asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Тя може и други лайна да изяде щом става дума за Тоти. Просто да отиде на фитнес с нея.. :1000 (29): Звезда така лесно не става, трябва да си го заслужи. Представяш ли си да бе дебютирала 2000-2005? Нямаше дори пред Даниела да изпъкне. Сега при нулева конкуренция не може да прокопса вече 5 години. Коя изобщо е тая никому неизвестна жена от народа? Че и съвсем сериозно питам тоя път. И защо изобщо е сравнявана с притежателката на летения хит? Още повече Тотя ако не друго, има поне плочки да покаже, а таз като гледам е отпрала баджаци почти колкот и мойте? Аз се досетих за кого намеква, споменавайки бесните оптимисти на форума. Иначе нямаше шанс да я разпозная. Сериозно ли броите "Мамасита" за хит и я харесвате? И да броим, и да не броим, профучаващите коли в южните софийски квартали друго сочат. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Джулия, бе човек. Това е кадър от новия й клип. А на онова момче дето избяга от зайка от кръчмата по корабите бившата. Аз като ви казвам, че тая е известна само тука у форума и то с горното, не ми вярвате. @stela Междудругото Мамасита е една от 2те песни, дето ме кефят тая година. Ако познаеш коя е 2рата, получаваш бонус точки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 ОМГ, това вече е скандално .... и то не в добрия смисъл. Мачка с неадекватност тази жена, явно само в лайфове е мила и добра Сигурен съм, че няма да се изненадаш от факта, че Кака ти Кели И тогава се опита да я оправдае. Имало наистина досадни фенове, тя не била виновна. Кака Кели е скандал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 А на онова момче дето избяга от зайка от кръчмата по корабите бившата. Аз като ви казвам, че тая е известна само тука у форума и то с горното, не ми вярвате. @stela Междудругото Мамасита е една от 2те песни, дето ме кефят тая година. Ако познаеш коя е 2рата, получаваш бонус точки. Бях забравил, че Жули Е-та дебютира с кавъри на Екстра Нина :D Тогава изглеждаше по-разпознаваема. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Песента не е лоша и ненапразно направи такъв трафик, за който и ти си допринесла. Иначе Джулия ми е нещо тип Цветелина Янева. Хубаво момиче без нужното присъствие, ако случи на готина песен, ще има хит. Лидерка обаче - не. Даже Янева ми е малко по-харизматична от нея. Как съм допринесла аз за трафика? Не съм я слушала много. Цветелина Янева ми харесва и на мен повече. Но и тя не може да се нарече лидерка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Уж на шега и майтап, но "Черната ми луна е в Лъв, а душата – хулиган" е може би поп-фолк песента, която най–често слушам през 2018 ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Представяш ли си да бе дебютирала 2000-2005? Нямаше дори пред Даниела да изпъкне. Сега при нулева конкуренция не може да прокопса вече 5 години. Аз се досетих за кого намеква, споменавайки бесните оптимисти на форума. Иначе нямаше шанс да я разпозная. И да броим, и да не броим, профучаващите коли в южните софийски квартали друго сочат. Кат и каза заглавието, зацепих, ма така само на снимка - никъф шанс просто. Още повече на клипчето с Ти си мой грех е в гръб. Иначе те оптимистите цяла година вече се опитват да ни я пробутат че била избухнала видиш ли, щото Митака и е написал по-висока цифра с/у заглавието в бланката за участия, да има откъде да сваля и да изглежда като уникална промоция ако всички останали са заети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Как съм допринесла аз за трафика? Не съм я слушала много. Цветелина Янева ми харесва и на мен повече. Но и тя не може да се нарече лидерка. Цура в един клип мязаше на Голямото Пиле от Улица Сезам и пак бе по-запомняща се от Джакома. Уж на шега и майтап, но "Черната ми луна е в Лъв, а душата – хулиган" е може би поп-фолк песента, която най–често слушам през 2018 ... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Представяш ли си да бе дебютирала 2000-2005? Нямаше дори пред Даниела да изпъкне. Сега при нулева конкуренция не може да прокопса вече 5 години. Аз се досетих за кого намеква, споменавайки бесните оптимисти на форума. Иначе нямаше шанс да я разпозная. И да броим, и да не броим, профучаващите коли в южните софийски квартали друго сочат. Бе те знам как Джулия прави тия гледания, явно пазарува. Почти съм сигурна, че повечето хора не я знаят коя е. Поне тези, които не са върли чалгари. Как пък аз веднъж не чух тая песен от една кола. Само "Шефката". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 А на онова момче дето избяга от зайка от кръчмата по корабите бившата. Аз като ви казвам, че тая е известна само тука у форума и то с горното, не ми вярвате. @stela Междудругото Мамасита е една от 2те песни, дето ме кефят тая година. Ако познаеш коя е 2рата, получаваш бонус точки. Оооо дай малко жокер. Пак ли е нещо на Тоти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Уж на шега и майтап, но "Черната ми луна е в Лъв, а душата – хулиган" е може би поп-фолк песента, която най–често слушам през 2018 ... Не мога да те дишам, но акъла мирише. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Кат и каза заглавието, зацепих, ма така само на снимка - никъф шанс просто. Още повече на клипчето с Ти си мой грех е в гръб. Иначе те оптимистите цяла година вече се опитват да ни я пробутат че била избухнала видиш ли, щото Митака и е написал по-висока цифра с/у заглавието в бланката за участия, да има откъде да сваля и да изглежда като уникална промоция ако всички останали са заети. Тази неуспешна кампания май подеха още миналата година лятоска. Току-що ми тръгна автоматично в тубата, знак от съдбата, надуйте Съединителната сила, обединила България и Дубай! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Не мога да те дишам, но акъла мирише. :roll1: .... да не резервирам стая в "Gray-Sloan Memorial" Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Бе те знам как Джулия прави тия гледания, явно пазарува. Почти съм сигурна, че повечето хора не я знаят коя е. Поне тези, които не са върли чалгари. Никой не я е чувал. Наскоро приятели ми казаха, че са научили за Валя от интервю, в което говорила за задника си. Яница още не са чували, камо ли Жулия. Оооо дай малко жокер. Пак ли е нещо на Тоти? Това ще да е другата. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Оооо дай малко жокер. Пак ли е нещо на Тоти? Цццц, толкоз чакане падна тогава, а вече не помниш как брояхме дните ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Цццц, толкоз чакане падна тогава, а вече не помниш как брояхме дните ... Ааааа, Яница - "Двойно влюбен" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 .... да не резервирам стая в "Gray-Sloan Memorial" Две да са. Една до друга. Че не ми се разкарва по чехли из етажите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Никой не я е чувал. Наскоро приятели ми казаха, че са научили за Валя от интервю, в което говорила за задника си. Яница още не са чували, камо ли Жулия. Добре, че не съм само аз в този форум дето не харесвам Джучето. Поне да има с кой да я нареждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ааааа, Яница - "Двойно влюбен" Ама получаваш само половин точка, заради жокера. Иначе почти съм обучил ютубата - в авто листата вече ми почва с 4 трака на Тотя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Добре, че не съм само аз в този форум дето не харесвам Джучето. Поне да има с кой да я нареждам. Че има ли изобщо някой, който да я харесва? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Добре, че не съм само аз в този форум дето не харесвам Джучето. Поне да има с кой да я нареждам. Няма смисъл, не е интересно - кво има да и нареждаш, даже и тука у форума има цифром и словом 1 (един) фен. Дори Тотя се обзаведе с повече, особено като преброим колите от които звучи Мамасита по всички южни квартали на столицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ама получаваш само половин точка, заради жокера. Иначе почти съм обучил ютубата - в авто листата вече ми почва с 4 трака на Тотя. Е не беше казал,че е половин, нямаше да искам жокер. Че има ли изобщо някой, който да я харесва? Има ами... колкото искаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Е не беше казал,че е половин, нямаше да искам жокер. Има ами... колкото искаш. Айде от мен да мине, тоя път цяла. За другото не съм убеден, даже и във форума малката Джулка е по-известна като бившата на бившия колега на Зайка, а не с там квото пеене се занимава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Има ами... колкото искаш. Нима не се ебават? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари