Fast Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 Не мисля, че има значение кое откъде е. Самите гледания ми идват нереални и пасват идеално на ежегодната формула при Преслава- няколко песни без напомпани гледания и една единствена с разбиваща гледаемост, която да внуши на хората, че всичко при нея си е Ок. Струват ти се нереални, защото си направил грешката да отпишеш Преслава като голямо име в съзнанието си, и в момента си объркан как е възможно да има такъв хит. :1000 (29): Между другото: 63k споделяния за седмица. Още утре-други ден минаваме "Купих ти сърце" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Струват ти се нереални, защото си направил грешката да отпишеш Преслава като голямо име в съзнанието си, и в момента си объркан как е възможно да има такъв хит. :1000 (29): Между другото: 63k споделяния за седмица. Още утре-други ден минаваме "Купих ти сърце" Страхотно.Усещам,че в Смядово падат пришити лица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 На мен ми се струва, че xroflx9 е задал точен и ясен въпрос- само Джулия ли си позволява такива излагации... или е просто една от многото, но взимаме нея на прицел, понеже е някаква си Джулия? Струват ти се нереални, защото си направил грешката да отпишеш Преслава като голямо име в съзнанието си, и в момента си объркан как е възможно да има такъв хит. :1000 (29): Между другото: 63k споделяния за седмица. Още утре-други ден минаваме "Купих ти сърце" Не съм я отписал, даже взех да я уважавам повече след като най-накрая си позволи да създаде семейство и дори направи кратка пауза без песен. Това не променя факта, че в кариерата й продължават да се забелязва наличието на някои притеснителни номера с цел приповдигане на интереса към нея. Но хитове като "Не се изтриваш" няма как да отрека, макар и там рекордните гледания да бяха миналогодишния единичен опит за подбутване, без някой да е очаквал какъв реален успех ще пожъне песента. Хайде стига съм се обяснявал за днес... Всеки си има свое мнение- аз си споделих моето, други си споделихте вашите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Струват ти се нереални, защото си направил грешката да отпишеш Преслава Галена като голямо име в съзнанието си, и в момента си объркан как е възможно да има такъв хит. :1000 (29): Между другото: 63k споделяния за седмица. Още утре-други ден минаваме "Купих ти сърце" Това описание много добре пасва на един модератор в този форум и преживяванията му през лято 2018. 11 милиона, как е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Страхотно.Усещам,че в Смядово падат пришити лица. Усещам как ахмаци се излагат като кифладжии на бит пазар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Усещам как ахмаци се излагат като кифладжии на бит пазар. Други се излагаха няколко месеца с безсмислено бутане на залязваща персона. На мен просто не ми пука. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 Това описание много добре пасва на един модератор в този форум и преживяванията му през лято 2018. 11 милиона, как е? Галена още е голямо име, но не може да се отрече че интересът към нея спадна драстично през последните 2 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Други се излагаха няколко месеца с безсмислено бутане на залязваща персона. На мен просто не ми пука. :1000 (19): Не личеше да не ти пука. Ти прекара тези няколко месеца в непрестанно спорене и коментиране на въпросната персона. Днес пак я споменаваш. Иначе, както стана ясно, залязващата персона е в топ 3 по гледания за годината. И Андреа си мечтае за такова залязване, ама ей на, само с мечтите си остана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 На мен ми се струва, че xroflx9 е задал точен и ясен въпрос- само Джулия ли си позволява такива излагации... или е просто една от многото, но взимаме нея на прицел, понеже е някаква си Джулия? Коя друга си е позволявала да пуска изпълнение на друга певица? Само за Преслава и Бягайте, крачета се сещам. Андреа си пуска Чуролийке и кудкудяка отгоре, но пак не е толкова нагло, колкото да се правиш на Лепа Брена. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Какъв въпрос, бе, не спираш да се излагаш. Как ще ми задава въпрос, като не знае какво коментира!? Повече да не си посмял да ми отговаряш, ахмако! :1000 (19): :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Не личеше да не ти пука. Ти прекара тези няколко месеца в непрестанно спорене и коментиране на въпросната персона. Днес пак я споменаваш. Иначе, както стана ясно, залязващата персона е в топ 3 по гледания за годината. И Андреа си мечтае за такова залязване, ама ей на, само с мечтите си остана. Говорех,че не ми пука,че се излагам. Мнението на повечето тук ми е тоооолкова маловажно,че дори няма думи,с които да го опиша.Какво да направя,мечтая да съм като Галенче.. Андреа отдавна задмина последната песен с участието на Галя,както и английската й боза е по-гледана и от двете песни на Смядово в канала на Планета..за какво залязване говориш или си объркал певицата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Тия двамата дали са наясно какъв скандален интерес има към тази песен в наши дни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Галена още е голямо име, но не може да се отрече че интересът към нея спадна драстично през последните 2 години. Интересът към самата нея не е спаднал, популярността на песните й е по-слаба, това го признахме още миналата година покрай "TheBoss". Съотнесено към текущите обстоятелства в попфолка нещата продължават да са добре. Топ 3 за годината като изпълнител, супер стабилен зимен хит, участие в хитът на лятото (а може би и на годината...), предстои да издаде още една песен до края на 2018, ще видим каква ще я насътвори. Аз лично не съм недоволен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Други се излагаха няколко месеца с безсмислено бутане на залязваща персона. На мен просто не ми пука. :1000 (19): Мисля, че ти казах да не коментираш тези други повече. Те се стърпя, нали? Ако не ти пука няма всеки ден да пишеш едно и също. Сигурно сънуваш Галена как ти пее "Шефката" на ушенце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Тия двамата дали са наясно какъв скандален интерес има към тази песен в наши дни? Сигурно, но аз не съм. Какъв трафик прави към днешна дата? За времето си беше топ хит. Много як, истински текст, който впоследствие се оказа автобиографичен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Мисля, че ти казах да не коментираш тези други повече. Те се стърпя, нали? Ако не ти пука няма всеки ден да пишеш едно и също. Сигурно сънуваш Галена как ти пее "Шефката" на ушенце. Скъпа,няма да се занимавам да ти отговарям на малоумния пост. Стига ти само да знаеш,че се подготвя преврат срещу теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Тия двамата дали са наясно какъв скандален интерес има към тази песен в наши дни? "Не сме безгрешни" мина 8 милиона само в едното клипче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Скъпа,няма да се занимавам да ти отговарям на малоумния пост. Стига ти само да знаеш,че се подготвя преврат срещу теб. Знам, знам. Но спя спокойно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 И на мен ми е любима По навик. Не сме безгрешни ми е дразнеща. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Скандалите ви са много скучни. Поздрав за Кели! Да е жив и здрав Илия Загоров, който е автор и на такива умопомрачителни ала "шкембе чорба" резачки. :1000 (29): Комаааааааандира на вагонаааааа беше грабнал Кондомааааааааааааааа. :1000 (29): Удри! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Много ми е смешно как тръгвате да намесвате Андреа и че била залязла,а като ви се кажат неоспорими факти млъквате. Точно така ви искам,котета. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 И на мен ми е любима По навик. Не сме безгрешни ми е дразнеща. Има ли купонджии? С кой кючек на Мира да се поздравим? Аз викам с "Любов-капия"! Страхотна. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Скъпа,няма да се занимавам да ти отговарям на малоумния пост. Стига ти само да знаеш,че се подготвя преврат срещу теб. Олиии, не думай! Треперим!!! В последните месеци три мои предсказания се сбъднаха. Сега правя четвърто: Превратът ви ще замине в тоалетната, няма смисъл да си хабите силите напразно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Скандалите ви са много скучни. Поздрав за Кели! Да е жив и здрав Илия Загоров, който е автор и на такива умопомрачителни ала "шкембе чорба" резачки. :1000 (29): Комаааааааандира на вагонаааааа беше грабнал Кондомааааааааааааааа. :1000 (29): Удри! Кой са Вашите любими ТОП 3 парчета от вашата музика? И кой са Ви ТОП 3 любими песни на вашите колеги? Кои са Топ 3 парчетата ми…”Хищна хиена”, „Командира” и „Обич. Това е от моя репертоар, а на колегите ми…Аз не гледам Планета ТВ- харесвам Тита с „Антилопа”, Гери-Никол с последното й парче и „Мотел” на Азис. http://folkplus.bg/retro-leksikon/ Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 И на мен ми е любима По навик. Не сме безгрешни ми е дразнеща. Браво и за този пост! Никога не съм разбирал еуфорията по "Не сме безгрешни". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари