asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Не е съвсем да не им е все тая на хората кой пее. С моите приятели държим да НЯМА певица, за да не ни разваля купона. Не познавам човек, който да може да изтърпи едночасов репертоар на една и съща квачица. Не говоря за фенове като нас. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 2 000 000 Има потенциала да я чалга хита на 2018-та. Сериозно гърми и е масово харесвана. Преслава ще е в Пловдив на Нова година - Санк Петербург и после в Мегами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Всички песни на Малина с Азис са били хитове, "Страст" отделно, да не говорим за "Нека да не знам". Има си хитовете от времето, недейте така. Дебютните и също са готини. Никога не е била голяма певица, но залагаше на кръшни мелодии и танци, но не и до откровенни цигании - изчтистено кръшно правеше, не като на Мира откровенните мангалии с орекстри. Само Азис и Малина имат такива чисти кючеци, поп-фолк кючеци бих казал, а не мазни ромски противни оркестри. От последните години само Адриана имаше няколко кючека пак в тоя стил, по-чистия, но не пуска вече нови. Това по какъв повод го пишеш? Кой е оспорил хитовете на Малина? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Три милиона за вселенския хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Кога е излязла тая песен? Сефте чувам за нея. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Това че на теб ти омръзват бързо не значи че при всички е така. Аз не съм казала, че трябва при всички да е така. "Обратно в играта" например още не ми е омръзнала. На теб никога ли не ти омръзва песен на Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Емануела обаче със сигурност се е насочила към лидерското място. Скоро ще пуска поредния хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Не е съвсем да не им е все тая на хората кой пее. С моите приятели държим да НЯМА певица, за да не ни разваля купона. Не познавам човек, който да може да изтърпи едночасов репертоар на една и съща квачица. Не говоря за фенове като нас. Разбира се, че не е все тая поне за повечето хора. Аз например няма да отида на дискотека, ако пее певица, която не ме кефи. Но пък иначе мога да изтърпя и два часа, не само един. Иначе винаги ще има и хора, които не знаят дори коя е певицата и отиват да си допият в дискотеката без значение има ли кой да пее или не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Щото не са ѝ интересни селските тьотки. Отпада като вариант, защото е последвала Галин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Отпада като вариант, защото е последвала Галин! Галин не е селска тьотка А Ивана последвала ли е Глория? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Глория постоянно последва и отследва някого. Влизам й често в инстаграма и се виждат някакви непрестанни амплитуди в броя хора, които следва. Тя дори май Цеца е отследвала. Преди май следваше и Анелия и Галена освен тези, които Сашо изброи. От другите изпълнители следва Драгана и Константинос Аргирос. Някой известен като я последва или спомене, и тя него. Но то си е нейна работа. А защо не следва Ивана... Ивана чак напоследък си разработи профила, и то не с пълна сила. Наскоро взе да става активна и да трупа последователи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 6 Author Report Share Публикувано Октомври 6 Глория постоянно последва и отследва някого. Влизам й често в инстаграма и се виждат някакви непрестанни амплитуди в броя хора, които следва. Тя дори май Цеца е отследвала. Преди май следваше и Анелия и Галена освен тези, които Сашо изброи. От другите изпълнители следва Драгана и Константинос Аргирос. Някой известен като я последва или спомене, и тя него. Но то си е нейна работа. А защо не следва Ивана... Ивана чак напоследък си разработи профила, и то не с пълна сила. Наскоро взе да става активна и да трупа последователи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Андреа и Тита смазаха https://www.instagram.com/p/BomdHNgCU9u/?ut...id=k895s440ig7b Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Отпада като вариант, защото е последвала Галин! Там има да плакне очи. При Ванча какво да ѝ гледа провисналите месалаци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Боже, с какви неща се занимаваме.... Това като обобщение до какъв извод води? Аз просто се сетих, че веднъж като съм й влизал в профила, е следвала 100 човека, 2 дни след това съм виждал 80, примерно, после пак 100. Това бъгове ли са някакви, или кралски фази? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Там има да плакне очи. При Ванча какво да ѝ гледа провисналите месалаци? Ма направо си изплаква очите. Последвала го е, защото е уважителен към нея, пише й коментари под снимки чат-пат. Нея това я ласкае, знаем си я. Те и другите са същите, на тоя принцип си се последват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 На всяка манджа мерудия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ма направо си изплаква очите. Последвала го е, защото е уважителен към нея, пише й коментари под снимки чат-пат. Нея това я ласкае, знаем си я. Те и другите са същите, на тоя принцип си се последват. Глория маха и блокирва хора на поразия. Който си позволи да напише нещо лошо и е заминал. За фенове говоря. Не се научи да носи на критика за толкова гонини. И хората, които я хвалят са добре дошли. Храни си егото по този начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Глория маха и блокирва хора на поразия. Който си позволи да напише нещо лошо и е заминал. За фенове говоря. Не се научи да носи на критика за толкова гонини. И хората, които я хвалят са добре дошли. Храни си егото по този начин. Да си го кажем честно, друг го прави това и го прави във фейсбук. Той има навик да чете отдолу и да мълчи напоследък. Ама няма лошо. Да изтрие всичките й абонати, ако иска, за да си стоят още дълго 160 000. Какво да ти кажа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Глория маха и блокирва хора на поразия. Който си позволи да напише нещо лошо и е заминал. За фенове говоря. Не се научи да носи на критика за толкова гонини. И хората, които я хвалят са добре дошли. Храни си егото по този начин. За тва е на тоя хал от 10 години - с клиширани и бозави песни, които само тя слуша Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Гергана пък по цял ден събира последователи. 2 пъти ме последва и после отпоследва - на ден следи по 300 нови души, и после ги маха. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Очаквам да стане хит като "Мома Яница" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Какво пее? Май нищо общо с България...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Там има да плакне очи. При Ванча какво да ѝ гледа провисналите месалаци? Не проектирай върху старата си любимка Гло мераците си по Галин и омразата си към мега звездата! Която нищо провиснало няма вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари