Starboy Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Колажът е пуснат на 1 юли. Твоя бях - 339 Обратно в играта - 144 :1000 (29): И аз бих предпочел "Твоя бях". Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Както казаха и тук новият алгоритъм на ютюб ти показва в предложения песни,които слушаш често. Днес например слушах "Бум" на Фики 5-6 пъти и сега ми я показва след всеки клип,докато при теб едва ли се показва. Засрами се,че на теб Просто шоу не ти излиза,а се броиш за фен на Галена! Мисля, че това не е единственият критерии, по който се формира алгоритъма. Има и други фактори. А песента я слушах главно декември и януари доста, края на януари видях реакцията в дискотека и честно казано се изненадах какво изригване имаше. Аз тази песен така и не я почувствах, както други Галенени. В следващите месеци постоянно се съобщаваше тук за страхотен прием в различни градове. В един момент забелязах, че беше спряла да се показва в тубата. "Обратно в играта" също отдавна не я слушам, но доста често ми излиза отстрани. По твоята логика това не би трябвало да е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Мисля, че това не е единственият критерии, по който се формира алгоритъмът. Има и други фактори. А песента я слушах главно декември и януари доста, края на януари видях реакцията в дискотека и честно казано се изненадах какво изригване имаше. Аз тази песен така и не я почувствах, както други Галенени. В следващите месеци постоянно се съобщаваше тук за страхотен прием в различни градове. В един момент забелязах, че беше спряла да се показва в тубата. "Обратно в играта" същоя отдавна не я слушам, но доста често ми излиза отстрани. По твоята логика, това не би трябвало да е така. Ами не знам,при мен се показват песни,които съм слушал много и то не много отдавна във времето.Иначе има и такива като "Пантера"които не съм слушал от години и ми се показват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ужас! Какви хора я следват тая страница? Предимно мангали. Може за снимка да са гласували, едва ли са знаели коя е Джола. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ако не си триете бисквитките при всяко затваряне на браузъра (както би трябвало да е), ще ви се показват клипове, които гледате често и това винаги е било така. Иначе всеки път започвате на чисто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Личи си кой не е преживял битката на титаните още... Да, ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ако не си триете бисквитките при всяко затваряне на браузъра (както би трябвало да е), ще ви се показват клипове, които гледате често и това винаги е било така. Иначе всеки път започвате на чисто. Аз използвам приложението на Ютюб,не си го пускам през браузър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Да, ти Аз намирам и хубави думи за Глория. Нещо, което не може да се каже за теб, стигнем ли до разбивачката на митове и легенди за кралици и класи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Последната - да. :1000 (29): А тук спря да се говори за дуета на Преслава с Кеба. Тази песен забрави ли се? Ма и такава песен ли имало? Ако пак ша чоплиме Джулка, сигурни ли сме че има такава певачка всъщност? Или просто кокошарника пробват някоя нова схема - примерно купуват се гледания под някво заглавие, в случая Джулка, и ако се разбере, че хваща дикиш, пускат някоя да бръмчи по кръчмите да инкасира "успеха". Някой всъщност виждал ли я е на живо тая, чувал ли е нейна песен от кола на улицата, или някъде различно от тубата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ма и такава песен ли имало? Ако пак ша чоплиме Джулка, сигурни ли сме че има такава певачка всъщност? Или просто кокошарника пробват някоя нова схема - примерно купуват се гледания под някво заглавие, в случая Джулка, и ако се разбере, че хваща дикиш, пускат някоя да бръмчи по кръчмите да инкасира "успеха". Някой всъщност виждал ли я е на живо тая, чувал ли е нейна песен от кола на улицата, или някъде различно от тубата? Май е тази с променено заглавие: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ма и такава песен ли имало? Ако пак ша чоплиме Джулка, сигурни ли сме че има такава певачка всъщност? Или просто кокошарника пробват някоя нова схема - примерно купуват се гледания под някво заглавие, в случая Джулка, и ако се разбере, че хваща дикиш, пускат някоя да бръмчи по кръчмите да инкасира "успеха". Някой всъщност виждал ли я е на живо тая, чувал ли е нейна песен от кола на улицата, или някъде различно от тубата? Лично на мен не ми се чопли Джулката. Не ми е интересна за да и заделя толкова внимание и време. Не съм я виждала на живо, не искам да я виждам и не съм я чувала от коли и други места. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 По цял ден висят в чалга форум и не знаят коя е Джулия. Защо се напрягате и преигравате? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Защото я е срам да се асоциира с кючекчийския жанр, а и е фенка на Галена, гледа да не я ядоса. Само, че не знае, че дните й са преброени. Както коментирахме преди няколко дни, попаджийските кандидат тьотки имат срок на годност 3-4 години макс и после чао, идват нови. А Галена? Галена остава... :1000 (29): Не, не я е срам. Тя си признава, че слуша чалга, а и малко ли клипове има в нета как се мята на кючеци. Изпълнението просто беше супер зле и тя изглеждаше дебела. За тва са го изтрили 100%. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Защо не коментирате, че Чоко и Пикпук са се сдобрили, те са по-интересни от Джулия Аз съм й чувала песни, например "Точка за мен" за първи път я чух в дискотека, не знаех за съществуването й, също и "Твоя бях" и най-вече "Поздрав за жена ти". Но не е от вър тяните имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Тук Ивон изглежда като майката на Анелия, а не обратното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 По цял ден висят в чалга форум и не знаят коя е Джулия. Защо се напрягате и преигравате? Скоро не съм ти казвал, че те обичам. Защо не коментирате, че Чоко и Пикпук са се сдобрили, те са по-интересни от Джулия Ах, ти как знаеш да привлечеш вниманието!! Нова песен да очакваме ли? Видя се, че по отделно ще им е трудно. Заедно са топ! Някой ми беше казал, че Чоко не можел да понася гаджето на Пикпук и затова се скарали. Дали е истина? Чоко е абсолютен сладострастник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Тук Ивон изглежда като майката на Анелия, а не обратното. Да, и аз това си помислих. Вече не е смешно, трагично е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 По цял ден висят в чалга форум и не знаят коя е Джулия. Защо се напрягате и преигравате? :1000 (29): Дори не ми се налага да се напрягам, кво остава за преиграване - набедената за Джулия е никому неизвестна бедна женица от народа. Най-доброто и постижение като гледам е бекволикстка в кокошарника, нищо чудно кой е единствения и фен наоколо. И стига толкоз за нея, отделихме и много повече време, отколкото и се полага. Време е за Перденца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Очила сложете – заслепявам ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Очила сложете – заслепявам ... Залезе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Залезе! Изг,я отново с този хит и ги отвя с въ,те.ежката! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Залезе! Пу-пу, да не й е уруки! Амин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Блубери, ще разясниш ли какво се е случило с Чоко и Пикпук, или ще се правиш на обидена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ако не си триете бисквитките при всяко затваряне на браузъра (както би трябвало да е), ще ви се показват клипове, които гледате често и това винаги е било така. Иначе всеки път започвате на чисто. При мен на първо място ми се показва "Перденца". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари