Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Песента на Преслава май вече не ми доставя същите емоции, както първите дни. :3fdb8960598fa63e:

Аз все я слушам. И аз се притеснявам да не я изтъркам от слушане, защото ще омръзне жестоко, и без това най-накрая чак сега се появиха песни, дето да ми харесат - на Преса, Кама, Глория и Дачева и понеже цяла година суша, сега ще ги изкъртим от въртене, че да наваксаме липсите.

Има няколко супер готини момента. Припевът е бая ударен. Особено това "питието води гоооооооооооооо". Бая е категорична. Ясно е, че песента е създадена с цел готов хит, зарибявка е, но няма да оцелее дълго. "Не се изтриваш" има по-дълъг живот, има нещо в нея, което задържа вниманието. Но като цяло трябва да се спре вече с тая тематика за "бившите", дали са излишни, или са печеливши... Аман, бе! Със закон трябва да се забрани тая дума. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Оттук натам само текстове като този:

ИСКАШ ЛИ ДА СИ РАХАТ - ПОСТАВИ ПЕРДЕНЦА, БРАТ! :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Аз все я слушам. И аз се притеснявам да не я изтъркам от слушане, защото ще омръзне жестоко, и без това най-накрая чак сега се появиха песни, дето да ми харесат - на Преса, Кама, Глория и Дачева и понеже цяла година суша, сега ще ги изкъртим от въртене, че да наваксаме липсите. И

ма няколко супер готини момента. Припевът е бая ударен. Особено това "питието води гоооооооооооооо". Бая е категорична. Ясно е, че песента е създадена с цел готов хит, зарибявка е, но няма да оцелее дълго. "Не се изтриваш" има по-дълъг живот, има нещо в нея, което задържа вниманието. Но като цяло трябва да се спре вече с тая тематика за "бившите", дали са излишни, или са печеливши... Аман, бе! Със закон трябва да се забрани тая дума. :1000 (29):

То и аз я спуках от въртене и още я слушам, но колкото и да ми харесва, вече я няма тръпката. "Не се изтриваш" също ми писна много бързо, тогава точно изживявах текста и я слушах без спиране. След това ми омръзна. "Обратно в играта" обаче още я слушам. В днешно време с песните е така, зарибяват, въртим ги и така до следващата. Не се запомнят толкова и не остава дълго емоция от тях. Това искам да се промени, но вече никой не търси песни, които да остави в годините. Може би няма как и да се случи. Аз не се водя от дадена певица попринцип, колкото и да ме водят за обсебена. Усещам песента, бръква ми в душата и готово. Няма значение дали е на Преслава, Емануела, Галена, Глория или друга. За жалост последните песни на Глория не ме докоснаха, дори да са хубави.

Само "Шефката" още ме държи и няма омръзване. Тя може и да стане вечен хит. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Песента на Преслава май вече не ми доставя същите емоции, както първите дни. :3fdb8960598fa63e:

Още един коментар от новия етап на осезанието, че това не е голям хит. :3fdb8960598fa63e:

И за да не са само отрицателни коментари за тази песен от моя страна- на мен любимата ми част е 'Трето- никакви приятелства с бивши, все накрая те излизат печеливши'. Супер зарибяващата част, на моменти даже по улиците се хващам, че ми се е забила. :1000 (29):

Тази песен добре пасва в плейлиста ми с парчета от края на летния- началото на есенния сезон. На Камелия ми е номер 1- най-добрата от всичките, според мен. Абе супер засилка си направи жанра, дано да не я прецакат пак, а да я развиват.

Сподели в други сайтове

Още един коментар от новия етап на осезанието, че това не е голям хит. :3fdb8960598fa63e:

И за да не са само отрицателни коментари за тази песен от моя страна- на мен любимата ми част е 'Трето- никакви приятелства с бивши, все накрая те излизат печеливши'. Супер зарибяващата част, на моменти даже по улиците се хващам, че ми се е забила. :1000 (29):

Тази песен добре пасва в плейлиста ми с парчета от края на летния- началото на есенния сезон. На Камелия ми е номер 1- най-добрата от всичките, според мен. Абе супер засилка си направи жанра, дано да не я прецакат пак, а да я развиват.

На Камелия не я слушам, не ми харесва. Не виждам как я гласят за хит и с какви очи.

Според мен има какво още да очакваме. На Емануела в албума дано има нови песни. Очаквам Галена да се разпише също. Другата песен, която много слушам е на Яница :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Така лии, да не повярва човек. :3fdb8960598fa63e: Аз, като го казах това, преди 3-4 дни бях обявен за завистник и, че мнението ми не съвпадало с това на аудиторията. Два часа по-късно и друг форумец сподели, че е почнала да му омръзва. Ти си третият човек.

Сигурен съм, че и на Кака Кели, и на Фаст не им носи същата емоция като преди седмица обаче не ни е писано да чуем това признание в тоА живот.

Сподели в други сайтове

Така лии, да не повярва човек. :3fdb8960598fa63e: Аз, като го казах това, преди 3-4 дни бях обявен за завистник и, че мнението ми не съвпадало с това на аудиторията. Два часа по-късно и друг форумец сподели, че е почнала да му омръзва. Ти си третият човек.

Сигурен съм, че и на Кака Кели, и на Фаст не им носи същата емоция като преди седмица обаче не ни е писано да чуем това признание в тоА живот.

Коментарите, отново :roll1: :girl_cry2:

Иначе, те няма да си признаят, пък и до такава степен са обсебени, че са готови да си внушават и да лъжат себе си, че ги кефи все така.

Сподели в други сайтове

Както казах тези дни- "Да гори в любов" ми идва като "Няма да ти пиша". Приятна, но слушана вече песен със силен старт, големи изхвърляния във форума какъв титаничен хит била... а в последствие бързо угасване и слаб прием на концерта. Ще видим.

На Камелия не я слушам, не ми харесва. Не виждам как я гласят за хит и с какви очи.

Според мен има какво още да очакваме. На Емануела в албума дано има нови песни. Очаквам Галена да се разпише също. Другата песен, която много слушам е на Яница :1000 (29):

На Камелия се вижда, че няма да е тотален хит, но аз в случая не гледам хитовостта, а онова, което носи на жанра. Една от най-добрите песни, излизали през годината, носеща емоцията на старите на Камелия. А ако скоро пусне и баладата от авторът на Залеза и зората, съвсем ще разбие!

На Емануела баладата е страхотна, дори вече има 1 милион btw. Добре си върви като за бавна песен. Жалко, че 1 на 20 нейни песни е такава.

Иначе в плейлиста ми са почти всички нови парчета на големите имена и не само, дори и на Яница. :1000 (29): Само Азо не съм го сложил заради речите в клипа, сигурен съм че именно тази част убива replay value-то на парчето и е една причина за малкото гледания. Но пък този проект като цяло не е създаден с комерсиална цел и речите са подходящи за плейлист със съвсем различни песни. От друга страна като се замисля става като за финал и на моя.

Сподели в други сайтове

Да не говорим, че никой не може да ме убеди, че гледанията на Преслава са истински.

Гледанията са наред. 1.1m от България последните 7 дни според чарт сайта на YouTube.

Сподели в други сайтове

И понеже е новата топ певица си дъни плейбека на участия и то на записи на чужди песни. Кого лъже, хората вече разбират кога се пее на живо и кога не. Даже във фейса наскоро й се смееха хората.

Обективно и други имат много гледания, но не ги броите за номер едно, та Джулия ли? Осанката и излъчването на звезда го няма и няма как да се научи на тях. Или го имаш, или не. Твърде рано я издигате като някакво величие.

Ти и на нея ли си фен? Деса като не пуска нови песни и се чудиш коя да харесаш. :3fdb8960598fa63e:

Тази наглост коментирана ли е?

https://www.facebook.com/krasi.madjarski/po...031209856910076

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Това за плейбека е било стабилен фактор и за Преслава през годините, но не виждам да е отписана. Ами Емануела? Преслава поне сме я чували доста на живо.

Не защитавам плейбека на Джулия, да уточня.

Преса далеч по-късно премина на плейбек, не че е оправдание, но отдавна беше звезда, докато Джулия едва ли някога ще стане такава. Първо Татяна и Яница да се опита да пребори, къде ти Топ 3, бате...

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Гледанията са наред. 1.1m от България последните 7 дни според чарт сайта на YouTube.

Не мисля, че има значение кое откъде е. Самите гледания ми идват нереални и пасват идеално на ежегодната формула при Преслава- няколко песни без напомпани гледания и една единствена с разбиваща гледаемост, която да внуши на хората, че всичко при нея си е Ок.

Тази наглост коментирана ли е?

https://www.facebook.com/krasi.madjarski/po...031209856910076

Каква сладуранка с излъчване на Топ име! Жалко, че се излага с този плейбек. Напомня ми на Преслава като пееше Бягайте крачета направо върху оригинала на Луна хах. :1000 (29):

Иначе наистина не трябва да си позволява такива неща още в първите години на кариерата си, не мога да си обясня защо не й се занимава да пее на живо, въпреки че може.

Сподели в други сайтове

Не мисля, че има значение кое откъде е. Самите гледания ми идват нереални и пасват идеално на ежегодната формула при Преслава- няколко песни без напомпани гледания и една единствена с разбиваща гледаемост, която да внуши на хората, че всичко при нея си е Ок.

Каква сладуранка с излъчване на Топ име! Жалко, че се излага с този плейбек. Напомня ми на Преслава като пееше Бягайте крачета направо върху оригинала на Луна хах. :1000 (29):

Иначе наистина не трябва да си позволява такива неща още в първите години на кариерата си, не мога да си обясня защо не й се занимава да пее на живо, въпреки че може.

Може да прави отстъпки и за 500-600 лева толкова да си дава зор.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Може да прави отстъпки и за 500-600 лева толкова да си дава зор.

Че нейния хонорар е 3000, абсурд да сваля чак до 500-600. :1000 (29): 1000-1500 може, но като я наемат за по-дълъг период, все пак вече е желано име по клубовете. :whistling:

Все тая,не съм гледал клипчето. Та,само тя ли ползва тази практика?

Със сигурност не е само тя, но за жалост поради липсата на масова популярност и достатъчно голяма нейна фенска маса именно такива като нея са подходящи да бъдат на прицел и да са изкарвани най-долните. Само SG ще ги защитава, все пак. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Че нейния хонорар е 3000, абсурд да сваля чак до 500-600. :1000 (29): 1000-1500 може, но като я наемат за по-дълъг период, все пак вече е желано име по клубовете. :whistling:

Със сигурност не е само тя, но за жалост поради липсата на масова популярност и достатъчно голяма нейна фенска маса именно такива като нея са подходящи да бъдат на прицел и да са изкарвани най-долните. Само SG ще ги защитава, все пак. :1000 (29):

Абсолютна субективност.Не знам защо се занимаваш да им се обясняваш. Когато фактите говорят и боговете мълчат. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Точно пък някакъв от чалга форум няма да ми дава наклон на живота.Явно не можеш да ми отговориш на въпроса. :whistling:

Какъв въпрос, бе, не спираш да се излагаш. Как ще ми задава въпрос, като не знае какво коментира!? Повече да не си посмял да ми отговаряш, ахмако!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Какъв въпрос, бе, не спираш да се излагаш. Как ще ми задава въпрос, като не знае какво коментира!? Повече да не си посмял да ми отговаряш, ахмако!

Коментираме как Джулия пее/си отваря устата на записана песен на Лепа Брена или която сръбска плескавица беше. Въпросът ми беше само тя ли използва тази практика? Успокой се и ми отговори. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Абсолютна субективност.Не знам защо се занимаваш да им се обясняваш. Когато фактите говорят и боговете мълчат. :1000 (29):

Навик ми е станало да се обяснявам във форума хах. :1000 (29): Навярно ще продължа да го правя докато ми се занимава.

Сподели в други сайтове

Топ коментар!! Браво! 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...