Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Айде от мен да мине, тоя път цяла. За другото не съм убеден, даже и във форума малката Джулка е по-известна като бившата на бившия колега на Зайка, а не с там квото пеене се занимава. Да, добре че Таня разказа историята. Нима не се ебават? Не знам, възможно е. Мога да кажа със сигурност само за себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Най-добрата песен на Джордан Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Нима не се ебават? Бих се изненадал, ако се ебават. И да, тая Джулия е някъф балон, на който сериозно пазаруват гледания. Не знам кой, и не знам защо баш сега, ма отваряш тубата, пишеш Джулия и гледаш следните резултати. 1. DZHULIA - TVOYA BYAH / Джулия - Твоя бях, 2018 - PlanetaOfficial • 7.5M views - 6 months ago (прескачаме няколко и продължаваме с релевантните) 2. DZHULIA - NA DYAVOLA ZHENATA / Джулия - На Дявола жената, 2017 - PlanetaOfficial • 4.1M views 10 months ago Начи вече известни заглавия едвам правят по 3 милиона за няколко месеца, тая била направила два пъти повече, още повече удвоила за последната година, и то на песни, които никой не е чувал? Как пък да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 2. DZHULIA - NA DYAVOLA ZHENATA / Джулия - На Дявола жената, 2017 - PlanetaOfficial • 4.1M views 10 months ago Що за ельоменацко заглавее!? Ето откъде взима пари за пазар! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Що за ельоменацко заглавее!? Ето откъде взима пари за пазар! Има и "Поздрав за жена ти". Елементарни, като нея :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Има и "Поздрав за жена ти". Елементарни, като нея :1000 (29): Явно таргетът са й най-долните селски пръчки. https://bg-bg.facebook.com/NaiMnogoMrazimSelskiPruchki Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Явно таргетът са й най-долните селски пръчки. https://bg-bg.facebook.com/NaiMnogoMrazimSelskiPruchki Мис Тигрова например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ти трябва да преживееш инфантилните войни между певици. Нали уж си голяма вече? Живееш в 2004-та. И не, не изглежда прекрасно, а като един стар травестит с провиснала кожа. Посъветвай я да вдига малко тежести. Личи си кой не е преживял битката на титаните още... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Queen of pop пее актуалния хит на Queen of pop folk 🔝🔥👏 https://www.instagram.com/p/BooEUeIl7u3/?ut...id=ngi3ijsf3duq Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Аз не знаех, НЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Последните 2 поста - първият - не работи линка, а вторият някакъв чат? За какво става дума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Последните 2 поста - първият - не работи линка, а вторият някакъв чат? За какво става дума? Ми Стела сваля тука всичко живо наред. Във Варна, като била, настоявала за среща с варненци, в момента е в Ловеч - говори за котки, не знам, просто не знам.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Последните 2 поста - първият - не работи линка, а вторият някакъв чат? За какво става дума? Ей ма мноо ви вълнува любовния живот на Стела начи ... Бахти воайорския форум е почнало да става тука. А за първия нищо не си изпуснал, освен ако не се вълнуваш от извращения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Последните 2 поста - първият - не работи линка, а вторият някакъв чат? За какво става дума? Шернах клипче, в което Гери Никол пее на свое участие Да гори любов Малко след това клипчето беше изтрито от фен профила й в инстаграм. :1000 (29): Много странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ей ма мноо ви вълнува любовния живот на Стела начи ... Бахти воайорския форум е почнало да става тука. А за първия нищо не си изпуснал, освен ако не се вълнуваш от извращения. Дори не знам коя е Стела :1000 (29): :1000 (29): Само знам, че я коментирате постоянно. Песента на Преса ме зариби. :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Шернах клипче, в което Гери Никол пее на свое участие Да гори любов Малко след това клипчето беше изтрито от фен профила й в инстаграм. :1000 (29): Много странно. Защото я е срам да се асоциира с кючекчийския жанр, а и е фенка на Галена, гледа да не я ядоса. Само, че не знае, че дните й са преброени. Както коментирахме преди няколко дни, попаджийските кандидат тьотки имат срок на годност 3-4 години макс и после чао, идват нови. А Галена? Галена остава... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Дори не знам коя е Стела :1000 (29): :1000 (29): Само знам, че я коментирате постоянно. Песента на Преса ме зариби. :1000 (24): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Дори не знам коя е Стела :1000 (29): :1000 (29): Само знам, че я коментирате постоянно. Песента на Преса ме зариби. :1000 (24): Малее, егати типичната Риба, човек - ни лук ял, ни лук мирисал! Никой не знае коя е Стела, тя е един митичен герой от притшите. Риби и Дева са най-неподходящите зодии за мъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Малее, егати типичната Риба, човек - ни лук ял, ни лук мирисал! Никой не знае коя е Стела, тя е един митичен герой от притшите. Риби и Дева са най-неподходящите зодии за мъж. Мохамед какво мисли за зодия ЛЪВ при мъжете? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Даниелее, комнтирай, че до няколко часа Името ти ще направи 1 млн. За малко повече от 14 дена. Мега хита - Дразни ме, ги направи точно за 14 дена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Дори не знам коя е Стела :1000 (29): :1000 (29): Само знам, че я коментирате постоянно. Песента на Преса ме зариби. :1000 (24): Не знаеш коя съм, ама знаеш, че ме коментират- интересно :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 "Обратно в играта" прави стабилни гледания. До няколко дни минава "Просташко шоу", а излезе 2 месеца след нея. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 "Обратно в играта" прави стабилни гледания. До няколко дни минава "Просташко шоу", а излезе 2 месеца след нея. Какво значение има след като на Галена е двойно по-голям хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Какво значение има след като на Галена е двойно по-голям хит? Това как го реши? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Това как го реши? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Сериозно ли ме питаш този въпрос? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари