Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Тя може и други лайна да изяде щом става дума за Тоти. Просто да отиде на фитнес с нея.. :1000 (29):

Звезда така лесно не става, трябва да си го заслужи.

Представяш ли си да бе дебютирала 2000-2005? Нямаше дори пред Даниела да изпъкне. Сега при нулева конкуренция не може да прокопса вече 5 години.

Коя изобщо е тая никому неизвестна жена от народа? Че и съвсем сериозно питам тоя път.

И защо изобщо е сравнявана с притежателката на летения хит? Още повече Тотя ако не друго, има поне плочки да покаже, а таз като гледам е отпрала баджаци почти колкот и мойте?

Аз се досетих за кого намеква, споменавайки бесните оптимисти на форума. Иначе нямаше шанс да я разпозная.

Сериозно ли броите "Мамасита" за хит и я харесвате? :girl_cry2:

И да броим, и да не броим, профучаващите коли в южните софийски квартали друго сочат.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Джулия, бе човек. Това е кадър от новия й клип.

А на онова момче дето избяга от зайка от кръчмата по корабите бившата.

Аз като ви казвам, че тая е известна само тука у форума и то с горното, не ми вярвате.

@stela Междудругото Мамасита е една от 2те песни, дето ме кефят тая година. Ако познаеш коя е 2рата, получаваш бонус точки.

Сподели в други сайтове

ОМГ, това вече е скандално .... и то не в добрия смисъл. Мачка с неадекватност тази жена, явно само в лайфове е мила и добра :3fdb8960598fa63e:

Сигурен съм, че няма да се изненадаш от факта, че Кака ти Кели И тогава се опита да я оправдае. Имало наистина досадни фенове, тя не била виновна. :mf_surrender: 1000%20(29).gif

Кака Кели е скандал! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аз като ви казвам, че тая е известна само тука у форума и то с горното, не ми вярвате.

@stela Междудругото Мамасита е една от 2те песни, дето ме кефят тая година. Ако познаеш коя е 2рата, получаваш бонус точки.

Бях забравил, че Жули Е-та дебютира с кавъри на Екстра Нина :D :D Тогава изглеждаше по-разпознаваема.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Песента не е лоша и ненапразно направи такъв трафик, за който и ти си допринесла. :P

Иначе Джулия ми е нещо тип Цветелина Янева. Хубаво момиче без нужното присъствие, ако случи на готина песен, ще има хит. Лидерка обаче - не. Даже Янева ми е малко по-харизматична от нея.

Как съм допринесла аз за трафика? Не съм я слушала много.

Цветелина Янева ми харесва и на мен повече. Но и тя не може да се нарече лидерка.

Сподели в други сайтове

Уж на шега и майтап, но "Черната ми луна е в Лъв, а душата – хулиган" е може би поп-фолк песента, която най–често слушам през 2018 ... :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Представяш ли си да бе дебютирала 2000-2005? Нямаше дори пред Даниела да изпъкне. Сега при нулева конкуренция не може да прокопса вече 5 години.

Аз се досетих за кого намеква, споменавайки бесните оптимисти на форума. Иначе нямаше шанс да я разпозная.

И да броим, и да не броим, профучаващите коли в южните софийски квартали друго сочат.

Кат и каза заглавието, зацепих, ма така само на снимка - никъф шанс просто. Още повече на клипчето с Ти си мой грех е в гръб.

Иначе те оптимистите цяла година вече се опитват да ни я пробутат че била избухнала видиш ли, щото Митака и е написал по-висока цифра с/у заглавието в бланката за участия, да има откъде да сваля и да изглежда като уникална промоция ако всички останали са заети.

Сподели в други сайтове

Как съм допринесла аз за трафика? Не съм я слушала много.

Цветелина Янева ми харесва и на мен повече. Но и тя не може да се нарече лидерка.

Цура в един клип мязаше на Голямото Пиле от Улица Сезам и пак бе по-запомняща се от Джакома.

Уж на шега и майтап, но "Черната ми луна е в Лъв, а душата – хулиган" е може би поп-фолк песента, която най–често слушам през 2018 ... :3fdb8960598fa63e:

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Бе те знам как Джулия прави тия гледания, явно пазарува. Почти съм сигурна, че повечето хора не я знаят коя е. Поне тези, които не са върли чалгари.

Как пък аз веднъж не чух тая песен от една кола. Само "Шефката".

Сподели в други сайтове

Оооо дай малко жокер. Пак ли е нещо на Тоти?

Сподели в други сайтове

Не мога да те дишам, но акъла мирише. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Кат и каза заглавието, зацепих, ма така само на снимка - никъф шанс просто. Още повече на клипчето с Ти си мой грех е в гръб.

Иначе те оптимистите цяла година вече се опитват да ни я пробутат че била избухнала видиш ли, щото Митака и е написал по-висока цифра с/у заглавието в бланката за участия, да има откъде да сваля и да изглежда като уникална промоция ако всички останали са заети.

Тази неуспешна кампания май подеха още миналата година лятоска.

Току-що ми тръгна автоматично в тубата, знак от съдбата, надуйте Съединителната сила, обединила България и Дубай!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Не мога да те дишам, но акъла мирише. :3fdb8960598fa63e:

:roll1: :roll1:

.... да не резервирам стая в "Gray-Sloan Memorial" :gun_bandana:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Бе те знам как Джулия прави тия гледания, явно пазарува. Почти съм сигурна, че повечето хора не я знаят коя е. Поне тези, които не са върли чалгари.

Никой не я е чувал. Наскоро приятели ми казаха, че са научили за Валя от интервю, в което говорила за задника си. Яница още не са чували, камо ли Жулия.

Оооо дай малко жокер. Пак ли е нещо на Тоти?

Това ще да е другата.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Никой не я е чувал. Наскоро приятели ми казаха, че са научили за Валя от интервю, в което говорила за задника си. Яница още не са чували, камо ли Жулия.

Добре, че не съм само аз в този форум дето не харесвам Джучето. Поне да има с кой да я нареждам.

Сподели в други сайтове

Ааааа, Яница - "Двойно влюбен"

Ама получаваш само половин точка, заради жокера.

Иначе почти съм обучил ютубата - в авто листата вече ми почва с 4 трака на Тотя.

Сподели в други сайтове

Добре, че не съм само аз в този форум дето не харесвам Джучето. Поне да има с кой да я нареждам.

Че има ли изобщо някой, който да я харесва? :3fdb8960598fa63e:

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Няма смисъл, не е интересно - кво има да и нареждаш, даже и тука у форума има цифром и словом 1 (един) фен. Дори Тотя се обзаведе с повече, особено като преброим колите от които звучи Мамасита по всички южни квартали на столицата.

Сподели в други сайтове

Ама получаваш само половин точка, заради жокера.

Иначе почти съм обучил ютубата - в авто листата вече ми почва с 4 трака на Тотя.

Е не беше казал,че е половин, нямаше да искам жокер.

Че има ли изобщо някой, който да я харесва? :3fdb8960598fa63e:

Има ами... колкото искаш.

Сподели в други сайтове

Е не беше казал,че е половин, нямаше да искам жокер.

Има ами... колкото искаш.

Айде от мен да мине, тоя път цяла.

За другото не съм убеден, даже и във форума малката Джулка е по-известна като бившата на бившия колега на Зайка, а не с там квото пеене се занимава.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...