Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Не мисля, че има значение кое откъде е. Самите гледания ми идват нереални и пасват идеално на ежегодната формула при Преслава- няколко песни без напомпани гледания и една единствена с разбиваща гледаемост, която да внуши на хората, че всичко при нея си е Ок.

Струват ти се нереални, защото си направил грешката да отпишеш Преслава като голямо име в съзнанието си, и в момента си объркан как е възможно да има такъв хит. :1000 (29):

Между другото: 63k споделяния за седмица. :helpsmilie:

Още утре-други ден минаваме "Купих ти сърце"

Сподели в други сайтове

Струват ти се нереални, защото си направил грешката да отпишеш Преслава като голямо име в съзнанието си, и в момента си объркан как е възможно да има такъв хит. :1000 (29):

Страхотно.Усещам,че в Смядово падат пришити лица. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

На мен ми се струва, че xroflx9 е задал точен и ясен въпрос- само Джулия ли си позволява такива излагации... или е просто една от многото, но взимаме нея на прицел, понеже е някаква си Джулия?

Не съм я отписал, даже взех да я уважавам повече след като най-накрая си позволи да създаде семейство и дори направи кратка пауза без песен. Това не променя факта, че в кариерата й продължават да се забелязва наличието на някои притеснителни номера с цел приповдигане на интереса към нея. Но хитове като "Не се изтриваш" няма как да отрека, макар и там рекордните гледания да бяха миналогодишния единичен опит за подбутване, без някой да е очаквал какъв реален успех ще пожъне песента.

Хайде стига съм се обяснявал за днес... Всеки си има свое мнение- аз си споделих моето, други си споделихте вашите. :)

Сподели в други сайтове

Струват ти се нереални, защото си направил грешката да отпишеш Преслава Галена като голямо име в съзнанието си, и в момента си объркан как е възможно да има такъв хит. :1000 (29):

Това описание много добре пасва на един модератор в този форум и преживяванията му през лято 2018. :whistling: 11 милиона, как е? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Усещам как ахмаци се излагат като кифладжии на бит пазар. :3fdb8960598fa63e:

Други се излагаха няколко месеца с безсмислено бутане на залязваща персона. На мен просто не ми пука. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Това описание много добре пасва на един модератор в този форум и преживяванията му през лято 2018. :whistling: 11 милиона, как е? :3fdb8960598fa63e:

Галена още е голямо име, но не може да се отрече че интересът към нея спадна драстично през последните 2 години.

Сподели в други сайтове

Други се излагаха няколко месеца с безсмислено бутане на залязваща персона. На мен просто не ми пука. :1000 (19):

Не личеше да не ти пука. Ти прекара тези няколко месеца в непрестанно спорене и коментиране на въпросната персона. Днес пак я споменаваш. :phpgrin2:

Иначе, както стана ясно, залязващата персона е в топ 3 по гледания за годината. И Андреа си мечтае за такова залязване, ама ей на, само с мечтите си остана. :happyppl:

Сподели в други сайтове

На мен ми се струва, че xroflx9 е задал точен и ясен въпрос- само Джулия ли си позволява такива излагации... или е просто една от многото, но взимаме нея на прицел, понеже е някаква си Джулия?

Коя друга си е позволявала да пуска изпълнение на друга певица? Само за Преслава и Бягайте, крачета се сещам. Андреа си пуска Чуролийке и кудкудяка отгоре, но пак не е толкова нагло, колкото да се правиш на Лепа Брена.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Какъв въпрос, бе, не спираш да се излагаш. Как ще ми задава въпрос, като не знае какво коментира!? Повече да не си посмял да ми отговаряш, ахмако!

:roll1: :1000 (19): :1000 (33):

Сподели в други сайтове

Не личеше да не ти пука. Ти прекара тези няколко месеца в непрестанно спорене и коментиране на въпросната персона. Днес пак я споменаваш. :phpgrin2:

Иначе, както стана ясно, залязващата персона е в топ 3 по гледания за годината. И Андреа си мечтае за такова залязване, ама ей на, само с мечтите си остана. :happyppl:

Говорех,че не ми пука,че се излагам. Мнението на повечето тук ми е тоооолкова маловажно,че дори няма думи,с които да го опиша.Какво да направя,мечтая да съм като Галенче.. :girl_cry2:

Андреа отдавна задмина последната песен с участието на Галя,както и английската й боза е по-гледана и от двете песни на Смядово в канала на Планета..за какво залязване говориш или си объркал певицата? :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Галена още е голямо име, но не може да се отрече че интересът към нея спадна драстично през последните 2 години.

Интересът към самата нея не е спаднал, популярността на песните й е по-слаба, това го признахме още миналата година покрай "TheBoss".

Съотнесено към текущите обстоятелства в попфолка нещата продължават да са добре. Топ 3 за годината като изпълнител, супер стабилен зимен хит, участие в хитът на лятото (а може би и на годината...), предстои да издаде още една песен до края на 2018, ще видим каква ще я насътвори. Аз лично не съм недоволен.

Сподели в други сайтове

Мисля, че ти казах да не коментираш тези други повече. Те се стърпя, нали? Ако не ти пука няма всеки ден да пишеш едно и също. Сигурно сънуваш Галена как ти пее "Шефката" на ушенце.

Сподели в други сайтове

Тия двамата дали са наясно какъв скандален интерес има към тази песен в наши дни?

Сигурно, но аз не съм. Какъв трафик прави към днешна дата? За времето си беше топ хит. Много як, истински текст, който впоследствие се оказа автобиографичен. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Мисля, че ти казах да не коментираш тези други повече. Те се стърпя, нали? Ако не ти пука няма всеки ден да пишеш едно и също. Сигурно сънуваш Галена как ти пее "Шефката" на ушенце.

Скъпа,няма да се занимавам да ти отговарям на малоумния пост. Стига ти само да знаеш,че се подготвя преврат срещу теб. :whistling:

Сподели в други сайтове

Скандалите ви са много скучни.

Поздрав за Кели!

Да е жив и здрав Илия Загоров, който е автор и на такива умопомрачителни ала "шкембе чорба" резачки. :1000 (29):

Комаааааааандира на вагонаааааа беше грабнал Кондомааааааааааааааа. :1000 (29):

Удри! :happyppl:

Сподели в други сайтове

И на мен ми е любима По навик.

Не сме безгрешни ми е дразнеща.

Има ли купонджии?

С кой кючек на Мира да се поздравим?

Аз викам с "Любов-капия"! Страхотна. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Скъпа,няма да се занимавам да ти отговарям на малоумния пост. Стига ти само да знаеш,че се подготвя преврат срещу теб. :whistling:

Олиии, не думай! Треперим!!! 1000%20(35).gif

В последните месеци три мои предсказания се сбъднаха. Сега правя четвърто: Превратът ви ще замине в тоалетната, няма смисъл да си хабите силите напразно.

Сподели в други сайтове

Скандалите ви са много скучни.

Поздрав за Кели!

Да е жив и здрав Илия Загоров, който е автор и на такива умопомрачителни ала "шкембе чорба" резачки. :1000 (29):

Комаааааааандира на вагонаааааа беше грабнал Кондомааааааааааааааа. :1000 (29):

Удри! :happyppl:

Кой са Вашите любими ТОП 3 парчета от вашата музика? И кой са Ви ТОП 3 любими песни на вашите колеги?

Кои са Топ 3 парчетата ми…”Хищна хиена”, „Командира” и „Обич. Това е от моя репертоар, а на колегите ми…Аз не гледам Планета ТВ- харесвам Тита с „Антилопа”, Гери-Никол с последното й парче и „Мотел” на Азис.

http://folkplus.bg/retro-leksikon/

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...