Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ако ти харесваш нещо у Глория, това е твое право и твой вкус (да не говорим, че въпросната от години не ми е интересна). Не виждам защо аз трябва да съм задължен да правя същото за Ивана, когато не го усещам така. Разсъждаваш много първосигнално и детски Още един, който се прави на луд. Неотдавна сам си каза, че имаш любими песни на мадам Калудова, но отказа да ги споделиш, точно защото разсъждаваш детски и не си преодолял онази прословута доминация на въпросната. Знам, че не ви беше леко тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Затова ме е страх да стана влогър, не мога да понасям критики! Ще се нагълтам с хапчета под душа при първия грозен коментар ... Всички ли фенове на Преслава сте с лабилна психика? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Всички ли фенове на Преслава сте с лабилна психика? Е, разбира се... Защо "Да гори в любов" имаше такъв уау ефект върху мен в началото, а вече не си я пускам?! "Не се изтриваш" поне няколко седмици ми държа интереса. "Обратно в играта" така и не ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Всички ли фенове на Преслава сте с лабилна психика? Да, депресираме се при първия полъх на вятъра.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Всички ли фенове на Преслава сте с лабилна психика? Верни на лидерката до гроб! -П. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Е, разбира се... Защо "Да гори в любов" имаше такъв уау ефект върху мен в началото, а вече не си я пускам?! "Не се изтриваш" поне няколко седмици ми държа интереса. "Обратно в играта" така и не ми хареса. Днес цял ден не съм слушала "Да гори в любов". Може да се е получило пренасищане и утре ако си я пусна пак да ми подейства на психиката. Зависи от много неща обаче. Иначе ти си станала прекалено спокойна в постовете си, чак си нетипична на моменти. Прочитам нещо и си казвам, че ще избухнеш, а ти отговаряш съвсем добронамерено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Днес цял ден не съм слушала "Да гори в любов". Може да се е получило пренасищане и утре ако си я пусна пак да ми подейства на психиката. Зависи от много неща обаче. Иначе ти си станала прекалено спокойна в постовете си, чак си нетипична на моменти. Прочитам нещо и си казвам, че ще избухнеш, а ти отговаряш съвсем добронамерено. Нали? Да благодарим на Бог за спокойствието и хармонията, с които ме дарява напоследък! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Нали? Да благодарим на Бог за спокойствието и хармонията, с които ме дарява напоследък! От слушането на Преслава е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Преслава ли е единствената певица, която е бременна в цели 3 клипа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Нали? Да благодарим на Бог за спокойствието и хармонията, с които ме дарява напоследък! Ти как се възприемаш такава? Доволна ли си от себе си? Предишната Янева е: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 От слушането на Преслава е. То от два дни го няма никакво, сега съм на албума "Не давам да се даваме" - друго си е с вечните неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Моника Валериева на LIVΕ в Инстаграм: "Какво може да ми направи Яница, бе. Тя е такова джудже и на живо не смее нищо да ми каже и като ме види стои мирно." :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Моника Валериева на LIVΕ в Инстаграм: "Какво може да ми направи Яница, бе. Тя е такова джудже и на живо не смее нищо да ми каже и като ме види стои мирно." :roll1: Двете какво делят? Каква е драмата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Двете какво делят? Каква е драмата? Яница й взе гаджето, Емо Скалата. Не го търси в Гугъл, късно е. Утре сутрин вместо кафе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ти как се възприемаш такава? Доволна ли си от себе си? Предишната Янева е: Има своите плюсове и минуси. Не се паля, не се потя, не ме заболява глава. Усещам се по-склонна да разбирам другите и да водя диалог, в който не винаги се ражда истината. От друга страна, забелязвам, че в личния ми свят, доста хора започнаха да ми се качват на главата, а при липса на реакция от моя страна, си се ядосвам после сама на себе си, че съм го допуснала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ивана и Глория са легенди.Къде ги слагате до Преса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Яница й взе гаджето, Емо Скалата. Не го търси в Гугъл, късно е. Утре сутрин вместо кафе. Защо да не го търся, страшен ли е толкова? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Затова ме е страх да стана влогър, не мога да понасям критики! Ще се нагълтам с хапчета под душа при първия грозен коментар ... Асцендент в Лъв? Но комплименти можеш, нали? Луна в Риби? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Е, разбира се... Защо "Да гори в любов" имаше такъв уау ефект върху мен в началото, а вече не си я пускам?! "Не се изтриваш" поне няколко седмици ми държа интереса. "Обратно в играта" така и не ми хареса. Човек №5. Край! Моисей повлече крак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Има своите плюсове и минуси. Не се паля, не се потя, не ме заболява глава. Усещам се по-склонна да разбирам другите и да водя диалог, в който не винаги се ражда истината. От друга страна, забелязвам, че в личния ми свят, доста хора започнаха да ми се качват на главата, а при липса на реакция от моя страна, си се ядосвам после сама на себе си, че съм го допуснала. Няма нужда да се палиш и потиш от спорове във форума. А за личния живот мисля, че на всеки се е случвало да има такива моменти, важното е да преминат и да не ги оставяш за дълго на главата ти. Тази вечер се слуша качествена музика само. Поздрав с много любима моя песен: Глория да се замисли вече какви песни искаме.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Асцендент в Лъв? Но комплименти можеш, нали? Луна в Риби? Комплименти всеки може да приема ... Трудно се живее с моите астрологични знаци! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 7 Author Report Share Публикувано Октомври 7 Емануела каза ли нещо интересно в Папапраци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Комплименти всеки може да приема ... Трудно се живее с моите астрологични знаци! Не е така за комплиментите. Има хора, на които не им е приятно - чувстват се неудобно, други пък го считат за някакво подмазване, ласкателство с цел изгода, трети си мислят, че ще ги урочасаш. Друго си е Лъвската гордост да я погалиш с някой предварително обмислен комплимент. Ми аз обичам трудностите принципно. И има свободно легло в нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Няма нужда да се палиш и потиш от спорове във форума. А за личния живот мисля, че на всеки се е случвало да има такива моменти, важното е да преминат и да не ги оставяш за дълго на главата ти. Тази вечер се слуша качествена музика само. Поздрав с много любима моя песен: Глория да се замисли вече какви песни искаме.. С новата балада най-накрая предложи това, което искахме. Всеки път като я слушам осъзнавам колко рядко в жанра чуваме такова пеене. И този път е на място, защото песента си е направена за пеене, а не за веселба в клуб. Жалко, че публиката нещо пак не я възприема и ще поредната й зациклила под 1 милион. Не е за вярване, че към 2018 балада на Емануела може да има по-голям успех от балада на Глория. Но едната просто си е много по-актуално име и на всичкото отгоре също взе, че предложи свястна песен. Емануела каза ли нещо интересно в Папапраци? Не го гледах цялото интервю, но обяви, че се е събрала с бащата на сина си. Нищо за кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 На мен ми допада песента на Глория, но факт че идва леко блудкава и е сред най-слабите в кариерата й. Нещо като "Право на влюбване" на Преса ми е. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари