Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Да си го кажем честно, друг го прави това и го прави във фейсбук. Той има навик да чете отдолу и да мълчи напоследък. Ама няма лошо. Да изтрие всичките й абонати, ако иска, за да си стоят още дълго 160 000. Какво да ти кажа... Да, знам, но това не се случва без нейното знание. Няма кой да тръгне да трие коментари и хора на своя глава. За тва е на тоя хал от 10 години - с клиширани и бозави песни, които само тя слуша Защото си има нейно виждане и не търпи някой да й казва какво да прави. Хората с които се е обградила й харесват всичко, хвалят я и тя е доволна. Към критиците показва лошо отношение и с това поведение загуби част от верните си фенове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Която нищо провиснало няма вече! Цялата е провиснала. Сляпа ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Цялата е провиснала. Сляпа ли си? Напротив, изглежда прекрасно. Жената не е виновна, че успя да разбие детската ти приказка за ледената кралица на върха на попфолк кулата, макар да беше дебела и потна! Преживей го вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Гергана пък по цял ден събира последователи. 2 пъти ме последва и после отпоследва - на ден следи по 300 нови души, и после ги маха. :1000 (29): И мен ме последва изненадващо, не знаех, че има профил Дарк, какво се пее в арменската песен? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Напротив, изглежда прекрасно. Жената не е виновна, че успя да разбие детската ти приказка за ледената кралица на върха на попфолк кулата, макар да беше дебела и потна! Преживей го вече! Ти трябва да преживееш инфантилните войни между певици. Нали уж си голяма вече? Живееш в 2004-та. И не, не изглежда прекрасно, а като един стар травестит с провиснала кожа. Посъветвай я да вдига малко тежести. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 И мен ме последва изненадващо, не знаех, че има профил Дарк, какво се пее в арменската песен? Няма връзка с Бг или заглавието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Няма връзка с Бг или заглавието. Страхотно решение! Надминава изобретателността дори на Луна Президент! Браво! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Не съм го казал във връзка да защитя Блубери или Преслава, дори двете повече ги нападам, отколкото защитавам. Просто мисля, че масово хората не се вълнуват от това кой пее в дадената дискотека, и не това им е на първо място при определяне на планове за ден и място. Но може и да греша, не зная как е по цяла България, все пак. Иначе всеки знае, че участията на Галена са най-добри, защото тя наистина се раздава за публиката, и така по принцип би трябвало да бъде всяка, но... А за песента на П. да кажа и аз – зарибен бях по нея точно за един ден, не съм я слушал от няколко, нямам и желание да го правя. Да пуска следваща. №4 в списъка на призналите, че е почнала да им омръзва. Аз днес я слушах повечко, защото предните два дни си починах малко от нея и се получи леко зажадняване. Но индикациите са, че ще писва бързо. Имам усещането, че песента на Константин и Алисия ще се задържи във времето повече. Излезна преди Преслава, а не ми е писнала чак толкова. Относно целта на хората, като ходят на участие. Ясно ми е, че в България съществува вече цяла генерация от малоумници, чиято единствена цел е да се напият и ако може да се докопат до нечии гъз/пу*тка за вечерта. Тези кучета ги яли. Аз имах предвид по-нормални хора като нас. Примерно - решаваш ти и твои двама-трима приятели да идете на диско тази вечер. Имате избор между Теди Александрова, Азис и Преслава. Ясно е кой ще предпочетеш ти. Тези хора изпълнителят трябва да уважава дори и да са 10 човека в целия клуб. Преслава не спира с изцепките през годините. Не знам дали чете, когато Слави сподели, че е виждал как тя прави физиономия на досада и си бърка в гърлото сякаш повръща зад гърба на някаква фенка, защото й се сторила бавна/досадна. Такива излагации са под всякаква критика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Глория постоянно последва и отследва някого. Влизам й често в инстаграма и се виждат някакви непрестанни амплитуди в броя хора, които следва. Тя дори май Цеца е отследвала. Преди май следваше и Анелия и Галена освен тези, които Сашо изброи. От другите изпълнители следва Драгана и Константинос Аргирос. Някой известен като я последва или спомене, и тя него. Но то си е нейна работа. А защо не следва Ивана... Ивана чак напоследък си разработи профила, и то не с пълна сила. Наскоро взе да става активна и да трупа последователи. Кашичките на белокосия картоф!!! Ще я побъркат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Кашичките на белокосия картоф!!! Ще я побъркат. Те кашите да бяха помогнали на Емилова, а тя е дърт и отпуснат чувал. И ги предлага на хората да им прави мозъците на каша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Те кашите да бяха помогнали на Емилова, а тя е дърт и отпуснат чувал. И ги предлага на хората да им прави мозъците на каша Пръскала буламачите с литий и барий. ------------------- @asylum @Lelqtian Сочената за бъдеща лидерка от непоправимите оптимисти на форума се опитва да имитира лидерката на Пазарджик и Стамболийски, чини ми се https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5C4B18D5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 @asylum @Lelqtian Сочената за бъдеща лидерка от непоправимите оптимисти на форума се опитва да имитира лидерката на Пазарджик и Стамболийски, чини ми се https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5C4B18D5 По-скоро е докарала стойката на Таня Боева с фацата на феКали! Съединенската Сила е недостижима! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Пръскала буламачите с литий и барий. ------------------- @asylum @Lelqtian Сочената за бъдеща лидерка от непоправимите оптимисти на форума се опитва да имитира лидерката на Пазарджик и Стамболийски, чини ми се https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5C4B18D5 Виждаме, че ги пръска, не се отразяват добре на Глория. Мозъка й вече е на каша, но да се оправя. Емилова съм я виждала на живо, много е зле, а уж учи хората на здравасловен живот. Само като я видиш и мотивацията ти рухва. Ти не харесваше ли новата лидерка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 По-скоро е докарала стойката на Таня Боева с фацата на феКали! Съединенската Сила е недостижима! Аз, като видях снимката, първо помислих, че това е Татяна на младини, голяма прилика има в лице. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 По-скоро е докарала стойката на Таня Боева с фацата на феКали! Съединенската Сила е недостижима! И аз за Таня Боева се сетих. Джулчето си е имитаторка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Аз, като видях снимката, първо помислих, че това е Татяна на младини, голяма прилика има в лице. Искаш да кажеш, че Тоти не е млада ли!? АААААААААААААААААААа И аз за Таня Боева се сетих. Джулчето си е имитаторка. Не е имитаторка, а безличница и не прилича на нищо, още по-малко на себе си. И всички кравешки лайна в Съединение да изяде, няма да се доближи до осанката и обаянието на Татяна! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Не е имитаторка, а безличница и не прилича на нищо, още по-малко на себе си. И всички кравешки лайна в Съединение да изяде, няма да се доближи до осанката и обаянието на Татяна! Тя може и други лайна да изяде щом става дума за Тоти. Просто да отиде на фитнес с нея.. :1000 (29): Звезда така лесно не става, трябва да си го заслужи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Виждаме, че ги пръска, не се отразяват добре на Глория. Мозъка й вече е на каша, но да се оправя. Емилова съм я виждала на живо, много е зле, а уж учи хората на здравасловен живот. Само като я видиш и мотивацията ти рухва. Ти не харесваше ли новата лидерка? Ужас! Аз съм й влизал в сайта да чета режима, на който се подлагат клиентите й в хотелите, където отсядат. Има смисъл в диетите и в идеите й, но само донякъде. Помня, че имаше по няколко дни само на плодове, вода, кафе и сокчета. Това един ден да го направиш, ок, но няколко поредни не мисля, че е полезно. Организмът има нужда и от протеини (белтъчини) и мазнини всеки Божи ден. Като секта ми изглежда цялата система при нея. Чак хората трябва да идат за по една седмица на хотел в Слънчев Бряг, то като санаториум направо. И хич не е евтино цялото нещо. Една седмица Д-р Емилова им промива мозъците. Джулия според мен няма обаянието на голяма звезда. Харесвах й "Точка за мен" и "Твоя бях", но не прекалявах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Пръскала буламачите с литий и барий. ------------------- @asylum @Lelqtian Сочената за бъдеща лидерка от непоправимите оптимисти на форума се опитва да имитира лидерката на Пазарджик и Стамболийски, чини ми се https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5C4B18D5 Коя изобщо е тая никому неизвестна жена от народа? Че и съвсем сериозно питам тоя път. И защо изобщо е сравнявана с притежателката на летения хит? Още повече Тотя ако не друго, има поне плочки да покаже, а таз като гледам е отпрала баджаци почти колкот и мойте? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Искаш да кажеш, че Тоти не е млада ли!? АААААААААААААААААААа Забравих, че 40 is the new 20. A 20 is the new 30. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ужас! Аз съм й влизал в сайта да чета режима, на който се подлагат клиентите й в хотелите, където отсядат. Има смисъл в диетите и в идеите й, но само донякъде. Помня, че имаше по няколко дни само на плодове, вода, кафе и сокчета. Това един ден да го направиш, ок, но няколко поредни не мисля, че е полезно. Организмът има нужда и от протеини (белтъчини) и мазнини всеки Божи ден. Като секта ми изглежда цялата система при нея. Чак хората трябва да идат за по една седмица на хотел в Слънчев Бряг, то като санаториум направо. И хич не е евтино цялото нещо. Една седмица Д-р Емилова им промива мозъците. Джулия според мен няма обаянието на голяма звезда. Харесвах й "Точка за мен" и "Твоя бях", но не прекалявах. А така, няма да прекаляваш. Прекалените неща не са много хубави. Но имам спомени, че беше доста зарибен по "Твоя бях". Бях се притеснила, но ти мина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Коя изобщо е тая никому неизвестна жена от народа? Че и съвсем сериозно питам тоя път. И защо изобщо е сравнявана с притежателката на летения хит? Още повече Тотя ако не друго, има поне плочки да покаже, а таз като гледам е отпрала баджаци почти колкот и мойте? Джулия, бе човек. Това е кадър от новия й клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Преслава не спира с изцепките през годините. Не знам дали чете, когато Слави сподели, че е виждал как тя прави физиономия на досада и си бърка в гърлото сякаш повръща зад гърба на някаква фенка, защото й се сторила бавна/досадна. Такива излагации са под всякаква критика. ОМГ, това вече е скандално .... и то не в добрия смисъл. Мачка с неадекватност тази жена, явно само в лайфове е мила и добра Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Сериозно ли броите "Мамасита" за хит и я харесвате? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 А така, няма да прекаляваш. Прекалените неща не са много хубави. Но имам спомени, че беше доста зарибен по "Твоя бях". Бях се притеснила, но ти мина Песента не е лоша и ненапразно направи такъв трафик, за който и ти си допринесла. Иначе Джулия ми е нещо тип Цветелина Янева. Хубаво момиче без нужното присъствие, ако случи на готина песен, ще има хит. Лидерка обаче - не. Даже Янева ми е малко по-харизматична от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари