xroflx9 Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Яница й взе гаджето, Емо Скалата. Не го търси в Гугъл, късно е. Утре сутрин вместо кафе. Клетата Яница,как още не е размазана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 С новата балада най-накрая предложи това, което искахме. Всеки път като я слушам осъзнавам колко рядко в жанра чуваме такова пеене. И този път е на място, защото песента си е направена за пеене, а не за веселба в клуб. Жалко, че публиката нещо пак не я възприема и ще поредната й зациклила под 1 милион. Не е за вярване, че към 2018 балада на Емануела може да има по-голям успех от балада на Глория. Но едната просто си е много по-актуално име и на всичкото отгоре също взе, че предложи свястна песен. Не го гледах цялото интервю, но обяви, че се е събрала с бащата на сина си. Нищо за кариерата. Ми надали е само до името на Емануела. Аз вече казах, че песента на Глория колкото и да е добра не ми въздейства. На Емануела ми харесва повече, настръхвам като я слушам и следователно за мен е по-добрата балада. "До последната сълза" и "Пясъчни кули" са в пъти по-добри от новата балада. Трябваше нещо такова за да се оцени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 На мен ми допада песента на Глория, но факт че идва леко блудкава и е сред най-слабите в кариерата й. Нещо като "Право на влюбване" на Преса ми е. Никога не съм предполагал, че е възможно на Право за влюбване да се гледа като на не толкова силна балада. :1000 (29): На мен ми е една от любимите на Преслава. Поне при баладите няма как да я упрекна, винаги са й били Топ, жалко че в желанието си да е 'актуална' не е пускала такава от края на 2014. Всъщност имаше сръбската, де, но имам в предвид българска. Ми надали е само до името на Емануела. Аз вече казах, че песента на Глория колкото и да е добра не ми въздейства. На Емануела ми харесва повече, настръхвам като я слушам и следователно за мен е по-добрата балада. "До последната сълза" и "Пясъчни кули" са в пъти по-добри от новата балада. Трябваше нещо такова за да се оцени. Според мен и двете са много силни, бих ги наредил до другите две. Радвам се, че като цяло тази година се пуснаха няколко балади в поп-фолка. На Емануела и Глория ги слагам до тази на Камелия като най-добрите за настоящия сезон, независимо дали са хитове или не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ивана и Глория са легенди.Къде ги слагате до Преса. Напъните на Калинко. Какво да го правиш? Дълбоко в себе си и той знае, че Преса няма работа там, ама на... Човек №5. Край! Моисей повлече крак. По-бързо писна и от "Не се изтриваш". Няма нужда да се палиш и потиш от спорове във форума. А за личния живот мисля, че на всеки се е случвало да има такива моменти, важното е да преминат и да не ги оставяш за дълго на главата ти. Тази вечер се слуша качествена музика само. Поздрав с много любима моя песен: Глория да се замисли вече какви песни искаме.. Няма нужда, разбира се, но си бях такава и много трудно се осъществява промяната. Иначе тази песен на Глория ми е една от най-любимите. Но ето това вече е върховно: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Няма нужда, разбира се, но си бях такава и много трудно се осъществява промяната. Промяната да не се случи, след като се върна от морето? Да не си пила някакви добавки? Другият вариант е отново да си бременна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Време е Емилия Башур да избухне с някой хит. Някой има ли инфо кога ще пуска нова песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Никога не съм предполагал, че е възможно на Право за влюбване да се гледа като на не толкова силна балада. :1000 (29): На мен ми е една от любимите на Преслава. Поне при баладите няма как да я упрекна, винаги са й били Топ, жалко че в желанието си да е 'актуална' не е пускала такава от края на 2014. В сравнение с "Безразлична", "Горчиви спомени", "Уморих се", "Дума за вярност" и др., бледнее. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Не е така за комплиментите. Има хора, на които не им е приятно - чувстват се неудобно, други пък го считат за някакво подмазване, ласкателство с цел изгода, трети си мислят, че ще ги урочасаш. Друго си е Лъвската гордост да я погалиш с някой предварително обмислен комплимент. Ми аз обичам трудностите принципно. И има свободно легло в нас. Аз чувствам малко и от трите, честно казано, но най-вече ми е приятно .. И за да не е спам и Фаст да ме банне за неопределен период от време, ще оставя това тук.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Промяната да не се случи, след като се върна от морето? Да не си пила някакви добавки? Другият вариант е отново да си бременна? Да, морето ме облагородява! Обожавам! Балада на десетилетието... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Напъните на Калинко. Какво да го правиш? Дълбоко в себе си и той знае, че Преса няма работа там, ама на... По-бързо писна и от "Не се изтриваш". Няма нужда, разбира се, но си бях такава и много трудно се осъществява промяната. Иначе тази песен на Глория ми е една от най-любимите. Но ето това вече е върховно: Оле, тази песен така и не я харесах. Чак ми е чудно, че има някой, който да я харесва без това да е изявен фен. Другата ми любима песен на Глория: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Оле, тази песен така и не я харесах. Чак ми е чудно, че има някой, който да я харесва без това да е изявен фен. Другата ми любима песен на Глория: О, толкова е романтична, толкова приятна, така яко я е изпяла. Пък и аз съм изявена фенка на мис Две могили вече! "Сбогом, адиос" ме кефи в куплетите много - особено как е поднесла "бурната вълна изхвърли на брега", но припевът ми е клише. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Никога не съм предполагал, че е възможно на Право за влюбване да се гледа като на не толкова силна балада. :1000 (29): На мен ми е една от любимите на Преслава. Поне при баладите няма как да я упрекна, винаги са й били Топ, жалко че в желанието си да е 'актуална' не е пускала такава от края на 2014. Всъщност имаше сръбската, де, но имам в предвид българска. Според мен и двете са много силни, бих ги наредил до другите две. Радвам се, че като цяло тази година се пуснаха няколко балади в поп-фолка. На Емануела и Глория ги слагам до тази на Камелия като най-добрите за настоящия сезон, независимо дали са хитове или не. Забравяш баладата на Емилия, която е уникална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Забравяш баладата на Емилия, която е уникална. Най - силната от всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Най - силната от всички. Няма такова нещо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 О, толкова е романтична, толкова приятна, така яко я е изпяла. Пък и аз съм изявена фенка на мис Две могили вече! "Сбогом, адиос" ме кефи в куплетите много - особено как е поднесла "бурната вълна изхвърли на брега", но припевът ми е клише. Вече си фенка - да, но преди не беше. На моменти ми липсват скандалите ти с феновете на Глория . :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Вече си фенка - да, но преди не беше. На моменти ми липсват скандалите ти с феновете на Глория . :1000 (29): Пресови си мислят сега, че правят нещо интересно с тия сравнения. Истинската война си остава онази, която ти липсва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Най - силната от всички. Най-силната дали е не знам, но посланието което носи е достатъчно силно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Забравяш баладата на Емилия, която е уникална. Да, и нея я включих в баладите, излезли тази година. Тя Емилия всъщност има и другата рок балада от началото на годината, много ми е любима. Макар и да е някаква по-динамична и може би да не се зачита точно за балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Най - силната от всички. Но супер тъжна и депресираща, а излезе точно преди летния сезон - в най-неподходящото време за такъв тип песен. Ако я беше пуснала през ноември, можеше да стане двойно по-популярна. Което.. звучи тъпо от моя страна, де. Сякаш момчето доброволно е избрало да почине преди лятото. Мисълта ми е, че това е една от най-разтърсващите балади в кариерата на Емилия, а остава някак в сянката на другите й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Пресови си мислят сега, че правят нещо интересно с тия сравнения. Истинската война си остава онази, която ти липсва! Всички, които влизаха във форума по онова време могат да го потвърдят, а и тогава бяха силните му години с огромен интерес. Сега няма място за сравнение. Другата война тогава Кама - Деса също не беше чак толкова интересна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Да, и нея я включих в баладите, излезли тази година. Тя Емилия всъщност има и другата рок балада от началото на годината, много ми е любима. Макар и да е някаква по-динамична и може би да не се зачита точно за балада. Емилия защо не е писала Тони Стораро като feat. - страхотно се е включил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 И кво стана сега? Одеве следобяд беше изнесена информация, че Камелия правила 1 милион до часове, а тя кой знае дали и до утре вечер ще ги направи.. Аман от манипулации в тоя форум. Едно време се даваха банове за подвеждаща информация. Предлагам да се върне това правило. 7 дни бан. Може и две по 7. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Всички, които влизаха във форума по онова време могат да го потвърдят, а и тогава бяха силните му години с огромен интерес. Сега няма място за сравнение. Другата война тогава Кама - Деса също не беше чак толкова интересна. Войната Кама-Деса беше най-интересна във форума на Планета, особено когато Фокси влизаше в папка Други изпълнители и се чудеше в коя от стоте теми за Десислава да я плюе най-напред. Голямото завръщане на тази война, когато стана връщането/напускането на Пайнер беше по-скоро излишна и дразнеща, радвам се че от известно време е поутихнала. Всъщност ДС още не си е пуснала нейното предложение, ако е силно Фокси със сигурност ще я върне. На мен ми е тъпо, когато армиите на две изпълнителки се бият толкова ожесточено, но въпреки това не мога да отрека, че ми липсват времената, в които Глория и Ивана бяха такива конкурентки за върха, че да има смисъл от такива битки. Искам четирите големи отново да са ТОП едновременно, както до 2004. Емилия защо не е писала Тони Стораро като feat. - страхотно се е включил. Не знам, и аз това се почудих. Наистина е на място включването му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 И кво стана сега? Одеве следобяд беше изнесена информация, че Камелия правила 1 милион до часове, а тя кой знае дали и до утре вечер ще ги направи.. Аман от манипулации в тоя форум. Едно време се даваха банове за подвеждаща информация. Предлагам да се върне това правило. 7 дни бан. Може и две по 7. Първо кажи вълшебната думичка. Понеже е за теб ще ти дам жокер - започва с "К" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Войната Кама-Деса беше най-интересна във форума на Планета, особено когато Фокси влизаше в папка Други изпълнители и се чудеше в коя от стоте теми за Десислава да я плюе най-напред. Голямото завръщане на тази война, когато стана връщането/напускането на Пайнер беше по-скоро излишна и дразнеща, радвам се че от известно време е поутихнала. На мен ми е тъпо, когато армиите на две изпълнителки се бият толкова ожесточено, но въпреки това не мога да отрека, че ми липсват времената, в които Глория и Ивана бяха такива конкурентки за върха, че да има смисъл от такива битки. Искам четирите големи отново да са ТОП едновременно, както до 2004. Не знам, и аз това се почудих. Наистина е на място включването му. Имах видение - песента на Деса ще е по-силна и ще направи повече гледания от тази на Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари