Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Има ли купонджии? С кой кючек на Мира да се поздравим? Аз викам с "Любов-капия"! Страхотна. :1000 (29): Как ще слушаш Мира? :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Много ми е смешно как тръгвате да намесвате Андреа и че била залязла,а като ви се кажат неоспорими факти млъквате. Точно така ви искам,котета. :1000 (6): Заниманията с теб просто си имат лимит, не си мисли, че си казал някакви неоспорими факти, не ми се занимава просто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Олиии, не думай! Треперим!!! В последните месеци три мои предсказания се сбъднаха. Сега правя четвърто: Превратът ви ще замине в тоалетната, няма смисъл да си хабите силите напразно. Цял форум срещу максимум 5 човека..ще видим.Да не се спукат нечии устни и в Ловеч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Заниманията с теб просто си имат лимит, не си мисли, че си казал някакви неоспорими факти, не ми се занимава просто. Бла,бла..можеше и да ти повярвам ако не ме беше цитирал дори в разговора ми със Стела,но уви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Галена още е голямо име, но не може да се отрече че интересът към нея спадна драстично през последните 2 години. Преслава е голямо име, но не може да се отрече,че песните й омръзват след 4-5 дни слушане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Кой са Вашите любими ТОП 3 парчета от вашата музика? И кой са Ви ТОП 3 любими песни на вашите колеги? Кои са Топ 3 парчетата ми…”Хищна хиена”, „Командира” и „Обич. Това е от моя репертоар, а на колегите ми…Аз не гледам Планета ТВ- харесвам Тита с „Антилопа”, Гери-Никол с последното й парче и „Мотел” на Азис. http://folkplus.bg/retro-leksikon/ Втората снимка е удивителна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Цял форум срещу максимум 5 човека..ще видим.Да не се спукат нечии устни и в Ловеч. Побързайте, че идва неделя отново. Литургия пак ще има, кой ще се занимава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Стефимире, не каза "По навик" какъв трафик прави към днешна дата. Имаш ли наблюдения? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Побързайте, че идва неделя отново. Литургия пак ще има, кой ще се занимава. Аз се моля за теб всеки ден. Да си ми жива и здрава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Как ще слушаш Мира? :1000 (34): Има изключителни класически композиции. :1000 (29): Все пак не забравяй, че и аз като Ивана съм Водолей и обичам ч*кии. Но 5 минути след това слушам песни за житейски несгоди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Бла,бла..можеше и да ти повярвам ако не ме беше цитирал дори в разговора ми със Стела,но уви. Казах, че заниманията с теб имат лимит. С онзи пост, след който спрях да ти отговарям, лимитът беше превишен. Кое не разбра? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Стефимире, не каза "По навик" какъв трафик прави към днешна дата. Имаш ли наблюдения? Моля, влез и виж, защото аз не разбирам от тия работи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Има изключителни класически композиции. :1000 (29): Все пак не забравяй, че и аз като Ивана съм Водолей и обичам ч*кии. Но 5 минути след това слушам песни за житейски несгоди. Ти не забравяй, че съм лъв, няма да тормозя кралските си уши с подобни неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Казах, че заниманията с теб имат лимит. С онзи пост, след който спрях да ти отговарям, лимитът беше превишен. Кое не разбра? "Достатъчно изчерпателна ли бях?" "Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте!" :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Ти не забравяй, че съм лъв, няма да тормозя кралските си уши с подобни неща. Айде, ти все Шопен си слушала. :1000 (29): Като дойдеш, специално ще те посрещна с "Искам го, стискам го" и с нов плакат на Лухче. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 "Достатъчно изчерпателна ли бях?" "Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте!" :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Целия форум се е включил в преврата срещу мен, а ти още стоиш тук и слушаш Мира.. засрами се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Има ли купонджии? С кой кючек на Мира да се поздравим? Аз викам с "Любов-капия"! Страхотна. :1000 (29): Браво и за този пост! Никога не съм разбирал еуфорията по "Не сме безгрешни". На Азис не му отиват позитивни и социални послания Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Целия форум се е включил в преврата срещу мен, а ти още стоиш тук и слушаш Мира.. засрами се! Аз казах на Митко Димитров, че повече няма да участвам на наградите. Правя си буукинг за Нова Зеландия. Идваш ли, или ще ми губиш времето с излишни неща? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 "Достатъчно изчерпателна ли бях?" "Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте!" :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): С еднакви Асценденти сме все пак. Ти, ако знаеш как респектирам хората - такива, които не ми знаят шегаджийската природа. В последно време ми се наложи да срещам често нови хора, има такива, които направо им трепери гласът, като разговаряме. А значи не си забелязал колко гледания прави на ден/седмица или месец да речем? Щото в тубата може да се види само общия тотал, натрупан до момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Айде, ти все Шопен си слушала. :1000 (29): Като дойдеш, специално ще те посрещна с "Искам го, стискам го" и с нов плакат на Лухче. :1000 (29): Поздрав за Шефката! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Аз казах на Митко Димитров, че повече няма да участвам на наградите. Правя си буукинг за Нова Зеландия. Идваш ли, или ще ми губиш времето с излишни неща? :1000 (29): Като гледам как вървят нещата май ще ми се наложи да дойда. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 С еднакви Асценденти сме все пак. Ти, ако знаеш как респектирам хората - такива, които не ми знаят шегаджийската природа. В последно време ми се наложи да срещам често нови хора, има такива, които направо им трепери гласът, като разговаряме. А значи не си забелязал колко гледания прави на ден/седмица или месец да речем? Щото в тубата може да се види само общия тотал, натрупан до момента. Ами спомням си, че нещо рязко скочи, защото в началото на годината беше 800 000, да кажем. След което стана милион и го мина и уж зацикли, а отскоро гледам, минала два милиона. Глория не купува гледания на никоя песен, камо ли на стари. Но освен да седне да се замисли какви песни генерират гледания и да се усети какво искат хората от нея... Аз с моя асцедент е изключено да респектирам някого. По-скоро мога да го разплача... ама от умиление. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 На Азис не му отиват позитивни и социални послания Това се видя и от последната песен, след която е доста тих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Като гледам как вървят нещата май ще ми се наложи да дойда. :1000 (29): Смятам един Открит микрофон да ти направя, за да те разпитам по наболелите форумски въпроси. Ще търся само фуста от пазара, бабешки токчета "Флавия" и червило "Ален мак 1989" и съм готов да съм новата версия на Еми Стоянова. Може и някой треторазряден лаптоп да ми докараш да ти чета въпросите, а и очилас подходящ диоптър. :1000 (29): Мале, бахти спама, банирай ме. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Ами спомням си, че нещо рязко скочи, защото в началото на годината беше 800 000, да кажем. След което стана милион и го мина и уж зацикли, а отскоро гледам, минала два милиона. Глория не купува гледания на никоя песен, камо ли на стари. Но освен да седне да се замисли какви песни генерират гледания и да се усети какво искат хората от нея... Аз с моя асцедент е изключено да респектирам някого. По-скоро мога да го разплача... ама от умиление. Пил ли си тази вечер? А видя ли ми базика от преди ден-два, че сме те гласели за зет на Глория, но е дошло новото време и нещата са пропаднали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари