото самостоятелни. Изключително несериозно, мен ако питаш. Просто си я харесваш и не можеш да се абстрахираш от действителността. Вече сума ти хора ти го казаха. Замисли се дали грешката не е в теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 И при мен това е една от основните причини да харесвам повече Галена от Преслава- участията. Не може да излезеш и да пееш главно на плейбек, да си говориш на уше с богаташи по сцената, да ходиш в сепаретата им и междувременно плейбека да си тече докато си приказвате (всичко е видяно с очите ми). А по същото време други да се раздават и да приповдигат настроението с живо пеене, танци, лафчета, закачки и т.н. На Джулия определено й липсва нещо в момента и това са сериозните не толкова комерсиални песни. Един единствен кавър на Лепа Брена има, срамота. Неведнъж съм казвал, че за да бъде завършен процесът й по качването на върховете трябва Пайнер да й направят поне няколко такива песни. Не съм ставала свидетел на такива изцепки чак. Управителя на една дискотека тук ми е приятел и ми разказа за Емануела, че при нея е било най-нагло с плейбека. Дори каза, че не мислят да я канят повече, нищо, че пълни дискотеката. Хонорара, които е взела не отговаря на това, което е показала. Да набуташ толкова пари и някой да си отваря само устата и да се държи надуто с хората е много грозно. Иначе проклетницата умее да прави хитове и да грабва, аз също й се кефя и имам много любими нейни песни, но за участия си не става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 И при мен това е една от основните причини да харесвам повече Галена от Преслава- участията. Не може да излезеш и да пееш главно на плейбек, да си говориш на уше с богаташи по сцената, да ходиш в сепаретата им и междувременно плейбека да си тече докато си приказвате (всичко е видяно с очите ми). А по същото време други да се раздават и да приповдигат настроението с живо пеене, танци, лафчета, закачки и т.н. Евала! Ето това вече е завършена простачка без грам уважение към хората, дошли да я видят. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Ми не е така. И двете, дадени за пример, вадят много по-големи и запомнящи се хитове от Джулия. Анелия има песни с над 20 млн. гледания, Емануела редица песни с над 10 млн. На Джулия до скоро върхът й като самостоятелен хит беше 3 млн, а от тази година 7 млн. Ротирането в клубовете също е несравнимо в полза на Анелия и Емануела. Джулия май има повече песни в колаборация, отколкото самостоятелни. Изключително несериозно, мен ако питаш. Просто си я харесваш и не можеш да се абстрахираш от действителността. Вече сума ти хора ти го казаха. Замисли се дали грешката не е в теб. Говоря за периода 2017-2018, в който и Джулия вече е Топ име. За този период Анелия има само Зоопарк като нещо повече от нея. А Емануела каквото и да е имала, не е останало по-запомнено от песните на Джулия, ако ще и с 50 милиона да е било. Грешката е в това, че възприемате твърденията ми прекалено крайно. Не я бутам за чак такова име като предишни лидерки. Но ако гледаме обективно тя има най-голям прогрес в целия жанр и тази година е една от малкото с два хита. Ако не Топ 3, то Топ 5 категорично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари