Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Не е съвсем да не им е все тая на хората кой пее. С моите приятели държим да НЯМА певица, за да не ни разваля купона. Не познавам човек, който да може да изтърпи едночасов репертоар на една и съща квачица. Не говоря за фенове като нас.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Всички песни на Малина с Азис са били хитове, "Страст" отделно, да не говорим за "Нека да не знам". Има си хитовете от времето, недейте така. Дебютните и също са готини.

Никога не е била голяма певица, но залагаше на кръшни мелодии и танци, но не и до откровенни цигании - изчтистено кръшно правеше, не като на Мира откровенните мангалии с орекстри.

Само Азис и Малина имат такива чисти кючеци, поп-фолк кючеци бих казал, а не мазни ромски противни оркестри. От последните години само Адриана имаше няколко кючека пак в тоя стил, по-чистия, но не пуска вече нови.

Това по какъв повод го пишеш? Кой е оспорил хитовете на Малина?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Това че на теб ти омръзват бързо не значи че при всички е така.

Аз не съм казала, че трябва при всички да е така. "Обратно в играта" например още не ми е омръзнала. На теб никога ли не ти омръзва песен на Преслава?

Сподели в други сайтове

Не е съвсем да не им е все тая на хората кой пее. С моите приятели държим да НЯМА певица, за да не ни разваля купона. Не познавам човек, който да може да изтърпи едночасов репертоар на една и съща квачица. Не говоря за фенове като нас.

Разбира се, че не е все тая поне за повечето хора. Аз например няма да отида на дискотека, ако пее певица, която не ме кефи. Но пък иначе мога да изтърпя и два часа, не само един. Иначе винаги ще има и хора, които не знаят дори коя е певицата и отиват да си допият в дискотеката без значение има ли кой да пее или не.

Сподели в други сайтове

Глория постоянно последва и отследва някого. Влизам й често в инстаграма и се виждат някакви непрестанни амплитуди в броя хора, които следва. Тя дори май Цеца е отследвала. Преди май следваше и Анелия и Галена освен тези, които Сашо изброи.

От другите изпълнители следва Драгана и Константинос Аргирос. Някой известен като я последва или спомене, и тя него.

Но то си е нейна работа.

А защо не следва Ивана... Ивана чак напоследък си разработи профила, и то не с пълна сила. Наскоро взе да става активна и да трупа последователи.

Сподели в други сайтове

Глория постоянно последва и отследва някого. Влизам й често в инстаграма и се виждат някакви непрестанни амплитуди в броя хора, които следва. Тя дори май Цеца е отследвала. Преди май следваше и Анелия и Галена освен тези, които Сашо изброи.

От другите изпълнители следва Драгана и Константинос Аргирос. Някой известен като я последва или спомене, и тя него.

Но то си е нейна работа.

А защо не следва Ивана... Ивана чак напоследък си разработи профила, и то не с пълна сила. Наскоро взе да става активна и да трупа последователи.

eJiekKk.png

Сподели в други сайтове

eJiekKk.png

Боже, с какви неща се занимаваме....

Това като обобщение до какъв извод води?

Аз просто се сетих, че веднъж като съм й влизал в профила, е следвала 100 човека, 2 дни след това съм виждал 80, примерно, после пак 100.

Това бъгове ли са някакви, или кралски фази? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Там има да плакне очи. При Ванча какво да ѝ гледа провисналите месалаци? :3fdb8960598fa63e:

Ма направо си изплаква очите.

Последвала го е, защото е уважителен към нея, пише й коментари под снимки чат-пат. Нея това я ласкае, знаем си я.

Те и другите са същите, на тоя принцип си се последват.

Сподели в други сайтове

Ма направо си изплаква очите.

Последвала го е, защото е уважителен към нея, пише й коментари под снимки чат-пат. Нея това я ласкае, знаем си я.

Те и другите са същите, на тоя принцип си се последват.

Глория маха и блокирва хора на поразия. Който си позволи да напише нещо лошо и е заминал. За фенове говоря. Не се научи да носи на критика за толкова гонини. И хората, които я хвалят са добре дошли. Храни си егото по този начин.

Сподели в други сайтове

Глория маха и блокирва хора на поразия. Който си позволи да напише нещо лошо и е заминал. За фенове говоря. Не се научи да носи на критика за толкова гонини. И хората, които я хвалят са добре дошли. Храни си егото по този начин.

Да си го кажем честно, друг го прави това и го прави във фейсбук. Той има навик да чете отдолу и да мълчи напоследък.

Ама няма лошо. Да изтрие всичките й абонати, ако иска, за да си стоят още дълго 160 000. Какво да ти кажа...

Сподели в други сайтове

За тва е на тоя хал от 10 години - с клиширани и бозави песни, които само тя слуша :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Там има да плакне очи. При Ванча какво да ѝ гледа провисналите месалаци? :3fdb8960598fa63e:
Не проектирай върху старата си любимка Гло мераците си по Галин и омразата си към мега звездата! Която нищо провиснало няма вече! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...